HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#41 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 03. 10:56

Én nemrég akartam leszedni a Doom-okat, de sehol nem találtam...
Reflexufo: honnan szedted le?

Szerintem megvan neki cd-n,nekem is van egy válogatás cd-m.Amúgy lehet hogy kazaa-n letudod szedni.Keressed bőszen azt ajánlom.

#42 Felhasználó inaktív   bazsi123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 10:58

most a Jedi knight Jedi academy (pre-gold) gámát tolom. nagyon tetszik.

A4-es fehér rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném...

#43 Felhasználó inaktív   The Nyest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 16:58

Szevasztok!Lenne egy hatalmas kérésem. Szeretném, ha miután meglátogattátok a weboldalamat véleményt mondanátok az eddig feltöltött cikkeimről. Min kéne javítanom, érdemes-e ezzel foglalkoznom, van-e benne fantázia. A design tudom, hogy elég gyér, de én a cikkekről alkotott véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a weboldal kinézetére irányuló kijelentésekre.http://jatek-kritika.cjb.hu

#44 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 16:59

Nyest remelem nem szandekozol minden topikot teleirni ezzel a kritikat igenylo szoveggel...thx
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#45 Felhasználó inaktív   feme 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 21:36

Most: Pirates_Of_The_CaribbeanKépNagyon király gamma!!Kép

#46 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 03. 22:15

jedi academy. nagyon jó! alig várom már a végleges gammát!

#47 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 22:19

A most kint lévő verziót már próbáltad?

#48 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 03. 22:24

igen azzal játszok most. lehet hogy az előző üzenetem kicsit bugyuta volt és nem derült ki belőle.

#49 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 22:29

igen azzal játszok most. lehet hogy az előző üzenetem kicsit bugyuta volt és nem derült ki belőle.
Én még nem próbáltam,szerinted jó játék lesz?Mármint érdemes megszerzésre?:Đ

#50 Guest__*

Elküldve: 2003. 08. 04. 10:36

Én még nem próbáltam,szerinted jó játék lesz?Mármint érdemes megszerzésre?:Đ
szerintem nagyon jó játék lesz, sőt lehet hogy ez lesz az eddigi legjobb star wars-os játék. már ez a mostani verzió is lenyűgöző, teljesen a hatása alatt vagyok. ilyen mostanában nem fordult elő, hogy egy játék ennyire megfogjon. tehát a kérdésedre a válasz egyértelműen IGEN.

#51 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 15:28

Én még nem próbáltam,szerinted jó játék lesz?Mármint érdemes megszerzésre?:-D
szerintem nagyon jó játék lesz, sőt lehet hogy ez lesz az eddigi legjobb star wars-os játék. már ez a mostani verzió is lenyűgöző, teljesen a hatása alatt vagyok. ilyen mostanában nem fordult elő, hogy egy játék ennyire megfogjon. tehát a kérdésedre a válasz egyértelműen IGEN.
Hát nem tudom nekem nem tetszett a jedi knight 2 sem,de azért tehetek egy próbát :Đ

#52 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 17:25

Nekem sem jott be. De valahogy egyik SW jatek sem. De ha meg jo is lenne akkor is lesz annal sokkal jobb jatek. (pl HL2)
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#53 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 04. 19:34

en egyaltalan nem szeretem a SW vilagot, a filmet is 4 nap alatt neztem vegig (valaki almatlansagba szenved, remek modszer egy episode 2 divx :Đ). de pl az ep1 racer, meg a jedi knight sorozat egesz jora sikeredett. a galaxiest mindenki fikazza, ugyhogy a kovetkezo eselyes SW gamma az a kotor lesz nalam.
Kép
Kép

#54 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 20:46

en egyaltalan nem szeretem a SW vilagot, a filmet is 4 nap alatt neztem vegig (valaki almatlansagba szenved, remek modszer egy episode 2 divx :Đ). de pl az ep1 racer, meg a jedi knight sorozat egesz jora sikeredett. a galaxiest mindenki fikazza, ugyhogy a kovetkezo eselyes SW gamma az a kotor lesz nalam.
Én amúgy is sosem a SW játékokat szerettem hanem a LucasArts játékokat,sokan egybekeverik a kettőt.Sam&Max például hatalmas kedvencem volt,ami ugye elég messze áll az SW birodalomtól.Mondjuk én régen nagyon szerettem C64-en a kalandjátékokat,kezdve Monkey Islandtól a Maniac Mansionig.

#55 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2003. 08. 04. 20:48

sajnos ezek a regi lukas kalandjatekok (grim fandango, monkey island, sam&max) mar nem a mai lukasarts szinvonalat tukrozik, ami nagyon elszomorito, hoszen toluk kaptuk a legjobb kalandgammakat.
Kép
Kép

#56 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:01

sajnos ezek a regi lukas kalandjatekok (grim fandango, monkey island, sam&max) mar nem a mai lukasarts szinvonalat tukrozik, ami nagyon elszomorito, hoszen toluk kaptuk a legjobb kalandgammakat.
Hát ja,régen LucasArts volt a kalandjátékok Blizzardja.De a Grim Fandango után valami történt velük és nagyon megváltoztatták az új játékaik minőségét...Remélem hogy csinálnak valamit bár erre vajmi kevés esélyt látok már bocs.Ezt a Jedi Academyt se a LA fejleszti tudtomal hanem valami R betűs fejlesztőcsapat.Legalábbis a JK2 ők fejlesztették,ez meg annak az exp-je.

#57 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:08

nem expansion, ez a 3. resz. a gammat meg a raven fejleszti, akinek a hexent, hereticet, soldier of fortunet, star trek voyagert koszonhettuk. jelenleg a quake 4 fejlesztesen dolgoznak. egyebkent a mostani lukasartstol semmit nem varok.
Kép
Kép

#58 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:15

nem expansion, ez a 3. resz. a gammat meg a raven fejleszti, akinek a hexent, hereticet, soldier of fortunet, star trek voyagert koszonhettuk. jelenleg a quake 4 fejlesztesen dolgoznak. egyebkent a mostani lukasartstol semmit nem varok.
Naugye!Tudtam hogy valami R betűs csapat itt volt a nyelvemen.Amúgy én tök azthittem hogy ez egy exp lesz no nem baj végülis így is úgy is külön meg kell venni :Đ Azt viszont hogy a Quake 4 et fejlesztik még nem hallottam lehet hogy nem vagyok egy tulinformált tipus.

#59 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:21

dede, ok fejlesztik. habar volt rengeteg pletyka, hogy osszevesztek az id-sekkel, es elvettek toluk a melot, de nem hinnem hogy egy szo is igaz lenne mindebbol.
Kép
Kép

#60 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 21:37

dede, ok fejlesztik. habar volt rengeteg pletyka, hogy osszevesztek az id-sekkel, es elvettek toluk a melot, de nem hinnem hogy egy szo is igaz lenne mindebbol.
Hát nemtudom,lehet hogy jobb lenne ha az id fejlesztené ezt is dehát kell nekik az energia a doom 3-ra. :)Mondjuk a Ravennél is jó kezekben lesz,csak ebben legyen már rendes single player is,de lehet hogy csak az UT-nek akarnak visszavágni..akkor meg nem lesz.dehát ha jobb lesz mint az UT akkor nem is baj mert ha azt megveri akkor ultrajo lesz.

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.