HWSW Informatikai Kerekasztal: C&C Generals - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C&C Generals

#61 Felhasználó inaktív   Weres 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 22. 20:17

Nincs véletlenül magyar fan site?

#62 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 07:55

Van egy pár, próbálj meg rákeresni vmi keresővel...Kép
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#63 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 23. 21:14

En meg igazan utos generalsos fan site-val nem talalkoztam. Hasznossal mar igen de az utobbi idoben nem sok hasznat vettem. Meg aztan mar a cimere sem emlekszem.

Valaki kiprobalta a generals demot? Ugy tudom, hogy meg az alap jatek demoja es koze sincs a kiegeszitohoz. Igaz ez?

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#64 Felhasználó inaktív   Weres 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 26. 04:21

No emberek. Időt és fáradságot nem kímélve megtaláltam ezt:http://www.gamelists.net/command-and-conquer/Itt tényleg minden megtalálható. Szemetgyönyörködtető volt látni hogy mennyi fan van a világon. Bár az oldalak többsége ugyan silány , és szemetszúróan gyomorforgató tákolmány, sok hasznos cucc megtalálható rajtuk. Sikerült egyetlen óra leforgára alatt szert tennem 127 új mapra, amiket azelőtt még nem láttam. Igy már 211-re emelkedett az unofficial pályáim száma. :-D Jóllehet, ezeknek a fele pocsék munka, akad közöttük olyan szépen és gondosan megszerkesztett, amit még a játék fejlesztői is megirigyelnének. Fanoknak kötelező az összeset végignézni! ;DJa, és ha valaki véletlenül arra fecsérelné azt a temérdek idejét, hogy mapokat szerkesszen, legyen szives dobjon meg egy méllel és ajándékozzon meg az egyik drágaszágával. (Műgyüjtö vagyok. :Đ )

#65 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 28. 09:58

Ma megtalaltam a legelso kepet a generals-bol. 2002 ev eleje fele lattam. Kicsit mashogy nez ki mint a mostani verzioKép

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#66 Felhasználó inaktív   Fricci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 01. 15:55

Súlyos kérdés: hogyan lehet neten játszótársat keresni? Az AllSeengEyes egy darabig keresett játszótársakat, de aztán egyik napról a másikra eltünt belőle még a "non-installed games" menüpontból is a generals...nem értem...

#67 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 01. 17:10

Nekem erre a kerdesemre azt valaszoltak, hogy mennyek fel IRC-re ott a generals.hu szobaba. Ott alitolag biztos talalsz jatszotarsat. En meg nem probaltamKép mivel nem jarok IRC-re. De te csak probald megKép

#68 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 05. 13:08

SENKI NE TOLTSE LE A DEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!

Ez nem a zero hour demoja hanem az alap game-e.
Have a good byte!!!

#69 Felhasználó inaktív   Weres 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 06. 04:51

Ez kinek nem volt egyértelmü? :Đ

#70 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 12:41

Nos mar most remek a hangulatom... Ma elso utam egy boltba fog vezetni a Zero Hours-ert. S miutan barati korom kicsit kedveli egybol 3 db-ot kell magameva tennem.... :DIdei evben ezt vartuk a legjobban hat eljove.....
Have a good byte!!!

#71 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 14:12

Nagyon vartam mar en is ezt a napot. De hiaba...nem tudom sehonnan megszerezni ezt a jatekotKép Sajnos be kell ernem nehany movival... Lord, ha meglesz es kijatszotad magad akkor plz nehany gondolatot irj mar ide a jatekrolKép

#72 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 22. 17:11

Ugy nez ki, sikerul hozzajutnom a kiegeszitohozKép Igaz meg par nap. De ahogy igy nezem, igy 2 cd-s lett. Az alap jatek 1 cd. Hat nem tudom mit csinalnak ott az EA-nal de valami kezd nem stimmelni...

#73 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 20:46

Nem tudom te mirol beszelsz mivel az alap jatek 2 cd... :-D

Itt van elottem a zero hour!!! Most telepedik, kozben a papirjait tanulmanyozom. Az uberbrutal upgrade a GLA-nal jelent meg : WORKER SHOES!!!!! Van meg sok egyebb kiprobalando dolog de ez nagyon huzosnak tunik :Đ gondolom a kovetkezo kiegeszitoben lesz majd munkas cipo szaga... :-D

Na huzok is jatszani vele

Have a good byte!!!

#74 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 15:33

Igy utolag mar en sem tudom mirol beszeltemKép Na mind1. Nem vagom miert hittem azt, hogy 1 cd... Ez most idegesit, de nagyon. Szoval bocs igazad van...(mostanaban neha meg vagyok kattanvaKép)

#75 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 17:28

Látom elvagytok...amúgy van valakinek valami ötlete, hogy honnan tudnám letölteni a kiegészítőt?
"Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Bullshit three ring circus sideshow of Freaks "

#76 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 20. 17:45

ezekszerint léteznek még emberek a föld elhagyatott zugaiban, kik nem ismerik a DC++-t...

magyar portál: http://dchun.hq.hu

hivatalos oldal, innen érdemes lekapni: http://dcplusplus.sf.net

Kötve hinném hogy bármely ftp-n megtalálj egy ilyen "régi" darabot... egyszer különben is érdemes beszerezni egy DC-t, alapfelszerelés minden háztartásban

"Egyebet nem tudok."

#77 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 21. 00:29

MInderbinder fiam! Már párszor közöltem, hogy ez nem warez oldal, szóval a letöltögetések kérése az nem igazán jó itt!

Jelenleg a Warcraft 3-at tolom, de utána tervbe van véve a Generals ismételt végigjátszása!

#78 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 07. 20:51

ez egy király játékKép
nem tudom megunni(na jó néha nincs kedvem játszani pont ezen de nálam egy örökzöld)
már 341-et nyertem
na jó, elég a csöpögésböl

#79 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 07. 13:27

Idézet

ez egy király játékKép
nem tudom megunni(na jó néha nincs kedvem játszani pont ezen de nálam egy örökzöld)
már 341-et nyertem
na jó, elég a csöpögésböl
Én is szeretem nem lehet megunni csak nálunk van egy his bibi elmosódik a képernyőKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/002.gif

#80 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 20:50

Lehet nem megfelelo a monitorod. "Lapos" monitorod van?

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó