HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1421 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 21. 16:18

Idézet

az LG GW620-ról tudsz valamit mondani, dareal?KépKép
nem vagyok telefonguru, ezt bizonyítja, hogy nem is ismerem ezt az lg-t :Đ
viszont ajánlom a mobilarénát és a telefongurut. amit tudnak letesztelnek és elég objektívek a leírásaik.

2 link:

az adatlapját gyorsan átfutva: sajnos 1.5 rendszer van rajta, 2.1 már minimum ajánlott! 2.2 főleg, de 2.2-vel szerelt készülék még nincs. hogy 2.x-es rom tölthető-e hozzá (akár hivatalosan gyári, vagy haxolt) az passz, érdemes utánanézni, mert egyébként baráti (bár 80e picit drága)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1422 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 16:22

Idézet

Idézet

az LG GW620-ról tudsz valamit mondani, dareal?KépKép
nem vagyok telefonguru, ezt bizonyítja, hogy nem is ismerem ezt az lg-t :Đ
viszont ajánlom a mobilarénát és a telefongurut. amit tudnak letesztelnek és elég objektívek a leírásaik.

2 link:

az adatlapját gyorsan átfutva: sajnos 1.5 rendszer van rajta, 2.1 már minimum ajánlott! 2.2 főleg, de 2.2-vel szerelt készülék még nincs. hogy 2.x-es rom tölthető-e hozzá (akár hivatalosan gyári, vagy haxolt) az passz, érdemes utánanézni, mert egyébként baráti (bár 80e picit drága)
ennek hol tudok utánanézni?(egyébként találtam egy oldalt, ahol 56-ért adják újonnan, garivalKép)
Free userbars

#1423 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:44

pénteken érkezik pár iphone 4g, majd írok róla.

de szerintem ez lesz az eredmény: akinek eddig is bejött, annak ez is be fog, akinek nem, annak ez sem :Đ

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1424 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 08:34

Erre a pár készülékre szűkült a kör.
Tmobile Pulse mini erre Ez azt hiszem, egy HTC Tuch 3g, de nem vennék rá mérget.
Tmobile pulse erre
A két típus között árban alig van különbség. A mini, ha nem sokkal butább, jobb lehet, mert kisebb, könyebb zsebrevágni. Mindkettő Windows mobilos sajnos, elvileg a 6.1 fut rajtuk, de frissíthető 6.5re. A frissítés nehézkes, vagy nem kell nagy hozzáértés hozzá?
Xperia X10 mini. Ez ugye androidos.
Nagyjából ezek. Remélem mindegyikben van WiFi. Ha ezsedbe jut még valami hasonló, akkor azt is írd le légyszíves.

#1425 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:07

Idézet

Tmobile Pulse mini erre Ez azt hiszem, egy HTC Tuch 3g, de nem vennék rá mérget.
Tmobile pulse erre
A két típus között árban alig van különbség. A mini, ha nem sokkal butább, jobb lehet, mert kisebb, könyebb zsebrevágni. Mindkettő Windows mobilos sajnos, elvileg a 6.1 fut rajtuk, de frissíthető 6.5re. A frissítés nehézkes, vagy nem kell nagy hozzáértés hozzá?
Nagyjából ezek. Remélem mindegyikben van WiFi. Ha ezsedbe jut még valami hasonló, akkor azt is írd le légyszíves.
Én melegen ajánlom az androidos x10mini-t. Volt wimo-s x1-esem, és az androidos Legend simán übereli. Egyszerű, gyors, megbízható rendszer.

#1426 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:57

Én is inkább affelé hajlok. Am kicsit gáz, hogy nem kezeli a flash alapú programokat. Nem tudom, ez netezés közben mennyire zavaró? Az androidmarketplacen vannak ingyenes progrmaok is, vagy csak fizetps és azok drágák-e?

#1427 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:58

Idézet

Tmobile pulse erre

a pulse androidos. nemrég érkezett hozzá 2.1-es rom, az x10 mini még 1.6-os, de az is megkapja a 2.1-es romot.

x10 több memóriával bír, inkább azt ajánlanám. (vagy google és pulse vs x10 mini)

#1428 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:04

Idézet

Én is inkább affelé hajlok. Am kicsit gáz, hogy nem kezeli a flash alapú programokat. Nem tudom, ez netezés közben mennyire zavaró? Az androidmarketplacen vannak ingyenes progrmaok is, vagy csak fizetps és azok drágák-e?

androidon van flash support, igaz, hogy 2.2 előtt csak flash lite van, 2.2-től van 10.1-es flash support.

a flash lite bőven elég arra, hogy az oldlak flash menüje (ill reklámok) menjenek, videós oldalak közül nem megy minden (youube lazán, videa-n van ami megy, van ami nem, hulu egyáltalán nem)

2.2-vel nagyon jó a flash support, de ott van még a skyfire böngésző is, az is jól kezeli a flasht.
a flash lite bőven elég arra is, hogy mondjuk facebook-on farmville-el játsz, vagy miniclipen (nem megy minden, de nagyon sok játék fut)

többek között épp azért váltottam androidra, mert a lehető legjobb mobil flash supportra volt szükségem. anno ezért dobtam az ájfont és mentem winmo-zni (ott türhető), majd látva, hogy androidon pöpecül megy a flash, kérdés nélkül váltottam.

marketplace:

nagyon sok az ingyenes cumó, illetve hazánkból nem is éred el a fizetős részt (még nincsenek meg a jogi alapok, talán év végére meglesz az itthon elérhető fizetős rész).
ettől függetlenül több megoldás is létezik, van amihez rootolni kell a telót (kb mint jailbreak), vagy egy oldalról megvenni (androlib). a warez részt nem is említem.
eddig egyetlen egy alkalmazást kellett megvennem (kemény 800 forint volt), az ingyenes appok teljesen lefedik az igényeimet.

#1429 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:10

Köszönöm a kimerítő választ. Azt hiszem alszok rá még jópárat, de úgy néz ki, x10mini lesz belőle.

#1430 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:10

Idézet

Idézet

Idézet

Hát nemtudom. HTC... még nemnagyon hallottam róla és szerencsém sem volt hozzá. De nekem 5800-ám van és nem véletlenül hívják iPhone killernek. Kép Nyilván nem olyan gyors mint egy apple software szal nem reagál olyan gyorsan de árban is megvan a külömbsége meg még sok pici dologban. Például egy ilyen egyszerű dolog: iPhone semmi másra nem reagál csak az érintésre ugye, míg az 5800 nyomó képernyős azaz azzal nyomogatod amivel kedved tartja (ami nem hátrány). Előszőr énsem ilyet akartam hanem n95 8GB-ot. De végül ezlett belőle de eggyáltalán nem bántam meg remek telefon természetesen van hibája de azt egy kezemen bőven megtudom számolni. 8GB-os kártyát adnak hozzá és kapható a T-mobilenál többek közt enyém is az. Szerintem gondolkozz el rajta nemhiszem hogy megbánnád.:ĐKép
mondhatni a htc a smartphone-ok királya. annak idején úgy kezdték, hogy ők szerelték össze a compaq pda készülékeit, ott jól ellesték, hogy mit hogy, nekiálltak a saját fejlesztésnek és már lazán piacvezetők :-D
Kösz a felhomályosítást. :) De am ettől függetlenül ugyanúgy kitartok az 5800 mellett. Bár állítólag a vodások azért vonták ki a forgalomból mert sokan vitték vissza hiba miatt, de ez nemtudom mikor volt gondolom mikor piacra került. Az enyém lehet már egy újjabb típus mert nem volt vele gond azon kívűl hogy párszor lefagyott mikor türelmetlenebb voltam. Kép

#1431 Felhasználó inaktív   Bavid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:40

[font=" Tahoma, serif; font-size: 11px; line-height: normal; font-weight: bold" class="Apple-style-span"]Nesquik: 5800 nagyon nem iphone killer. Az hogy rezisztív a kijelzője, szerintem meg hátrány, sokkal kényelmesebb épp csak hozzáérni a felülethez mint nyomni, jobb a kezelhetősége egy kapacitív kijelzőnek (pl. iphone). Amúgy ár/érték-ben egészen jó telefon de messze elmarad az iphonetól vagy az htc-ktől.[/font]

#1432 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 22. 12:54

Idézet

[font=" Tahoma, serif; font-size: 11px; line-height: normal; font-weight: bold" class="Apple-style-span"]Nesquik: 5800 nagyon nem iphone killer. Az hogy rezisztív a kijelzője, szerintem meg hátrány, sokkal kényelmesebb épp csak hozzáérni a felülethez mint nyomni, jobb a kezelhetősége egy kapacitív kijelzőnek (pl. iphone). Amúgy ár/érték-ben egészen jó telefon de messze elmarad az iphonetól vagy az htc-ktől.[/font]
osztom, amennyit kérnek érte, azért jó, de nagyon nagy túlzás bármilyen killernek nevezni (anno a sajtó aggatta rá). mint ma bármely symbian készüléket (sajnos, pedig anno imádtam a symbian-t, csak nem tudják már a lépést tartani, lemaradtak. még a symbian^3 is)

#1433 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 13:37

Srácok, segítségeteket szeretném kérni. Erősen gondolkodom egy BlackBerry Bold 9700-as beszerzésén, azonban kicsit utána jártam, és rájöttem hogy a modell már több mint fél éves. Na most ezzel csak annyi a problémám, hogy mindenképp a legfrissebb RIM csúcstelefont szeretném megvenni, és tulajdonképpen az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e várni a következő modellfrissítésre, 1-2-(3) hónap várakozás nekem se jelentene komoly gondot... Mi a véleményetek erről?

#1434 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 14:38

Na még egy noob kérdés:
Az androidos rendszerek támogtaják a régi verziós xpket is? Nincs fent egy javító csomag sem és nem szeretném, ha emiatt nem ismerné fel a mobilt a pc.

#1435 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 14:55

Idézet

Idézet

[font=" Tahoma,serif; font-size: 11px; line-height: normal; font-weight: bold" class="Apple-style-span"]Nesquik: 5800 nagyon nem iphone killer. Az hogy rezisztív a kijelzője, szerintem meg hátrány, sokkal kényelmesebb épp csak hozzáérni a felülethez mint nyomni, jobb a kezelhetősége egy kapacitív kijelzőnek (pl. iphone). Amúgy ár/érték-ben egészen jó telefon de messze elmarad az iphonetól vagy az htc-ktől.[/font]
osztom, amennyit kérnek érte, azért jó, de nagyon nagy túlzás bármilyen killernek nevezni (anno a sajtó aggatta rá). mint ma bármely symbian készüléket (sajnos, pedig anno imádtam a symbian-t, csak nem tudják már a lépést tartani, lemaradtak. még a symbian^3 is)
Hát nemtudom talán azért vagyok elfogult mert nekem az van. Meg én nem is vagyok oda az iPhone-ért. Múltkor osztálytársamét nyomogattam és mondta hogy azt ne nyisd meg azt sem jajj aztsem! Merthogy fizetős. Persze nekem is jobban belyött hogy hirtelen reagál és alig kell hozzá érni (kinek nem?:Đ). De mondom én elfogult vagyok és abban igazatok van hogy az ár amiért az 5800-át megkapom azért elég jó telefont is kapok cserébe szerintem. :-D

#1436 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 15:29

Egy jó (reklámok nélküli) admirális és passziánsz játékokat keresek Sony Ericsson-ra! Aki tud, az megírhatná honnan lehetne letölteni.
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#1437 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 15:49

Idézet

Kicsit körülnéztem. Nézegettem a Nokia 5800-at, de annyira nem fogott meg,

Nos én egy éve vettem meg az 5800-at, drága volt igaz, CSAKHOGY 4 éven belül még tutira nem veszek újat... első szempont volt h Xpress Music telót vegyek, nos volt egy 35 körül ami jól is szólt, de lassú nem valami strapabíró... gondoltam ha lúd legyen kövér! Akkori csúcsteló volt NOKIA-éknál, most így belegondolok HIBA volt annyiért megvenni, számos lehetőséggel bír, gyors is, nagy tárhely deh kellett ez nekem? NEM! Vannak igényeim de amit a teló rejt magában annak felét sem használom ki... lehet 1-2 év múlva mégis jó ötletnek tartanám h ezt vettem anno, de most még nem. Az megint egy álláspont h telót nem mára hanem jövőre meg az utánra is vesszük... szóval én a helyedben max 40k körül keresnék, bár lehet ott az a raj aki fullos mobillal tolja:) Annyi biztos hogy ha olcsobbat veszek, nem szart szimplán olcsóbbat jobb dolgokra is elkölthettem volna.Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1438 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 16:03

Idézet

Idézet

Nos én egy éve vettem meg az 5800-at, drága volt igaz, CSAKHOGY 4 éven belül még tutira nem veszek újat... első szempont volt h Xpress Music telót vegyek, nos volt egy 35 körül ami jól is szólt, de lassú nem valami strapabíró... gondoltam ha lúd legyen kövér! Akkori csúcsteló volt NOKIA-éknál, most így belegondolok HIBA volt annyiért megvenni, számos lehetőséggel bír, gyors is, nagy tárhely deh kellett ez nekem? NEM! Vannak igényeim de amit a teló rejt magában annak felét sem használom ki... lehet 1-2 év múlva mégis jó ötletnek tartanám h ezt vettem anno, de most még nem. Az megint egy álláspont h telót nem mára hanem jövőre meg az utánra is vesszük... szóval én a helyedben max 40k körül keresnék, bár lehet ott az a raj aki fullos mobillal tolja:) Annyi biztos hogy ha olcsobbat veszek, nem szart szimplán olcsóbbat jobb dolgokra is elkölthettem volna.Kép
Az 5800 soha nem volt csúcstelefon Nokiáéknál, recesszív kijelző? Ugyan már....

#1439 Felhasználó inaktív   Nesquik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 16:46

Idézet

Idézet

Idézet

Az 5800 soha nem volt csúcstelefon Nokiáéknál, recesszív kijelző? Ugyan már....
Nemtudom mibajotok a kijelzővel. Kép Osztálytársam akinek iPhone-ja van odaadtam neki és mondtam hogy "Hát ez nem iPhone szal ne várd hogy olyan hamar reagál." Erre mondta hogy "Hülye vagyok? Alig kell megérintenem!" iPhone után... Szóval nincs vele gond nem kell püfölnöm hogy reagáljon elég épphogy megérintenem. Persze ujjbeggyel nehezebb én a körmömmel szoktam nyomkodni.Kép Jó dolof a touch kijelző de azért a Recesszív sem a világ vége...

#1440 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 10:35

Megvan a mobilom. Még csak ismerkedem, de tetszik. Kérdés: android marketplaceről csak mobilon keresztül tudok letölteni, vagy gépről is?

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.