HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#1801 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 17:59

Idézet

kivettem a Serous Sam II-tőt...hát ennél borultabb befejezéstKép aki kivette tudja miről beszélek aki nem meg vigye ki gyorsanKép
HUHUHUUU,az király game !!! simával nyomtam,állat volt,pont nekem volna,eszméletlen tömeg ellenség,jo fegyverek,nagy irtás !! oh je je je

#1802 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:05

Idézet

kivettem a Serous Sam II-tőt...hát ennél borultabb befejezéstKép aki kivette tudja miről beszélek aki nem meg vigye ki gyorsanKép
Hát ezek a kifejezések: kivittem, "kivettem", kitoltam, ... mondjátok meg, honnan erednek ezek? Az még oké hogy végigtoltam, de ezek Kép
Na de nem offolok, csak tetszik, hogy mindenki másképp mondja Kép. Én is a simával játszottam, meg az SE-vel (SS Gold) hát abban is volt szöveg rendesen :Đ Na meg az a bazi nagy fegyver ami ágyugolyót lő, csuhajj :-D Azon kívűl, hogy ideglevezetőnek jó, érdemes másért játszani a 2-vel?

#1803 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 19:50

untold legends:the warriors code.csak baszott unalmas a felétöl de azér még végig tolom.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#1804 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:05

Flatout 2-->a derby-t szeretem..az a sok értelmetlen zúzás....kikapcsolKép

#1805 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:24

Starcraft / Most Wanted / Prey / Fifa WC 06
most ilyenem van...Kép

#1806 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:28

Ez a rohadt suli, már első nap délután nem tudtam itthon kikapcsolódni a tanulás miatt, pedig úgy vártam hogy hazaérve a Call of Juarezt toljam. Tegnap este 1 órácskát játszottam vele és elég kellemes. Nagyon hangulatos, csodaszép, bár iszonyúan optimizálatlan, ezért nem mehet az említett "csodaszép" graffal. Mindegy, ez egy olyan játék aminél sokat dobna rajta, de így is nagyon szuper kis cucc! Eddig még csak Billy-vel voltam, szvsz Ray-el lesz csak igazi fun Kép

#1807 Felhasználó inaktív   DACANAL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:38

Jelenleg WINAMP Kép! Na jo amugy a TOCA3 és a PReY! Kép Csak tudnám hogy a fenébe nyirjam ki azt a félig kaszás félig ember szörnyet?!Kép
Addig is KépKépKépKép azt jóóó van! Kép
DAC

#1808 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 20:51

Idézet

Jelenleg WINAMP Kép! Na jo amugy a TOCA3 és a PReY! Kép Csak tudnám hogy a fenébe nyirjam ki azt a félig kaszás félig ember szörnyet?!Kép
Addig is KépKépKépKép azt jóóó van! Kép
PREY SPOILER!!!!

Az a nagy dagi? Abból sok lesz azt csak sorozd meg amivel tudod. Vagy arról beszélsz ami félig Jen félig monszta? Azt meg lődd, amikor tölti az életét akkor meg a töltőit, és egyszer csak elfogy neki, majd nyekk.

----
kicsit szerkesztettem, mert spoileres, remélem nem gond Kép

#1809 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:15

No mivan ? Senki sem tolja a Need for Speed Carbon demot ? Vélemény ? KépKépKép

#1810 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:18

2 újabb easter egget találtam a Serious sam II-ben:
mindkettő fricska a riválisoknakKép
- i like collectnig big weapons. it's so UnrealKép
- (találsz egy sárga hajú csontvázat, meg előtte admirális cuccoakt (admirális anoglul= duke)
wow, looks like this Duke is hanging here FOREVERKép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1811 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 21:21

Idézet

2 újabb easter egget találtam a Serious sam II-ben:
mindkettő fricska a riválisoknakKép
- i like collectnig big weapons. it's so UnrealKép
- (találsz egy sárga hajú csontvázat, meg előtte admirális cuccoakt (admirális anoglul= duke)
wow, looks like this Duke is hanging here FOREVERKép
Nálad nem fagy a game néha kicsit ?

#1812 Felhasználó inaktív   Monoceros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 22:36

A The Secret Files: Tunguska demóját próbáltam nemrég. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki pedig szereti a kalandjátékokat, azoknak kötelező. Nagyon szép grafika, a történet igencsak érdekes, a feladatok trükkösek és cselesek. Szerintem megéri várni a teljes verzióra :Đ.
A Magyar Firefly és Serenity Közösség honlapja

MSI 790FX-GD70 | AMD Phenom II X4 810 | FSP Bluestorm 500W | 2*2048MB DDR3-1333 Kingston | MSI NX8800GT-T2D512E-OC

#1813 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 22:54

de, amit furcsáltam is nagyon...
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1814 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 12:49

Idézet

Ez a rohadt suli, már első nap délután nem tudtam itthon kikapcsolódni a tanulás miatt, pedig úgy vártam hogy hazaérve a Call of Juarezt toljam. Tegnap este 1 órácskát játszottam vele és elég kellemes. Nagyon hangulatos, csodaszép, bár iszonyúan optimizálatlan, ezért nem mehet az említett "csodaszép" graffal. Mindegy, ez egy olyan játék aminél sokat dobna rajta, de így is nagyon szuper kis cucc! Eddig még csak Billy-vel voltam, szvsz Ray-el lesz csak igazi fun Kép
én ma raktam fel, sztem is nagyon jó!
én már voltam az öreggel, de Billy jobb :Đ
nekem minden maxon van, nagyritkán akad, de játék közben nem lehet lejjebb venni, úgyhogy eddig nem nyúltam hozzá..

#1815 Felhasználó inaktív   Kasza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 13:33

Most zsir új gépem van, ugyanaz a konfig mint az előző csak tök új alkatrészekkel, ezért most tök üres a vinyóm játékom tehát nincs, és mivel nagy winyóm volt(200 giga) ezért nem írtam ki a játékokat hanem a gépen tartottam őket, ezért elúszott egy csomó játékom meg filmem meg zeném meg mindenem. de szerencsére a Hitman 4, a Far Cry, és az UG2 meg a FIFA-k ki voltak írva, szal most ezekkel játszom!
I'm not like this and I won't be like that. If I were like this or that I wouldn't be what I am.

#1816 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 13:45

Idézet

de, amit furcsáltam is nagyon...
nah azért kérdeztem mert kiváncsi voltam nálad hogy megy,ha jo lesz a gép megszerzem felrakom,megnézem fagy e vagy nem,mert egyik haveromnál fagyot pedig tuti 100 hogy elbirta volna a gépe ezt gamet is !

#1817 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 14:13

Idézet

Idézet

nekem minden maxon van, nagyritkán akad, de játék közben nem lehet lejjebb venni, úgyhogy eddig nem nyúltam hozzá..
btw, milyen géped van ifjú Cube? Azért elég nagy igénye van a játéknak. Nekem sajna mediumon fut, Anisotropic Filtering, Shader 3.0 és deph on field (ami mellesleg kegyetlen jó lett). Egyedül a pár medium aggaszt, de így is 15-20 FPS között mozog csak, High Texture-al meg szépen lement 1-15 közé, ergó játszhatatlan. Mondjuk mindegy, így is szép.

Majd most következik nekem Ray (akivel a Demo-ban jobban szerettem lenni), de az első Billy-s kaland nagyon ott volt! Már az alapján toppos játék számomra. Végre van időm, rendesen belevetem magamat a játékba ma délután (ki tudja mikor lesz megint szabad délutánom Kép), szóval nem csak 1-2 epizódot hagyok magam mögött.

#1818 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:42

Idézet

Idézet

Idézet

btw, milyen géped van ifjú Cube? Azért elég nagy igénye van a játéknak. Nekem sajna mediumon fut, Anisotropic Filtering, Shader 3.0 és deph on field (ami mellesleg kegyetlen jó lett). Egyedül a pár medium aggaszt, de így is 15-20 FPS között mozog csak, High Texture-al meg szépen lement 1-15 közé, ergó játszhatatlan. Mondjuk mindegy, így is szép.

Majd most következik nekem Ray (akivel a Demo-ban jobban szerettem lenni), de az első Billy-s kaland nagyon ott volt! Már az alapján toppos játék számomra. Végre van időm, rendesen belevetem magamat a játékba ma délután (ki tudja mikor lesz megint szabad délutánom Kép), szóval nem csak 1-2 epizódot hagyok magam mögött.
Nekem is eszméletlenül akadozott, pedig nincsenek a motorban akkora fícsőrök amiket a 6600asom ne tudna kirázni a kisujjából...

Kabuto: milyen NFS demo?Kép

#1819 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 16:37

Idézet

Kabuto: milyen NFS demo?Kép
NFS Carbon demot mondtam,de már rájöttem hogy még kisem adták,sorryy,valamiért teljesen összezavaradtam mindenben ... KépKép

#1820 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 16:48

Idézet

3000+os amd (ami ugye csak 1.8on megy), 6600 gt 256 mb, 1 g ram, szóval mai szemmel nézve már nem nagy eresztés... de! a shadert levettem 2.0-ra, és az árnyékokat mediumra, ezzel teljesen kiszűrtem az akadást. (nem tudom hol lehet megnézni, de tekintve, hogy a 30 alatti framet már látni lehet, ez biztos, hogy fölötte van - felhúzva a grafot alúlról 30, füst és nagy lángok esetén inkább 15-20)

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.