HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#41 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 07. 11:15

Igaz karácsonykor inkább felmennek az árak mint le.. :Đ((
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#42 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 07. 20:21

120asban szerintem viszonylag jó ára van és jó minőségű a Maxtor Diamond Plus 9 120GB... ATA133-as, 7200RPM-es, jók a teszteredményei (mint mindegyik winyóval ezek közül is van párral gond, de az ált. garanciaidőn belül történik, és nem sok --> nem vészes. annyit kell tudni ha elkezd kattogni vissza kell vinni amig még van garancia (alapban 1 év garit ad rá az üzlet, de a gyári gari a valóságban kettő v. három én szinte minden winyóra, ezt hasznos tudni!) Továbbá ha jól tudom a DP9-nek van 80as kivitele is, ami a teszteredmények során kicsit gyorsabb... (és halkabb, mivel 1 lemezzel kevesebbet tartalmaz, ez okozza a méretkülönbséget).
Az e-connecten (ami a legolcsóbb onlájn bolt) az áruk:
Only human!

#43 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 12. 15:05

Hé, a vinyók ára, még mindig megy lefelé... ANYÁM! Már 20-24 ezerig terjednek a 7200-es 120 gigás vincsik... Bannyek! : )
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#44 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 11. 06:16

"...alapban 1 év garit ad rá az üzlet, de a gyári gari a valóságban kettő v. három én szinte minden winyóra, ezt hasznos tudni!..."

2002. szeptember 20.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#45 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 02. 16:41

Ezt hívják műszaki fejlődásnek Kép

Ha valamiből kijön egy újabb (ez esetben nagyobb) nyilván lemegy a régi ára...

#46 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 09. 09:43

Eddig még nemis figyeltem a gamespoton hogy van nekijje számítógépösszeállító funkciója is.Kép Franfón megmutatja hogy mit ésrdemes összerakni überbrutál / teljesítmény / budget kategóriákban. Nemrég vettem a gépemet de lassan megint ott tartok hogy lowend kategóriába csúszik. Afffffrancba!

http://www.gamespot....c-ultimate.html

#47 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 12:57

HEH! Ahhoz, hogy állandólagos HIGH-END gépünk legyen, ahhoz az isten pénze is kevés lenne! :Đ

#48 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:21

Azért persze Bill bátyóé nem lenne kevés, neki azért szívesen lennék.....az árvája KépKépKép

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#49 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 11:56

Szerintem érdemes úgy csinálni, hogy egyszer, egy adott időpontban megveszed a lehető legbrutálisabb gépet és utána azt már csak minimálisan kell fejlesztgetni éveken keresztül!

#50 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 10. 13:48

Sztem ez hülyeség, egyrészt mer akkor kurvasok pénzt kidobsz, és amikor fejleszted, már a felét se éri a cucc, mer annyira lemegy addigra az ára. Szal rengeteget bux rajta.

#51 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 16:22

Ha ram hallgat valaki akkor a second bestet veszi meg es aztan csak upgrade-ol amikor kell. En majusban lesz 2 eve, hogy ossze raktam a gepemet. Azota egyedul cpu lett cserelve benne meg hozza adva nemi ramoca. 2 ev nagy ido am. Szoval en elegedt vagyok vele. Akkor kb 2 ghz-s p4-esek zorogtek. En valasztottam egy abit bd7-raid-es alaplapot mert van rajta 8 ide eszkoznek csati es tud 2 giga ramot, 100, 133 fsb-t. Ez jo vasarnak tunt akkoriban es meg is erte! Kezdtem egy 1.6A p4-essel, most egy 2.53/133-as ketyeg es 1 giga ram. Eddig minden jatek normalis szinten futott szoval nem latom ertelmet kolteni ra. Kovetkezonek majd valami express buszos alaplapot fogok hyperthread-os cpu-t fogadot. Addig meg elvagyok. Hiaba at9800 meg fx egyszeruen nem latom, hogy kene egyenlore. Szoval ha veszel egy jol upgrade-lheto cuccot akkor az eleg am 2 evig legalabb..... OK nehany hdd becsuszott az ido folyaman de ez nem a szerves resze a gepnek. OK hangkartyat upgrade-ltem de nem lett volna muszaj (audigy1-rol 2-re szoval tenyleg nem fontos). Ha ma gepet kene osszeraknom akkor hyperthrad, 8X agp lenne amire figyelnek aztan legkisebb cpu ami elmegy benne meg egy eleg huzos vga kari es utana lehet rammal, cpu-val meg majd fejleszteni.
Have a good byte!!!

#52 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 17:17

Most fejlesztettem a gépemet és vettem bele egy GeForce 5600XT-t? Viszont már most fogalmazódik bennem a lecserélés mert ami eddig teljesen normálisan agadozásmentesen futott a GeForce 2 Ti-omon az most mind akad de annyira hogy élvezhetetlen (kivéve a Battlefield mert az nagyon jól fut csak néha eltűnik a táj meg egyebek, meg a Deus Ex 2: I.W. mert az már nem indult a GeForce 2 Ti-omon sem)!! Lehetséges ez?

Még egy ami nem ide tartozik de nem tom hova írni! Mi az a Pixel Shader ?

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#53 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 05. 11. 18:26

Tedd fel a LEGÚJABB hivatalos NVIDIA Forceware referencia drivert, esetleg telepítsd újra a teljes windowsot.

A pixel shader az az új DX8-9-es kártyák képessége, amely lehetővé teszi az újabb technikák alkalmazását a különböző bump mappingoktól a realisztikus vízfelületen át a csodás árnyékokig mindent, tulajdonképpen az összes új spéci featür megköveteli a jelenlétét.

#54 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 19:12

akkor még lenne egy newbie kérdésem driver telepítéssel kacsolatban! csak annyi hogy kell-e valami mást tenni előtte vagy utána vagy alég csak indítani a setupot amit lekaptam az i-netről? Mert hallottam pár fura dolgot hogy ezt elrontja azt tönkre teszi ha nem úgy csinálom...stb.
Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#55 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 20:21

erdemes leszedni elotte a fentlevo regi kartyadrivert, mert az uj esetleg osszeakadhat az meg nem hianyzik senkinek!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#56 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 12:14

A GeForce-nal talalkoztam olyan problemaval, h nem egyezik az NVidia honlapon levo legfrisebb driver, az MS Win Update-ben levo NVidia driverrel. Erdemes az NVidia honlapjarol leszedni. En egyszern update-eltem, aztan egy hettel ra a Win update megkerdezze update-elje e a legujabb NVidia driverre, es visszafele ment a verzioszam. Orultem, elszallt a TV mirror stb. Vissza az NVidiatol szerzett driver most minden "jo". Amennyire lehet....

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#57 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 14:51

Én is az Nvidia oldaláról rángattam le a drivert az én nevenics Geforce 2 MX-emhez. És bevált. Remekül tudok 2 monitort kezelni, így filmet nézhetnek a többiek míg én pl netezek.../játszani már csak a hardware miatt nem took, az egy kicsit megfeküdné a gyomrát...Kép/
Only human!

#58 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 23:53

Hat jatszani meg en se probaltam ugy, h kozben megy egy DVD mondjuk. De azt eszrevettem (es ez nemtom minek a "hianyossaga"), h ha DVD nezes kozben egy ablakban scrollozok az eger kozepso tekerentyujevel, akkor a film pillanatra akad. Ha huzom jobboldalt a cuccost akkor nincs gond.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#59 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 07:28

biztos a MAC-es egeredet dugtad bele a pc-dbe :Đ)))))))))))))
Have a good byte!!!

#60 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 09:20

A Mac-es egeremen nincs scroll gomb... sot csak egy gomb van rajta. Kép

Av [salalausukKép]

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.