HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#141 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 03. 14:27

Jaaa, értem!! Kép Ezeken a platformokon nem vagyok otthon ...

Úgy látszik, akkor a név kötelez. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#142 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 16:13

Hmm a Primalra még én is emlékszem. Aaaaz 576-ban olvastam róla egy pofás kis leírást, meg háttérinfot is...Egyébként véleményem szerint az 576 volt minden idők legjobb számítógépes játékőrülteknek szóló magazinja.Kár hogy Covboy kilépett, mert utána eléggé gáz lett...no mindegy. No szóval talán azért írkálunk egymás után, mert hasonló az érdeklődési körünk-vonja le a tanulságot MiNdErBiNdEr-... Egyébként milyen "Zakk"-ról beszélsz? Ő gondolom akkor a gitáros...én csak hallgatom a zenét, de a tagokról általában nem sokat tudok. Csak azoknál, akiktől klippet is láttam. Tudtad, hogy az Opeth-ben nem a ritmusgitáros énekel, hanem a szólós?
"Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Bullshit three ring circus sideshow of Freaks "

#143 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 09:13

Fiatalabb vagy annál (no offense), hogy emlékezz a Commodore Világra, ahol CovBoy kezdte. Az volt az igazi, 1000 méter mélyről Kép Majd mikor mexűnt a CoV, átigazolt az 576-hoz. Kb 4 évfolyam van meg az 576-ból, de még nem az általad említett érából. Voltak sokkal jobb verekedős játékok a Primalnál, de volt egy nagyon jó hangulata. Állatok voltunk! Kép

Hogy ne csak off legyek: Zakk Wylde a Black Label Society főnöke, énekese, gitárosa, egyéni stílussal, elég híresnek számít abban a stílusban, Ozzy fedezte fel (gondolom, ő tudod, kicsoda Kép). Én ha hallgatok egy zenét, és megtetszik, akkor szeretek utánanézni a bandának is, nem csak a zenekar többi munkáinak.

Hallottad, hogy Maniac kilépett a Mayhemből, és Csihar Attila lett az (régi-) új énekes? Ez volt számomra a 2004-es év híre! Remélem, hamarosan újra koncerzetnek itthon, mert megnéznék egy teljes műsort Attilával. Hihetetlen hangja van neki. Az Opeth zenéjét nem ismerem. Itt az irodában nem nagyon lehet durvább zenéket hallgatni, bár a Bikinit is eléggé szeretem Kép

A könyveket sikerült beszerezni?

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#144 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 17:05

Röhögni fogsz, mert nekem megvan az összes CoV és olvastam is őket. Internetről töltötte le egyszer egy haverom, úgyhogy valamennyire azért jártas vagyok ebben a témában. Az 576-ból pedig olvastam a régebbieket is. A legelső gép amivel kontaktusom volt, az egy zx spectrum volt utána jött a c-64 meg az amiga. utána már pc-ztem de néha még előtúrom az amigát, hogy játszak egy kicsit a chaos engine-vel.ozzy-t persze hogy ismerem, de igazából csak a black sabbath-os időszakból tetszettek a zenéi aaaa vol4-ig kb. amúgy szégyen, de a mayhem-et nem ismerem. Általában inkább külföldieket hallgatok. a magyar együtteseket 10000km-ről felismerem a hangszereléséről, meg az énekes hangjáról és valahogy nem tetszenek...mármint azok, akik angolul énekelnek. ha már magyar, akkor énekeljen magyarul, nem?A könyveket nem sikerült beszerezni. Az egyikre nem kérdeztem rá eddig sehol, mert nem akartam, hogy hülyének nézzenek a másikról pedig mindenki csak hallott, de nem látott soha. Grr...a levéltárba meg eddig lusta voltam elmenni. nos ennyit erről...miért kérdezted?
"Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Bullshit three ring circus sideshow of Freaks "

#145 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 17:47

Most te fogsz röhögni, de nekem is ZX Spectrum (48k) volt az első gépem, majd kihagyás után jött a PC, amin vagy kétszer már előtúrtam a Chaos Engine-t, hogy egy igazi shot 'em up-pal is játsszak végre a sok unalmas fps között.

Nem szégyen, hogy nem ismered a Mayhemet, A Black Metal zenekart, a stílusalapítót, Norvégia leghíresebb és leghírhedtebb zenekarát, de azért utánanézhettél volna, mielőtt azt írod, hogy magyarok Kép. Csak azért, mert Csihar - aki felénekelte a legendás De Mysteriis Dom Sathanas albumot - lépett Maniac helyére, még nem magyarok. Azért ha a De Mysteriis vagy a Chimera hangszerelésére azt mondod, hogy amatőr... Kép

Csak szimplán kíváncsi voltam, sikerült-e már megszerezni a könyveket. Az egyiknek még mindig nem árultad el a címét. Nyugi, legalább egy ember (én) nem fog rád úgy nézni, mintha a Marsról jöttél volna Kép

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#146 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 08:11

Sötét hír tolul fejünk föré, testvéreim:

Meghalt Dimebag Darrell, a régi Pantera gitárosa. A koncert kezdése után fél perccel egy rajongo (!!!?!?!!?) felrohant a szinpadra és lelötte... Ilyen világban élünk....

Kép Nyugodjon békében Kép 

http://nbc4i.feedroo...0baff3898xw317b

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#147 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 09:36

Igen, reggelente a heavymetal.hu -n is átfutom a híreket, és fejbevágott Dimebag halála. Nagy kedvencem volt a PANTERA. Nem ismertek kompromisszumokat, nem lettek kereskedelmi banda. Dimebag munkásságáról annyit, hogy az Usa egyik híres zeneakadémiáján oktatott gitárosokat. Pár éve újságírók beválasztották a valaha élt 100 legfontosabb gitáros közé. Chuck Schuldiner után újabb gitárfenomén távozott. Emlékét örökké fogjuk őrizni.

Kép KépKép Kép

#148 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 02:23

Huh hát ez sokkoló...milyen világban élünk. Amúgy milyen bandában gitározott épp? nem vagyok túl informált. ha jól emlékszem, akkor a dobosuk is kapott valmi hasonló dolgot, nem? amúgy én marslakó vagyok...

#149 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 11:10

a Damageplane ben jáccott, a dobos (Vinnie Paul Abbott) pedgi a testvére volt.
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#150 Felhasználó inaktív   MiNdErBiNdEr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 20:09

Hmm faterom utálja a Pantera-t és még hozzá is eljutott a hír...érdkes milyen világban élünkKép

#151 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 08. 21:00

HammerFall !!!!!!!! Isszonyat király! Kép azt hiszem vmi svédedek (nem biztos ) de nagyon jól nyomják Rock&RollKép
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#152 Felhasználó inaktív   Amarth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 02:20

Amon Amarth

#153 Felhasználó inaktív   Deadrick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 06. 11:00

király a METÁLKépKépKép
Hát az kizárt dolog, mer' én nemtudom!

#154 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 19. 17:03

szergi999: moderálj magadon! azért regisztáltál gondolom, hogy most ezt elmondhass és most te f*sza gyerek lehess. na de hagyjuk, mert csak szítom a tüzet
Time fades even legend...
War, war never changes...

#155 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 17:12

Idézet

szergi999: moderálj magadon! azért regisztáltál gondolom, hogy most ezt elmondhass és most te f*sza gyerek lehess. na de hagyjuk, mert csak szítom a tüzet
Ha ő nem, megteszem én :Đ.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#156 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 31. 17:55

Nekem ami bejön az a Death+Black METAL persze a folklor Kép

#157 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:50

Linkin Park 4evaaaaa!!!

#158 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:53

Emlékszem csak ugy fujtam kivülről az LP-t :Đ RÉGI SZÉP IDŐK (ANNO azzal kezdtemKép)

#159 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 20:54

ha hallon a numb-ot még most is tom a szövegétKép

#160 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 31. 21:01

Ja istenkirály még mái napig is leülök néha halgatni de már mostanság csak DEATH & BLACK és 1 kis SATAN metal KépKép

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.