HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1481 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:02

Idézet

s az Omnia szervizelésért elkérték a pénzt? ha ell akk menyetek vissza s halyigáljátok meg kövel a szemeteket Kép
Nem.
Sikerült bevigyem Outlookba a 286 telefonszámot.Kép Aztán megprobáltam átalakítani onnan egy csv. fájlba az egészet...de a művelet végén az a .............. Outlook hibát észlel..KépKépKépKép
Most megprobálom valahogy Win7-en megcsinálni..
Kép

#1482 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 12. 17:57

Idézet

Idézet

s az Omnia szervizelésért elkérték a pénzt? ha ell akk menyetek vissza s halyigáljátok meg kövel a szemeteket Kép
Nem.
Sikerült bevigyem Outlookba a 286 telefonszámot.Kép Aztán megprobáltam átalakítani onnan egy csv. fájlba az egészet...de a művelet végén az a .............. Outlook hibát észlel..KépKépKépKép
Most megprobálom valahogy Win7-en megcsinálni..
én úgy szoktam - magamnak egyszer, ismerősöknek folyamatosan, mindig jön kérés, hogy segítsek benne, mert ez a legegyszerűbb :Đ) -, hogy beállítom a készüléken az exchange szervert, annak a google-t adom meg (google -> windows mobile set up google exchange), ezen a pár lépésen végigmész és a végén szinkronizál a google-el. így minden címtár adat bekerül a google gmail fiókod címtárába, ott lehet szerkeszteni, állítani, stb stb stb. gyors és profi megoldás, ráadásul soha nem vesznek el a számok (google csak nem zár be :-D), ill ha sok adatot kell szerkeszteni, ezt ott könnyen megteheted.
jól kezeli a contact linkingeket is, szóval a facebook stb linkeléseket is meghagyja. nekem így a több, mint 500 fős contact listem kb fél perc alatt leszinkronizál (fél perc alatt úgy értem, hogy a készülék totál üres, nincs rajta semmi, így ha már fent van és szerkesztek vlmi contactot, kb azonnal módosul (vagy a gmail contact, vagy a telefoné, amelyik épp kell))

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1483 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 18:09

Köszi.. ezzel ott a baj, hogy nem megy a kijelző.. Nem sikerült megcsinálni...hát ez van..Kép
Kép

#1484 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 12. 18:12

Idézet

Köszi.. ezzel ott a baj, hogy nem megy a kijelző.. Nem sikerült megcsinálni...hát ez van..Kép
van vlmi progi, amihez nem kell telepíteni a telóra semmit, de ha feldugod a képre, akkor a teló képét látod és úgy használhatod. így tökéletes lenne. :Đ

asszem ezt nem kell a winmo-ra telepíteni.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1485 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 19. 09:47

gsmline-nál pénteken vásárolt Sonyericsson x10 mini eladó, 55E forint. alig volt használva, hibátlan, fekete színű (+ 1 db lime hátlap).
minden papírja megvan, garis (pénteken vettük :Đ)

amiért eladjuk: az akksi ahhoz kicsi (930mAH), hogy 1 napot végigvigyen a mi felhasználási szokásainkkal (azaz minimum 4 óra beszélgetés + wifi + bluetooth + navigáció, ilyen felhasználás során már délután folyamán (4-5 körül) töltőre szorul a drága), normál felhasználásra azt szokták írni, hogy 2-4 nap után igényli a töltést (pl telefongurun is asszem).

a készülékhez a gyári kiegészítőket adjuk, doboz, füles, hátlapok, 2 gigás kártya. igény esetén programokban is segítek (navigációra pl a navigont ajánlom))

érdeklődni a topicban plz.

tesztek:

specifikációk (itt vettük, 76e forint az angol, minimál garis, 80 valamennyi a magyar 1 év garis, ezt árulom):

#1486 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:41

X10 mini nagyon jó én is most vettem. Kár, hogy ezt a hírdetést nem egy héttel előbb olvasom. Kép Vegyétek, vigyétek. Kép

Kérdés: hogyan is kéne gépről feltelepíteni egy-egy appet a mobilra? Mert ha csak letöltöm és felmásolom a mobilra, akkor, magától nem települ és még nem jöttem rá, hogy ezt hogy lehetne elérni.

#1487 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 19. 10:59

Idézet

X10 mini nagyon jó én is most vettem. Kár, hogy ezt a hírdetést nem egy héttel előbb olvasom. Kép Vegyétek, vigyétek. Kép

Kérdés: hogyan is kéne gépről feltelepíteni egy-egy appet a mobilra? Mert ha csak letöltöm és felmásolom a mobilra, akkor, magától nem települ és még nem jöttem rá, hogy ezt hogy lehetne elérni.
telóra felmásoltad, telón indítasz egy fájlkezelőt (pl astro file manager) és azzal kikeresed az apk fájt és már telepítheted is.

egyébként tényleg nagyon jó kis készülék, baromi kicsi, de ennek ellenére teljesen jól használható.

aki nem tudná, hogy milyen pici:

Kép

Kép

Kép

#1488 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:05

Idézet

Idézet

telóra felmásoltad, telón indítasz egy fájlkezelőt (pl astro file manager) és azzal kikeresed az apk fájt és már telepítheted is.

egyébként tényleg nagyon jó kis készülék, baromi kicsi, de ennek ellenére teljesen jól használható.

aki nem tudná, hogy milyen pici:

Kép
a méret és a súly a megbízhatóság jele. Kép ájfón powáááá!!!

#1489 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:09

Idézet

Idézet

Idézet

egy ideig én is így voltam, de az android óta közelembe sem jöhet az ájfon :Đ

#1490 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:17

Idézet

Idézet

És egyébként van annyira felhasználó barát az andoroid mint az ájfon? Androidot még csak távolról láttam ezért érdekelne, hogy miben is jobb egyik a másiknál?
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1491 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
have fun:)

#1492 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:21

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
have fun:)
Ez legalább megbízható és nem csak két évet húzza Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#1493 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:26

Idézet

Idézet

Idézet

És egyébként van annyira felhasználó barát az andoroid mint az ájfon? Androidot még csak távolról láttam ezért érdekelne, hogy miben is jobb egyik a másiknál?
épp azért imádom, mert nem kell bütykölni. annyira szabad mint a winmo, de egyszerű, mint a szifon. winmo bütykölhető, de nem egyszerű, android bütykölhető, de egyszerűen. míg winmo sok esetben registry hack stb, addig itt "klikkelgetés" ala szifon.

#1494 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 19. 12:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

első telefonom volt, még mindig megvan! :Đ akksi romokban, de működik!

#1495 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:09

nyitottam a HWSW teló topicok között egy Androidos programajánlót. Köztük pár játékkal :Đ

#1496 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 06. 01:18

Ősszzel tervezek venni egy X10-et Iphone-ra nem telik meg HTC Desire-re se, de az X10 pont jó. Vélemények? Teszteket már olvastam azt írják h elég erős hardvere van de csak 1.6-os android van rajta ami nem igen aggaszt mer ősszel jön a 2.1. Érdemes megvenni? Leginkább alkalmazások, zene, videó miatt kellene. Moddolhatósága jó?

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#1497 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 07:31

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan lehetne a Samsung S5620 Monte telefonomat rábírni arra, hogy a youtube-os videókat lejátssza.
Az oldalt megjeleníti, de amikor a konkrét videóra kattintok a pufferelés 0%-ánál leáll a töltés. Több videóval is próbáltam.
Gyanítom, hogy flash verzió problémája lehet. Kérdés ezt hogyan tudom upgradelni. (adobe.com nem játszik)
NEM wifin keresztül csatlakozom, hanem a Voda internetén keresztül. Illetve még próbálkoztam egy hotspoton keresztül is, hasonló sikertelenséggel.
Ezt csak azért írom,mert más fórumon találtam hasonló problémát,de ott a router beállítása volt a megoldás.
A telefonnak elvben maximálisan kompatibilisnak kell lennie a youtubbal, még külön widget is van hozzá!!

Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!

#1498 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 09. 07:41

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2010. 08. 09. 08:31

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan lehetne a Samsung S5620 Monte telefonomat rábírni arra, hogy a youtube-os videókat lejátssza.
Az oldalt megjeleníti, de amikor a konkrét videóra kattintok a pufferelés 0%-ánál leáll a töltés. Több videóval is próbáltam.
Gyanítom, hogy flash verzió problémája lehet. Kérdés ezt hogyan tudom upgradelni. (adobe.com nem játszik)
NEM wifin keresztül csatlakozom, hanem a Voda internetén keresztül. Illetve még próbálkoztam egy hotspoton keresztül is, hasonló sikertelenséggel.
Ezt csak azért írom,mert más fórumon találtam hasonló problémát,de ott a router beállítása volt a megoldás.
A telefonnak elvben maximálisan kompatibilisnak kell lennie a youtubbal, még külön widget is van hozzá!!

Válaszaitokat várom és előre is köszönöm!

nem a flash a hibás, valóban a router illetve a portok meg nem nyitása. ez mobilnet esetén is előfordul, pl a pannonnál 2 APN létezik, egyik ami szűri a portokat, másik totál nyitott.
speciel ha szükséges, hogy adott portokon tudjon kommunikálni egy szoftver, nekem is a pannon data-t kell használni, az továbbítja a portokat, a sima pannon net nem. épp ezért csak is azt használom, a sima pannon netet nem. így pl a skyfire böngésző működik hanggal együtt, ha nem lennének nyitva a portok, akkor hang nélkül működik.

google találatok mind azt mondják/írják, hogy engedni kell adott portot (2 videót néztem, ott dmz-be tették a telefont), hogy működjön a youtube.

a hotspotok zömében nem raknak dmz módba, nincs rajtuk beállítva NAT, így azokon nem is fog menni.

http://www.google.hu...lient=firefox-a

#1499 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 09. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Kocsis002 - Dátum: 2010. 08. 06. 02:18

Ősszzel tervezek venni egy X10-et Iphone-ra nem telik meg HTC Desire-re se, de az X10 pont jó. Vélemények? Teszteket már olvastam azt írják h elég erős hardvere van de csak 1.6-os android van rajta ami nem igen aggaszt mer ősszel jön a 2.1. Érdemes megvenni? Leginkább alkalmazások, zene, videó miatt kellene. Moddolhatósága jó?

fixme, de az x10 kb 1 árban mozog a desire-el, nem?
x10 akksija nagyon gyér, illetve az 1.6 elég nagy hátrány. év vége felé lesz rá 2.1, addig a többi készülék zömében 2.2-vel fog futni, illetve várható a 3.0 is, azt vajh mikor kapja meg, ha megkapja. viszont, ha rootolást követően lehet rá tenni custom romot, akkor nagy gáz nincs, csak jó romokat kell keresni.

nézz szét a modaco és az xda-developers oldalon, hogy ott miket írnak, ill hogy vannak-e custom romok.

#1500 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 07:54

Köszi szépen! :)

Megnéztem a videót, de az csak a routeres youtube problémához ad segítséget.
Én nem routeresen csatlakoznék, hanem vodaneten keresztül.
Tudnál nekem abban segíteni, hogy konkrétan a telón hol és mit engedélyezzek, vagy állítsak be?
Vodafone előfizum van egyébként..

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 08. 09. 08:41

nem a flash a hibás, valóban a router illetve a portok meg nem nyitása. ez mobilnet esetén is előfordul, pl a pannonnál 2 APN létezik, egyik ami szűri a portokat, másik totál nyitott.
speciel ha szükséges, hogy adott portokon tudjon kommunikálni egy szoftver, nekem is a pannon data-t kell használni, az továbbítja a portokat, a sima pannon net nem. épp ezért csak is azt használom, a sima pannon netet nem. így pl a skyfire böngésző működik hanggal együtt, ha nem lennének nyitva a portok, akkor hang nélkül működik.

google találatok mind azt mondják/írják, hogy engedni kell adott portot (2 videót néztem, ott dmz-be tették a telefont), hogy működjön a youtube.

a hotspotok zömében nem raknak dmz módba, nincs rajtuk beállítva NAT, így azokon nem is fog menni.

http://www.google.hu...lient=firefox-a

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.