Azert ha jol belegondoltok, ez egy tokeletes pelda arra, h az SE meg sehol sincs a Nokiahoz. Lehet okosak a telefonok, lehet jol neznek ki, de nincsenek kiforrva! Es ez a lenyeg.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 08:34
Azert ha jol belegondoltok, ez egy tokeletes pelda arra, h az SE meg sehol sincs a Nokiahoz. Lehet okosak a telefonok, lehet jol neznek ki, de nincsenek kiforrva! Es ez a lenyeg.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 06. 17:57
Elküldve: 2004. 04. 06. 18:00
Hehe. Akkor csak az elso problemat helyezem eloterbe. A motorolat nem jellemzem. Eleg annyi h amcsi telka.
Amugy a 2 eves modell sztm nem olyan oreg. Mind1. En akkoris tartom, h a SE-nek meg mindig van hova fejlodnie (vagy koppintania). Amiatt, h a Nokia mostanaban ontja magaban az egyforma telefonokat, nem szabad elfelejteni, h oriasi multjuk van a telefongyartasban.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 06. 18:07
Csak azért írtam, hogy 2 éves, mert az volt szinte nálunk az első kihajthatós teló...
A Nokiának meg elismerem, hogy rengeteg tapasztalata van, de azt gusztustalannak tartom, amilyen üzletpolitikát folytat, miszerint alig változtat egyes készülékeken, és teljesen újnak harangozza be őket. Ezt látom az egyik okának annak a jelenségnek, hogy itt az öreg kontinensen viszonylag lassan fejlődnek a dolgok.
Elküldve: 2004. 04. 06. 18:11
Ebben igazad van. Igaz en nem gusztustalannak, hanem elkeseritonek tartom. Ha rajtamaradtak volna a lasabb kiadasokon, viszont nagy fejleszteseken, meg mindig a legtobb telo Nokia lenne az embereknel. De mar oszinten szolva kicsit uncsi ez a telefonaradat, fingom sincs melyiket vegyem, aztan nezem, es majd mindegyik ugyanazt tudja...
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 18:19
Elküldve: 2004. 04. 06. 21:46
"nem szabad elfelejteni, h oriasi multjuk van a telefongyartasban."
tenyleg nagy multjuk van, a motorola adta ki az elso mobilt, most meg itt szidjatok.
en azt mondom, hogy semmiben sincs tokeletes, igy a mobiloknal sincs.
Elküldve: 2004. 04. 06. 21:50
Csak azért írtam, hogy 2 éves, mert az volt szinte nálunk az első kihajthatós teló...
A Nokiának meg elismerem, hogy rengeteg tapasztalata van, de azt gusztustalannak tartom, amilyen üzletpolitikát folytat, miszerint alig változtat egyes készülékeken, és teljesen újnak harangozza be őket. Ezt látom az egyik okának annak a jelenségnek, hogy itt az öreg kontinensen viszonylag lassan fejlődnek a dolgok.
jah, lattatok az uj csucsszuper 6610-it?
nevettseges...
ennyi rokabolrt lehuzni errol a szeriarol.
mert hat ugye ott volt a 6100, 6610, 7210, 7250, 7250i (5100).
ez tudasban szinte mind egyforma.
kivancsi leszek a 6610i arara, en olyan 60-80e huf koze saccolom, mert hat ez kerem szepen felso-kozep kategoria.
LL!
Elküldve: 2004. 04. 07. 10:04
Nos igen itt van ez a jelentosen modositott darab.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 07. 22:01
Elküldve: 2004. 04. 07. 22:05
A Moto-t en se szeretem. Viszont a 2-3 evvel ezelotti Nokiakkal nagyon meg voltam elegedve, visszajohetnenek azok az idok. Az SE-t is szeretem vegulis akarmennyire szidom. De nalam se Samsung, se Siemens se semmi ilyen marka nem johet szoba ezeken kivul.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 09. 08:14
Elküldve: 2004. 04. 09. 15:16
Elküldve: 2004. 04. 09. 19:26
Erdekes regen en is a tudasra mentem ra. 6110-em volt amikor meg szinte senkinek. Aztan 6210.. na az elso honap hasznalat utan egy honapot volt szervizbe aztan jo volt.. Aztan valtottam 6510-re. Az elso Nokiam volt, amivel mar nem voltam megelegedve. Tudasra nagyon komoly volt a 6210 utan, de folyamatosan rosszalkodott. Egy fel evet hasznaltam aztan csereltem a T68i-re. Igazabol valahol megbantam. Ott akkor nagyon jo biznisz volt, 10-et dobtam ra, es a T68i meg garis volt. Szines kijelzo ihajj csuhajj.. De az sms irason sirtam.. Azota mar rosszalkodik eleget, a sw frissites ota is. A joy lefele csak akkor mukodik mar ha kedve tartja, meg az egesz bill mar nyikorog, lassan reagal.. szar.. Mostanra viszont mar nem erdekel a tudasa a telefonnak. Egyszeruen feleslegesnek tartom. Van par kovetelmenyem, ha annak megfelel, es szep, akkor johet. Pl ebreszto, szamologep, szzines kijelzo, mms, hosszu sms, naptar, es egy nagy telefonkonyv. Kb erre van szuksegem.. az osszes tobbi opcio max arra jo, h ha nagyon unatkozom nyomogatom.. remek.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 09. 19:41
Elküldve: 2004. 04. 10. 08:56
Elküldve: 2004. 04. 11. 10:42
Elküldve: 2004. 04. 11. 14:35
Idézet
a 3g-re meg nalunk varni kell kicsit.
lattatok? megjelent angolban a se z1010 3g telo.
Elküldve: 2004. 04. 11. 14:47
Elküldve: 2004. 04. 11. 14:54
Idézet