Elküldve: 2006. 08. 27. 10:28
1. Engem a videók és a képek alapján olyan érzés tölt el a Dark Messiah-ról, hogy az álmaim játéka. Anno a TES4-re mondtam ezt, de most úgy érzem az a helyszín, a harcok, a szereplők, az egész megvalósítás, az egész világa ... bocs, nem ragadtatom el magam. Már csak abban bízom, hogy egy érdekes és izgalmas sztori vegyül hozzá, mert nem szeretném azt hogy "tanít egy mester, én meg egyedül leigázom az ellenségeket."
2. Egyértelműen a Half Life 2 Episode Two-t várom. Nem is tudom miért nem első helyen áll a várólistán. Azok a videók amik kikerültek most a játékról, eloszlatták a kételyemet a barlang unalmasságával kapcsolatban. A helyszínek nagyszerűek lesznek, remélem az új fegyver is odabax és valahogy teljesen filmszerű volt a videók alatti játékmenet, sokkal jobban, mint az eddigiekben.
3. Mivel nem sok infó van róla, csak a harmadik helyre tuszkolta fel magát az Assassin's Creed. Bízom benne, hogy profi kamerakezelés lesz, fix tps nézet, hisz nem szeretném az autómatán váltakozó kameraállásokat és nincs igaza annak az alja "újságírónaknak" aki szerint a "harc leegyszerűsített".
4. Csak a sok sok várakozásnak köszönhető a STALKER negyedik helye. A világa, hangulata, atmoszféája úgy elvarázsolt, hogy soha sem mondok le róla!
5. Szintén várom a Call of Juarezt, amelynek a Demo-ja bebizonyította, hogy nagyon kellemes és újításokkal teli játékról van szó, bár nem teljesen újítás a "bullet-time", de itt a másképp történő megvalósítás és felhasználás újszerű.
Ennyi lenne, a többi várólistás játékért annyira nem őrülök meg jelen pillanatban. Majd ha közeleg a megjelenésük.