Minden ami Metal!!
Elküldve: 2003. 08. 15. 20:59
Hát én pont, hogy az énekes hangját nem ismertem fel... : ) Régebben énekelt, most csak úgy... beszél! Mellesleg a zenével semmi kifogásom, mert vmi állati jó muzsika, csak mondjuk nem Metallica-nak... Ők Heavy-t játszanak, ez meg sokkal inkább trash...!
Tetszik az új Metallica , csak hát ennek tényleg semmi köze a régebbhez. Egy Nothing else matters azért full más. Szereti valaki az In Flamest?
Tetszik az új Metallica , csak hát ennek tényleg semmi köze a régebbhez. Egy Nothing else matters azért full más. Szereti valaki az In Flamest?
Elküldve: 2003. 08. 15. 22:22
Miazhogy!!!!!!!!!!!!!!
A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]
#63 Guest__*
Elküldve: 2003. 08. 16. 07:37
Haha IF a kedvencem. Melyik a kedvenc albumod?
micsoda? Metallica heavyt játszott? Megint kicsit el vagy tévedve ugyanis az olyan trash volt mint a ház.
Elküldve: 2003. 08. 16. 12:42
A METALLICA!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!??!?! A Metallica összes albuma heavy volt! Vegyük csak a sad but true-t, vagy mondjuk egy batteryt illetve master of pupettset, fuelt, harvester of sorrow-ot vagy akármit!!! Ezek mind heavy számok! Bemész vmi jól tájolt helyre mindenhol azt mondják, a Metallica mindig igazi heavy volt!!!!!!!
Elküldve: 2003. 08. 16. 15:58
A METALLICA!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!??!?! A Metallica összes albuma heavy volt! Vegyük csak a sad but true-t, vagy mondjuk egy batteryt illetve master of pupettset, fuelt, harvester of sorrow-ot vagy akármit!!! Ezek mind heavy számok! Bemész vmi jól tájolt helyre mindenhol azt mondják, a Metallica mindig igazi heavy volt!!!!!!!
Asszem nem nekem akartál válaszolni.
Viszont a kezdeti tehát a legelső Metallica mikor ők kezdtek és probáltak felfutni, az trash volt. Aziért is hirdetik, hogy visszatértek a legelső kezdetekhez ezzel az albummal. mondjuk abban sántit, hogy a ST Anger sem igazi trash, hanem tartalmaz pár nu-metal elemet is.
Asszem nem nekem akartál válaszolni.

Elküldve: 2003. 08. 16. 16:10
Haha IF a kedvencem. Melyik a kedvenc albumod?
micsoda? Metallica heavyt játszott? Megint kicsit el vagy tévedve ugyanis az olyan trash volt mint a ház.
Nem vagyok azért annyira IF fan, hogy igy kedvenc albumjaiml egyenek, de.: a Clayman a BULLET RIDE miatt áll hozzám a legközelebbb. És kinek hogy tetszik az új album? Azt hiszem kissé mintha stílust váltottak volna rajta a srácok, ettől függetlenül nekem bejön a Trigger nagyon.
Elküldve: 2003. 08. 17. 09:21
Ha ti mondjátok...! De mondom, talán az első két album volt csak trash, a többi heavy, és most a St. Anger megin trash... Nahh! : )
Elküldve: 2003. 08. 17. 15:14
nekem is teccik az uj album, foleg ugy, hogy a hozza adott dvdn az osszes szamot eljaccak a fiuk a probaterembe vagy hol.
egybol be is rippeltem.
egybol be is rippeltem.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
#69 Guest__*
Elküldve: 2003. 08. 17. 22:54
A Metallica a Black albumig trash.
IF-től nekem a régebbi albumok jönnek be, de az újak is jók csak kicsit másak.
Elküldve: 2003. 08. 19. 12:01
Hát ja, a Load óta nagyot léptek, de most a St. Anger-el aztán mégnagyobbat...
Elküldve: 2003. 08. 20. 20:32
lattatok az uj metallica klippet?
az album elso szamabol keszult, a franticbol.
eleg jo lett.
Elküldve: 2003. 08. 20. 22:08
Mér hol láttad? Le lehet tölteni?
Elküldve: 2003. 08. 21. 14:46
én láttam a rock am ringen készült felvételt a franticről, iszonyat komolyan szétbarmolják azt a számot iszonyat jól nyomják, olyan sebességgel, hogy az csak na
Semmi többet nem tudok elmondani
Elküldve: 2003. 08. 21. 21:16
Helyes ,helyes!
Hiszen ez a lényeg!

Elküldve: 2003. 08. 22. 13:21
Led Zeppelin és Deep Purple. Nem tudom,hogy kinek mit mondanak ezek a nevek?? Nem is kimondottan metál a műfajuk,de nem igazán találtam olyan topikot,ahová ezt beírhattam volna. Én speciel nagyon szeretem ezt a két sajna már nem létező bandát.
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????
Elküldve: 2003. 08. 22. 17:01
Én is imádom őket... Esetleg nem ismerős az a név, hogy King Krimson? Ő is hasonló zenét játszott/játszik, ezt nemtom pontosan, de lényeg, hogy nagyon jó!!!

Elküldve: 2003. 08. 23. 13:08
Ismerősnek ismerős, de még nem nagyon hallgattam,az az igazság. De ezekután beszerzek tőle pár számot.
Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????
Elküldve: 2003. 08. 23. 15:08
Hát remélem is, de csak a saját érdekedben...! Mellesleg volt koncertük is a Millenáris parkban július 14-én...!

Elküldve: 2003. 08. 25. 15:14
az mtve newben nyomtak multkor.
ott lattam.
na es az uj manson klippet latta mar vki?
kicsit brutal.
ott lattam.
na es az uj manson klippet latta mar vki?
kicsit brutal.

Elküldve: 2003. 08. 25. 16:01
Nem szeretem Manson-t, eléggé egy elvetemült állat, és a zenéje sem vmi csúcs...
Mér mi van benne?