HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#3281 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 27. 19:16

Idézet

Helló! Komolyabban szeretnék ArmA-val játszani és emiatt kell alá az új vas. Most így néz ki:
Alaplap: Asus M2N-SLI
Proci: AMD Athlon X2 4600+ 2.41 GHz
Ram: azt hiszem, hogy Kingston DDR2 800Mhz 4 Gb
VGA: Gigabyte 8600GT 512 Mb
HDD: 400 Gb Samsung, többet nem tudok róla
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt kb. mennyi pénzért lehetne elpasszolni majd? Össze szeretnék rakni egy 4 magos rendszert 4 Gb DDR3 RAM-mal, egy 5 szériás Ati-val (5770 vagy fölfelé), egy jó minőségű alaplapot alá és ha belefér, akkor még egy ó hangkártyát is hozzá. Kb mennyiért tudnátok ajánlani egyet? A válaszokat előre köszi.
Tudtok segíteni?

#3282 Felhasználó inaktív   zoli0506 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 28. 13:07

Üdv mindenkinek

Kinéztem magamnak egy PC konfigurációt elsősorban játékok futtatására, online pókerezésre, filmnézésre, és kiváncsi lennék néhány hozzáértő véleményre, észrevételre.

Alaplap: GIGABYTE GA-770T-UD3 24k
Processzor: AMD Phenom II X4 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 36k
Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 212 Plus 7k
Memória: Kingston 2x2GB DDR3 1333Mhz KIT 30k
Videókártya: POWERCOLOR AX5770 1GB HDMI PCIE 45k
Merevlemez: Samsung HD501LJ 500 GB, 16 MB, 7200 rpm, SATAII. 13k
Optikai egység: NEC AD-7241S fekete 6k
Ház: Cooler Master Elite RC-335-KKN1-GP Elite 10k
Tápegység: GIGABYTE Superb 460W 10k

Üdv zoli0506

#3283 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 28. 13:47

Idézet

Üdv mindenkinek

Kinéztem magamnak egy PC konfigurációt elsősorban játékok futtatására, online pókerezésre, filmnézésre, és kiváncsi lennék néhány hozzáértő véleményre, észrevételre.

Üdv zoli0506

AMD-s procit szerintem nemkéneKép
PSN: NikonKristof

#3284 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 14:13

Idézet

Üdv mindenkinek

nem rossz, sőt. nagyon jól összeválogattad a komponenseket, nem igazán tudok belekötni. Ezzel az összeállítással szerintem minden játék futni fog 1680-as felbontásig bezárólag magas részletességgel.

Samsungkris: pontosabban miért is?

Dodge94: egy, zoli0506 konfigjához hasonlót tudnék elképzelni, ha kicsit magas az ár akkor a proci lehet egy sima 925-ös Phenom, lapnak pedig UD3P is jó, nem gyengébb de pár ezerrel olcsóbb. ( esetleg a HD5770-ből elég az 512MB-os is, ahol kifutna a Ramból ott már a GPU szük keresztmetszet. Ez az összeállítás bőven elég az ArmA 2-höz szerintem.

A régi konfigodat egyben olyan 40K körül lehetne elpasszolni PH! Apró alapján.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#3285 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 14:13

Idézet

Idézet

Üdv mindenkinek

Üdv zoli0506

miért?

#3286 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 14:18

Idézet

Üdv mindenkinek

Üdv zoli0506

megnézhetnéd más boltban (pl.: ipon ) mert egy picit drágának tűnnek az alkatrészek

#3287 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 15:46

Idézet

Dodge94: egy, zoli0506 konfigjához hasonlót tudnék elképzelni, ha kicsit magas az ár akkor a proci lehet egy sima 925-ös Phenom, lapnak pedig UD3P is jó, nem gyengébb de pár ezerrel olcsóbb. ( esetleg a HD5770-ből elég az 512MB-os is, ahol kifutna a Ramból ott már a GPU szük keresztmetszet. Ez az összeállítás bőven elég az ArmA 2-höz szerintem.

Hát én egy ileyet képzeltem el:
Alaplap: Asus M4A89GTD PRO/USB3 36k
Proci: AMD Phenom II X4 955 BE 36k
RAM: Geil Black Dragon 4 Gb 1600 Mhz kit 32k
VGA: Asus EAH5770 CuCore 40k vagy egy Sapphire HD 5770 Vapor-X 43k
Táp: Itt nem tustam dönteni, modulárisat szeretnék, 500-600W környékén, jó minőségűt
Hűtő: CoolerMaster V8 14k
Ház: CoolerMaster HAF 922 26k (na, jó, ez max akkor lesz, ha a többit meg tudom venni)
Ehhez a konfighoz még annyit, hogy alaplapra nem akarok integrált VGA-t, de most ez az egyetlen USB3-mal. 890FX-t szeretnék, de azok még csak jövő hónapban jönnek, de elnézve az árakat, nem feltétlen lesznek eszméletlen drágák. Valószínűleg elmegyek nyári munkára és lehet, hogy megvárom, hogy kicsit lejjeb menjenek az árak, remélem utána futja majd egy 58xx-re.
Kár, hogy csak annyiért tudom elpasszolni a gépet, többre számítottam, kb 20-30k-el.

#3288 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 16:05

Idézet

moduláris tápegységnek Corsair HX520-at ajánlanám. 3 12V-os ágon egyenként 18A-ert ad le ami egyáltalán nem rossz. Corsair pedig garancia a minőségre. ( megjegyzem én is ilyen tápot tervezek venni a közeljövőben )

Cooler Master V8-at nem vennék, teljesítméynéhez képest nagyon drága. Ebből az árból kijön egy Thermaltake True 120 ( ex. ) vagy egy Sychte Mugen 2 ami porba döngöli a V8-at. ( és a true még szép isKép )

HD5770-ből érdemes lenne megfontolni az MSI HAWX verziót is, elég jóra sikerült és ennél már a tuningra is garanciát vállalnak ha azt az Afterburnerrel végzi a user ( nem tudom ez mennyire szempont ). Ellenkező esetben én a Vapor-X-re szavaznék, álltalában komoly kis hütést takarnak.

Amúgy jó kis gép lesz. Van valami különösebb oka amiért FX-es alaplapot akarsz? Egyedül a PCI-E sávkiosztásban van lényeges különbség.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#3289 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 16:17

Idézet

Idézet

Táp: Itt nem tustam dönteni, modulárisat szeretnék, 500-600W környékén, jó minőségűt
Ház: CoolerMaster HAF 922 26k (na, jó, ez max akkor lesz, ha a többit meg tudom venni)
Ehhez a konfighoz még annyit, hogy alaplapra nem akarok integrált VGA-t, de most ez az egyetlen USB3-mal. 890FX-t szeretnék, de azok még csak jövő hónapban jönnek, de elnézve az árakat, nem feltétlen lesznek eszméletlen drágák. Valószínűleg elmegyek nyári munkára és lehet, hogy megvárom, hogy kicsit lejjeb menjenek az árak, remélem utána futja majd egy 58xx-re.
Kár, hogy csak annyiért tudom elpasszolni a gépet, többre számítottam, kb 20-30k-el.
ha mondjuk nem ilyen alaplapot hanem egy GIGABYTE GA-770TA-UD3 -t amin van usb3 + ramból 4gb kingston 1333Mhz et + házat 10k val kevesebbért vennél akkor már meglenne a hd5850 és játékok alatt sokat nyernél

#3290 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 17:56

Idézet

Idézet

Üdv mindenkinek

Üdv zoli0506

Nekem ilyen configom van hütőt házat leszámitva.Ja meg csak 2giga ramra telt.És Amd proci most nagyon ott van lenyomja az intelt árba és teljeseitményben is.Bártan ajánlom.

#3291 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 17:58

Idézet

Idézet

asus és a sapphire között nincs külömbség teljesitménybe nekem ugyan ez az asus van és ha akkarom akkor felhúzom a gyári progijával szóval sporolhatsz ott 3ezeret.

#3292 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 19:24

Idézet

Idézet

moduláris tápegységnek Corsair HX520-at ajánlanám. 3 12V-os ágon egyenként 18A-ert ad le ami egyáltalán nem rossz. Corsair pedig garancia a minőségre. ( megjegyzem én is ilyen tápot tervezek venni a közeljövőben )

Cooler Master V8-at nem vennék, teljesítméynéhez képest nagyon drága. Ebből az árból kijön egy Thermaltake True 120 ( ex. ) vagy egy Sychte Mugen 2 ami porba döngöli a V8-at. ( és a true még szép isKép )

HD5770-ből érdemes lenne megfontolni az MSI HAWX verziót is, elég jóra sikerült és ennél már a tuningra is garanciát vállalnak ha azt az Afterburnerrel végzi a user ( nem tudom ez mennyire szempont ). Ellenkező esetben én a Vapor-X-re szavaznék, álltalában komoly kis hütést takarnak.

Amúgy jó kis gép lesz. Van valami különösebb oka amiért FX-es alaplapot akarsz? Egyedül a PCI-E sávkiosztásban van lényeges különbség.

Tápegység alatt én is Corsair-re, Chieftec-re, Enermax-ra gondoltam. Egy haverom ajánlotta még az XFX-et is.
A hűtőket ahogy néztem, azt találtam jónak. Megnéztem azokat is, amiket küldtél, de a Mugen nem jó az AM3-ra, a True-ról pedig egyszerűen nem találtam semmit.
VGA ügyben az MSI-n is gondolkodtam, de mindenki lebeszélt az MSI-ről, pedig alaplapnak is MSI-t szerettem volna.
Azért gondolkodtam FX-es alaplapban, mert sokkal több foglalat van rajta mindenből. Mármint, ahogy olvastam, hogy mik lesznek az MSI új lapján is.

#3293 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 19:44

Idézet

Tápegység alatt én is Corsair-re, Chieftec-re, Enermax-ra gondoltam. Egy haverom ajánlotta még az XFX-et is.
A hűtőket ahogy néztem, azt találtam jónak. Megnéztem azokat is, amiket küldtél, de a Mugen nem jó az AM3-ra, a True-ról pedig egyszerűen nem találtam semmit.
VGA ügyben az MSI-n is gondolkodtam, de mindenki lebeszélt az MSI-ről, pedig alaplapnak is MSI-t szerettem volna.
Azért gondolkodtam FX-es alaplapban, mert sokkal több foglalat van rajta mindenből. Mármint, ahogy olvastam, hogy mik lesznek az MSI új lapján is.

jó a Mugen AM3-ra is. Ami felmegy AM2-re és AM2+ -ra az felmegy AM3-ra is mivel a rögzítés nem változott ( jelenleg egy kis AM2-es TX2 figyel a Phenomom fölött ). Most látom TRUE-nál Thermaltake-et írtam és nem Thermalright-otKép. Róla lenne szó, itt pedig egy teszt vele és a V8-al. Ha csak egy kicsit is de jobb. Elvileg jár hozzá AMD lefogató.

Tápegységnek én Corsairt választanék ebben a kategóriában. Teljesítményük abszolút tökéletes és közel a leghalkabbak. Szóba jöhetnének még amiket írtál + Zalmannak is vannnak jó cuccai. Esetleg még Hipro, bár az nem tudom gyárt-e moduláris tápokat. XFX-ről még nem hallottam ilyen téren.

MSi-vel nem tudom mi lehet a bajuk, nekem volt MSi kártyám és alaplapom is, mindkettővel tökéletesen meg voltam elégedve. Nagyon jó lapokat gyárt az MSi, főleg felsőbb kategóriákban ld.: 790FX-GD70 . Inkább a Gigabyte videókártyákat kell kerülni ( gyenge/nem szabályozható hütés sok esetben ), de az alaplapjaik nekik is tökéletesen rendben vannak ( néha késnek a biossal de mostanra kezdik behozni az Asus-t és MSi-t ).

Szerintem nyugodt szívvel vásárolhatsz MSi cuccot is, ez a HAWX pedig kifejezetten jól sikerült. Jól gondolom hogy egy MSi 890FX-GD70-re céloztál? ( erre tervezem cserélni a mostanit, és tudtommal ez az egyetlen 890FX-es MSi deszka egyenlőre )

#3294 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:00

Idézet

Szerintem nyugodt szívvel vásárolhatsz MSi cuccot is, ez a HAWX pedig kifejezetten jól sikerült. Jól gondolom hogy egy MSi 890FX-GD70-re céloztál? ( erre tervezem cserélni a mostanit, és tudtommal ez az egyetlen 890FX-es MSi deszka egyenlőre )

úgy érted HAWK és szerintem is jól sikerült bár feszültséget emelve már fogyaszt rendesen

#3295 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 22:01

Idézet

Idézet

úgy érted HAWK és szerintem is jól sikerült bár feszültséget emelve már fogyaszt rendesen
igen, kössz a javítást, mindig a Tom Clancy's HAWX-ra gondolok amikor leírom és összekeverem a neveketKép.

#3296 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 14:26

Idézet

Idézet

jó a Mugen AM3-ra is. Ami felmegy AM2-re és AM2+ -ra az felmegy AM3-ra is mivel a rögzítés nem változott ( jelenleg egy kis AM2-es TX2 figyel a Phenomom fölött ). Most látom TRUE-nál Thermaltake-et írtam és nem Thermalright-otKép. Róla lenne szó, itt pedig egy teszt vele és a V8-al. Ha csak egy kicsit is de jobb. Elvileg jár hozzá AMD lefogató.

Tápegységnek én Corsairt választanék ebben a kategóriában. Teljesítményük abszolút tökéletes és közel a leghalkabbak. Szóba jöhetnének még amiket írtál + Zalmannak is vannnak jó cuccai. Esetleg még Hipro, bár az nem tudom gyárt-e moduláris tápokat. XFX-ről még nem hallottam ilyen téren.

MSi-vel nem tudom mi lehet a bajuk, nekem volt MSi kártyám és alaplapom is, mindkettővel tökéletesen meg voltam elégedve. Nagyon jó lapokat gyárt az MSi, főleg felsőbb kategóriákban ld.: 790FX-GD70 . Inkább a Gigabyte videókártyákat kell kerülni ( gyenge/nem szabályozható hütés sok esetben ), de az alaplapjaik nekik is tökéletesen rendben vannak ( néha késnek a biossal de mostanra kezdik behozni az Asus-t és MSi-t ).

Ha jól látom, akkor a Mugenre lehet tenni 4 ventit:) A True a képek alapján passzív hűtés. Sajnos az angol nyelvvel (még) meg vagyok lőve.
Elolvastam a tesztet a tápról amit linkeltél, lehet, hogy Corsair lesz majd belőle.:Đ
Jól tippeltél, azt a lapot szándékozom megvenni, ha nem lesz túl drága. 790FX-es alaplapokból szintén azt néztem, amit linkeltél, illetve az Asus Crosshair III Formulát. Mindkettő jónak tűnt/tűnik.

#3297 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 14:53

Idézet

Ha jól látom, akkor a Mugenre lehet tenni 4 ventit:) A True a képek alapján passzív hűtés. Sajnos az angol nyelvvel (még) meg vagyok lőve.
Elolvastam a tesztet a tápról amit linkeltél, lehet, hogy Corsair lesz majd belőle.:Đ
Jól tippeltél, azt a lapot szándékozom megvenni, ha nem lesz túl drága. 790FX-es alaplapokból szintén azt néztem, amit linkeltél, illetve az Asus Crosshair III Formulát. Mindkettő jónak tűnt/tűnik.

TRUE-hoz alapból nem jár hütő, viszont 2 db 12cm-est lehet rárakni. 2db Coolink SWiF2-1201-vel nagyon komoly a hütési teljesítménye. GD70-et nem hiszem hogy találni fogsz ha esetleg mellette döntenél, nagyon kevés van az országban. Esetleg a Gigabyte GA-790FXTA-UD5 -re nézz rá, 37K, 790FX-es és van rajta SATA III és USB 3 is. Ez is elég komoly cucc.

Más: én vagyok béna vagy tényleg nincs semmilyen aftermarket hütő HD3870X2-re az EK vizesblokkon kívül? Alacsony fordulaton zörög a venti. Jó lenne cserélni, de nincs mire ( ha így megy tovább megőrülök a hangjától ), egy vízhütés meg nem olcsó cucc. Tervben volt de nem most....Valakinek ötlet?

#3298 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 15:14

Idézet

Idézet

TRUE-hoz alapból nem jár hütő, viszont 2 db 12cm-est lehet rárakni. 2db Coolink SWiF2-1201-vel nagyon komoly a hütési teljesítménye. GD70-et nem hiszem hogy találni fogsz ha esetleg mellette döntenél, nagyon kevés van az országban. Esetleg a Gigabyte GA-790FXTA-UD5 -re nézz rá, 37K, 790FX-es és van rajta SATA III és USB 3 is. Ez is elég komoly cucc.

Más: én vagyok béna vagy tényleg nincs semmilyen aftermarket hütő HD3870X2-re az EK vizesblokkon kívül? Alacsony fordulaton zörög a venti. Jó lenne cserélni, de nincs mire ( ha így megy tovább megőrülök a hangjától ), egy vízhütés meg nem olcsó cucc. Tervben volt de nem most....Valakinek ötlet?

Megnéztem azt a ventit, durván néz ki és nem is olyan drága.Kép Iponon volt 790FX-GD70. Már épp linkeltem volna be, de elfogyott.

#3299 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 03. 11:03

Battlefield BC:2

A HBAO (Horizon Based Background Occlusion) pontosan mit csinál? Eddig ezen kívűl egy játékban sem láttam, sőt, hogyha kikapcsolom akkor sem veszek észre úttörő változást.

Minden maxon, 8xAF, 2XAA, HBAO (1080p) -----------> 15-20fps
Minden maxon, 16xAF, 1XAA, HBAO off, Vsync on (1080p) 40-... fps

Érdekelne hogy mi szívja el ennyire a teljesítményt benne...

#3300 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 03. 11:17

Idézet

Battlefield BC:2

A HBAO (Horizon Based Background Occlusion) pontosan mit csinál? Eddig ezen kívűl egy játékban sem láttam, sőt, hogyha kikapcsolom akkor sem veszek észre úttörő változást.

Minden maxon, 8xAF, 2XAA, HBAO (1080p) -----------> 15-20fps
Minden maxon, 16xAF, 1XAA, HBAO off, Vsync on (1080p) 40-... fps

Érdekelne hogy mi szívja el ennyire a teljesítményt benne...

"Vágjunk rögtön a közepébe: az nVidia a 185.85-ös drivercsomagot hangzatos ígéretekkel harangozta be. A driver több játék jelentős teljesítmény-növekedése mellett (különösen 3-way- és Quad-SLI esetén :Đ ) egy új feature-t is tartalmaz a Windows Vista és a Windows 7 operációs rendszerek felhasználói számára: az utóbbi időben egyre divatosabbá váló ambient occlusion effekt saját algoritmussal megoldott implementációját, amely a keresztségben a Horizon Based Ambient Occlusion nevet kapta. Miután az nVidiának van egy remek PR-slide-ja az effektről, ezzel indítunk, és utána magyarázunk egy kicsit:

Kép

Az ambient occlusion eljárás célja az, hogy az egyes geometriai objektumok árnyékoltságát meghatározza, mégpedig figyelembe véve a szórt fény jellegzetességeit is - ha valaki emlékszik a Doom 3 rendkívül kontúros árnyékaira, nos, az ambient occlusion pontosan nem olyan árnyékokat generál, hanem inkább a F.E.A.R.-ben látható soft shadows típusúkat. Az eredeti AO eljárás a globális megvilágítási modell leegyszerűsítését szolgálja, sugárkövetési technikákat használ, és a geometrián dolgozik - ez a módszer még mindig túlzottan erőforrás-igényes ahhoz, hogy a mai GPU-k real-time számolják, ezért manapság a Screen Space Ambient Occlusion eljárás használatos (a VGASpeed.hu tesztcsomagjában a Crysis, a Unigine Tropics, a STALKER: Clear Sky és a Stormrise alkalmazza), amely, ahogy a neve is mutatja, már nem az objektumokon, hanem a képkocka pixelein (és a hozzájuk tartozó mélység-információkon) dolgozik. Az nVidia HBAO megoldása az SSAO egy alternatív megközelítésű változata - míg az SSAO számos mintával dolgozik, ezáltal csúnyán rátehénkedve a GPU mintavételezési kapacitására, a HBAO kevesebb mintát használ, viszont ezek azonosításához végez némi geometriai számításokat, amik a shader erőforrást fogyasztják. Az eredmény nagyon hasonló a két esetben, a fő különbség az erőforrás-felhasználásban van - az nVidia hardvernek jobban fekszik ez a vegyes terhelés, ezért találták ki a cég mérnökei ezt a megoldást.

Függetlenül attól, hogy milyen módszerekkel számolják az árnyékokat, mind az SSAO, mind a HBAO egy post-processing eljárás (akárcsak az élsimítás), így lehetséges, hogy szimplán a driverben bekapcsolva látható a hatása olyan játékokban is, amelyek nem készültek fel a használatára (de nem is akadályozzák azt). A megvalósítás módjából adódóan gyanús, hogy az eljárás erőforrás-igénye nem kifejezetten alacsony, valószínűleg az élsimításon is túltesz - ezért a szokásos összehasonlító driver-tesztek után megnéztük, milyen képminőségbeli változást is várhatunk a Horizon Based Ambient Occlusion bekapcsolásától, és mi lesz ennek az ára fps-ek tekintetében."

forrás: vgaspeed.hu

Emlékeim szerint nem sokkal az Nvidia után az AMD is implementálta a Catalystba ezt a fajta AO támogatást, azóta elég sok játékban volt bekapcsolható ( emlékszem annó Burnout Paradise megfektette vele a 9800GX2-t, azóta nem szimpatikus nekem a technika... ). Megjegyezném, én személy szerint nem látok különbséget a látványban, annál inkább a sebességben....

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.