HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#321 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 15:18

,,Másik problémám, hogy az új Ati Driverrel, hibasan textúráz a Doom3 ban. Segítsetek ha tudtokKép."

Rakj fel egy régebbi drivert, próbáld meg azzal!Kép

Az első kérdésedre válaszolva:

Más gépen is próbáld ki, ha ott is szórakozik, akkor hibás a gém, ha nem, szvsz driver probléma lesz.

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#322 Felhasználó inaktív   AGE-T 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 08:32

Háj!

Kösz a helpet!

Hitman3 ezen a gépemen is ment, azóta tettem bele egy DVD írót. Lehetséges, hogy túl nagy az áramfelvétele? A kátrtya Drivere is cserélve volt és azóta semmi. Kicsit fúrcsa, bár lehet rosszul emlékszem, de bizonyos beállítások játékon belül is inaktívá vált (pl:KOTOR,NFSU2). Lövésem nincs melyik driver lenne megfelelő.

Azt sem vágom ,hogy NFSU ban még működött az Élsimítás U2 ben meg csak a fények látszanak, ha be van kapcsolva, textúra sehol.

F1

Üdv. néktek[smile_mkv]Kép

#323 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 19:50

1. kérdés:

Ha azt írtad hogy más játékoknál műxik normálisan a kártya, akkor nem hiszem hogy tápellátásbeli problémák vannak.Kép

2. kérdés:

Olvass bele az NFSU2 topicba!Kép

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

#324 Felhasználó inaktív   sb86 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 20. 15:03

Sziasztok! Lenne nekem egy problemam, van egy geforce fx5200 128mb magic ASUS videokartyam es nem mukodik ugy ahogy kellene. Peldaul az Underground 2 nem megy magasabb detail level-lel. Ha viszem felfele a detail levelt a kep vibralni kezd. A jatek is lefagy neha. Mas jatekokkal iz ez a mese. Nem tudom mi lehet a kartyaval de a haveromnak geforce mx440 64mb katyaja van es az underground minden effektel megy rendesen. Kerlek segitsetek. Kép Koszi! Kép

#325 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 15:30

Nem akarom a kártyádat fikázni, de manapság nem sokat érsz egy 5200-zal. Nekem is az van, bár minden egész jól elfutkározik rajta: HL2,NFSU2,W3:Frozen Throne. Én egy új kártya vásárlást ajánlanék, de ha nem szeretnéd, akkor kérdezz rá, ahol vetted, vagy vidd el nekik, hogy nézzék meg.Kép

#326 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 15:30

Egyébként pedig üdv itt a GK-n!Kép

#327 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 20. 18:54

Sajnos el kell hogy keserítselek, az 5200-at már akkor szidták amikor kijött. Talán próbálkozz driver frissítéssel az talán még segíthet.

#328 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 19:14

nincs húzva esetleg? vagy volt? (már ha van egyáltalán lehetőség erre)
Ha viszem felfele a detail levelt ...
alacsony beállitások  mellett nem csinálja ezt? Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#329 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 21:43

Én továbbra is a kártya vásárlást ajánlom, de ha nem akarsz csúcskártyát 90 és 120K között, lehet kapni mondjuk 5700Ultrát 30K körül

#330 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 22:53

Én továbbra is a kártya vásárlást ajánlom...
jó, de neki, ne nekem! Kép

#331 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 20:20

Szevasztok!

Nagyon fontos lenne ha erre a kérdésre mielőbbi választ tudnátok adni nekem. A kérdés pedig:
Van egy Asus Radeon 9600XT vidkártyám, milyen drivert ajánlanátok nekem, hogy a köv. játékok zsírul fussanak rajta (World of Warcraft, SW:Knights of the Old Rep.2, Doom3, BF2, America's Army, CNC:Generals&ZeroHour)?
Eddig csak a gyári driver volt rajta és a következőket produkálta: A Doom3 fagyott, A CNCk szintén, SW:KOTOR2 el se indult, WoW szépen futott, BF2 is futott és csak néha fagyott (gondolom kevés memoria miatt), AA: zsírul ment.
Azért nem szedtem le eddig más drivert mert a windowson sp1 van fenn és az újabb catalystokhoz sp2-t ajánlják.
SP2-őt meg nem tudok telepíteni Kép

Válaszotokat előre is köszönöm!

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#332 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 20:42

Nem vagyok valami profi a témában, de nem kellene ellátogatni a gyártó hivatalos oldalára és onnan lekapni a legfrisseb drivert?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#333 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 21:52

Rég láttalak Adminlightos! :Đ

Nos... sajnos így indul a dolog...Windows XP install méghozzá SP2vel, utána a 5-6_xp-2k_dd_cp_wdm_23864 verziós drivert és menni fog minden, mint az ágybaszarás! Kép Ha valamid nem lenne, csak szólj és segítek beszerezni! Kép

#334 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 22:37

ok Myko akkor kezdjuk az egyetlen problemammal: kene nekem egy xt 850 platinium... :Đ a tobbi adott ui :-D
Have a good byte!!!

#335 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 10:42

Idézet

Szevasztok!

Nagyon fontos lenne ha erre a kérdésre mielőbbi választ tudnátok adni nekem. A kérdés pedig:
Van egy Asus Radeon 9600XT vidkártyám, milyen drivert ajánlanátok nekem, hogy a köv. játékok zsírul fussanak rajta (World of Warcraft, SW:Knights of the Old Rep.2, Doom3, BF2, America's Army, CNC:Generals&ZeroHour)?
Eddig csak a gyári driver volt rajta és a következőket produkálta: A Doom3 fagyott, A CNCk szintén, SW:KOTOR2 el se indult, WoW szépen futott, BF2 is futott és csak néha fagyott (gondolom kevés memoria miatt), AA: zsírul ment.
Azért nem szedtem le eddig más drivert mert a windowson sp1 van fenn és az újabb catalystokhoz sp2-t ajánlják.

nekem epp ilyen kartyam van es en sokaig a gyari drivert hasznaltam. Azzal ment minden, kiveve a half life2 (az fagyott). Ha viszont feltettem neki az ati hl2-hoz kiadott driveret, akkor mar semmi sem ment rendesen. Most nem annal a gepnel vagyok, ugyhogy nem tudom melyik verzio van, de az biztos, hogy a doom3 nem fagyott nekem az alap driverrel. Ugyhogy valami mas gond is lehet nalad.

#336 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 14. 12:57

Idézet

Szevasztok!

próbáld meg, hátha megy sp1-el is a legfrissebb driver.

#337 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 12:22

Nem értem, miért írtóztok az SP2 felrakásától? Én alapból felteszem, sőt, utána azonnal megyek a netre és nyomom neki az auto update-et, hogy szedjen le minden frissítést... a driverek csak utána másznak fel a masinámra!

#338 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 19:04

Kép sőt, van olyan win ami már azzal együtt települ!

#339 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 15. 20:15

Idézet

Kép sőt, van olyan win ami már azzal együtt települ!
Mire gondolsz Bad ecsém?!

#340 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 16. 00:01

sp2-re. a windózerrel együtt felmegy.

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első