No akkor felsorolom én, hogy milyen koncerteken voltam és, hogy milyenekre mennék még el
Voltam:
-Depresszió (nem tetszett)
-Tankcsapda (akkor még ezt szerettem szóval bejött ... de mostmár hányni tudnék tőle)
-Finntroll (kurva nagy volt )
-Ensiferum (igaz csak 2 szám erejéig ... de az vaddisznó volt)
-Cradle of Filth (ez beteg egy koncert volt... főleg a kísérőzenekarok miatt)
-Gorgoroth (a CoF egyik kísérője és személyes kedvencem... a legdurvább koncert amin valaha voltam. A mikrofon állványon egy kecske feje, a színpadon 4 keresztre /kötéllel/ feszített ember meztelenül... és természetesen a zene.... )
-Moonspell (a CoF másik kísérője... azelőtt még sosem hallottam őket, de azon a napon beleszerettem a zenéjükbe)
-Children of Bodom (kicsit hamiskásak voltak néhány számnál mert Alexi keze gyengélkedett, de még akkor is nagyon nagy darálást rendeztek)
-Cannibal Corpse (az a toménytelen hörgés amit George Fisher produkált már szinte nekem is sok volt...)
-Diablo (kicsit lájtos mivel a hörgést nélkülözik, de fasszentos a mjúzikuk)
-Salvus (a legjobb magyar trash metal banda... kétség sem fé hozzá és ezt bizonyították is számomra )
-Armada (kicsit hörgős, nagyon zúzós)
-Animid Effect (Balatonfüredi power metal banda... már több koncertjükön is voltam és sosem csalódtam bennük )
-Éjfény (személyes kedvencem a magyar bandák közül, Veszprémi motschar metal zenekar.... sajnos az utóbbi koncertjüket ki kellett hagynom ... de legkozelebb már elmegyek )
És amikre elmennék...
-Apocalyptica
-Ensiferum
-Deicide
-Amon Amarth
-Korpiklaani
-Arch Enemy
-Marduk
-Haggard
-Lamb of God
-Suicide Silence
-Vital Remains