Bakker nagyon ki vagyok pendülve

most megyek majd aludni, mert egy 3-4 órás Company of Heroes: Tales of Valor meccset nyomtam neten egy gyerkkel. Haljátok nagyon paraszt volt. 2en németekkel (aki ismeri akkor úgy mondom én Wermacht-tal, ő Panzer Elite-tel, én Blitzkrieg taktikával ő meg Scortched Earth-tel.). A szitu a következő, nagy pálya, 2 amerikai ellen (AI). Mind2 infantry fán volt, és csak úgy ontotta magából a Rangereket. Már veszni látszott az egész, a gyerek bázisát lerombolták, nekem meg csak a HQ-m volt, meg egy házam, beenne egy MG42-essel, egy szerelő csapat, 4 Stormtrooper csapat, 1 Tigris tank, egy bunker, és egy tankelhárító, nameg a ház amivel szintlépést adok a csapatoknak. És kajak tartottam magam, addig, amíg egy csapat szerelőt átt tudtam csempészni a gyerekhez, hogy a HQ-ját megjavítsam. Ő újra játékba lépett, és nem támadták, én bírtam tartani még magam, amíg ő erőt gyűjtött, közben a Hummeljeivel bombázta az engem támadókat, és szép lassan visszafoglaltuk a területeket, a hidakon átmentem 2 tankal, szarrálőttem az egyik bázist, onnan meg adott volt hogy ki fog nyerni.

így nem duruzsolt bennem az adrenalin már egy ideje (utoljára amikor haverral megcsináltuk a spec opsos küldiket MW2-ben veteránon).

Na akkor jóéjszakát ... jó reggelt(!?!?!?!?!) mindenkinek.