HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#741 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 03. 21:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Sztem N73-at vedd meg...nagyon jó kis telefon...Tapasztalatból mondom:-)

És az nem "gáz" h 256k-s a színmélység,nem pedig 16milla?! Árban mindenképp vonzóbb az N73-as,és megmondom őszintén,h a szétcsúsztatható mobiloktól alapból kicsit tartok...

Bnőmnek az 5310-es Nokia tetszik nagyon,arról vmit esetleg nem hallottál?!

Figyi...Én nem iagzán vettem észre különbséget...Nagyon szép az a 256K-s színmélység is...az 5310-es az nem rossz:-) 16 Milla színmélység...Bluetooth...Infra Nincsen...Xpress Music....2 Magapixeles kamera...Pannonál 25-ér van...Akciósan...Mit mondjak még róla?
én tapasztalatból az 5610-et ajánlanám Kép
Az se rossz de nem akar kicsúsztatós mobilt venni...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#742 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 03. 22:47

én most akarok venni Samsung i900 Omnia-t esetleg tapasztalatok valakinek???
bár még nagyon friss.....

#743 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 06. 18:39

Sziastrok mi a vélemyetek erről a telórol?:http://webshop.t-mob...8637&langId=-11
Mert ezt néztem ki magamnak de az érintőgombos telókról elég sok rosszat hallottam.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#744 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 06. 18:46

Idézet

Sziastrok mi a vélemyetek erről a telórol?:http://webshop.t-mob...8637&langId=-11
Mert ezt néztem ki magamnak de az érintőgombos telókról elég sok rosszat hallottam.
ugye ez attól fűgg mire akarod használni jó kis telefon igaz ennyi pénzért nem ezt venném, de itt bőven olvashatsz róla
http://mobilarena.hu..._soul/soul.html
egyéni tapaszatlat salynos a használat gyorsan meglátszik rajta igaz annyira nem kopik mint ahogy a samsungok szoktak, de ez a samsung telefonok átka, mint ahogy minden márkának megvan a maga hülyesége...
Egyébként telefon kézben tartva jól nézki jó anyagok minőségi hatás egyetlen hibával
"A mechanika most is tökéletes, így aztán feltárulhatnak a gombok. Elsőre kicsit furcsa a tipográfia, de nagyon jól olvashatóak a feliratok, később az is kiderül, hogy első félelmeink ellenére a szövegbevitellel sem lesz gond. Jó a nyomáspont, megfelelő méretűek a billentyűk, s hiába az egybeöntött panel, mégis jól elkülöníthetőek az egyes gombok. A fedlap viszont ilyenkor rendelkezik jobbra-balra egy jó milliméteres holtjátékkal. Kár, mert az U600-nál is ez volt a felhasználók egyik leggyakoribb panasza, a Samsung pedig tud ennél stabilabbat is produkálni."
De ez könyen megszokható SZVSZ.

#745 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 18:58

Idézet

Idézet

ugye ez attól fűgg mire akarod használni jó kis telefon igaz ennyi pénzért nem ezt venném, de itt bőven olvashatsz róla
egyéni tapaszatlat salynos a használat gyorsan meglátszik rajta igaz annyira nem kopik mint ahogy a samsungok szoktak, de ez a samsung telefonok átka, mint ahogy minden márkának megvan a maga hülyesége...
Hét ezen az áron sztem nem kapni jobb telefont.
És elég sokat tud szal nekem tökéletes lenne.
A használata nálam zene, játék, video meg telefonálás.

#746 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 06. 19:10

Idézet

Idézet

Sztem N73-at vedd meg...nagyon jó kis telefon...Tapasztalatból mondom:-)

És az nem "gáz" h 256k-s a színmélység,nem pedig 16milla?! Árban mindenképp vonzóbb az N73-as,és megmondom őszintén,h a szétcsúsztatható mobiloktól alapból kicsit tartok...

Bnőmnek az 5310-es Nokia tetszik nagyon,arról vmit esetleg nem hallottál?!

5310 -esem van tapasztalatból moindom: Nagyon jó telefon, de az akkumlátorja 1,5 óra múlva 40 fokosra melegszik. de az akksi zenehallgatással szűk 1 napig használatok kívül 3-4 napig bírja ehát azzal nincs gond csak kicsit felmelegszik. kezelhetőségre jó. valamint praktikusnak tARTOM H A FÜLHATTGATÓ BEMENET A SZABVÁNYOs 3MM-ES tehát szinte bármilyen fülhallagatót beledughatsz.mikor vettem akkor SE W660i-t akartam de nem bántam meg később, sőt most sem h ezt vettem. jó kis teló meg minden. akkor szerintem sokan ezt vennék ha symbianos lenneKép

#747 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 19:11

Idézet

Idézet

Idézet

Hét ezen az áron sztem nem kapni jobb telefont.
És elég sokat tud szal nekem tökéletes lenne.
A használata nálam zene, játék, video meg telefonálás.
Nézdcsak SZVSZ ez megérősebb attól függően hogy állsz a tapizássalKép
http://webshop.t-mob...2108&langId=-11
De én jobban ismerem az üzleti vagy/és okos telefonokat tehát ebben a kategóriában fénykép zene... anyira nem kiterjedtt az ismeretem.

#748 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 19:41

Ezt is néztem de én inkább szórakozás miatt inkább nem ezt választom.

#749 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 19:51

Mindegy mijet veszel csak SonyRricson legyen!Kép

#750 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 11:56

Szerintetek jó ötlet ha Soy Ericcson C702őt veszek?Vay még van 2 lehetőség:W9010i , W660i
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#751 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 13:05

Idézet

Szerintetek jó ötlet ha Soy Ericcson C702őt veszek?Vay még van 2 lehetőség:W9010i , W660i
Attól függ mit akarsz hogy tudjon. Ha fotósat, akko C702, ha zenéset, akk vmejik walkman... ha is-is, akkor meg a C702, mert simán lehet vele úgy zenét hallgatni mint egy mp3-mal... amúgy mindegyik jó tella, de én a helyedbe a C702-t választanámKép valszeg én is arra fogom cserélni a K810i-mKép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#752 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 13:54

Nagyon ugyes voltam nemrégen, elhagytam a telefonomat (6500Classic) és most azt szeretném pótolni. Nézegettem már párat, de még valahogy egyik sem győzött meg. Ugyanolyat nem szeretnék, ha már pénzt áldozok rá megint, legyen valami új... Nokiákban gondolgozom leginkább, és hasonló árkategóriában mint az előző volt (50-60 ezer). Ha valakinek vannak jó tapasztalatai az szóljon!!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#753 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:00

Sony Ericssonból a W-k nem olyan jók, csak zenehalgatás:p de mindegyiknek vannak kis hibái, nekem W960Im van és őszintén nem nagyon szeretem:D, de természetesen jó

#754 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:05

Idézet

Nagyon ugyes voltam nemrégen, elhagytam a telefonomat (6500Classic) és most azt szeretném pótolni. Nézegettem már párat, de még valahogy egyik sem győzött meg. Ugyanolyat nem szeretnék, ha már pénzt áldozok rá megint, legyen valami új... Nokiákban gondolgozom leginkább, és hasonló árkategóriában mint az előző volt (50-60 ezer). Ha valakinek vannak jó tapasztalatai az szóljon!!
Én a Nokia 6120 Classicot ajánlanám, jó ár/érték arány, videotelefonálási lehetőség, szép kijelző, 1.8 megapixeles kamera, Symbian operációs rendszer. Nem mellesleg szép maga a telefon, és ez a legolcsóbb Symbianos Kép És nekem is ilyen van, azért merem ajánlani.:ĐKép

#755 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:10

Idézet

Idézet

Én a Nokia 6120 Classicot ajánlanám, jó ár/érték arány, videotelefonálási lehetőség, szép kijelző, 1.8 megapixeles kamera, Symbian operációs rendszer. Nem mellesleg szép maga a telefon, és ez a legolcsóbb Symbianos Kép És nekem is ilyen van, azért merem ajánlani.:ĐKép
Nekem is ilyen van, és tényleg jó. Hogy negatívumot is mondjak: nem autofókuszos a kamerája, csak fixfókuszos. De nekem pl tök elég ez is. Másrész néha (havonta-kéthavonta) nekem előfordul hogy gombnyomásra nem éled fel a képernyő. Ilyenkor vagy kikapcs-bekapcs, vagy nyomkodom egy kicsit a gombokat, és 5 perc után magától felébred :-D Készenéti ideje lehetne jobb is. Igaz én hardjúzer vagyok, hisz nekem munkaeszköz. Én kétnaponta ráteszem reggelente fél órára a töltőre, nem azért mert már lemerült, hanem megszokás. 3G hálózatot kivettem belőle, csak GSM-en működik, így 3 napot bír. Ha kevesebbet használom, akkor 4-et.
Mindezek mellett, én nem bántam meg hogy anno ezt választottam, biztos meglesz még jó ideig! Én bátran ajánlom.

Kép
Kép
Kép

#756 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:23

Idézet

Köszi a tippeket! Kép Utánna nézek jobban majd hogy milyen is a teló. Szép, de azért nekem a régi jobban tetszett. Nem szükséges a symbian... 6220 Classicot néztem még, és az N82-t (feketében), de arra még kicsit gyűjtenem kellene... Ez az én nagy bajom hogy az teló "szerelem első látásra" volt, most meg olyan csúnyácska az összes.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#757 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:25

Idézet

Én tudnám ajánlani a Nokia E51-et! Hasonló ahoz ami a tied volt. Nem akarok róla sokat beszélni, itt van inkább egy teszt róla. És meg tudod rendelni 2 éves HU garanciával 50000-ért innen !

#758 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:30

Idézet

Én tudnám ajánlani a Nokia E51-et! Hasonló ahoz ami a tied volt. Nem akarok róla sokat beszélni, itt van inkább egy teszt róla. És meg tudod rendelni 2 éves HU garanciával 50000-ért innen !
Na ez tetszik! Köszi a tippet neked is, ezen erősen el kell gondolkodnom! Egész jókat írnak róla, lehet ő lesz az új telóm Kép

#759 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 14:31

Idézet

Idézet

Na ez tetszik! Köszi a tippet neked is, ezen erősen el kell gondolkodnom! Egész jókat írnak róla, lehet ő lesz az új telóm Kép
Örülök ha segíthettemKép

#760 Felhasználó inaktív   PapoDealer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 15:12

Kinek mi a véleménye a Nokia 5310-ről? Jöhet jó, rossz!!! x )

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.