HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#321 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 08:34

Azert ha jol belegondoltok, ez egy tokeletes pelda arra, h az SE meg sehol sincs a Nokiahoz. Lehet okosak a telefonok, lehet jol neznek ki, de nincsenek kiforrva! Es ez a lenyeg.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#322 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 17:57

De hisazen ez nem is Sony volt, hanem Motorola...és azért a kettő nem ugyanaz. Nameg a T720 már lassan egy 2 éves modell...
Only human!

#323 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:00

Hehe. Akkor csak az elso problemat helyezem eloterbe. Kép A motorolat nem jellemzem. Eleg annyi h amcsi telka. Kép Amugy a 2 eves modell sztm nem olyan oreg. Mind1. En akkoris tartom, h a SE-nek meg mindig van hova fejlodnie (vagy koppintania). Amiatt, h a Nokia mostanaban ontja magaban az egyforma telefonokat, nem szabad elfelejteni, h oriasi multjuk van a telefongyartasban.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#324 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:07

Csak azért írtam, hogy 2 éves, mert az volt szinte nálunk az első kihajthatós teló...

A Nokiának meg elismerem, hogy rengeteg tapasztalata van, de azt gusztustalannak tartom, amilyen üzletpolitikát folytat, miszerint alig változtat egyes készülékeken, és teljesen újnak harangozza be őket. Ezt látom az egyik okának annak a jelenségnek, hogy itt az öreg kontinensen viszonylag lassan fejlődnek a dolgok.

Only human!

#325 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:11

Ebben igazad van. Igaz en nem gusztustalannak, hanem elkeseritonek tartom. Ha rajtamaradtak volna a lasabb kiadasokon, viszont nagy fejleszteseken, meg mindig a legtobb telo Nokia lenne az embereknel. De mar oszinten szolva kicsit uncsi ez a telefonaradat, fingom sincs melyiket vegyem, aztan nezem, es majd mindegyik ugyanazt tudja...

Av [salalausukKép]

#326 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 18:19

Hát igen, ezért is mondom én azt, hogy ebből a marhaságból egyenlőre még nem kérek, Magyarországon még nincs olyan szinten a mobilkommunikáció, hogy azt a magánemberek is ki tudják használni, viszonylag alacsony áron. Ezért még mindig csak az üzletembereknek megy ez olyan szinten, ahogy annak kéne...
Ezért van GD 50-esem, törött antennával.
/kicsit recseg, de köszöni szépen, jól elvan egy töltéssel akár 3 napig is...
Only human!

#327 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:46

"nem szabad elfelejteni, h oriasi multjuk van a telefongyartasban."

tenyleg nagy multjuk van, a motorola adta ki az elso mobilt, most meg itt szidjatok.
en azt mondom, hogy semmiben sincs tokeletes, igy a mobiloknal sincs.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#328 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 21:50

Csak azért írtam, hogy 2 éves, mert az volt szinte nálunk az első kihajthatós teló...

A Nokiának meg elismerem, hogy rengeteg tapasztalata van, de azt gusztustalannak tartom, amilyen üzletpolitikát folytat, miszerint alig változtat egyes készülékeken, és teljesen újnak harangozza be őket. Ezt látom az egyik okának annak a jelenségnek, hogy itt az öreg kontinensen viszonylag lassan fejlődnek a dolgok.

jah, lattatok az uj csucsszuper 6610-it?
nevettseges...
ennyi rokabolrt lehuzni errol a szeriarol.
mert hat ugye ott volt a 6100, 6610, 7210, 7250, 7250i (5100).
ez tudasban szinte mind egyforma.
kivancsi leszek a 6610i arara, en olyan 60-80e huf koze saccolom, mert hat ez kerem szepen felso-kozep kategoria. Kép
LKépL!

#329 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 10:04

Nos igen itt van ez a jelentosen modositott darab. Kép

Av [salalausukKép]

#330 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:01

Ahogy én látom, a Nokia egyszerűen úgy ad el sok telót, hogy elárasztja a piacot. Ez az NVidia-nak sem jött be... kicsit reménykedem, hogy nekik sem fog, mert ez nem innováció, csak dömping. Az Ericsson-t azért szeretem, mert fejlesztenek. Ők tettek (tudtommal) először Bluetooth-t telóba (T39, nekem ez van). Az én meglátásom az, hogy a legjobban akkor jársz, ha egy inovatív cég (szerintem ilyen a Sony Ericsson) egy éves, használt csúcstelóját veszed meg. Az még jó, csúcskészülék, van már tapasztalat vele a fórumokra felcsűrve, és már olcsóbb is. Esetleg Samsung.....????? Én személy szerint Nokiá-t és Motorollát nem szeretem, nem javaslom senkinek, de mondom: ez magánvélemény.

#331 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 22:05

A Moto-t en se szeretem. Viszont a 2-3 evvel ezelotti Nokiakkal nagyon meg voltam elegedve, visszajohetnenek azok az idok. Az SE-t is szeretem vegulis akarmennyire szidom. De nalam se Samsung, se Siemens se semmi ilyen marka nem johet szoba ezeken kivul.

Av [salalausukKép]

#332 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 08:14

Ahogy én látom, a Nokia egyszerűen úgy ad el sok telót, hogy elárasztja a piacot. Ez az NVidia-nak sem jött be... kicsit reménykedem, hogy nekik sem fog, mert ez nem innováció, csak dömping. Az Ericsson-t azért szeretem, mert fejlesztenek. Ők tettek (tudtommal) először Bluetooth-t telóba (T39, nekem ez van). Az én meglátásom az, hogy a legjobban akkor jársz, ha egy inovatív cég (szerintem ilyen a Sony Ericsson) egy éves, használt csúcstelóját veszed meg. Az még jó, csúcskészülék, van már tapasztalat vele a fórumokra felcsűrve, és már olcsóbb is. Esetleg Samsung.....????? Én személy szerint Nokiá-t és Motorollát nem szeretem, nem javaslom senkinek, de mondom: ez magánvélemény.
en nem nagyon szoktam friss telot venni, mert alt. amilyet szeretnek, az tul draga, igy egy ev multva talan mar olcsobb es elerheto oszamomra. en a tudasra megyek inkabb nem a kinezetre, ezert is vettem meg a t610est. a videozason kivul mindent tud.

#333 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:16

Én is a sok nagy tudására a telefonnak megyek ráfele, jól megnézem a szememmel, jól meghallgatom a fülemmel, és jól megnyomkodom az ujjacskáimmal. Mellesleg a Siemens sem jön be, egy csomó kollégám szidja, meg bajuk van vele. Mondjuk olcsó mán...

#334 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 19:26

Erdekes regen en is a tudasra mentem ra. 6110-em volt amikor meg szinte senkinek. Aztan 6210.. na az elso honap hasznalat utan egy honapot volt szervizbe aztan jo volt.. Aztan valtottam 6510-re. Az elso Nokiam volt, amivel mar nem voltam megelegedve. Tudasra nagyon komoly volt a 6210 utan, de folyamatosan rosszalkodott. Egy fel evet hasznaltam aztan csereltem a T68i-re. Igazabol valahol megbantam. Ott akkor nagyon jo biznisz volt, 10-et dobtam ra, es a T68i meg garis volt. Szines kijelzo ihajj csuhajj.. De az sms irason sirtam.. Azota mar rosszalkodik eleget, a sw frissites ota is. A joy lefele csak akkor mukodik mar ha kedve tartja, meg az egesz bill mar nyikorog, lassan reagal.. szar.. Mostanra viszont mar nem erdekel a tudasa a telefonnak. Egyszeruen feleslegesnek tartom. Van par kovetelmenyem, ha annak megfelel, es szep, akkor johet. Pl ebreszto, szamologep, szzines kijelzo, mms, hosszu sms, naptar, es egy nagy telefonkonyv. Kb erre van szuksegem.. az osszes tobbi opcio max arra jo, h ha nagyon unatkozom nyomogatom.. remek. Kép

Av [salalausukKép]

#335 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 19:41

nalam ami legyen egy teloban: mms (rendes, nem szines kep kuldes, mint a nokiaknal), gprs wap, infra vagy bt, jo nagy kijelzo.
a tobbi dolog meg csak +.

#336 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 10. 08:56

nalam ami legyen egy teloban: mms (rendes, nem szines kep kuldes, mint a nokiaknal), gprs wap, infra vagy bt, jo nagy kijelzo.
Én viszont addig nem váltok telót (asszem), amíg a 3G el nem jő. Akkor egy nagy kijelző, Bloutooth-os telcsivel netezek a WC-n a gyárban.... Hehe.

#337 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 10:42

Hát igen, énis így vagyok vele...amíg nincs 3G, addig nem veszek új telót. A GPRS-t fater telóján volt alkalmam kipróbálni, de az sajna csak wapra jó max, ha már rákötöm laptopra, és úgy netezek, nagyon hamar elszáll az a 10 mega...szal ez még nem az igazi.
Only human!

#338 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:35

Idézet

Én viszont addig nem váltok telót (asszem), amíg a 3G el nem jő. Akkor egy nagy kijelző, Bloutooth-os telcsivel netezek a WC-n a gyárban.... Hehe.

a 3g-re meg nalunk varni kell kicsit.
lattatok? megjelent angolban a se z1010 3g telo.

#339 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:47

Jaja, de miért írják rá, hogy az első SE 3G teló? Nem volt még nekik eddig? nemá...
Only human!

#340 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 14:54

Idézet

Jaja, de miért írják rá, hogy az első SE 3G teló? Nem volt még nekik eddig? nemá...

europaban nem.
itt elso.
de attol meg fuggetlen gsm boltokba lehet hogy lehetett mar kapni japan ban kaphato 3g-s se telokat.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.