HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami Metal!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami Metal!!

#501 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 02. 21:41

Idézet

ez most komoly hogy elfogyott a Rammstein-re az álló jegy?Kép
Már jó, régóta elfogyott. Gyere metalicára :Đ
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#502 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 02. 21:43

Idézet

Idézet

aztaqrva!!!! de Rammsteinra akartunk, ha nem sikerül felhajtani akkor esetleg ...

#503 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 02. 22:08

Idézet

Idézet

Idézet

aztaqrva!!!! de Rammsteinra akartunk, ha nem sikerül felhajtani akkor esetleg ...
A helyedben a Metallicára mennék inkább ... a Rammstein lemezbemutató turné lesz ... az új albumuk meg had ne mondjam hogy szvsz milyen ...Kép

kreep:
faszányos az új muzsika ! Kép Hova valósi vagy, ha szabad tudni ? Kép

#504 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 22:31

Idézet

összedobtam ismét egy kis otthoni szobametált:DDD

csekkoljátok!!http://www.youtube.c...h?v=8ZnGqyz27_o

a trashes számod igen jó lett :Đ
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#505 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 22:37

Idézet

Idézet

erre a hörgés ének dologra a kedvenc példám: Opeth... eszméletlen jól tud énekelni a srác, de ha hörgésről van szó, akkor is megállja a helyét. nem is akárhogy..
Ja... az Opeth frontembere nagyon odarakja a hangját. És mellette még gitározik is ... A kedvencem tőlük a Deliverance

]
A Deliverance egy nagyon beteg album tőlük tele agresszív zúzással. Nekem speciel a Forest of October a kedvenc, meg úgy a két korai lemez.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#506 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 22:58

Idézet

A helyedben a Metallicára mennék inkább ... a Rammstein lemezbemutató turné lesz ... az új albumuk meg had ne mondjam hogy szvsz milyen ...Kép

kreep:
De rég láttalak már errefelé...:Đ

Egy kicsit más téma: Milyen márkájú gitárod van? Mert most készülök akusztikust venni, de nincs rá túl sok zsém, így egy ilyenre gondoltam. Vélemény?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#507 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 23:03

Idézet

Idézet

kreep:

Egy kicsit más téma: Milyen márkájú gitárod van? Mert most készülök akusztikust venni, de nincs rá túl sok zsém, így egy ilyenre gondoltam. Vélemény?
Kár hogy nem előbb írtad én most nemrég adtam el az enyémet 15k ért és csak 1,5éves volt alig használt Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#508 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 02. 23:57

Idézet

Az egyik legjobb amit választhattál. :-D Akusztikus gitárok közül az "elérhetőbb" kategóriában a Stagg a legeslegjobb, de talán minden akusztikus közül is. Szvsz a Stagg csinálja a legszebb hangzású akusztikusokat, csak elég kényes anyagokból készülnek. De odafigyeléssel sokáig bírják ... az odafigyelés meg alap dolog egy gitárnál szerintem. Kép

#509 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 23:58

Idézet

Idézet

kreep:

Nekem ilyenem van. Nagyon szép hangja van, és még a gitár is jól néz ki. Valencia CG150K

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#510 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 00:10

Idézet

Nekem ilyenem van. Nagyon szép hangja van, és még a gitár is jól néz ki. Valencia CG150K
Én azért adtam el mert rájöttem a gitár nem az én hangszerem most ezen nyomom. Csak ez meg elég csúnyácska ezzel az ezüstel
úgyhogy tervezem átfestetni csak nem tudom még ki vállal hangszer festést szépen. Kép
gfdgsb432flodensjgfds

#511 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 08:47

Idézet

Idézet

Az egyik legjobb amit választhattál. :-D Akusztikus gitárok közül az "elérhetőbb" kategóriában a Stagg a legeslegjobb, de talán minden akusztikus közül is. Szvsz a Stagg csinálja a legszebb hangzású akusztikusokat, csak elég kényes anyagokból készülnek. De odafigyeléssel sokáig bírják ... az odafigyelés meg alap dolog egy gitárnál szerintem. Kép
Erre a megerősítésre volt szükségem :) Hamarosan meg is lesz rendelve :)Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#512 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:22

Metalfest 2010

Minden fontos infót megtaláltok a honlapon, de azért leírom, hogy Bp.-n lesz a Csillebérci Szabadidőközpont 46 hektáros erdős területén Május 21.-23.-ig olyan fellépőkkel mint a Nevermore, Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Marduk, Deicide... szóval minden becsületes metálosnak ott a helye! Az első 1000 jegy 9990 forint, utána 12.990.

Gyerünk gyerekek lehet szervezkedni addig még van időnk! Kép

#513 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:27

Idézet

Metalfest 2010

Minden fontos infót megtaláltok a honlapon, de azért leírom, hogy Bp.-n lesz a Csillebérci Szabadidőközpont 46 hektáros erdős területén Május 21.-23.-ig olyan fellépőkkel mint a Nevermore, Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Marduk, Deicide... szóval minden becsületes metálosnak ott a helye! Az első 1000 jegy 9990 forint, utána 12.990.

Ó, de kár, hogy pont akkor lesz, amikor a PaFe :Đ

#514 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:31

Idézet

Idézet

Ó, de kár, hogy pont akkor lesz, amikor a PaFe :Đ
Hát én kilövöm a PaFe-t erre az évre, úgyis a többség ugyanaz minden évben. De ilyet bakker, hogy Marduk meg Deicide egyszerre Mo.-n. Kép Ráadásul Korpiklaani & Finntroll & Eluveitie... én egyenesen falnak rohantam amikor ezt megláttam bakker. Tuti nem hagyom ki.

#515 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:31

Idézet

Nincs ezen mit megszervezni... Akinek van esze, az jön. PaFe nem kell.

#516 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:33

Idézet

Hát én kilövöm a PaFe-t erre az évre, úgyis a többség ugyanaz az rajta mindig. De ilyet bakker, hogy Marduk meg Deicide egyszerre Mo.-n. Kép Ráadásul Korpiklaani & Finntroll & Eluveitie... én egyenesen falnak rohantam amikor ezt megláttam bakker. Tuti nem hagyom ki.
Hát igen... Nekem főleg az Eluveitie miatt fáj a szívem. Egy Slanias Songot meghallgatnék élőben :Đ Meg úgy az összes Eluveitie számot :-D

#517 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:36

Korpiklaani menni fogok haverokal:)

#518 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 09:46

Idézet

Metalfest 2010

Zsír, Korpiklaani :Đ Ott leszek Kép
Most nézem hogy még a Sabaton is ott lesz Kép Tényleg ott a helyem Kép

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#519 Felhasználó inaktív   petext 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 10. 14:56

az igen! most láttam vmelyik apró oldalon, h van még állójegy rammsteinre....40 ezerért! Kép

#520 Felhasználó inaktív   manner 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 10. 16:09

Idézet

az igen! most láttam vmelyik apró oldalon, h van még állójegy rammsteinre....40 ezerért! Kép
ha nem lenne meg a jegyem, és lenne rá annyi pénzem, én még annyiért is kimennék! de megvan és olcsóbb volt..háh!

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.