HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#2481 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:07

Idézet

Idézet

én a te hülyeségeden derülök jól.Megmagyarázod hogy két teljes mértékben megegyező kártya között ilyen meg olyan hatalmas különbségek vannak.Milyen 8800GT volt az?A 256MB-s szuperverzió?Mert akkor elhiszem.Az NV karik sajnos a régi crossbar memóriaverétlőt használják,oda meg minimum az 512MB mivel nagyon szar a memóriakezelése ez tény.De kettő darab azonos órajelen pörgő(600/1500/900 - tehát referencia) 512Mb-s 8800GT és 9800GT között nincs teljesítménybeli különbség.Igazad van minden teszt hazudik,mindenkit az AMD pénzel.Mocskos egy világban élünk........

Sajnos csak HD3870-em van de ha szeretnéd összemérhetjük.De maximum 9800GT-ig vállalom,már ez sem a 3870-el egy kategória(9600GT az ellenfele).

Mérjük. Szerezz be egy ArchiCad-et, oszt rajzolunk egy részletes organizációs tervet, melyen minden objektumot lemodellezünk, s amelyen helyet kap egy 40 lakásos társasház. Az ATI-kal egy nyamvadt díszített pillért nem lehet megmozdítani perspektívában. NV-vel felépítve, mindent lemodellezve - beleértve a legutolsó csaptelepet is, amely cirka 3-6000 poligonból áll- röhögve pörgetem a tervet, majd elszédülök. Jah, hogy nem ugyan arról beszéltünk? Ez van. :Đ Egy játék 48 FPS-el megy vagy 60-al, a lehető legnagyobb ívből lesz@rom.

#2482 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:08

Idézet

Idézet

Köszönöm, és igen firefoxot használok.De milyen ikon bal oldalt?És hol van pontosan a sárga G?
várj picit!
A pirossal kijeölt ikont csak behűzod ide és már kész is, a képeket is csak egyszerűen be kell húzni ide:Kép
nah így már megy?
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2483 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:09

Idézet

Jah halottam már én is hogy kifogynak a dzsiforcok a memoribál néha azé kell nekik sok, de ne egy 512MB-és meg egy 1G karit nézzünk már akkor meg.

Hát ez nekem teljesen új. Pontosítanátok a kedvemért?

#2484 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:11

Idézet

Idézet

Jah halottam már én is hogy kifogynak a dzsiforcok a memoribál néha azé kell nekik sok, de ne egy 512MB-és meg egy 1G karit nézzünk már akkor meg.

2 perc és elmagyarázom amint megtalálom az ide vonatkozó infót

Nah szóval...ezt most nagyon nincs kedvem leírni,ha érdekel a téma olvasd el,részletesen le van írva Abu85 által:Crossbar elhagyása-Ringbus bevezetése(X1XXX széria), Ringbus lecserélése,Control Hub megjelenése.Az NV sajnos továbbra is Crossbar memóriavezérlős alkalmaz,innováció dögivel....Ez alapján megértheted mennyivel előnyösebb a Ringbus alkalmazása.(Részemről egy ideig szüneteltetem a témát,megyek filmet nézni...később benézek még ide.)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2485 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:15

Tessék itt a teszt: http://www.vgaspeed.hu/graph.php?page=1&mode=compare&p2=acajaeabem&p3=agalaeabg6&p4=aaaaaaaaaa&p5=aaaaaaaaaa

Ezt már egyszer mondtam hogy igen az nv karik munkára kell használni.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2486 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:35

Idézet

Ebből nekem az jött le hogy a Radeon kétszer annyiba kerül, és 50% jobb. Vagyis nem éri meg. (boldog 9800GT tulaj Kép)

#2487 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:40

Idézet

Idézet

Idézet

Nah szóval...ezt most nagyon nincs kedvem leírni,ha érdekel a téma olvasd el,részletesen le van írva Abu85 által:Crossbar elhagyása-Ringbus bevezetése(X1XXX széria), Ringbus lecserélése,Control Hub megjelenése.Az NV sajnos továbbra is Crossbar memóriavezérlős alkalmaz,innováció dögivel....Ez alapján megértheted mennyivel előnyösebb a Ringbus alkalmazása.(Részemről egy ideig szüneteltetem a témát,megyek filmet nézni...később benézek még ide.)

Nekem ebből meg az jön le, hogy ez egy 4 éves teszt, információ, hír. Már akkor is régi volt.:Đ

#2488 Felhasználó inaktív   Remik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem ebből meg az jön le, hogy ez egy 4 éves teszt, információ, hír. Már akkor is régi volt.:Đ
Épp ez az hogy már 4éve is meg még most is crossbar memoria vezérlőt használ.

Oké örülhetsz,de már van 4870 38k-ért is ami már majdnem a gts 250 áránál van aminél meg jobb 20%-al.
"...én osztom az észt. Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind acceptábilisak, dialógusunk kontinuitása így megszakad. Nem jön létre az argumentumok szintézise.
"szal ez azt jelenti h kibaszottkurva okos vagyok,amiket seggbaszó szavakba adom át neked te buzi, de te a kurva anyádat sem érted te foscsicska, ugyhogy a faszom beszélgessen veled gyökér.tehát bazd meg ennek ennyi."xD

#2489 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 14:48

Idézet

Idézet

Ebből nekem az jött le hogy a Radeon kétszer annyiba kerül, és 50% jobb. Vagyis nem éri meg. (boldog 9800GT tulaj Kép)
nem egy kategórában vannak a kártyák de norb azt kérte hogy ezt küldjék el neki

#2490 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 15:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jézusom ember.Ennyire nem érted?Az AMD (akkor még ATI) már rég felhagyott a crossbar használatával mert elavult,nehezem bővíthető,lassú stb..Ez a lényeg.Már rég a ringbust használják és ha végigolvasod rájössz hogy miért.Kezd olyan érzésem lenni mintha a falhoz beszélnék,csak pazarolom rád az időmet...

peterpal7 : a lényeg hogy nem egy kategória,a Radeon a GTX260 ellenfele.Marha nehéz megérteni.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#2491 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 18:28

lécci aki eddig szidta az amd-ati t olvassa el ezt a cikket tényleg olvassátok má el (tudom wimbledon van akkor is)

http://prohardver.hu..._az_nvidia.html

#2492 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 23. 18:33

Idézet

lécci aki eddig szidta az amd-ati t olvassa el ezt a cikket tényleg olvassátok má el (tudom wimbledon van akkor is)

ne csináld már...ezt akartam én is linkelni.

mod.: közben linkeltek egy másik,hasonló elemzést is ph!-n.A lényege ugyan ez.

#2493 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 24. 10:16

Na gyerekek, havernek kellene összedobjak egy konfigot, mer akar PC-t cserélni. 1500 RON-ja, azaz kb 10000 forintja van rá. Én eddig ezt válogattam:
Intel Core 2 Duo E8400
Zotac 9600 GT (húzott)
Na most ehhez kéne alaplap Kép Ezzel nem teljesen vagyok tisztában. Az AM2 és a 775-ös foglalatokon kívül létezik még más is, esetleg valami modernebb? És még mire figyeljek az alaplapnál a betömködhető RAM mennyiségén kívül?

#2494 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:04

Idézet

Na gyerekek, havernek kellene összedobjak egy konfigot, mer akar PC-t cserélni. 1500 RON-ja, azaz kb 10000 forintja van rá. Én eddig ezt válogattam:
Intel Core 2 Duo E8400
Zotac 9600 GT (húzott)
Na most ehhez kéne alaplap Kép Ezzel nem teljesen vagyok tisztában. Az AM2 és a 775-ös foglalatokon kívül létezik még más is, esetleg valami modernebb? És még mire figyeljek az alaplapnál a betömködhető RAM mennyiségén kívül?

gondolom az 100K akart lenni.Nah akkor alaplapnak egy Gigabyte GA-EP45-DS3LR megtenné.Ez elég jó cucc P45-ös chipkészlettel.VGA-t a lehető legrosszabbat választottátok ebben a kategóriában.Inkább HD4830-at vennék.Egy ár viszont 1,5x gyorsabb.Vagy ha annyira NV-s a srác akkor 9800GT,ha futja rá GTS250-et.De még mindig a Radeonnal járna jobban.

#2495 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:12

Idézet

Ki a tököm írkál ilyen baromságot...A cikk elolvasása közben is érezhető, hogy az ATI tejelt rendesen a cikkírónak. Kép

#2496 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:18

Idézet

Idézet

Ki a tököm írkál ilyen baromságot...A cikk elolvasása közben is érezhető, hogy az ATI tejelt rendesen a cikkírónak. Kép
Most őszintén,de naon!Az ATI szerintem semmibe veszi hogy 1 Magyar csávesz milyen reális dolgokat ír róluk,méghe a prohardver odlalnak külföldön is lenne valami érdekeltsége akk jó van,de ígyKép ezek már csak kifogások.

#2497 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:27

Idézet

Intel Core 2 Duo E8400
Zotac 9600 GT (húzott)

hmm 1500 Ron ebben a kategooriában tényleg jobb atit venni. Nézd meg a shopit.ro-t én ott rendelek eléggé korektek az árak a szállitás bárhova pedig 25 ron. Vgán nem szabad spoorolni mert az üt vissza a leghamarabb szoovla összenéztem vmit s így néz ki:

Sapphire Radeon HD 4830 361,51 RON vagy ami jobb Gigabyte ATI Radeon HD 4770 512MB 394,92 RON

ASUS P5KPL-AM 184,04 RON

Intel Core 2 Duo E7300 476,59 RON

Sirtec HPC-370-P12S V2.2 123.06 RON

Kingston DDR2 2 GB 1066 MHz 140,50 RON

Hard Disk Samsung HD252HJ 250GB 163,29 RON

Ez 1452.4. Így még a házhoz szállítás is belefér. Gondolom a régi házat meg cd dvd írot meg winyót meghagyja. Ez igy egy JÓÓ közepes konfig.

#2498 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:28

Idézet

Idézet

mindenki aki az NV ellen ír tuti hogy le van fizetve.Ez nagy betűs SZÁNALOM.Ott van egy külföldi link a hozzászólásomban.Ugyan ezt írják.Vagy olvasd végig a PH!-s kommenteket.Próbáld már kevésbé elfogultan,a tényeket figyelembe véve védeni a hőn szeretett céged.Ez már nevetséges.

bledzer: ezt elég faxán összeraktad.Alaplapot ugyan nem ismerem de a VGA jó,a proci lazán megy 4GHz-t ha kell,a táp meg Sirtec amiről nagyon jó véleménnyel vagyok.

#2499 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:28

Vélemény erről a monitrról?

#2500 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:32

Idézet