HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#261 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:03

Nem, épp arról volt szó, hogy én ha vennék telót valamikor is, akkor olyat vennék, nem vmi Nokiát... Egybként kijött a T630, csak azt nemt om minek, mikor full ugyanazokat tudja, csak kicsit designosabb a színe. Álá minek kellett más néven behozni...
hat azert van nemi kulonbseg.sokkal fejlettem a kijelzoje a t630nak es mar vga kepet is keszit a kamera.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#262 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:12

En egy szoval nem mondtam h hulladek a t610. :Đ Azt a t100-ra mondtam. A t610-el azert nem voltam "megelegedve", mert 2 honap alatt, 2 darab lett software hibas nalunk, es harmadikat mar nem kertunk inkabb.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#263 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:32

Nem-nem. A kijelzőjének adatai ugyanazok bitről bitre. A kameráról viszont nicsn infom.

#264 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 11:42

Csak nektek, csak most, leirom nektek a kulombsegeket, a kulso design-t leszamitva.

Meret:
t610: 102x44x19
t630: 102x43x17

Suly:
t610: 95g
t630: 93g

Kijelzo:
t610: STN
t630: TFT (van benne screensaver opcio ami t610ben nincs)

Extra:
t630: USB port, Instant Messaging (??)

A kamera ugyanazt tudja, sot minden mas megegyezik. Illetve a t630 csak egy szinben kaphato.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#265 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 22:19

Illetve a t630 csak egy szinben kaphato. -> de az jó

#266 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 23:36

Hala istennek, en nem egy nagy magyar szolgaltatotol szedem az informaciot. Kép Amiket leirtam pontos specifikaciok.

Av [salalausukKép]

#267 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 09:46

Nem-nem. A kijelzőjének adatai ugyanazok bitről bitre. A kameráról viszont nicsn infom.
nem, nem a kijelzo mar fejlettebb technikat alkalmaz.

#268 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 09:47

Csak nektek, csak most, leirom nektek a kulombsegeket, a kulso design-t leszamitva.

Meret:
t610: 102x44x19
t630: 102x43x17

Suly:
t610: 95g
t630: 93g

Kijelzo:
t610: STN
t630: TFT (van benne screensaver opcio ami t610ben nincs)

Extra:
t630: USB port, Instant Messaging (??)

A kamera ugyanazt tudja, sot minden mas megegyezik. Illetve a t630 csak egy szinben kaphato.

Av [salalausukKép]

kepernyokimelo van t610ben is. :Dmeg 2 szinben kaphato a t630.van feherben es t-mobile-os ban (szurke).

#269 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 11:43

Kepernyokimelo alatt ne a kijelzon jarkalo orat vedd! Hanem normalis screen saver, mint szamitogepen. Es hivatalosan meg mindig csak egy szint latok a palettan. (frosty silver)

Av [salalausukKép]

#270 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:25

Na nee má. Az én T300-asomban is van "normális" képernyővédő. Rendes animáltgif-szerű képződmény. Szal mozog a kép rendesen.

#271 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 12:28

Hat ez vicces. Akkor ugylatszik meg ez az oldal se pontos. Ott extrakent fel van ez tuntetve a kijelzo mellett. Kép Lehet h ez a TFT valami ujat tud mutatni? Akkor viszont a kaphato szineket is rosszul tudjak lehet.

Av [salalausukKép]

#272 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 14:40

Na én csak egy valamit nem vágok a színekkel kapcsolatban. Mindkettő 16 millió színű. Akkor meg mi ez a hülyeség, hogy mások a színek? TFT teknológia, az oké, de attól még nem lesznek mások a színek... Beleraktak egy geforce5-öst vagy mi?

#273 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 19:22

Lattam a tv-ben az uj siemens mobilt. A SX1-et. Iszonyatosan megtetszet az a telefon. Szerintetek jo telefon vagy sem. Azt hagyjuk, hogy megeri e az arat, mert akinek van annyi kesse es tetszik neki az ugyis megveszi akinek meg nincs az meg ugysem... ITT van nehany adat a telorol!

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#274 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 21:06

Sztem egy idióta volt aki ezt az elrendezést kitalálta. Hogy írsz SMS-t? LOL. Meg ha így vannak a billentyűl, akaratlanul is összezsírozod a képernyőt, amitől fasza lesz. Egyébként őszintén a design maga nem annyira rossz. De ez így használhatatlan.

#275 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 21:18

Gondolom, mint ahogy monitoroknal is a TFT elesebb kepet nyujt a hagyomanyosnal, igy a telcsinel is elesebb lesz a kepe... Ennel jobbat nemtudok kitalalni. Talan kisebb az energiafelvetele?

Av [salalausukKép]

#276 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 18. 23:13

Hát azt nem tudom hogy mennyit fogyaszt, mindenesetre midnen készüléknek a kijelzője fogyaszt a legtöbbet (magasan a legtöbbet), úgyhogy azon aztán lehet javítani jócskán. Az élesebb kép az elképzelhető, bár azt nem tom, hogy idáig milyen technika volt.

#277 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:18

Kepernyokimelo alatt ne a kijelzon jarkalo orat vedd! Hanem normalis screen saver, mint szamitogepen. Es hivatalosan meg mindig csak egy szint latok a palettan. (frosty silver)

Av [salalausukKép]

pedig hidd el van, csak a t-mobilenel (westel) lehet majd kapni.amugy bejon a kepernyokimelo, csak utana hamar megjelenik az ora.akukimeles cimszoval. :Dugyan ez volt a t310nel is.

#278 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:19

Hat ez vicces. Akkor ugylatszik meg ez az oldal se pontos. Ott extrakent fel van ez tuntetve a kijelzo mellett. Kép Lehet h ez a TFT valami ujat tud mutatni? Akkor viszont a kaphato szineket is rosszul tudjak lehet.

Av [salalausukKép]

milyen oldalon olvastad ezeket?a tftnek sokkal szebb a kepe, teltebb, stb.csak ennyi, a parameterek ugyan azok.

#279 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:22

Na én csak egy valamit nem vágok a színekkel kapcsolatban. Mindkettő 16 millió színű. Akkor meg mi ez a hülyeség, hogy mások a színek? TFT teknológia, az oké, de attól még nem lesznek mások a színek... Beleraktak egy geforce5-öst vagy mi?
csak 65e szinu a kijelzo es az eddigi legtobb szinnel rendelkezo mobil is 262e szinu.o a szint nem a kijlezore ertette szvsz, hanem a telo burkolatara. ;D

#280 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:22

http://www.gsmarena.com/

Av [salalausukKép]

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.