HWSW Informatikai Kerekasztal: Mivel játszol éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mivel játszol éppen?

#901 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 07. 23:36

Mivel nemrégen ruháztam be egy eredeti FEAR-be, mostanság azt tologatom - single-t nagyon, multit többé kevésbé. Hangulat és a tűzharcok még mindig nagyon ott vannak és a grafot- hála a decemberi hardvercseréknek - sikerült még fentebb tolnom, ütős...Kép

#902 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 08. 07:47

Most néha én is a F.E.A.R-al játszom!Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de én azárt megszoktam benne ijedni!

#903 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:57

újra előkapartam virtuális fiókom mélyéről a Vampire Bloodlines-t. Most a Malkavita klán jeles képviselőjével játszom, és meg kell mondja, hogy nagyon megérte.Kép Ilyen szövegeket nem mindenhol olvasni.Kép ezúttal megpróbálom kijátszani teljesen a játékot, így nézegetem erősen zoenn elvtársam végigjátszását is. (ezúton is köszönet érte!)

#904 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 08. 16:58

Előszedtem a régi Sacrifice-t és Dungeon Siege 2-tőt is elkeztem megint játszani a Kotor 2 mellett.
Nincs is sok szabadidőm.Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#905 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 08. 18:54

Délután felraktam a Silent Hunter 3 tengeralattjárószimet, és új kampányt kezdtem 1942-től kezdődően. Úgy látszik kijöttem a gyakorlatból, mivel elsüllyesztett egy fránya amcsi romboló... Kép

lewton: olvassgasd kedvedre Kép

#906 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 08. 20:11

Mostanában ráfeküdtem a Battlefront 2-re, nagyon klassz!! Kép

#907 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 10. 07:26

Mivel a PC-m végérvényesen kifeküdt, ezért tegnap, hogy felvidítsam magam, a lappptopppomon a Halo Zero-val játszottam. Pillanatnyi örömforrásként tökéletesen megtette.Kép

#908 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 19:07

FEAR-t tolom néha de most akadt jobb:
STALKER MP Beta 2215: húú wazz nekem már az is jó lenne ha ilyen állapotban adnák ki. a grafika már most gyönyörű és még mi lesz ez után! saját serveren persze hogy nekem jól megy, más meg gondolom laggol mint az atom, de legalább mégjobb vagyok (vagy annak hiszem magam). úgy játszom ezzel a gémmel, hogy mire kijön a full pro legyek mp-be. de a sp-t is iszonyatosan várom. go go goKép

#909 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 21:17

A Fahrenheit Kép -ha igy irjak- mellett neha jatszok egy kis Suffering:Ties That Bindot Kép es piheneskepp BattleForMiddle-EarthKép ot!Ugyh igy,semmi lefoglalo... Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#910 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 00:33

Idézet

Mivel a PC-m végérvényesen kifeküdt, ezért tegnap, hogy felvidítsam magam, a lappptopppomon a Halo Zero-val játszottam. Pillanatnyi örömforrásként tökéletesen megtette.Kép
mi történt a gépeddel reflex?

jomagam a kall of gyuti kettonek ugrom mingyá neki Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#911 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 01:17

Részemről tolom a WoW-ot, igaz nem blizz szerveren, de hát ez van. Szegény ember vízzel főz. Mellette még mindig Winter Assault van a gépemen. Ez a kettő bőőőven elég, még sok is, de kell, hogy az ideget hol le tudjam vezetni.

#912 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 08:23

Meglett a Ghost Master és épp azt tolom.Kép

House MD

#913 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 17:51

No, MGS2 vége, vagyis a final boss fájtnak esek neki mindjárt. Remélhetőleg ma este legördül a függöny ... Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#914 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 18:00

még mindig a stalker mp beta 2215 megy nálam igen sűrűn. már nagyon jó lenne a full, először elég egy multi is Kép
ha én csinálok servert logikus h nekem jól megy és sokaknak laggol, ha viszont én megyek más serverre én járok rosszúl. lövés kb fél perc késés Kép gondolom más is így járt. zoenn és myko sztem nem voltak ebben a problémában. lan-on toltátok (teamspeak miatt sztem nem)? valamit ez ügyben nem tudok tenni, h ne laggoljon, mi?Kép

#915 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 01. 13. 18:16

Idézet

még mindig a stalker mp beta 2215 megy nálam igen sűrűn. már nagyon jó lenne a full, először elég egy multi is Kép
ha én csinálok servert logikus h nekem jól megy és sokaknak laggol, ha viszont én megyek más serverre én járok rosszúl. lövés kb fél perc késés Kép gondolom más is így járt. zoenn és myko sztem nem voltak ebben a problémában. lan-on toltátok (teamspeak miatt sztem nem)? valamit ez ügyben nem tudok tenni, h ne laggoljon, mi?Kép
Online game volt Mykoval, igaz neki 100 Mbites nete van, így nem lagzott, simán ment átlag 90 fps-sel, késés nélkül.

#916 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 01. 13. 20:06

Jómagam a tankönyveket toltam mostanában eléggé sűrűn - hiába a félév vége gatyába rázott. Emellé befért egy kis Word, hogy végre befejezzem a cikket amit két hete írok... (Bár tudom, hogy a legnagyobb játék Daks-ra vár, mikor is végigellenőrzi a majd' 30000 karis cikket... Kép) Nah jó emellett Battlefront 2-ztem egy keveset. Emberek, a második rész határozottan jobb, mint az első! Mindenkinek ki kell prószálni! Régen volt szó vmi GK-s BF csatározásról... mi a helyzet mostan?Kép Jó lenne egy kicsit játszani!

#917 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 21:19

Ghost Master: Nem vittem végig de jó játék sok humorral és kárörvendésselKép.
Az Evil Genuis óta nem röhögtem ennyit egy játéko, nem semmi látni ahogy szegény emberek frászt kapnak és a narrátor egyszer sem felejti el ,hogy halandót mondjon ember helyett.Kép
Nagyon Borult!Kép

House MD

#918 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 02:20

Mivel ma,vagyis mostmar tegnap diadalmasan vegig vittem a Fahrenheitet,nem tudok mit kezdeni magammal...Egyik jatek sem jon be igazan,persze ezt nem tudhatom,mert pusztan a nevuk alapjan itelek,de akkor is!PL. KingKong,nem tudom...Szerintetek erdemes neki ulni?
Ja es itt van meg a FEAR!Tetszik a jatek a leirottak alapjan,de nem vok benne biztos h elegge lefoglalo!!!Szerintetek?Ja es azt is hallottam h nagyon gepigenyes!!!Szerintetek?
Nem erdemes ezen filoznom,hiszen hetfon suli es megint kezdhetek harcolni a tanaroknak alcazott amazonokkal es Torque modjara megszenvedni a jegyeimert!!! Kép

#919 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 08:23

a king kongot mindenképpen told végig, nem mindennapi játék! ha a film fele olyan jo lenne mint a játék már megérte volna megnézni! iszonyat hangulatos a cucc, csak javasolni tudom.
a fear valoban gépigényes, direkt kiprobaltam hogy levettem mindent minimumra és még ugy is bericegett néha,egy 9600XT radeonnal. jo, nem a legujabb, de hogy 640ben kb két szinnel ricegjen azért az durva. utálom az ilyen játékokat. meg a programozokat, amiért ilyen fakezuek. Kép
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#920 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 11:00

Idézet

a king kongot mindenképpen told végig, nem mindennapi játék! ha a film fele olyan jo lenne mint a játék már megérte volna megnézni! iszonyat hangulatos a cucc, csak javasolni tudom.
a fear valoban gépigényes, direkt kiprobaltam hogy levettem mindent minimumra és még ugy is bericegett néha,egy 9600XT radeonnal. jo, nem a legujabb, de hogy 640ben kb két szinnel ricegjen azért az durva. utálom az ilyen játékokat. meg a programozokat, amiért ilyen fakezuek. Kép
Pontyosan.Teljes mertekig egyet ertek...Kép
Es koszi,ezekutan biztos kiprobalom a KingKong ot!

Téma megosztása:

• (449 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.