HWSW Informatikai Kerekasztal: AMD vs. Intel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

AMD vs. Intel

#321 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 16. 12:21

Idézet

Sajna az Amd nem tud jó procikat csinálni, ahogy videókártyákat sem, fényévekre le vannak maradva az inteltől.

core 2 duo e6850 @3,6 Ghz
4*1Gb Kingston Hyperx 800Mhz
Gigabyte 8800 Gt
Teljesen egyetértek...Én mindíg is INTEL FAN voltam...Nekem ha nem INTEL nem is kell...Az AMD ha így folytatja nem marad fenn tovább...Ha az IBM felvásárolja akkor maximum...De az INTEL lesz mindíg a császár...Talán egy Nagyobb Csoda kellene az AMD-nek h ne menjen csődbe... KépKépINTEL 4 EVERKépKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#322 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 05. 10:26

Szerintetek melyik processzor a jobb: AMD Athlon64 X2 6000+, vagy az Intel E8400?
Ha lehet, indokokat is írjatok. Köszi.

#323 Felhasználó inaktív   streetfighter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 16:23

Idézet

Szerintetek melyik processzor a jobb: AMD Athlon64 X2 6000+, vagy az Intel E8400?
Attól függ meddig enged a pénztárcád! Én a helyedben az 8400ast venném meg (már megisvettem 7 hónapja). Nekem mindenki azt javasolta hogy Intelt vegyek. A 8400as egy jókis proci, 3ghz minden játékot kihajt, és gyári hűtővel 4500 körülig lehet lúzni. a 6000ről csak azt tudom hogy az fsb-je 1000mhz, míg a 8400é 1333.

#324 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 10. 05. 18:30

Idézet

INTELKép
RiG:

Kép

#325 Felhasználó inaktív   ricsa32 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 21:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

jelenleg az de biztos fordulni fog a kocka megintKép
valszínű, hogy azért lavíroznak a csőd szélén :Đ
Nem azért,mert ez egy olyan kicsi cég........á hagyjuk!Úgy se tudlak meggyőzni!KépKépKép
kis cég vagy nagy cég, az mindegy, csőd az csőd :-D
Hát.......csak hol itt a csőd??Kép
google rulez, de hogy ne kelljen keresgélned:

http://www.sg.hu/cik...lhatja_az_amd_t
http://www.sg.hu/cik..._az_elso_tizbol
http://www.247wallst...vanced_mic.html

csak pár link a több ezerből :) ha az ibm megveszi, még lehet is vlmi az amd-ből újra, bár így is csak desktop piacon maradhat, nem hinném, hogy az ibm a saját procijai vetélytársaiként futtatna be egy új szériát :) (főleg, hogy eddig sem szerették vállalati szinten az amd-t, egy nagy céget sem tok aki amd-s gépparkot tartana fent).
énnem interneten olvasgatok utána hanem pc boltban gyakrabban avgyok meg haveroknak is mindíg van vmi újítás a gépükben és íyg szerzem a tapasztalatot de megfigyeltem hogy egyszer az intel egyszer az amd-jobb... Pl.: tavaj fú amd nagyonjó eztveddmeg eztveddmeg(mondta az eladó), mostmeg intel az sokkaljobb mint az amd lekőrözte és az amd-t NEM ajánlják. én nemrég ujítottama gépem és abbólapénzből amit a procira szántam tudtam volna venni eg yintelt és egy amd-t de az amd anynyival gyengébbvolt az árban megegygező intellel hogy intelt vettem! DE amúgy amd-t akartam venni mert meggyőződésem volt hogy az jobb, de ezlett szóval ha MOST és árban hasonlítunk akk SZERINTEM az intel jobb!

#326 Felhasználó inaktív   shelby gt 500E 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 22:19

Az Intel most sokkal jobb mint az AMD ezt még az AMD fanok sem tudják megingatni!!!Most az Intlel Sokal jobban el van ismerve!Én is Az AMd szeretem és AMd procim is van és nagyon jol pörög!De az intel duual core 2 procik jobbak mint az athlon x2 család bármeikénél,és hát a 4magos procikrol nem is beszélve!!Az amd-n már csak az IBM segithet,ök lökést athatnának nekik mer egymagában az AMd atistul csödbe fog menni!!És az intel egy magában a piacon hát........

Ugy hogy szorkuljunk az AMD-nek!!!KépKép

KépKépKépKép

#327 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 10. 09. 22:31

Én INTEL fan vagyok de figyelemmel kísérem az AMD-nek az ügyeit is... Néhol azt mondják hogy az AMD névváltással fog próbálkozni...Máshol az IBM-es felvásárlásról...Meg akar szabadulni a gyáraitól az AMD...Finanszírozási gondok az AMD-nél...Tudjátok gyerekek a Csőd az Csőd...
RiG:

Kép

#328 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2008. 10. 09. 22:31

Idézet

Az Intel most sokkal jobb mint az AMD ezt még az AMD fanok sem tudják megingatni!!!Most az Intlel Sokal jobban el van ismerve!Én is Az AMd szeretem és AMd procim is van és nagyon jol pörög!De az intel duual core 2 procik jobbak mint az athlon x2 család bármeikénél,és hát a 4magos procikrol nem is beszélve!!Az amd-n már csak az IBM segithet,ök lökést athatnának nekik mer egymagában az AMd atistul csödbe fog menni!!És az intel egy magában a piacon hát........

Jah és hadd jegyezzem meg:-) Az INTEL mindíg jobb volt az AMD-nél:-) És nem kötekedés:-)
RiG:

Kép

#329 Felhasználó inaktív   Metal fiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 09. 22:41

Idézet

Idézet

Jah és hadd jegyezzem meg:-) Az INTEL mindíg jobb volt az AMD-nél:-) És nem kötekedés:-)
Jól mondod Intel sokkal jobb

#330 Felhasználó inaktív   Oldm4n 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 11:57

Idézet

Idézet

Sajna az Amd nem tud jó procikat csinálni, ahogy videókártyákat sem, fényévekre le vannak maradva az inteltől.

Gigabyte 8800 Gt
Teljesen egyetértek...Én mindíg is INTEL FAN voltam...Nekem ha nem INTEL nem is kell...Az AMD ha így folytatja nem marad fenn tovább...Ha az IBM felvásárolja akkor maximum...De az INTEL lesz mindíg a császár...Talán egy Nagyobb Csoda kellene az AMD-nek h ne menjen csődbe... KépKépINTEL 4 EVERKépKép
Akkor nézzük a közgazdasági vonzatát egy ilyen csődeljárás utáni állapotnak. Az Intel egyedül marad a piacon. Ez azt jelenti, hogy lelassul a fejlesztés (merthogy mindegy mikor lesz kész) tetszik, nem tetszik azt veszed amit az intel akar, annyiért, amennyit az intel kér érte. Én megrögzött intel tulajként azt mondom, hogy nagyon szorítok az AMD-nek, akárhogyis, de húzzák ki a sz@rból, mert az nem lesz jó senkinek, ha az Intel egyedül marad a piacon. Ami menti az AMD-t (pontosabban az ATI-t) az a VGA piac. Jelenleg (és úgy néz ki, hogy a tendencia marad) az ATI nagyon durván veri az NVIDIA-t, és nem is feltétlenül csak a 3D-re gondolok. 2D-ben (netezés, munka!) az ATInak úgy ezerszer van szebb képe az NVIDIA-nál. Mondom úgy, hogy volt 8800GTS-em, és egyáltalán nem bánom hogy el lett cserélve egy 4850 Toxic-ra! Nemcsak sokkal gyorsabb, de sokkal de sokkal kevesebbet eszik, és olcsóbb volt újonnan a 4850 Toxic, mint a 8800GTS 640 használtan! Mivel én fizetem a saját villanyszámlámat, ezért nekem nem mindegy, hogy mennyi az annyi, nekem ne zabáljon natív 2D-ben 250W-okat.

#331 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 03. 12:24

Idézet

Idézet

Idézet

Jól mondod Intel sokkal jobb
Bizony,jobb az intel ez tény.De nekem az alaplapomba csak AMD proci megy bele.Így AMD-m van.KépMegjegyzem nekem semmi bajom az AMD vel.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#332 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 12:27

Idézet

Idézet

Idézet

Gigabyte 8800 Gt
Akkor nézzük a közgazdasági vonzatát egy ilyen csődeljárás utáni állapotnak. Az Intel egyedül marad a piacon. Ez azt jelenti, hogy lelassul a fejlesztés (merthogy mindegy mikor lesz kész) tetszik, nem tetszik azt veszed amit az intel akar, annyiért, amennyit az intel kér érte. Én megrögzött intel tulajként azt mondom, hogy nagyon szorítok az AMD-nek, akárhogyis, de húzzák ki a sz@rból, mert az nem lesz jó senkinek, ha az Intel egyedül marad a piacon. Ami menti az AMD-t (pontosabban az ATI-t) az a VGA piac. Jelenleg (és úgy néz ki, hogy a tendencia marad) az ATI nagyon durván veri az NVIDIA-t, és nem is feltétlenül csak a 3D-re gondolok. 2D-ben (netezés, munka!) az ATInak úgy ezerszer van szebb képe az NVIDIA-nál. Mondom úgy, hogy volt 8800GTS-em, és egyáltalán nem bánom hogy el lett cserélve egy 4850 Toxic-ra! Nemcsak sokkal gyorsabb, de sokkal de sokkal kevesebbet eszik, és olcsóbb volt újonnan a 4850 Toxic, mint a 8800GTS 640 használtan! Mivel én fizetem a saját villanyszámlámat, ezért nekem nem mindegy, hogy mennyi az annyi, nekem ne zabáljon natív 2D-ben 250W-okat.
Jaja,ha az AMD becsődöl,akkor az intel procik ára az egekbe szökik,mert úgyis kénytelen vagy megvenni,annyiért amennyi,ha új procit akarsz.Ugyhogy remélem nem csődöl be.
Logitech

#333 Felhasználó inaktív   watto2000 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 01. 05. 15:14

Idézet

És látod itt feded fel elfogultságod, mikor nemis állsz valódi játtértudás mögött.. :Đ
AMD Athlon 64 keményen szétverte az akkori INTELeket, + athlon xp-k se voltak gyengék abban az időben
szal volt idő mikor az intelre rájárt a rúd, csak pénz beszél intel fejleszt, így mindig tudnak vmit csinálni
peace Kép

#334 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:18

Úgy látszik AMD nem szeretne becsődölni, fejlesztettek új Phenomokat, melyek meglepő néven a Phlenom II nevet kaptzák, ezek a procik 4 magosak és 45nm-esek, eddig 2 van belőle egyik 2,6 másik 3,00GHz-n fut. Lehet ti már tudjátok, én most bukkantam re eme hírre.Kép

#335 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:21

Idézet

Úgy látszik AMD nem szeretne becsődölni, fejlesztettek új Phenomokat, melyek meglepő néven a Phlenom II nevet kaptzák, ezek a procik 4 magosak és 45nm-esek, eddig 2 van belőle egyik 2,6 másik 3,00GHz-n fut. Lehet ti már tudjátok, én most bukkantam re eme hírre.Kép
Egész jók egyébként ezek az AMD-k.

#336 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:24

Idézet

Idézet

Egész jók egyébként ezek az AMD-k.
Je, inkább ilyet veszek nyáron, nem cserélek alaplapot is. Alienware-s Gépházat hol lehet kapni?

#337 Felhasználó inaktív   MayerKingZ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 18:33

Persze hogy az AMD nem tudja azt a teljesítményt mint az Intel de nem is kerül annyiba. Az Intel teljesen el van szállva magától. Ha meg gamer pc-d van tök mindegy hogy amd vagy intel mivel ott nem számít anyira a proci szal HAJRÁ AMD !!!!
Képzeljétek el mi lenne ha megszűnne? Intel úgy felemelné az árakat h évekik fizethetnénk.... +Az amdsek tök jófejek mivel rengteg jó programot találnak ki h kompenzálják a teljesítménybeli eltérést pl.: Fusion OverDrive stb..
Nekem pl AMD-s gépem van és az az igazség hogy tsemmi küömbséget sem érzékelnék ha intelem lenne mivel a mai programok még a 4 magot abszolut mértékben nem használják ki. (konfigom : AMD Spider Platform
AMD Phenom 9850 2.5Ghz
Kép Gigabyte 790FX alaplap
6Gb KingMax RAM
Gainward ATi HD 4870 GS 1Gb
550W táp és 500 GB seagate winyo
DVD író lightscribe....
-------------------------------------------------------------------------------------------------soha nem akadt még meg és fürge mint a nyúl)
Az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van!

#338 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:34

Idézet

Persze hogy az AMD nem tudja azt a teljesítményt mint az Intel de nem is kerül annyiba. Az Intel teljesen el van szállva magától. Ha meg gamer pc-d van tök mindegy hogy amd vagy intel mivel ott nem számít anyira a proci szal HAJRÁ AMD !!!!
Képzeljétek el mi lenne ha megszűnne? Intel úgy felemelné az árakat h évekik fizethetnénk.... +Az amdsek tök jófejek mivel rengteg jó programot találnak ki h kompenzálják a teljesítménybeli eltérést pl.: Fusion OverDrive stb..
Nekem pl AMD-s gépem van és az az igazség hogy tsemmi küömbséget sem érzékelnék ha intelem lenne mivel a mai programok még a 4 magot abszolut mértékben nem használják ki. (konfigom : AMD Spider Platform
AMD Phenom 9850 2.5Ghz
6Gb KingMax RAM
DVD író lightscribe....
-------------------------------------------------------------------------------------------------soha nem akadt még meg és fürge mint a nyúl)
Az intel nem jobb annyival mint amekkora az árkülömbség az AMD és az INTEL között.
Logitech

#339 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 13:51

Üdv all!

Ez egy jó (feszegetni) való kérdés. Egy olyan 4-5 éve fullos AMD párti voltam, akkor azt mondtam, hogy csak AMD-m lesz. DE, mostmár megváltozott a véleményem :Đ Fél éve vettem egy elég jó kis gépet (az ára is aranyos volt :-D ). Sokat filóztam, hogy amd vagy intel. Intelt választottam és egyáltalán nem bántam meg. Mindegyik cégnek van jó és rossz terméke is, ez tény. Viszont szerény véleményem szerint, ha valaki egy közép-erős, vagy erős (komoly gamer) gépet akar összeállítani, szerintem Intel-t vegyen. Mostmár nincsenek azok a nagy "hibái" mint régen (értem ezalatt például a hűtést, ezt régi amd és intel feszegetők érthetik :) ). Sőt, ha most vennék gépet akkor is Inteles procit vennék bele.

Remélem HSZ-ommal nem bántok meg senkit :)

Bye

#340 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 20:02

Idézet

AMD Phenom 9850 2.5Ghz
6Gb KingMax RAM
DVD író lightscribe....
az nem igaz hogy a játékok nem követelnek meg a jó CPU-t (ezt is játéka vállogatja) az igaz hogy MÉG nem követelik meg a 4 magot de idővel meg fogják

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.