HWSW Informatikai Kerekasztal: Warcraft 3: The Frozen Throne - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warcraft 3: The Frozen Throne

#181 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 22. 17:26

Eredetivel,szerintem,de gozom sincs!Kép
Miert?

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#182 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 17:41

Idézet

Eredetivel,szerintem,de gozom sincs!Kép
Miert?
Ha eredeti azt mondjuk latod a dobozarol meg a lemezrol. :Đ Ha eredeti akkor a kododdal tudsz jatszani a neten. Barmi helpre van szukseged irj es mondom a megoldast. Talan en vagyok a leg kompetensebb ebben a temaban itt. :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#183 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 22. 18:05

Sz'al az van h elinditom a jatekot-alatta megy a net-,battle.net klik!
Ekkor kijon h...
Initating connection to battle.net...
Aztan kijon h...
Unable to validate game version.Please reconnect to Battle.net,or apply the current patch manualy!
Aztan klik az OK ra es kesz!!!

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#184 Felhasználó inaktív   Faust 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:47

Hell! Írjon vki aki 4 Insane 100-at lenyom, mert arra kíváncsi vagyok és szeretném tudni hogy milyen néppel és kivel van. Ha esetleg Orc mert én is PROFI ORC-os vagyok akkor azt árulja el, hogy az épületeket hogy építi és miylen a csapat elosztása.
Várom a leveleket!!!Kép

#185 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 17:20

Idézet

Hell! Írjon vki aki 4 Insane 100-at lenyom, mert arra kíváncsi vagyok és szeretném tudni hogy milyen néppel és kivel van. Ha esetleg Orc mert én is PROFI ORC-os vagyok akkor azt árulja el, hogy az épületeket hogy építi és miylen a csapat elosztása.
Várom a leveleket!!!Kép

Orcal ugy sikerult nekem megcsinalni h egybol madarakra mentem, barrackot nem is csinaltam nagyon sokaig. Amig nem volt meg a 3 hos addig el se indultam creepelni. Persze nagy palya kell hozza. Nomeg jo hos kombo :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#186 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 10:17

hali!
valaki megmondaná hogy mi a különbség a warcraft3, warcraft 3 reign os chaos és a warcraft 3 the frozen throne között?Kép
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#187 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 07. 10:20

Idézet

hali!
valaki megmondaná hogy mi a különbség a warcraft3, warcraft 3 reign os chaos és a warcraft 3 the frozen throne között?Kép
A Warcraft 3 alcíme a Reign of Chaos tehát a kettő egy és ugyanaz. A kiegészítői lemez alcíme pedig a The Frozen Throne.

#188 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 10:22

Idézet

A Warcraft 3 alcíme a Reign of Chaos tehát a kettő egy és ugyanaz. A kiegészítői lemez alcíme pedig a The Frozen Throne.
thanks
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#189 Felhasználó inaktív   senkki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 16:22

Szerintetek melyiket érdemesebb használni: Banshee-t vagy Necromancer-t?

#190 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:19

Idézet

Szerintetek melyiket érdemesebb használni: Banshee-t vagy Necromancer-t?
banshee nagyon nehez online csataban :Đ banshee + ghoul + stats ez mondjuk jo taktika :-D
ghoul + necro + wagon + stat :-D

#191 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 04:58

igeeeennn!KépKép
végre meglett hogy honnan lehet leszedni a Forzen Throne bónusz kampányának a másik 2 pályályát (Founding of Doruthar). most vittem ki még1x, és mint előbb csak annyi votl hogy nézd meg a Blizzard.com-ot, de legalább megtudtam a mapok neveit, és a Googlevel ki tudtam kerestetni és kiderükt hogy a Technical Support résznél van.. de erre semmi jel nem voltKép

bazz...."unable to patch ..." és ez 3 fájlnál a kb 3-ból.. de mia fenéért? msot töltök le egy Full PAtch-et, ami csak 47 mega...ez volt 0.4 megaKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#192 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 07:41

Idézet

igeeeennn!KépKép
végre meglett hogy honnan lehet leszedni a Forzen Throne bónusz kampányának a másik 2 pályályát (Founding of Doruthar). most vittem ki még1x, és mint előbb csak annyi votl hogy nézd meg a Blizzard.com-ot, de legalább megtudtam a mapok neveit, és a Googlevel ki tudtam kerestetni és kiderükt hogy a Technical Support résznél van.. de erre semmi jel nem voltKép

bazz...."unable to patch ..." és ez 3 fájlnál a kb 3-ból.. de mia fenéért? msot töltök le egy Full PAtch-et, ami csak 47 mega...ez volt 0.4 megaKép
azert ne essunk tulzasokba, nem hivatalos kiegeszito :D marmint nem adtak ki lemezen, nincsenek benne videok, csak egy custom campaign :Đ ha ezt kerdezed akkor tudom mirol van szo :D a patch azert nem tudta megcsinalni mert rajta volt valszeg h csak 1.20d -rol 1.20e -re update-el :-D de ha regebbi verzio szamu a game akkor a teljes patch kell.

#193 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 07:46

megvan a teljes, de hibát jelez.... hát no comment (és NEM azt kéri hogy rakjam be a lemeztKép).. egyzserűen azt mondja hogy valamelyik fájl hibás és ez miatt nem megy... (az csak hagyján hogy elsőnek a hiba egy multis map miatt nem akart menni, madj az rámásolam megitn és jó lett, most egy storm.dll vagy mi a hibaKép)
pedig a legjobb rész a War III.nak :Đ

House MD

#194 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 07:55

Idézet

megvan a teljes, de hibát jelez.... hát no comment (és NEM azt kéri hogy rakjam be a lemeztKép).. egyzserűen azt mondja hogy valamelyik fájl hibás és ez miatt nem megy... (az csak hagyján hogy elsőnek a hiba egy multis map miatt nem akart menni, madj az rámásolam megitn és jó lett, most egy storm.dll vagy mi a hibaKép)
pedig a legjobb rész a War III.nak :Đ
reinstall? pikkpakk kesz a war3 install :-D

#195 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 08:03

már megvolt, semmi eredmény, mintha a Patch elszúrná a fájlt, mivel előtte megy rendesen.
de ki érti ezt, minek kell egyáltalán Patch ide, nem lehet csak simán a mapokat letölteni? az kell úgyis csak

House MD

#196 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 08:07

Idézet

már megvolt, semmi eredmény, mintha a Patch elszúrná a fájlt, mivel előtte megy rendesen.
de ki érti ezt, minek kell egyáltalán Patch ide, nem lehet csak simán a mapokat letölteni? az kell úgyis csak
a patch ahoz nem kell h jatszd a palyakat :Đ (es nem szep dolog tort w3-al nyomulni) :D marmint.. originalrol sosem hallottam meg h nem ment fel a patch ra :-D ha meg original akkor valami hatalmas gebasz van a gepeden

#197 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 08:24

hát most lett újrarakva gép tehát nagy baja nem lehetKép.
és kell ahoz PAtch hogy kátsza ma pályákat, mivel a PAtch-ben vannak a pályákKép

House MD

#198 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 10:52

Amikor kolcsonadtak ezt a jatekot, volt egy pici problemaja: neha lefagyasztotta a gepem, de erdekes modon, csak akkor, ha az orkokkal voltamKép. Ez meg most is kerdeses szamomra, hogy miert? CD karc nem lehetett, mert nem CDvel jatszottam...

#199 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 13:17

Idézet

Amikor kolcsonadtak ezt a jatekot, volt egy pici problemaja: neha lefagyasztotta a gepem, de erdekes modon, csak akkor, ha az orkokkal voltamKép. Ez meg most is kerdeses szamomra, hogy miert? CD karc nem lehetett, mert nem CDvel jatszottam...

hat erre tenyleg csak azt tudom mondani h "a Warcraft utjai kifurkeszhetetlenek" :Đ

#200 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:01

Idézet

Idézet

hat erre tenyleg csak azt tudom mondani h "a Warcraft utjai kifurkeszhetetlenek" :Đ
Nade azert a kifurkeszhetetlensegnek is legyen mar hatara! En azert sokat jatszottam vele, a hiba ellenere, bar sok bosszusagot okozott nekem...KépKép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.