HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11021 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 28. 07:49

Idézet

hello kérdésem lenne van 2 giga ramom a gépembe de csak 1.7 ismer fel vagy valami ilyesmi miért?
a ram zsir uj.van valami megoldás rá?
a konfigom:alaplap.asrock G41M-GS,proci Intel e3300 2.5,vga integrált G 41 Express Chipset
létszi segitsetek....lehet irni pmet azt könyebben megtudom nézni

az integrált vidkari a rendszer memóriájából csíp le magának memóriát. annyival kevesebb a ramod, amennyi memóriát a vidkarinak adsz át.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11022 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 28. 07:52

Idézet

!
Van rá valami mód.Hogy a hangfal hangját és a headset hangját külön válasszam?(értsd.:Hangfalból jönnek a játékbeli zajok, headseten pedig ventrillon a szövegelés)Kezdek kikészűlni amiatt, hogy lekell halkítani a játékot(ami valjuk be, egy fpsnél nem túl előnyös), hogy halljam őket(most headseten van az egész, ami ráadásul kicsit megvan hibásodva így recseg ha beszélnek, borzalmas)

Válaszokat természetesen előre köszönöm.(ha lehetséges olyan írjon aki tényleg tudja miről beszél,mert sokszor előfordul az ellenkezője >.>)

attól függ, hogy milyen hangcucud van. a ventrinek meg lehet adni, hogy melyik csatornán szóljon, ill a játékok zömében szintén van rá mód.

ventrinek állítsd be a headsetet output-ra, játékok meg mehetnek a speakeren.

szóval ez mind csak a hangkártyádon múlik.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#11023 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 04. 28. 07:53

Idézet

Idézet

Én Thunderbirdöt használok, de mintha nekem nem szűrné, majd megnézem asztali pcn, mert most netbookrol irok. Ha más nem, menj fel az emailed honlapjára, és olvasd el őket ott :Đ
Számomra fontos, hogy minden üzenetet megkapjak rögtön. Időközben megtaláltam hol lehet kikapcsolni a spam szűrést, de így sem jutottam előrébb, kizárja a leveleimet. :-D Más nem, visszateszem a Windows Live Mail-t.
a levélszemét mappába nézz be, a nem spam levélen jobb klikk és nem levélszemétre rábök, onnantól azokat már nem veszi spamnek.

#11024 Felhasználó inaktív   mmokus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 28. 14:06

Idézet

Idézet

hello kérdésem lenne van 2 giga ramom a gépembe de csak 1.7 ismer fel vagy valami ilyesmi miért?
a konfigom:alaplap.asrock G41M-GS,proci Intel e3300 2.5,vga integrált G 41 Express Chipset

az integrált vidkari a rendszer memóriájából csíp le magának memóriát. annyival kevesebb a ramod, amennyi memóriát a vidkarinak adsz át.
és ezt lehet valahogy szabályozni?

#11025 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 04. 28. 14:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Dareal Tesó! Te kellesz most nekem...Vagyis a tudományod...Leírnád nekem, h hogyan kell a Linux Suse II.2-őt felrakni? Csakmert az istennek se akar felvenni...Pedig csináltam 2gb SWAP Partíciót...2GB Csere partíciót is, de semmit:S Légyszi segítsKép
reggel már láttam a postod, de nem nagyon volt időm írni.
a cserepartíció és a swap az ua. suse telepítése eccerű, hol akadsz el?
igazából, ha nem automata telepítést csinálsz, akkor amit mindenképp kell csinálni (már partíció):
  • swap
  • / (root)
ezt tovább lehet szépíteni, /home partícióval, stb. ennek annyi az értelme, hogy új telepítés után, vagy rendszer frissítés után minden programod beállítása, a desktopod és egyéb személyes nyenyenyunya megmarad (sima distr-upgrade esetén is marad minden, telepítőlemezes telepítés esetén ugrik, ha nem használsz külön /home partíciót)

sok rizsa helyett, inkább ajánlom ezt:

ha itt elakadsz valahol, akkor sikíííííííjjjá! :Đ
Köst Tesókám:) De valamiért nekem hibát írt ki eddig....Azóta meg már sz*rok rá:-D De nagyon szépen köszönöm és felrakom:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#11026 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 28. 14:58

Idézet

Idézet

Idézet

és ezt lehet valahogy szabályozni?
Szerintem a BIOS-ban lehet állítani

#11027 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 28. 19:12

cmd/ipconfig-ra azt írja "adathordozó leválasztva"
Szóval most épp nem is érzékeli a lan kártyát....
hogyan tovább dareal??? (priviben plíz, mert nemtom most meddig vagyok)

Kép
Kép
Kép

#11028 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 28. 19:17

Hogy hivják azt a jatekot amiben egy piros kristálllyal vagy egy zöld rragacssal vagyunk

#11029 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 29. 22:57

Van egy régi PC-m, újra telepíteném mert már elég lassú... Le is szedtem az alaplap (ASUS A7N8X-X) driverjét, de az valami bin fájl, hogyan tudnám ezt felrakni? Leszedtem hozzá AWDFLASH nevű cuccot is de ha rálépek csak megjelenik egy pillanatra a cmd, majd eltűnik Kép Megköszönném ha valaki segítene Kép

#11030 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:00

Sziasztok,
Nemrég vettem egy hd 4870 512mb-os kártyát, eddig nem nagyon volt ilyen erős kártyám, szóval nem élvezhetem a játékokat maximum grafikán, de most van 1 olyan problémám hogy lassabban töltődnek be a textúrák.
Mellesleg egy intel core duo e6500@3,512mhz processzor párosul mellé, nah meg 2gb ddr2es 800hz-es ram,
A kérdésem az lenne hogy a ram miatt lehet ez hogy lasabban töltődnek be a textúrák?
a játékok nem akadnak, pl just cause 2nél 1680*1050es felbontással, minden maxra állitva 2x-es élsimitással átlag 30fps-el megy.
De van még valami ami nem az igazi a pc-mben és ez a tápegység lenne.
Egy 420w-os lc power van benne, amit mellesleg ahogy tudok leváltok egy gigabyte superb460ra.
A gagyi táp nagy hatással lehet a pc-m teljesítményére?
előre is köszi a válaszokat!

#11031 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:11

Idézet

Sziasztok,
Nemrég vettem egy hd 4870 512mb-os kártyát, eddig nem nagyon volt ilyen erős kártyám, szóval nem élvezhetem a játékokat maximum grafikán, de most van 1 olyan problémám hogy lassabban töltődnek be a textúrák.
Mellesleg egy intel core duo e6500@3,512mhz processzor párosul mellé, nah meg 2gb ddr2es 800hz-es ram,
A kérdésem az lenne hogy a ram miatt lehet ez hogy lasabban töltődnek be a textúrák?
a játékok nem akadnak, pl just cause 2nél 1680*1050es felbontással, minden maxra állitva 2x-es élsimitással átlag 30fps-el megy.
De van még valami ami nem az igazi a pc-mben és ez a tápegység lenne.
Egy 420w-os lc power van benne, amit mellesleg ahogy tudok leváltok egy gigabyte superb460ra.
A gagyi táp nagy hatással lehet a pc-m teljesítményére?
előre is köszi a válaszokat!
korábban milyen videókártya volt a gépben? Meglehet hogy az előző kártya meghajtója kavar be, illtve érdemes lenne átnézni a CCC beállításait és amit lehet minőségre kapcsolni.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#11032 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:28

Most akarok rendelni egy gamet a GTA4: Episodes From Liberty City és nem tudom hogy honnan rendeljem.
576 vagy Cdgalaxis a ki honnan szokott?Melyik az ami nem túl jó minőségű gameket szállít?
Egyszóval honnan rendeljem 576 vagy CdGalaxis
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11033 Felhasználó inaktív   miletics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:31

Idézet

Most akarok rendelni egy gamet a GTA4: Episodes From Liberty City és nem tudom hogy honnan rendeljem.
576 vagy Cdgalaxis a ki honnan szokott?Melyik az ami nem túl jó minőségű gameket szállít?
576 sztem az jobb
KépKép

#11034 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 12:56

Idézet

Idézet

korábban milyen videókártya volt a gépben? Meglehet hogy az előző kártya meghajtója kavar be, illtve érdemes lenne átnézni a CCC beállításait és amit lehet minőségre kapcsolni.

Geforce, de azóta új rendszert raktam, windows 7 x64-et használok.

#11035 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 13:07

Idézet

Hát én nem szoktam itt vásárolni,és a Platinum shopban szoktam általában,de mindig oda megyek,ahol a legolcsóbb a játék Kép

#11036 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 17:25

Ha az 576-nál rendelek kb. hány nap még megjön.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11037 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 17:27

Idézet

Ha az 576-nál rendelek kb. hány nap még megjön.
2 nap munkaidő

#11038 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 30. 19:13

Lenne egy kérdésem...(főleg az idősebbek felé, akik vágják hogy milyen játékok voltak régen)

Keresek már jóideje egy játékot. A nevét nemtudom, a stílusát nemtudom, csak egy két részletet belőle, amit most le is írnák:
-3Ds játék sztem(legalábbis a karakterek), de elég régi. Kiskoromban tolta fater még a 386os gépén, vagy mégrégebben...vagymittomén Kép
-(Ha jól emlékszek) Férfi vagy nő lehettél a játékban, és úgy kezdődött hogy egy faluba(?) lovagoltál be. Emberek sehol, tök üres és kihalt az egész.
-Volt egy majom(ember méretű, barna) aki folyton jött utánnad, háztetőröl, egyébb helyekről leskelődött, de sose találkoztál vele úgy konkrétan(legalábbis amennyit én láttam belőle kiskoromban).
-A játékot úgy játszottad hogy egy bizonyos ponton volt a kamera és úgy irányítottad a karaktered(mint pl a Silent Hill 4)
-Emlékszek egy csúzlira is meg egy puskára amit fel lehetett venni és inventoryban pakolászhattad, tehát vmi szerepjátékos akció kaland féle lehetett.
-Volt egy nehéz, fehér páncélzat, amit ha felvettem, egy kis idő után(vagy bármi kis dologtól) elestem, és nembírt felállni a karakter...ekkor jött egy groteszk fószer, aki (ha jól emlékszek) egy buzogánnyal fejenvert, és vagy ő, vagy a majom elhurcolt vhova...game over.
-Emlékszek még valami lyukra is, amibe kis manó vagy goblin vagy valami hasonló szerzet volt. Talán belelépett amikor elsőnek mentem oda.

Hát ennyit tudok mondani róla. Akinek van bármi ötlete az ossza meg velem légyszi mert meghalok ha ez a játék nekem nem lesz meg!!! KépKép

#11039 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 08:31

Ha veszek egy új gépet (http://ipon.hu/site/...age2_mod&id=21) és szoftver nélkül kérem (operációs rendszer nélkül) feltudom rá tenni az XP-t? Gondolom mivel nem lesz rajta operációs rendszer azért indulás közbe meglehet nyomni a DEL-t hogy kiválasszam, honnan induljon. thx

#11040 Felhasználó inaktív   Iwashi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 01. 10:22

Idézet

Lenne egy kérdésem...(főleg az idősebbek felé, akik vágják hogy milyen játékok voltak régen)

Keresek már jóideje egy játékot. A nevét nemtudom, a stílusát nemtudom, csak egy két részletet belőle, amit most le is írnák:
-3Ds játék sztem(legalábbis a karakterek), de elég régi. Kiskoromban tolta fater még a 386os gépén, vagy mégrégebben...vagymittomén Kép
-(Ha jól emlékszek) Férfi vagy nő lehettél a játékban, és úgy kezdődött hogy egy faluba(?) lovagoltál be. Emberek sehol, tök üres és kihalt az egész.
-Volt egy majom(ember méretű, barna) aki folyton jött utánnad, háztetőröl, egyébb helyekről leskelődött, de sose találkoztál vele úgy konkrétan(legalábbis amennyit én láttam belőle kiskoromban).
-A játékot úgy játszottad hogy egy bizonyos ponton volt a kamera és úgy irányítottad a karaktered(mint pl a Silent Hill 4)
-Emlékszek egy csúzlira is meg egy puskára amit fel lehetett venni és inventoryban pakolászhattad, tehát vmi szerepjátékos akció kaland féle lehetett.
-Volt egy nehéz, fehér páncélzat, amit ha felvettem, egy kis idő után(vagy bármi kis dologtól) elestem, és nembírt felállni a karakter...ekkor jött egy groteszk fószer, aki (ha jól emlékszek) egy buzogánnyal fejenvert, és vagy ő, vagy a majom elhurcolt vhova...game over.
-Emlékszek még valami lyukra is, amibe kis manó vagy goblin vagy valami hasonló szerzet volt. Talán belelépett amikor elsőnek mentem oda.

Hát ennyit tudok mondani róla. Akinek van bármi ötlete az ossza meg velem légyszi mert meghalok ha ez a játék nekem nem lesz meg!!! KépKép
Talán az Ecstatica, vagy Ecstatica 2. Én is régebben kerestem, aztán megtaláltam, de dosbox-al még nem sikerült működésre bírnom:(

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.