HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#1601 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 23. 12:42

Itt olvasgatva kedvet kaptam, és újra felrakom a San Andreast. Lehet nekiveselkedem mégegyszer...

#1602 Felhasználó inaktív   Solas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 13:28

Én most Silkroad,Prey,Oblivion,Half-Life 2 Episode one, ENYIVEL!!!Kép

#1603 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 23. 16:36

grrr...megőrjít ez...Jaheira elvileg a Copper Coronetbe ment el de ott nem találom pedig már a nem-túl-legális cellákat is végig küzdöttem. próbaként felvettem Anoment (akinek a eredeti képe van nekem is és most elég ronda lett ő más képpelKép). madj el is küldtem és mondtam neki hogy menje ma copper corontebe ott majd megkeresem ha kell. ok elmegy én követem, és a járás közben eltűnt. full semmi animáció, egyszer csak csett és eltűnt.
ezek szerint valamiféle ablakban lehet madj felvenni megint őket?
aki játszott vele segítsen! Roly?Kép

ja ez a Baldur's Gate IIKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1604 Felhasználó inaktív   Jano90 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 29. 14:10

Sziasztok, nem tudom valaki tudna e nekem segíteni???????? Én nagyon szeretem a kotor 2-tőt csak nem igazán tudok angolul valaki megtudnánekem mondani, hogy holtudnám beszerezni a magyarosítását?????????? (Előre is köszönöm)Kép

#1605 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 29. 14:56

Huh, az a baj hogy nemtom mivel játszakKép!És ezt komolyan mondom, attól függetlenül hogy tudnék ezekkel játszani:
-Oblivion
-HL2:EP1
-Condemned
-Prey
-CoD2 multi
-WoW
-Hitman 4
-...
Szal dióhéjban ezekkel, de nincs egyikhez sem késztetésem, most csak FIFA WoRLd Cup 06 van, de azért elszeretnék kezdeni egy tartalmasabb játékot is!Szerintetek melyik legyen a kiválasztott?

#1606 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 29. 15:03

Idézet

Sziasztok, nem tudom valaki tudna e nekem segíteni???????? Én nagyon szeretem a kotor 2-tőt csak nem igazán tudok angolul valaki megtudnánekem mondani, hogy holtudnám beszerezni a magyarosítását?????????? (Előre is köszönöm)Kép
Ahogy teis úgy énis és még sok ember szereti a kotor 1-2-t de sajnos a magyarításra még nagyon sokáig várni kell mert nagyon lassan haladnak vele kb még egy év vagy mégtöbb.Ha magyarítást keresel akkor a legjobb hely a www.magyaritasok.hu
puruttya

#1607 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 15:07

Idézet

Huh, az a baj hogy nemtom mivel játszakKép!És ezt komolyan mondom, attól függetlenül hogy tudnék ezekkel játszani:
-Oblivion
-HL2:EP1
-Condemned
-Prey
-CoD2 multi
-WoW
-Hitman 4
-...
Szal dióhéjban ezekkel, de nincs egyikhez sem késztetésem, most csak FIFA WoRLd Cup 06 van, de azért elszeretnék kezdeni egy tartalmasabb játékot is!Szerintetek melyik legyen a kiválasztott?
öcsém..!! és is ezzekel nyomom kivéve Hitman. de ha játszani akarsz sztem fogj hozzá egyhez és csak azzal játsz amíg vége nincs de te tod nem szólok bele. nem is tuttam h wowozol majd írd már le hogy melyik szerberen mert és is játszok csak sajnaKép egyedül és nincs jo társ... most póbálok vkit bezerezni. én egy magyar oldalon vagyok elitcpu

#1608 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 15:13

nézük csak mi is van itt:W.O.W,Titan Quest,Rise of Legends,Call of Duty2multiban,Heroes5 amiben most állok mert nincs hozzá kedvKépszal ennyi(ja meg ha vki még wow-ozik és van kedve akkor írja le meg h hol van mert egyeül játszok és igy nagyon rosz!!!Kép)

#1609 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 13:21

Végre ismét belevethettem magam a Warcraft Világába Kép Leírhatatlan, hogy mennyire hiányzott már. Aki szeretne egyet játszani, megosztani a questeket, dual-ozni, akkor megtalál a Ragnaros-on, Halfer néven hősködök.

#1610 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 30. 14:02

Asszem megyek most egyet CSS-zni, úgyis olyan régen jáccottam már vele. Kép

#1611 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 30. 14:50

Most Oblivion és San Andreas a menő. Legalábbis nálam.

#1612 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 30. 15:03

Idézet

Mind2 jó játék. Kép De én az Obliviont nem élvezhetem nagyon jól, mert nemtudok vele jól gamelni, és kicsit akadozik is. Na majd ha lesz új VGA-m, biztos jobban belefogom magam vetni a világába! KépKép

#1613 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 17:02

Idézet

Idézet

Mind2 jó játék. Kép De én az Obliviont nem élvezhetem nagyon jól, mert nemtudok vele jól gamelni, és kicsit akadozik is. Na majd ha lesz új VGA-m, biztos jobban belefogom magam vetni a világába! KépKép
Inkább a WoW világába vesd bele magad! :Đ Nagyon jó hangulatom lett tőle, hogy vééégre játszhattam vele. De az Oblivion világa egyaránt élvezetes, sürgesd azt a vga-dat, ne le maradj a jó játékokról Kép

#1614 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 31. 15:12

Idézet

Idézet

Idézet

Inkább a WoW világába vesd bele magad! :Đ Nagyon jó hangulatom lett tőle, hogy vééégre játszhattam vele. De az Oblivion világa egyaránt élvezetes, sürgesd azt a vga-dat, ne le maradj a jó játékokról Kép
Áh, remélem nem fogok! Kép Nem, a WoW nem az én világom. Mondom, én ienekért nem szeretnék fizetni.... Viszont most megyek egyet CSS-zni, már csak azért is, h a témánál maradjak! Kép

#1615 Felhasználó inaktív   Bundita 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:24

CSS néha -néha de asszem most felrakom a F.E.A.R-t meg a Doom 3-at meg a RoE-t meg a Painkillert meg a PoP-WW és TT-ot meg a Quake 4et.. aztán meajd eldöntöm melyikkel van kedvem jáccani már ha játékra szorulok..:Đ :-D

#1616 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:31

Bundika, akkor 1-2 órát el leszel.... DE GAME NÉLKÜL! Kép

#1617 Felhasználó inaktív   Bundita 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:37

Brad tudod nem csak csajból vagy csak játékból áll az élet.. eccerre lehet mind2 Kép:Đ csak ügyesen kell csinálniKép

#1618 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:40

WEHEHEHEHEHEHEHEH! KépKépKép A KIS PERVERZ! Kép
Nah én mek egyet CoD UO-zni. KépKép

#1619 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 17:22

Prey, Painkiller, es az orokos Warcraft3TFT :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1620 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 31. 17:29

Re.... Nincs semmi jó játék, amivel most tudnék jáccani. Kép Csak CoD, Prey, meg esetleg Oblivion..

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.