HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#1401 Felhasználó inaktív   Cuta666 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 19. 11:24

Idézet

Idézet

House of the dead. Engem nem rettent vissza,hogy retróKép. Csípem
Egyik kedvencem Kép Még olyan játék volt amit nem tettem le egy végigjátszás után, haverokkal nyomtuk ezerrel. Szinte naponta végigvittem, van vagy fél-egy órás végigjátszása. Nagyon nagy klasszikus!! Kép
A kooperatív mód a legnagyobb lol a játékban. Nem azt mondom, hogy egy party játék, csak ketten is el lehet vele lenni.Na meg a zöld vér.....

#1402 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 12:15

Ezeket keverem manapsag :Đ

Star Wars Empire at War
Heroes of Might & Magic V
Star Wars Battlefront 2 (ritkan)
Multi Theft Auto: San Andreas
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1403 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 15:06

Tony Hawk's AW-et story-jával kész lettem tegnap, de tuti deszkázgatok még benne. Ha más nem, a Classic kerül terítékre.
Mellette a SiN Episodes Em.-t tolom még. Elég bejövős. Kicsit sem Half Life 2 feeling ... (néma csend) ... najó, baromira az Kép Csak úgy szimplán sugárzik róla, különben teljesen más és lehet érezni a régi SiN-t is benne, ennek örültem. Grafikával meg vagyok elégedve. Textúrák naná, hogy maradtak azok a szép nyújtottak amit a Hl2 is nyújtott, de ez mellékes. Hangulata eléggé ott van, izgalmas is, egy két jó kis érdekes újítás azért van benne (pölö nagyon tetszik, h a pisztollyal odaugrok és fejbevágom az ellenségeket). Sajna míg más játékoknál megszoktam, hogy full grafon vagy szinte full grafon tolom, itt nem lehet minden maxon, böee :/ Majd ha végigtoltam mondok bővebb véleményt (attól féltek, mi? Kép)

Szerk.: SiN-hez még annyi, hogy eddig elég monoton Kép

#1404 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 19. 17:00

Elder Scrolls IV:Oblivion forever!!!!!!!!!!

#1405 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:21

The Lord of The Ring : Battle For Middle-Eart 2 ...nekem bejön tetszett a film is és a játék se rossz.

u.i.:ma este 21:00-kor HBO-rol a 3.rész lesz igaz már sokszor láttam de akkor is megnézem.

#1406 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:03

Én most az Obliviont tolom(naggyon bejön) meg a Gothic1-et(13-adszorraKép), továbbá a Gothic2-őt(6-odszorraKép), hát amíg nem jön a Gothic 3 addig még egypárszor végigviszam az Obliviont is(persze csak ha lesz rá elég időm mert asszem most már végső fázisba ért a Gozhic 3!!!)!!!Ja és persze az örök kedvencem(Gothic mellett) CoD2 multiplayer!!!!!!!!!!!!!!!!

#1407 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:07

Idézet

amíg nem jön a Gothic 3
Arra várhatsz szeptemberig, sőt még továbbKép(szeptemberre asszem csak a németeknél lesz mégKép).

#1408 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:11

Idézet

Idézet

amíg nem jön a Gothic 3
Arra várhatsz szeptemberig, sőt még továbbKép(szeptemberre asszem csak a németeknél lesz mégKép).
Huuuuuuuuuuu az igen, én a trailer és a képek alapján azt hittem már vágányon van a fejlesztés!!!A francba akkor mégis végigviszem 1párszor Obliviont!!!!

#1409 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:14

Idézet

Idézet

Idézet

amíg nem jön a Gothic 3
Huuuuuuuuuuu az igen, én a trailer és a képek alapján azt hittem már vágányon van a fejlesztés!!!A francba akkor mégis végigviszem 1párszor Obliviont!!!!
szerintem tuti fog még csúszni(kb. 2007-reKép, bár nem biztos, csak mindig elcsúszikKép), mondjuk 2050 április 22-reKép, úgyhogy ,még nyugodtan OblivionozhatszKép.

#1410 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 19. 20:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

amíg nem jön a Gothic 3
szerintem tuti fog még csúszni(kb. 2007-reKép, bár nem biztos, csak mindig elcsúszikKép), mondjuk 2050 április 22-reKép, úgyhogy ,még nyugodtan OblivionozhatszKép.
Na az már télleg gáz lenneKép!!!!Hát azért addig nem várnék rá!!!Meglehet előbb megjelenik Gothic4(mmorpg)Képmint a 3Kép!!!!!!!!!!!!!!!

#1411 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 19. 21:23

Marc Ecko's Getting UpKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#1412 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 19. 21:28

Idézet

NECROSMOKE, miért teszed mindig az üzeneteid végére ezt: Kép????

#1413 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 21:30

Idézet

Idézet

Hat csak,zavar?

$MOKE WAS HERE Kép

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#1414 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 19. 21:32

Idézet

Idézet

Idézet

Hat csak,zavar?

$MOKE WAS HERE Kép
Nem, csak kérdeztem mert feltűnt(azt hittem hogy van vmi értelme vagy oka estleg)!

#1415 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 21:34

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hat csak,zavar?

$MOKE WAS HERE Kép
Nem, csak kérdeztem mert feltűnt(azt hittem hogy van vmi értelme vagy oka estleg)!
Ahhh... semmi kulonos,csak ugy spontan

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#1416 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 22:05

Ejjha. Tony Hawk's American Wasteland Story-jával elvoltam egy darabig. Tegnap végeztem vele, most a Classicot kezdtem el. 1-2 óra alatt megcsináltam végig, majdnem 100%-ra. Ez nem volt valami hosszú, de jó kis hangulata volt, mert a régieket idézte. Pályák viszont jobban tetszettek a Story mode-ban. Annyira jó helyszínek vannak, miért nem csinálják meg őket úgy? Asszem a napokban (ha lesz időm) elkezdek/folytatok vmelyik másik TH játékot, mondjuk a 3-at.

#1417 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 22:06

Ma jutottam el oda, hogy végre volt időm kipróbálni a Titan Quest c. játék demoját. Azt kell mondjam, hogy nagyon jó! Dio2 minden mozzanatát lemásoltak, csak behelyezték a görög mondavilágba, ami jelen esetben egyáltalán nem baj! Mondjuk azért egy icipici eredetiség sem ártott volna, de nem baj...
A játék piros pontjait szaporítja viszont a grafika. Élvezet nézni, ahogy a főhös nyomában rezegnek a fűszálak, vagy a napfelkeltét (változnak a napszakok). A fény-árnyék hatások gyönyörűek.
Ajánlom minden Dio3-ra kiéhezett kalandornak!

#1418 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 22:27

Idézet

Ma jutottam el oda, hogy végre volt időm kipróbálni a Titan Quest c. játék demoját. Azt kell mondjam, hogy nagyon jó! Dio2 minden mozzanatát lemásoltak, csak behelyezték a görög mondavilágba, ami jelen esetben egyáltalán nem baj! Mondjuk azért egy icipici eredetiség sem ártott volna, de nem baj...
A játék piros pontjait szaporítja viszont a grafika. Élvezet nézni, ahogy a főhös nyomában rezegnek a fűszálak, vagy a napfelkeltét (változnak a napszakok). A fény-árnyék hatások gyönyörűek.
Ajánlom minden Dio3-ra kiéhezett kalandornak!
nem tudom nálam mi lehet a baj, de a Titan Quest demója hibásan jött be. Összevissza voltak a színek és a New Game, Load Game, Options (vagy mik voltak azok) Tag not found feliratok voltak. pedig meglestem volna. egyébként heroes 5-tel játszom mostanság
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1419 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 22:44

Idézet

nem tudom nálam mi lehet a baj, de a Titan Quest demója hibásan jött be. Összevissza voltak a színek és a New Game, Load Game, Options (vagy mik voltak azok) Tag not found feliratok voltak. pedig meglestem volna. egyébként heroes 5-tel játszom mostanság
" A placeholder szövegek orvoslásához a következőt kell tenni:

A Titan Quest/Settings könyvtár defaults.txt filejába véssétek fel az alábbi sort legalulra
language = English

majd a My Documents/My Games/Titan Quest Demo/Settings könyvtárban az options.txt fileba pedig a language sort kell átnevezni Hungarian-ról English-re (language = English). "

Így már menni fog.

#1420 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 21. 08:54

Általában cod2 multizok. És elég jól megy :-D. Nemrég csatlakoztam egy klánhoz és ezáltal lett a nevem [B.A.D]Tama$570 :Đ)) Server még nincs, de alakulgat. És nagy ritkán, ha eszembe jut gta-zok eggyet :-D

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.