HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#1921 Felhasználó inaktív   Guevara 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 23. 11:59

Just Cause Xbox. Nagyon vártam, sajna eszméletlen bugos a játék! a bejátható terület eszméletlen nagy, a táj is szép-kb mint a Far Cry- na de az ellen, a járművek mozgása elég gáz! Viszont repülővel bejárni a terepet, a tájban gyönyörködni frankó, csak ez nem tudom meddig szórakoztat! egyenlőre élvezem, addig nem nyugszok amíg nem találok egy vadászrepülőt vagy egy tengeralattjárót! ja, és legjobb az ejtőernyőzés!
ui.: máskor használni fogom a szerkesztést :Đ
a rock and roll az nem egy tánc...

#1922 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 19:51

Mobiljátékok,amiket ma töltöttem le,és játsszottam ki:

- Medieval Combat : Age (gameloft gyártó)
A játék maga nekem nagyon bejött,élvezetes,és kb mortal kombatra emlékeztet.
Ami teccet benne,hogy jo kis karakterekkel lehetett játszani,akik több fajta más más képességgel és harci eszközökkel,harci támadásokkal vannak ellátva.A játékot nem volt nehéz kijátsszani,közepes fokozaton nyomtam végig,2 karakter volt amit akkor kaptál meg ha 2 fajta egy 6 menetes meccset végignyomtál,de ez 2-2-2 menetes volt más más más karakterrel.Szoval 1 karakter 2 menet,és igy tovább.Aztán még végigkellet vinni pár tutorial féleséget,és ennyi volt:)
Ami nagyon teccet benne az maga a fegyverek és a támadások voltak,de egy valami nagyon felizgatott...az hogy ha elég erövel és többször megütöd egy fajta támadással az ellenfelet,lehullok vagy a sisakja,vagy a páncélja,vagy a feje,a feje volt a legjobb,egy nagyot felütöttem a nyak játékán,és a fej elrepült loál :-D__DDD_D_D_D
Érdemes kirprobálni !!
A játék nem nehéz,nem akadtam meg,deha hard lett volna,akkor már igen :D
10/9
-----

-Hitchniker Galaxi:
A játék maga nem volt rossz,de kevesebb fegyverrel,és támadási eszközökkel voltak ellátva,csupán 2 fajta harci lövö fegyver volt, egy 1-s lövés,és egy 2-s lövés,semmi extra,pl rakéta,igy elég kicsi volt a rombolo hatás,ezért nem jött be,külömben a hajo,a galaxis és a ellenfelek jol meglettek csinálva.
10/5
Nem érdemes nagyon letölteni....
-----

Prince Of Persia The Two Thrones: (gameloft gyártó)
Wohohooo ! Ez egy nagyon jó játék... Fegyverek,ember átváltozás,harci támadások,ellenfelek,az ugrások,mozgások,kötél mászás,stb,ezek nagyon ott voltak !
Nagyon élveztem a játékot,a ,mászkást ,mintha egy hajlékony mozgo kígyó lettem volna.
Csakhát nem sok pálya van benne...5 db ... :D
A játék nem nehéz,nem akadtam meg sehol sem. :Đ
Menü nagyon teccet,jol megcsinálták,viszont nem volt automatikus mentés,igy ha egyszer kilépsz a játékbol,akkor ujrakellet kezdeni,ez nem volt jó ...
10/10
-----

-Mission Imposibble 3: (gameloft gyártó)

Teccet nagyon is a game ! A mászás,mozgás nagyon ott volt,minden pályán más más uj mozgási alkalamzást kaptál.Fegyverekkel nem vagyok teljesen megelégedve,mivel 4 fajta fegyver votl,de abbol is csak 2-t kellet használni,egyet meg csak ha sokan voltak,a másik meg külön egy pályán avval lehett csak.Egyébként volt egy gépfegyver,shotgun,elektromos puska,és egy aknavető. Aknavető sok embernél,elektromos puska az egy pályán csak avval lehett nyomulni,a másik kettö meg 1 kivételével mind1ikben bennevolt,de a shotgun volt a legajánlatosabb és a leggyorsabban kivégző fegyver.Különbözö akadály volt,nem igényelt nagy logikát,jo kis nem nehézkés game volt.Viszont érdekes dolog volt hogy ha egy ajtot kiakartál nyitni,akkor még feladatot is megkellet hozzá a rendszerben csinálnod,de ez 4 ajtonál volt csak.2 fajtában elkellet vezetni egy zöld csikot,akadály volt rá,hogy nehezb legyen,és idö alatt, a másik meg arckirako volt,mivel volt olyan is mikor felkellet venni az ember arcát és összrakni,érdekes volt.Maga a menü nagyon jól megvolt csinálva,tök m.i.3-s volt,nagyon teccet.És persze maga a pályák is.
Ajánlom nagyon hogy letöltse valaki !
10/10
-----
Kép
Egyszerübben fogalmazva a legjobb mobilos játékokat én szerintem a gameloft gyártja,csomo játékával játsszottam és övék teccettek a legjobban. Kép

#1923 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 23. 20:19

Faces Of War és COD2 Multiplayer
puruttya

#1924 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 01:36

Nosztalgia <PSX> jatekok minden mennyisegben,persze amiket csak szretek pl:vs-fighting,rpg,adventure fajtakat.Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#1925 Felhasználó inaktív   dakotaman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 19:10

El Matado és Just Cause !!!Kép
World Of Warcraft FAN ! Bubble Boy Foreveror !!!:D

#1926 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 20:33

bár nem most, de tegnap kivittem a The Bard's Tale-t, és nem semmi humora voltKép.
most nem írok róla sokat, nincs kedvem, csak annyit hogyha elkap a hangulata akkor az igazi, mivel teknikailag nem valami jó játék. 7.5/10

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1927 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 25. 10:03

Végre minden vágyamat kielégítették a fejlesztők a Call of Juarez-zel. A western az egyik gyengém és végre valami olyat kaptam amire azt tudom mondani hogy ez valami baromi jó volt. Igaz nem volt benne szekérváras, indiános körbelovaglós jelenet de a játék minden pillanata, története kárbótol a hiányért.

Nameg itt van ez az El Matador. Kép Az elmúlt 1-2 évben nem láttam ilyen hihetetlenül szar játékot. Nem értem hogy 2006-ban hogyan lehet ennyire elszakabni a valóságtól, Egy egész teherautónyi fegyvert magaddal cipelni, nem elég hogy koppintás az egész, csak éppen erdőben játszódik egy része. Nyugodtan rá lehetett volna írni hogy Max Payne az erdőben. Meg baromi rövid is ami nem is baj mert unalmas, ugyhogy örültem hogy hamar vége lett.

#1928 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 14:38

Idézet

Végre minden vágyamat kielégítették a fejlesztők a Call of Juarez-zel. A western az egyik gyengém és végre valami olyat kaptam amire azt tudom mondani hogy ez valami baromi jó volt. Igaz nem volt benne szekérváras, indiános körbelovaglós jelenet de a játék minden pillanata, története kárbótol a hiányért.
Lényegében én is így látom, az utóbbi idők egyik legjobb játéka. Viszont ha minden vágyadra kielégítést akarsz találni (ezen a téren), akkor játssz a Gun-nal is, ott mindent megkapsz, ami itt hiányzott. Bár lehet, hogy azon is túl vagy így western-fan lévén.

#1929 Felhasználó inaktív   dr3l 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 20:18

na, mivel most elég keveset tölt az oldal, kihasználmo, és írok egy-két postot. most éppenséggel a settlers 2 10. évfordulós változatával játszom, amiről elmondhatom, hogy remek kis gém, mondjuk én játszottam a sima 2-vel is, és roppantul szórakoztató. Végre egy olyan RTS, amiben nem csak az számít, hogy mennyi sugárvetőd van, és hány atomlézerbicskás egységed, hanem hogy hogyan tudod kiépíteni azt a hátországot, aminek a csúcsa a katona, és mindenre figyelni kell, nem csak eszetlenül legyilkolászni az ellent. Nem érdekel, hogy nem állná meg önálló játékként a helyét, nekem ez akkor is az örök kedvenc új köntösben! Kép:Đ

#1930 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 05:21

én most a psp-s legoo2-t nyomom.überkirály egy gameKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#1931 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 26. 05:53

Hát mostanában nem nagyon tudtam játszani. Azaz egy kis AutoCad "játék" közbe-közbe iktattam egy kis FlatOut 2-t.
Mert azért az kell feszültséglevezetésképpKép
Kép
Kép
Kép

#1932 Felhasználó inaktív   dakotaman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 13:43

Ducati World ChampionshipKép
Nem sok motoros játékot adnak ki és ez se valami nagy szám lett de legalább motoros játék !!!
World Of Warcraft FAN ! Bubble Boy Foreveror !!!:D

#1933 Felhasználó inaktív   Roni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 14:07

Én éppen az Enchanted Arms-ot nyomom! Nagyon király a game, bár az Oblivion jobb volt!

#1934 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 14:53

mivel valami jó hangulatos játékot kerestem, ezért elővettem a Call of Duty 2 single részét. a 3. fokozaton ami a hülye magyar fordításban edzett lenne. szóval a "majdnem" legnehezebben.
egyébként jó a játék még mindig:)

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1935 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 16:21

Faces of War kifogott rajtam Kép. Eléggé nehéz game ! Na de mind1, még mindíg jobb mint azok a gamek amiket egyből, semmi nehézség árán végig lehet vinni !!!!
puruttya

#1936 Felhasználó inaktív   tori 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 28. 00:20

Nem rég kezdem el az Age of pirates játékot marha jó csak dicsérni tudom.Igaz most játszom először ilyen kalózos valamit de nagyon bejön.Egy baj van nem a legjobb az angol tudásom ez meg tele van szövegel amit jó volna ha értene az ember ugye.De mindegy nem a szövegért játszom.A grafikája meg egyszerűen pompás főleg a tengeren.Egy jó kis tengeri csata holdvilágban Kép gyönyörű.Megyek is meg kéne keresnem egy szigetet még.Multib ki probálta már valaki?Vagy nem? Vagy de?Kép

#1937 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 29. 13:19

újra simsezek(Éjszakák,de hamarosan meglesz a Pets is)

Ja és Alone In the Fark 4ezek(May the light be with you...)Kép

#1938 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 14:24

Flatout 2-tőt ütöm.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1939 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 14:31

Idézet

Flatout 2-tőt ütöm.
gondolom baseball ütövel ütöd ? Kép

#1940 Felhasználó inaktív   Codcool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 15:49

Régebben Mostwanted
Mostanában inkább a Call of Duty Server-em szoktam nyomni
ami a neten keresztül folyik
sokkal jobb mint a játék csak ugy mert ...Kép
akik meg ott elvannak nyomva azok meg szivtak Kép

Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.