HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#221 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:37

No akkor felsorolom én, hogy milyen koncerteken voltam és, hogy milyenekre mennék még el Kép

Voltam:

-Depresszió (nem tetszett)
-Tankcsapda (akkor még ezt szerettem szóval bejött ... de mostmár hányni tudnék tőle)
-Finntroll (kurva nagy volt Kép)
-Ensiferum (igaz csak 2 szám erejéig ... de az vaddisznó voltKép)
-Cradle of Filth (ez beteg egy koncert volt... főleg a kísérőzenekarok miatt)
-Gorgoroth (a CoF egyik kísérője és személyes kedvencem... a legdurvább koncert amin valaha voltam. A mikrofon állványon egy kecske feje, a színpadon 4 keresztre /kötéllel/ feszített ember meztelenül... és természetesen a zene.... )
-Moonspell (a CoF másik kísérője... azelőtt még sosem hallottam őket, de azon a napon beleszerettem a zenéjükbe)
-Children of Bodom (kicsit hamiskásak voltak néhány számnál mert Alexi keze gyengélkedett, de még akkor is nagyon nagy darálást rendeztekKép)
-Cannibal Corpse (az a toménytelen hörgés amit George Fisher produkált már szinte nekem is sok volt...)
-Diablo (kicsit lájtos mivel a hörgést nélkülözik, de fasszentos a mjúzikukKép)
-Salvus (a legjobb magyar trash metal banda... kétség sem fé hozzá és ezt bizonyították is számomra Kép)
-Armada (kicsit hörgős, nagyon zúzós)
-Animid Effect (Balatonfüredi power metal banda... már több koncertjükön is voltam és sosem csalódtam bennük Kép)
-Éjfény (személyes kedvencem a magyar bandák közül, Veszprémi motschar metal zenekar.... sajnos az utóbbi koncertjüket ki kellett hagynom ... de legkozelebb már elmegyek Kép)

És amikre elmennék...

-Apocalyptica
-Ensiferum
-Deicide
-Amon Amarth
-Korpiklaani
-Arch Enemy
-Marduk
-Haggard
-Lamb of God
-Suicide Silence
-Vital Remains
-Nile
-Kalmah
...és még sorolhatnám...:Đ

#222 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:48

én is voltam koncerteken

Depresszió ( nekem nagyon állat banda és tetszet nagyon)

slipknot ( isteni volt )

Trivium( jobb mint slipknot élő koncertben )

dimmu borgir (a legjobb Black metal koncert volt )

Cob ( iszonyatosan állat volt )

#223 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 23. 20:58

hamár koncertek akkor nekem eddig a legnagyobb sztár amin voltam az a Motörhead és még régebben Korn....

#224 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:02

Sajnos én nem voltam valami sok koncerten eddig (ilkyen kis félórás haknizásokt nem vezsek bele, mert régen szinte minden második hónapban volt itt...)

Amin voltam:

- Tankcsapda (ez elég friss élmény, decemberben a Syma csarnokban volt, nem nagyon hallgatok mostanában Tcs-t de így élőben nagyon bejött)

- Maffia (Tcs egyik előzenekara volt, másikra nem emléxem, ez sem volt rossz, jó zúzós zenét játszanak enyhe hörgés is van benne)

- P-Mobil (ez itt volt Celldömölkön, több mint másfél órás volt, de nagyon imádtam, igazi magyar legendák, főleg a Póke Egon jött be nagyon...)

- Republik (óvodás kori nagy kedvencem, még a nyárom volt Sitkén rockfesztivál, és ott láttam őket, egy élmény volt....)

- Pokolgép (ennek csak a végét láttam, szintén sitkén, de nem volt rossz)

- Bikini (szintén Sitke, és k*baszott jó volt)

- Lord (már soxor láttam őket, errefelé minden kisebb-nagyobb fesztiválon megfordulnak)

Amire mennék:

Metallica, Velvet Revolver, AC/DC, Apocalyptica, Fekete PákóKép (erre menni is fogok április 30-ánKép)

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#225 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:04

Idézet

Fekete PákóKép (erre menni is fogok április 30-ánKép)
Vegyük úgy hogy ezt nem láttam...Kép

#226 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:06

Idézet

Amire mennék:

Metallica, Velvet Revolver, AC/DC, Apocalyptica, Fekete PákóKép (erre menni is fogok április 30-ánKép)
Drága barátom! Hol lesz eme kultúrális esemény? Esetleg Delhuse Gjon nem fog vendégszerepelni? Mondjuk a legjobben egy Győzike-Kiszel Tünde-Fekete Pákó triónak örülnék... Erre semmi esély?

#227 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:08

baxus dejónektek, hogy annyi koncerten voltatok...itt semmi sincs...nyáron falunapkor hivnak valami szarokat(Fiesta, Gáspár Laci)...pedig úgy elmennék pl Slipknot koncertra...remélem a Good Charlotte eljön Pozsonyba mert akkor tuti elmek ráKép

#228 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:08

Idézet

Idézet

Ez télleg nem vicc, de hamár idejön szerény városkámba akkor már csak megyek röhögni + berúgni tesó!KépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#229 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:13

Idézet

Idézet

Idézet

Ez télleg nem vicc, de hamár idejön szerény városkámba akkor már csak megyek röhögni + berúgni tesó!KépKép
hol lesz Fekete Pákó D:??

#230 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:14

Idézet

Idézet

Celldömölk -> Sörgödör

Porch Monkey 4 Life!

#231 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:15

Idézet

Idézet

Idézet

Celldömölk -> Sörgödör
És az általam felsorolt sztárvendégekre van valami esély? Mert csak Pákóért nem utazok le Celldömökre...

#232 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:16

Idézet

baxus dejónektek, hogy annyi koncerten voltatok...itt semmi sincs...nyáron falunapkor hivnak valami szarokat(Fiesta, Gáspár Laci)...pedig úgy elmennék pl Slipknot koncertra...remélem a Good Charlotte eljön Pozsonyba mert akkor tuti elmek ráKép
Slipknotra helyedben nem mennék el mert csak csalódás érne. Corey-nak már teljesen elment a hangja és se "hörögni" se normálisan énekelni nem tud szinte. Az utóbbi még megyeget neki, de már ott is gyengélkedik.

#233 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Celldömölk -> Sörgödör
ThxKép

#234 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Celldömölk -> Sörgödör
És az általam felsorolt sztárvendégekre van valami esély? Mert csak Pákóért nem utazok le Celldömökre...
Programajánlób csak ez van írva... de Delhusa Jonyt meg Kiszel Tündét énis megnéznémKép

Porch Monkey 4 Life!

#235 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:18

Idézet

Idézet

Idézet

Celldömölk -> Sörgödör
Programajánlób csak ez van írva... de Delhusa Jonyt meg Kiszel Tündét énis megnéznémKép
Akkor sajnos ez kimarad az életemből... Pedig egy ilyen all-star formáció minden pénzt megérne.

#236 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:19

Gk talira megkéne őket hívni!

#237 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 23. 21:20

Idézet

Idézet

Akkor sajnos ez kimarad az életemből... Pedig egy ilyen all-star formáció minden pénzt megérne.
Jaja. Am a Gödör az egyetlen olyan hely, ahova el lehet menni szórakozni. Pl.: egy csomó féle buli van: rock, retró, reggie, rap stb + egy csomó jó beígért program van már, pl.: Showder klub. Most van szavazás arról, hohy ki legyen....:Đ

Porch Monkey 4 Life!

#238 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 24. 19:45

TÉMA :
Ki milyen metal és rock zenekarok koncertjén volt:

SLAYER, IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST, METALLICA, AC/DC, MÖTLEY CRÜE, ANNIHILATOR,
AMORPHIS, TESTAMENT, IN FLAMES, SOILWORK, MERCENARY, LAUREN HARRIS,
THE BEDLAM, SUPERBUTT, HOLLYWOODOO, WATCH MY DYING, STONEBLADE, SUBSCRIBE,
PIGS MIGHT FLY, SEPTICMEN, EKTOMORF, SUTCLIFFE, HOLLYWOOD ROSE, INSANE, PROWLER,
WITHOUT FACE, HALOR, ISTEN HÁTA MÖGÖTT, STONEHENGE, KÁRPÁTIA, DANCE, OSSIAN,
WACKOR, FÜRGERÓKALÁBAK, MOBY DICK, BLACK OUT, AKELA, BILL, HOBO BLUES BAND,
BIKINI, BEATRICE, JUNKIES, TIRPUNK, AURORA, TANKCSAPDA, KARTHAGO, LORD, POKOLGÉP

KB. ennyi ugrott be most, de nyugodtan ehhez hozzá lehet adni 30-40 zenekar nevet, ki emlékszik már ilyenre, hogy kiket
láttam 2003-ban a Szigeten a SLAYER-en és a Tankcsapdán kívül?:Đ És ki volt 2004-ben Veszprémben az Akela 2 előzenekara....
Passz! :-D
Várom a Ti listátokat is! Első és eddigi utolsó koncertetekről,tervekről!

#239 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 19:48

Idézet

TÉMA :
Ki milyen metal és rock zenekarok koncertjén volt:

SLAYER, IRON MAIDEN, JUDAS PRIEST, METALLICA, AC/DC, MÖTLEY CRÜE, ANNIHILATOR,
AMORPHIS, TESTAMENT, IN FLAMES, SOILWORK, MERCENARY, LAUREN HARRIS,
THE BEDLAM, SUPERBUTT, HOLLYWOODOO, WATCH MY DYING, STONEBLADE, SUBSCRIBE,
PIGS MIGHT FLY, SEPTICMEN, EKTOMORF, SUTCLIFFE, HOLLYWOOD ROSE, INSANE, PROWLER,
WITHOUT FACE, HALOR, ISTEN HÁTA MÖGÖTT, STONEHENGE, KÁRPÁTIA, DANCE, OSSIAN,
WACKOR, FÜRGERÓKALÁBAK, MOBY DICK, BLACK OUT, AKELA, BILL, HOBO BLUES BAND,
BIKINI, BEATRICE, JUNKIES, TIRPUNK, AURORA, TANKCSAPDA, KARTHAGO, LORD, POKOLGÉP

KB. ennyi ugrott be most, de nyugodtan ehhez hozzá lehet adni 30-40 zenekar nevet, ki emlékszik már ilyenre, hogy kiket
láttam 2003-ban a Szigeten a SLAYER-en és a Tankcsapdán kívül?:Đ És ki volt 2004-ben Veszprémben az Akela 2 előzenekara....
Passz! :-D
Várom a Ti listátokat is! Első és eddigi utolsó koncertetekről,tervekről!
Szerény kis listaKép Am ha visszább olvasol, akkor Ragnarökkel és Depresszióval már soroltunk fel páratKép

Porch Monkey 4 Life!

#240 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 24. 19:59

Tegnap az AC/DC és valamikor a szigeten Tankcsapda. Tom hogy k*rva kevés, de mentségemre szóljon hogy még csak 13 vagyok, és előttem az egész élet.Kép

Jah, és mindent megtennék hogy elmehessek valaha egy Metallica koncertre.Kép
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »