HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#8281 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 19:25

Idézet

Idézet

Idézet

Én most a Bioshock 2 tolom , az elso része is megvan csak nem éppen egy egybekitolom játék !!! Én sokszor meguntam de ha végigviszed szerintem szeretni fogod , de a 2. kopp ugyan olyan mint az elso volt csak jobb a grafikája (PS3)
Neked melyik tetszett jobban az egy vagy a kettő?
Tokugyanolyan !!! Szerintem semmi kulombség játék élmény is ugyanolyan meg úgy minden

#8282 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:29

Far Cry 2 (imádom)
Fallout 3 (Ez SZVSZ borzalmas...Már uninstalláltam is)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#8283 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:30

Prince of Persia: The Two Thrones.Ebben már a főboss-nál tartok de mindig elrontom,felb*sz és inkább abbahagyom...
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: The Forgotten Sands.Itt meg egy ugrálós résznél akadtam el,ez is nagyon szemét.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#8284 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:40

Split/Second demóval

#8285 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 12:56

Tegnap voltam a városba , és megtalálatm életem 2 legjobb játékát a GameStop-ban.
Gta: Vice City , és a Maffia nagyon király játékok csak az a baj hogy mind kettot csak Ps2 adták ki . Nem hittem volna hogy valaha is be fogok rakni egy Ps2 játékot a Ps3 - ba ( hát nem HD minoség )

#8286 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:08

Idézet

Tegnap voltam a városba , és megtalálatm életem 2 legjobb játékát a GameStop-ban.
Gta: Vice City , és a Maffia nagyon király játékok csak az a baj hogy mind kettot csak Ps2 adták ki . Nem hittem volna hogy valaha is be fogok rakni egy Ps2 játékot a Ps3 - ba ( hát nem HD minoség )
A Vice City jött pöcöre is! Kép

#8287 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:14

Idézet

Idézet

meg a maffia isKép

#8288 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:15

Idézet

Idézet

meg a maffia isKép

#8289 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:16

Idézet

Idézet

Ja Ja 100 % osan igazad van én arra gondoltam hogy kár hogy nem jott ki Ps3 ra is !!! Jah tudom hogy már osrégi de jó lenne ha felújítanák és kidobnák úgy !!!

#8290 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:23

Idézet

Idézet

Idézet

Ja Ja 100 % osan igazad van én arra gondoltam hogy kár hogy nem jott ki Ps3 ra is !!! Jah tudom hogy már osrégi de jó lenne ha felújítanák és kidobnák úgy !!!
Hát pöcön tudnál kicsit trükközni, hogy vga drivernél rádobsz 16xQ AA-t meg 16x AF -et... Szerintem ilyen régi játékoknál sokat tud dobni az élményen, én pl. legutóbb a DeusEx -el trükköztem így és sokkal jobb lett! Kép

#8291 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát pöcön tudnál kicsit trükközni, hogy vga drivernél rádobsz 16xQ AA-t meg 16x AF -et... Szerintem ilyen régi játékoknál sokat tud dobni az élményen, én pl. legutóbb a DeusEx -el trükköztem így és sokkal jobb lett! Kép
Már nincs Pc -m már Ps3 mal nyomulok úgyhogy kilove , de gondolkodok rajta hogy venni kene eggyet mert jon a Civ5 azon nagyon sokat fuggoztem . Jah meg úgy 2-3 hónapja megvettem a Civilization:Revulution -t Ps3 ra de negyon le lett egyszerusítve ezér a játék élményt is ki lehetett dobnni a kukába

#8292 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:16

Vegre sikerult beszereznem a Red Dead Redemption , nagyon jo lett , sok videot latni bugokrol youtubeon , de en 10 ora jatek utan egy apro bugot sem lattam meg , na meg Alan Wake-t tolom Nightmare fokon :Đ Nagyon buntet mindket game !

Kép

#8293 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:17

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Már nincs Pc -m már Ps3 mal nyomulok úgyhogy kilove , de gondolkodok rajta hogy venni kene eggyet mert jon a Civ5 azon nagyon sokat fuggoztem . Jah meg úgy 2-3 hónapja megvettem a Civilization:Revulution -t Ps3 ra de negyon le lett egyszerusítve ezér a játék élményt is ki lehetett dobnni a kukába
Akkor most PS-ről írtál gondolom Kép

#8294 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:46

Amúgy most tolom a Biosock 2 ot , nemrég taliztam az elso Big Daddy vel. Amúgy eléggé aranyosak (amikor zold a szemuk) utánna már nem igazán
1 órával és 2 dobozos sorrel késobb : 1. doglott Big Sister

#8295 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 15:51

Call of Duty:MW 2, Rock Band:D

#8296 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 16:20

Starcraft 2
Enjoy your life . . .

#8297 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 16:22

Idézet

Starcraft 2
én toltam a starcraft 1 -et naon jó volt , amúgy kifejtenéd milyen , én kíváncsi volnék rá !!!

#8298 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 16:27

Mass Effect 2, Assassin's Creed 2, DA:O Awakening (PC)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#8299 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 16:44

Idézet

Idézet

Starcraft 2
én toltam a starcraft 1 -et naon jó volt , amúgy kifejtenéd milyen , én kíváncsi volnék rá !!!
Persze..
Ugye csak battleneten lehet vele játszani, tehát a Single Player mód még nem elérhető. A legutóbbi patchel jött ki a 3v3 és 4v4 lehetőségek. Piszok nagy epic warokat lehet rendezni, ha jó a team és az ellenség is drágán adja a bőrét akkor meg pláne. RTS-hez képest nagyon jól néz ki, szépre sikeredett szerintem. Magának a játékmenetnek van mind jó, és rossz oldalai is. Pl. itt ha nem siet az ember, azaz nem rushol, vagy kicsit később támad, akkor egy szép mass-t kap az arcába, mert szinte mindenki csak azt tolja. Tehát ha az ellenek sikerül bemassolni egy egységfajtát, akkor ott vége is a meccsnek jóformán, nehéz megfordítani az állást. Vannak persze taktikák, hogyan barikádozzuk el a kapunkat/feljárókat, hogy ne férjenek a bázishoz, de aki ügyes és kicsivel régebb óta tolja azoknak ez sem gond. Igaz hozzátartozik, hogy ez a játékosoknak csak egy része, azaz vannak olyanok is akik nem rusholnak le egyből, nem is mass-t hozznak az ember képébe, de ez ritka.. Én személy szerint Protossal tolom, kegyetlen egységei és taktikái vannak, a Terran is kb ebbe a fajtába sorolható, viszont a Zerg hihetetlen imba lett. Már a játék elején csinál pár kis Zerglinget, odaküldi a bázisodra, leöli az unitokat szépen lassan (mivel egy lárvából kettő Zergling fejlődik ki, csinál az ember vagy 100at és rushol) de mint mondtam vannak taktikák ennek kivédésére is, csak a profibb Zergeseket nehéz megállítani.. Nekem még az nem tetszik annyira, hogy az erősebb egységeket, amikhez fejlesztés kell, külön épületek stb... nem érdemes lehozni, mert a massolás úgyis elsodorja, és hiába több a hp vagy nagyobb a dmg, a sok kicsi olcsó katona szépen szétkapja. ( ált. a barackban lévő 2. 3. egységet massolják, azok elég erősek erre a célra is ) Mindent összevetve szerintem egy eléggé hangulatos játék lett belőle, én csak ajánlani tudom.. :Đ :-D

Enjoy your life . . .

#8300 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:24

Idézet

Idézet

Idézet

Starcraft 2
Persze..
Ugye csak battleneten lehet vele játszani, tehát a Single Player mód még nem elérhető. A legutóbbi patchel jött ki a 3v3 és 4v4 lehetőségek. Piszok nagy epic warokat lehet rendezni, ha jó a team és az ellenség is drágán adja a bőrét akkor meg pláne. RTS-hez képest nagyon jól néz ki, szépre sikeredett szerintem. Magának a játékmenetnek van mind jó, és rossz oldalai is. Pl. itt ha nem siet az ember, azaz nem rushol, vagy kicsit később támad, akkor egy szép mass-t kap az arcába, mert szinte mindenki csak azt tolja. Tehát ha az ellenek sikerül bemassolni egy egységfajtát, akkor ott vége is a meccsnek jóformán, nehéz megfordítani az állást. Vannak persze taktikák, hogyan barikádozzuk el a kapunkat/feljárókat, hogy ne férjenek a bázishoz, de aki ügyes és kicsivel régebb óta tolja azoknak ez sem gond. Igaz hozzátartozik, hogy ez a játékosoknak csak egy része, azaz vannak olyanok is akik nem rusholnak le egyből, nem is mass-t hozznak az ember képébe, de ez ritka.. Én személy szerint Protossal tolom, kegyetlen egységei és taktikái vannak, a Terran is kb ebbe a fajtába sorolható, viszont a Zerg hihetetlen imba lett. Már a játék elején csinál pár kis Zerglinget, odaküldi a bázisodra, leöli az unitokat szépen lassan (mivel egy lárvából kettő Zergling fejlődik ki, csinál az ember vagy 100at és rushol) de mint mondtam vannak taktikák ennek kivédésére is, csak a profibb Zergeseket nehéz megállítani.. Nekem még az nem tetszik annyira, hogy az erősebb egységeket, amikhez fejlesztés kell, külön épületek stb... nem érdemes lehozni, mert a massolás úgyis elsodorja, és hiába több a hp vagy nagyobb a dmg, a sok kicsi olcsó katona szépen szétkapja. ( ált. a barackban lévő 2. 3. egységet massolják, azok elég erősek erre a célra is ) Mindent összevetve szerintem egy eléggé hangulatos játék lett belőle, én csak ajánlani tudom.. :Đ :-D
Jah az elsobe én is mindíg elbarikádoztam magamat, a Pcmet mindíg elvertem de ha már online ellenséghez kerultem úgy szétkaptak mint hulyegyerek a habszivacsot de nagyon jó volt ! Ilyen típusu játék ami nagyon bejott annak idején meg még most is az a Red Alert 2 , meg a Warcraft Frozen Throne ( a WOw már abszolúte nem abba semmi stratégia csak mennyé hentelni)

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • 417
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.