Idézet
Mobiltelefonok
Elküldve: 2009. 08. 11. 15:43
Ja ez nem a viewty-nak valami újabb változata?
!!!McLaren!!!
Elküldve: 2009. 08. 11. 15:50
Idézet
1: eu-ban, ill pár országban, amcsiban 911 (is, mert 1 területen több is lehet,ITT a teljes lista a világ segélyhívó számairól)
2: baromság, az állítólag c. műsorban is volt, ott is az jött ki, hogy baromság
3: egyes nokia telefonoknál LEHET, de nem hinném, a kód egyébként nokia specifikus (anno tudtam több tucat nokia kódot fejből, van egy szép nagy lista a szervíz kódokról, szervíz menüt is elő lehet csalni)
4:imei szám, telefonon is rajta van matricával. a megadott kódok csak nokiára érvényesek. a kódot át lehet ütni, hoax az egész.
láncleveleket meg NEM küldünk tovább és nem postolunk, főleg ha baromság
(ez meg netikett
)
3: egyes nokia telefonoknál LEHET, de nem hinném, a kód egyébként nokia specifikus (anno tudtam több tucat nokia kódot fejből, van egy szép nagy lista a szervíz kódokról, szervíz menüt is elő lehet csalni)
4:imei szám, telefonon is rajta van matricával. a megadott kódok csak nokiára érvényesek. a kódot át lehet ütni, hoax az egész.
Elküldve: 2009. 08. 11. 16:09
Idézet
Idézet
1: eu-ban, ill pár országban, amcsiban 911 (is, mert 1 területen több is lehet,ITT a teljes lista a világ segélyhívó számairól)
(ez meg netikett
)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2009. 08. 11. 16:37
Idézet
Idézet
Idézet
(ez meg netikett
)
Fogod egy autó kulcsát (olyat amilyen az újabbaknak van), egy gombnyomással lezárod. Eltávolodsz, és addig próbálod kinyitni, amíg egyszercsak már nem érzékeli a kulcsot. Megoldás: nyomd a fejedhez! Nem számít melyik oldalra, ki fogja nyitni neked ott, ahol csak úgy önmagában már nem tenné.
(Én Skoda Fabiával próbáltam: 50 méterig ment, 51-edik m-nél már nem. Fejemhez nyomtam (mindkét oldalt próbáltam) és 63 méterig működött.)
Elküldve: 2009. 08. 13. 12:41
Lehet lecserélem a W580-amat(hamár ide nemjött a 595...), de nem akarok sokat rákölteni, felesleges az ájfón meg az omnia... mit gondoltok e 2 készülékről? Samu LG
ha valahol várakozni kell, akkor elég sokat játszok mobilon...szal lehet játékot szerezni rájuk? SE-re rengeteg van azt tudom...viszont LG-vel és Samu-val nemvolt még dolgom...
ha valahol várakozni kell, akkor elég sokat játszok mobilon...szal lehet játékot szerezni rájuk? SE-re rengeteg van azt tudom...viszont LG-vel és Samu-val nemvolt még dolgom...
Elküldve: 2009. 08. 13. 12:46
Idézet
Lehet lecserélem a W580-amat(hamár ide nemjött a 595...), de nem akarok sokat rákölteni, felesleges az ájfón meg az omnia... mit gondoltok e 2 készülékről? Samu LG
A samsungokat nem nagyon ismerem, de azt hiszem szoftverileg a nagyon hasonlít egymásra a két gyártó.
ja itt van egy elég erős zene telő (600 mhz-es proci), és támogatja az ngaget, szóval jó sok játékot lehet rátenniNOKIA 5630
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 08. 13. 12:57
Idézet
Idézet
A samsungokat nem nagyon ismerem, de azt hiszem szoftverileg a nagyon hasonlít egymásra a két gyártó.
ja itt van egy elég erős zene telő (600 mhz-es proci), és támogatja az ngaget, szóval jó sok játékot lehet rátenniNOKIA 5630
Elküldve: 2009. 08. 13. 13:14
Idézet
Idézet
Játszani nem olyan jó az ilyen telókon, mert csak kirak ilyen niylakat, vagyis az öcsém LG Viewty-án úgy van, egy csomó lg-nak van ilyen rajongói oldala, de a Viewty-nak biztos, és szerintem azok a játékok futnak a Kp 500-on is.
Aye: nokia-t (már) nem szeretem..csalódtam benne...
Aramisz: nekem is a Samu jön be jobban...viszont játék téren még mindig nemtudom mit nyújt...SE-re majdnem minden PC-s/konzolos játék átirata kijön...és azt szeretném megtudni, hogy ez igy van ezekkel a mobilokkal is...
Elküldve: 2009. 08. 14. 09:38
Nem lehet rosz amu 1ik kütyü sem mivel ebből a 2 modellből rengeteget értékesített a 2 gyártó.
A Samura meg googlebe rá kell keresni oszt' ennyi
A Samura meg googlebe rá kell keresni oszt' ennyi
!!!McLaren!!!
Elküldve: 2009. 08. 14. 12:06
A Nokia 5800 Xpress Music az jó teló? Nem rég vett egyet faterom...
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz
Xfire: darknessboyy

Elküldve: 2009. 08. 15. 18:24
na mostmár az inkább a kérdés, hogy iphone 3g, vagy arena? arenán a játékok mennyire jók? mert én ugytudom, hogy csak java, és annak kb nulla köze van az iphonehoz:S viszont az iphone3gnek meg a kamerája nem a legjobb, 2mp, és még videót se tud /arena 120fpsel is tud.../ még valami nagy különbség van a kettő között, amiről esetleg nem tudok?
Elküldve: 2009. 08. 15. 18:31
Idézet
na mostmár az inkább a kérdés, hogy iphone 3g, vagy arena? arenán a játékok mennyire jók? mert én ugytudom, hogy csak java, és annak kb nulla köze van az iphonehoz:S viszont az iphone3gnek meg a kamerája nem a legjobb, 2mp, és még videót se tud /arena 120fpsel is tud.../ még valami nagy különbség van a kettő között, amiről esetleg nem tudok?
Amúgy a mobilarena szerint az arenán jobban lehet írni qwerty bil kiosztásal.
Szerintem ha játszani akarsz akkor mindenképp iphone, de ha annyira nem izgat a dolog akkor arena, mert jóval olcsóbb és közel ugyan azt tudja.
Gigánál szerintem érdeklődj, mert neki arenája van.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2009. 08. 15. 18:35
nekem egyáron lenne a kettő, csak ezért kérdem:) a görgetésnél, tudom miről beszélsz, de az annyira nem vág a földhöz... ja és akkor várom giga véleményét;>
szerk: ma nem leszek szerintem már sokat itthon, ha esetleg errefele járna giga, szolhatna neki valaki, hogy infozzon picit a telojárol, kösz:)
Elküldve: 2009. 08. 15. 19:13
Idézet
nekem egyáron lenne a kettő, csak ezért kérdem:) a görgetésnél, tudom miről beszélsz, de az annyira nem vág a földhöz... ja és akkor várom giga véleményét;>
szerk: ma nem leszek szerintem már sokat itthon, ha esetleg errefele járna giga, szolhatna neki valaki, hogy infozzon picit a telojárol, kösz:)
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 15. 22:38
ezeket a teszteket mind átpörgettem, és ezért is hajlok nagyon az arena felé. még egy ember bátorítása kellett nekem, és a videofelvétel hiánya miatt nemakarok iphone-t, ugyhogy szerintem megvan a kövi telóm;> kösz szépen evribádi (már csak a fizura várok^^)
Elküldve: 2009. 08. 15. 22:39
Idézet
ezeket a teszteket mind átpörgettem, és ezért is hajlok nagyon az arena felé. még egy ember bátorítása kellett nekem, és a videofelvétel hiánya miatt nemakarok iphone-t, ugyhogy szerintem megvan a kövi telóm;> kösz szépen evribádi (már csak a fizura várok^^)
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 15. 23:32
Nekem Sony Ericcson k850i-m van. De sajnos valamiért elromlott a 3 érintőképernyője... Nem mindig de nagyon gyakran csődöt mond ...
Segítség?
Elküldve: 2009. 08. 15. 23:46
Idézet
Nekem Sony Ericcson k850i-m van. De sajnos valamiért elromlott a 3 érintőképernyője... Nem mindig de nagyon gyakran csődöt mond ...
Segítség?

Súgó
A téma zárva.