HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1041 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 11. 15:43

Idézet

Ja ez nem a viewty-nak valami újabb változata?
de :PNekem a viewty jobban bejön. Mondjuk én anno a sima Viewty és a KS20 között vaciláltam. Az utóbbi mellett döntöttem. :Đ
!!!McLaren!!!

#1042 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 11. 15:50

Idézet

1: eu-ban, ill pár országban, amcsiban 911 (is, mert 1 területen több is lehet,ITT a teljes lista a világ segélyhívó számairól)
2: baromság, az állítólag c. műsorban is volt, ott is az jött ki, hogy baromság
3: egyes nokia telefonoknál LEHET, de nem hinném, a kód egyébként nokia specifikus (anno tudtam több tucat nokia kódot fejből, van egy szép nagy lista a szervíz kódokról, szervíz menüt is elő lehet csalni)
4:imei szám, telefonon is rajta van matricával. a megadott kódok csak nokiára érvényesek. a kódot át lehet ütni, hoax az egész.

láncleveleket meg NEM küldünk tovább és nem postolunk, főleg ha baromság :Đ (ez meg netikett :-D)
Kurvára nem lánclevél, csak gondoltam örültök, ha bemásolok pár érdekességet...

#1043 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 11. 16:09

Idézet

Idézet

1: eu-ban, ill pár országban, amcsiban 911 (is, mert 1 területen több is lehet,ITT a teljes lista a világ segélyhívó számairól)
3: egyes nokia telefonoknál LEHET, de nem hinném, a kód egyébként nokia specifikus (anno tudtam több tucat nokia kódot fejből, van egy szép nagy lista a szervíz kódokról, szervíz menüt is elő lehet csalni)
4:imei szám, telefonon is rajta van matricával. a megadott kódok csak nokiára érvényesek. a kódot át lehet ütni, hoax az egész.

láncleveleket meg NEM küldünk tovább és nem postolunk, főleg ha baromság :Đ (ez meg netikett :-D)
bocsi, nem ellened szólt. az utolsó mondat miatt mondtam, hogy lánclevél.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1044 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 11. 16:37

Idézet

Idézet

Idézet

bocsi, nem ellened szólt. az utolsó mondat miatt mondtam, hogy lánclevél.
Semmi gond, én voltam túl nyers. Van még egy városi legendám. Leírom azt is.
Fogod egy autó kulcsát (olyat amilyen az újabbaknak van), egy gombnyomással lezárod. Eltávolodsz, és addig próbálod kinyitni, amíg egyszercsak már nem érzékeli a kulcsot. Megoldás: nyomd a fejedhez! Nem számít melyik oldalra, ki fogja nyitni neked ott, ahol csak úgy önmagában már nem tenné.
(Én Skoda Fabiával próbáltam: 50 méterig ment, 51-edik m-nél már nem. Fejemhez nyomtam (mindkét oldalt próbáltam) és 63 méterig működött.)
Kép

#1045 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 12:41

Lehet lecserélem a W580-amat(hamár ide nemjött a 595...), de nem akarok sokat rákölteni, felesleges az ájfón meg az omnia... mit gondoltok e 2 készülékről? Samu LG
ha valahol várakozni kell, akkor elég sokat játszok mobilon...szal lehet játékot szerezni rájuk? SE-re rengeteg van azt tudom...viszont LG-vel és Samu-val nemvolt még dolgom...

#1046 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 12:46

Idézet

Lehet lecserélem a W580-amat(hamár ide nemjött a 595...), de nem akarok sokat rákölteni, felesleges az ájfón meg az omnia... mit gondoltok e 2 készülékről? Samu LG
ha valahol várakozni kell, akkor elég sokat játszok mobilon...szal lehet játékot szerezni rájuk? SE-re rengeteg van azt tudom...viszont LG-vel és Samu-val nemvolt még dolgom...
Játszani nem olyan jó az ilyen telókon, mert csak kirak ilyen niylakat, vagyis az öcsém LG Viewty-án úgy van, egy csomó lg-nak van ilyen rajongói oldala, de a Viewty-nak biztos, és szerintem azok a játékok futnak a Kp 500-on is.
A samsungokat nem nagyon ismerem, de azt hiszem szoftverileg a nagyon hasonlít egymásra a két gyártó.

ja itt van egy elég erős zene telő (600 mhz-es proci), és támogatja az ngaget, szóval jó sok játékot lehet rátenniNOKIA 5630
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1047 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 12:57

Idézet

Idézet

Játszani nem olyan jó az ilyen telókon, mert csak kirak ilyen niylakat, vagyis az öcsém LG Viewty-án úgy van, egy csomó lg-nak van ilyen rajongói oldala, de a Viewty-nak biztos, és szerintem azok a játékok futnak a Kp 500-on is.
A samsungokat nem nagyon ismerem, de azt hiszem szoftverileg a nagyon hasonlít egymásra a két gyártó.

ja itt van egy elég erős zene telő (600 mhz-es proci), és támogatja az ngaget, szóval jó sok játékot lehet rátenniNOKIA 5630
Játszani az Lgn ugy lehet, hogy van ilyen játék hogy kockázni, meg szerencsekerék. Vagy rázod a telefont és úgy, vagy vagy az ujjadat használod. Amugy mindkét telefon megéri a pénzét, a Samsung kicsit jobb anyagból van jobb a kamerája, és szerintem szebb is. Ha a kettő közül választani kéne akkor a Samu, de tudásra a két telefon ugyanaz Lg-n futnak Javás cuccok Samuba nem vagyok biztos.

#1048 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 13:14

Idézet

Idézet

Játszani az Lgn ugy lehet, hogy van ilyen játék hogy kockázni, meg szerencsekerék. Vagy rázod a telefont és úgy, vagy vagy az ujjadat használod. Amugy mindkét telefon megéri a pénzét, a Samsung kicsit jobb anyagból van jobb a kamerája, és szerintem szebb is. Ha a kettő közül választani kéne akkor a Samu, de tudásra a két telefon ugyanaz Lg-n futnak Javás cuccok Samuba nem vagyok biztos.
Kösz mind2töknekKép
Aye: nokia-t (már) nem szeretem..csalódtam benne...
Aramisz: nekem is a Samu jön be jobban...viszont játék téren még mindig nemtudom mit nyújt...SE-re majdnem minden PC-s/konzolos játék átirata kijön...és azt szeretném megtudni, hogy ez igy van ezekkel a mobilokkal is...

#1049 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 09:38

Nem lehet rosz amu 1ik kütyü sem mivel ebből a 2 modellből rengeteget értékesített a 2 gyártó.
A Samura meg googlebe rá kell keresni oszt' ennyi :Đ
!!!McLaren!!!

#1050 Felhasználó inaktív   T0mesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 12:06

A Nokia 5800 Xpress Music az jó teló? Nem rég vett egyet faterom...Kép
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

#1051 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 12:48

Inkább nép mobilnak mondanám. De nem rossz. :Đ
!!!McLaren!!!

#1052 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 18:24

na mostmár az inkább a kérdés, hogy iphone 3g, vagy arena? arenán a játékok mennyire jók? mert én ugytudom, hogy csak java, és annak kb nulla köze van az iphonehoz:S viszont az iphone3gnek meg a kamerája nem a legjobb, 2mp, és még videót se tud /arena 120fpsel is tud.../ még valami nagy különbség van a kettő között, amiről esetleg nem tudok?

#1053 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 18:31

Idézet

na mostmár az inkább a kérdés, hogy iphone 3g, vagy arena? arenán a játékok mennyire jók? mert én ugytudom, hogy csak java, és annak kb nulla köze van az iphonehoz:S viszont az iphone3gnek meg a kamerája nem a legjobb, 2mp, és még videót se tud /arena 120fpsel is tud.../ még valami nagy különbség van a kettő között, amiről esetleg nem tudok?
Azért az iphonnak jobb az érintő képernyője, jól optimalizáltak a progrik, semmi nem lassu, nem lassul a készülék, és a görgetésnél sem fagy, meg támogatja a dinamokus görgetést (az arena lehet nem), ami azt hiszem az, h amikor leveszed a képernyőről az ujjad akkor még megy lefele, de gondolom tudod miről beszélek mert már tuti volt a kezedbe.
Amúgy a mobilarena szerint az arenán jobban lehet írni qwerty bil kiosztásal.
Szerintem ha játszani akarsz akkor mindenképp iphone, de ha annyira nem izgat a dolog akkor arena, mert jóval olcsóbb és közel ugyan azt tudja.
Gigánál szerintem érdeklődj, mert neki arenája van.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1054 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 18:35

nekem egyáron lenne a kettő, csak ezért kérdem:) a görgetésnél, tudom miről beszélsz, de az annyira nem vág a földhöz... ja és akkor várom giga véleményét;>

szerk: ma nem leszek szerintem már sokat itthon, ha esetleg errefele járna giga, szolhatna neki valaki, hogy infozzon picit a telojárol, kösz:)

#1055 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 19:13

Idézet

nekem egyáron lenne a kettő, csak ezért kérdem:) a görgetésnél, tudom miről beszélsz, de az annyira nem vág a földhöz... ja és akkor várom giga véleményét;>

szerk: ma nem leszek szerintem már sokat itthon, ha esetleg errefele járna giga, szolhatna neki valaki, hogy infozzon picit a telojárol, kösz:)
Ja itt vagyok :Đ na szal a telómról:nagyon fasza! minden megvan benne ami kell,sőt talán több is.Lejátsza a powerpointal készített cuccokat,lejátsza flasht,lejátszik divx-et,van benne wifi,a kocka forgatás látványos,nem karcolódik a képernyő,a fényképező gyönyörű képeket csinál (5mpx) a videó 30 fps stabilan,szal 1 kicsit se akad be,és ott is szép a képe.Amit hiányolok az ájfonhoz hasonló cuccok,sajnos erre nem lehet ilyeneket csinálni mert zárt a szoftvere vagy mi.De olvass teszteket is,itt pl nagyon jól leírnak mindent :-D ja és 1 jó tanács:ne a t-mobilenál vedd mert teljesen megváltoztatja a színeket,rózsaszín gombok és szürke háttér...rohadna meg,én meg is szívtam vele Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1056 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 22:38

ezeket a teszteket mind átpörgettem, és ezért is hajlok nagyon az arena felé. még egy ember bátorítása kellett nekem, és a videofelvétel hiánya miatt nemakarok iphone-t, ugyhogy szerintem megvan a kövi telóm;> kösz szépen evribádi (már csak a fizura várok^^)

#1057 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 22:39

Idézet

ezeket a teszteket mind átpörgettem, és ezért is hajlok nagyon az arena felé. még egy ember bátorítása kellett nekem, és a videofelvétel hiánya miatt nemakarok iphone-t, ugyhogy szerintem megvan a kövi telóm;> kösz szépen evribádi (már csak a fizura várok^^)
Jó választás :Đ nm Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1058 Felhasználó inaktív   MoDeAnHoMA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 23:32

Nekem Sony Ericcson k850i-m van. De sajnos valamiért elromlott a 3 érintőképernyője... Nem mindig de nagyon gyakran csődöt mond ...
Segítség?

#1059 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 23:46

Idézet

Nekem Sony Ericcson k850i-m van. De sajnos valamiért elromlott a 3 érintőképernyője... Nem mindig de nagyon gyakran csődöt mond ...
Segítség?
Nekem is olyan van. Nekem müxik.Kép

#1060 Felhasználó inaktív   MoDeAnHoMA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 23:48

hehe eddig ment nekem is :-D
Ebből szerviz lesz vagy kuka :Đ

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +