HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#901 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 07. 19:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

új gép vásárlásakor érdemes elmenni pestre (pestiek előnyben) mert ott egy komplett konfigurációnál legalább 50 ezret lehet spórolni de ez mehet 200 ezerig is és ez nem túlzás!!!! pl innen érdemes venni
Megnéztem az oldalt!Belementem a Videókártyákba!Ott jobbra a felsorolt kártyáknál,azok az áraik????Ha azok akkor igen jó lehet Pesten!
igen azok az árak! mindenki jól lát
Nemlehetne valahogy rendelni onnan?Mondjuk hogy autoval kihozzák a cuccokat?Van egy két cucc ott amin 30 ft különbség van az ottani és az itteni árúk között!
ha elolvasod azt amit írnak akk egyértelműen kiderül, h csak ott lehet átvenni az árut, de gondolom ha szépen meg kéred őket egy kis pénz fejében tudnak vmit csinálni, de ez csak egy tipp

#902 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 23:24

Nah srácok! Ezt jól jegyezzétek meg, mert még az életben jól fog jönni! MINDENNEK NÉZZETEK JOBBAN UTÁNA!!!! Tekerjetek le a főoldalon a lap aljára!!!!!!Kép

"Az itt látható árlistán az árváltoztatás jogát fenttartjuk,az árak a jogszabályban meghatározott adó tartalmat nem tartalmazzák!!!"
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#903 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 06. 08. 10:09

Köszi CULO :Đ De mindennek tudatában mondtam hogy K olcsó a környékünkhöz képest. Itt veszprémben jó drága minden. Egy rohadt játék is 3-4 eFt-al drágább, de miért kérdem én? Minden egyes cikkhez hozzáadják a fuvardíjat? minden külön jön le vidékre? Nem értem. Ilyen szmpontból Pesten olcsóbb (itt különösen) minden. Még akkor is ha személyesen kell felmenni érte.
Kép
Kép
Kép

#904 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 08. 10:23

A vidéki boltosok szemetek.

#905 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 08. 10:29

Idézet

A vidéki boltosok szemetek.

Most erre mit mondjak? Ez van, de nem kell szeretni, mert soxor olcsóbban jövök ki ha felmegyek érte. Mindenesetre röhej :Đ
Kép
Kép
Kép

#906 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 12:42

Idézet

Köszi CULO :Đ De mindennek tudatában mondtam hogy K olcsó a környékünkhöz képest. Itt veszprémben jó drága minden. Egy rohadt játék is 3-4 eFt-al drágább, de miért kérdem én? Minden egyes cikkhez hozzáadják a fuvardíjat? minden külön jön le vidékre? Nem értem. Ilyen szmpontból Pesten olcsóbb (itt különösen) minden. Még akkor is ha személyesen kell felmenni érte.
Én azt mondom, hogy nézz itt körbe! Én itt vettem a gépemet és mindent itt fogok venni! Sztem nagyon olcsó másrészt meg az ismerősöm boltja!Kép

#907 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 08. 13:58

Érthető hogy hazabeszélsz, mivel ezek is jó árak :Đ LOL

Kép
Kép
Kép

#908 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 08. 14:14

Idézet

Nah srácok! Ezt jól jegyezzétek meg, mert még az életben jól fog jönni! MINDENNEK NÉZZETEK JOBBAN UTÁNA!!!! Tekerjetek le a főoldalon a lap aljára!!!!!!Kép

"Az itt látható árlistán az árváltoztatás jogát fenttartjuk,az árak a jogszabályban meghatározott adó tartalmat nem tartalmazzák!!!"

ebben az egészben az a jó, h nem is tartalmazzák az áfát, mert valamennyire illegális és el kellett volna olvasnod, h csak magánszemélyeknek szól !!!!!!!!!, de igaz nincs is olyan nagy beűkkel írva.... csak 24-essel asszem, de ne zavarjon senkit.

#909 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 00:05

Nos....megint egy gépvásárlás miatt zaklatlak titeket!:Đ Páran kérnek tőlem ajánlásokat, tippeket, hogy milyen gépet is vegyenek? Szívesen válaszolok és segítek nekik, de több ember több vélemény....a ti segítségetek kérném megint! (mivel itt sok a hozzáértő)
A lényeg az, hogy NVidia és AMD párosítás! Kérek mindenkit, hogy no comment! Aki nem híve ezeknek a márkáknak akkor ne is reagáljon!
A gép 170.000 Ft körül álljon is meg, monitor nélkül! Sőt 170-nél álljon is meg! Aki lesz olyan szíves és segít, az írja oda, hogy konkrétan mit rakna össze és mennyiért!!!! Minden kerüljön bele...csak az ilyen, hogy egér, billentyűzet ezek ne! Mindenféleképpen Vista kompatibilis legyen!!!!
Jah igen! Nem irodai munkára kell!Kép Hanem gamere!!!
Remélem mindent leírtam és kérem, hogy segítsetek!

KöszönömKép

Update: Nem szeretnék ebből az egészből reklámot csinálni, hogy melyik bolt a jó és olcsó! A lényeg az, hogy írjátok oda mennyibe kerül! Viszonyítani én is tudok!Kép

#910 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 08:25

ilyenkor veszel új gépet, sztem mostmár gémre a konzolok vannak.

#911 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 09:11

Én is egyet értek azzal ahogy a gamákra konzol megfelelőbb...DE!

Ha fejeleszteni akarja a PC-t azt is megértem. De szerintem várni káne vele! Őszre sokkal lejjebb lesznek az árak, sőt, télre méginkább. Mostmár azt a 3-4 hónapt ki kéne bekkelni, mert addigra már kiforrottabb lesz ez a viszta mizéria.

(ötleteim vannak amúgy hogy mit vennék a helyedben, de én szerintem még VÁRJ)

Kép
Kép
Kép

#912 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 20. 10:55

Idézet

Én is egyet értek azzal ahogy a gamákra konzol megfelelőbb...DE!

Ha fejeleszteni akarja a PC-t azt is megértem. De szerintem várni káne vele! Őszre sokkal lejjebb lesznek az árak, sőt, télre méginkább. Mostmár azt a 3-4 hónapt ki kéne bekkelni, mert addigra már kiforrottabb lesz ez a viszta mizéria.

(ötleteim vannak amúgy hogy mit vennék a helyedben, de én szerintem még VÁRJ)

Természetesen várni kell vele!Én is hülye voltam hogy felfejlesztettem a gépemet atomerőművé!Várni kell vele,most meg kiderül hogy nemsokára jönnek a DDRIII-as ramok!Várj vele karácsonyig!Akkor úgyis lemennek az árak,meg ügyebár ünnep,így vannak kedvezmények!KépKépKépKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#913 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 11:57

Ezen én is gondolkodtam! Nekem is a DDRIII-as jutott az eszembe, hogy jön! A fazon nem consolos, hanem vérbeli PC-s!:Đ

Ha nem tud várni karácsonyig akkor összerakok neki egy gépet...de sztem nem olyan hülye, hogy ne várjon!
Köszönöm a hsz-eket!

#914 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:07

tudtommal a ddr 3-as ram az még sokszor drágább, mint a ddr2-es ezért most még semmiképpen nem kéne arra költeni főleg úgy, h még nem is kiforrott a pc-k terén, és ha jól tudom akk 1.6 ghz-esek a ddr2-eskek sincsenek lemaradva a 1066 mhz-el.
én max akkor vennék ddr 3-at ha az ára is megfizethető lenne és legalább 2 ghz-en műlködne, akkor lenne értelme, de most meg még 1-2 évig biztos, h nem lesz.

#915 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:21

Idézet

tudtommal a ddr 3-as ram az még sokszor drágább, mint a ddr2-es ezért most még semmiképpen nem kéne arra költeni főleg úgy, h még nem is kiforrott a pc-k terén, és ha jól tudom akk 1.6 ghz-esek a ddr2-eskek sincsenek lemaradva a 1066 mhz-el.
én max akkor vennék ddr 3-at ha az ára is megfizethető lenne és legalább 2 ghz-en műlködne, akkor lenne értelme, de most meg még 1-2 évig biztos, h nem lesz.
Igazad van....így is a DDRII memóriáknak megvannak az áruk!!!Kép Épp most nézegettem utána és az rendben van, hogy kevesebb energiát fogyaszt meg stb, de egy átlag embernek elérhetetlen lesz! És még az sem biztos, hogy kiforrott lesz!

TJAMES!!!!!! Gondolkodtam....ha tudsz és még mindíg összeraknál nekem egy gépet akkor kérlek tedd meg!Kép

#916 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:35

utánanézek...

Kép
Kép
Kép

#917 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 12:57

CULO, here you go, in meiner meinung nach:

Gigabyte GA 965P S3 DDRII PCIE ~24eFt
Intel P4 CORE2 DUO 2133MHz E6400 ~44eFt
3x 1024/800 DDRII ~26eFt
Samsung 250GB 7200 SATA 8MB ~ 16eFt
Ház, Midi 400W ~ 10eFt
Gigabyte 8600GT 256MB ~ 33eFt
DVD író, floppy, procihűtő stb... ~ 17eFt

Ez pont 170eFt BRUTTÓ az alábbi árlista alapján Tehát belefér a keretbe :Đ

/utólag jut eszembe....az alaplapot meg kell nézni fogadja e a procit...azt elfelejtettem/

Kép
Kép
Kép

#918 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 13:01

Idézet

CULO, here you go, in meiner meinung:

Gigabyte GA 965P S3 DDRII PCIE ~24eFt
Intel P4 CORE2 DUO 2133MHz E6400 ~44eFt
3x 1024/800 DDRII ~26eFt
Samsung 250GB 7200 SATA 8MB ~ 16eFt
Ház, Midi 400W ~ 10eFt
Gigabyte 8600GT 256MB ~ 33eFt
DVD író, floppy, procihűtő stb... ~ 17eFt

Ez pont 170eFt BRUTTÓ! Tehát belefér a keretbe :Đ

/utólag jut eszembe....az alaplapot meg kell nézni fogadja e a procit...azt elfelejtettem/

ez jó, viszont a 3 memória össz 26 ezer? nem külön - külön?

#919 Felhasználó inaktív   sosyname 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 13:04

ezt hol nézted össze?

#920 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 20. 13:06

nem. zuzámmen.