HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#11141 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 18. 15:24

lenne egy idegesítő problémám
asztalon van két file, letöröltem őket, majd restart után ugyanúgy ottmaradtak, csak kiterjesztés nélkül, méretük 0byte. nemtudom őket törölni, és nagyonfelbasz, hogy ottvannak az amúgy teljesen üres asztalon. ezt írja ki:
az elem nem található
többé már nincs a következő helyen: c:.... ellenőrizze az elem helyét, és próbálja újra.
valakinek ötlet? még elrejteni se tudom, mert nem található.
win7 ult. 64bit, ha ez esetleg számit.

#11142 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:31

Idézet

asztalon van két file, letöröltem őket, majd restart után ugyanúgy ottmaradtak, csak kiterjesztés nélkül, méretük 0byte. nemtudom őket törölni, és nagyonfelbasz, hogy ottvannak az amúgy teljesen üres asztalon. ezt írja ki:
az elem nem található
többé már nincs a következő helyen: c:.... ellenőrizze az elem helyét, és próbálja újra.
nekem is ugyan ezek a problémáim. csinálj neki egy mappát nekem abba a mappába van vagy 60 ilyen ami neked van.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#11143 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:45

Idézet

Idézet

az elem nem található
nekem is ugyan ezek a problémáim. csinálj neki egy mappát nekem abba a mappába van vagy 60 ilyen ami neked van.
áthelyezni se tudom. semmit nem lehet vele kezdeni, csak úgy vannak, meg rákattinthatok. ja meg felbaszKép

#11144 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:50

Idézet

Idézet

Idézet

az elem nem található
áthelyezni se tudom. semmit nem lehet vele kezdeni, csak úgy vannak, meg rákattinthatok. ja meg felbaszKép
az már más tészta... :Đ milyen file-k voltak azok?
Kép

#11145 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:51

Idézet

Idézet

Ragd újra a gépet Kép.

#11146 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:53

Idézet

Idézet

Idézet

Ragd újra a gépet Kép.
nem kell azt... van egy progi azzal az ilyet meglehet oldani csak nem jut eszembe a neve (majd ha eszembe jut irok
Kép

#11147 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 16:55

kizárt hogy ez miatt újrarakom. igen vannak erre programok, ccleaner nemsegített, advanced system care lesz a következő, az alaposabb, meg sok funkció van benne, szerintem az kikapálja ezt is

#11148 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 18. 18:00

Nekem a Need for Speed: Underground 2-vel akadt egy kis gondom... vagy csak én vagyok vak és balfasz. Szóval, most 27%-nál tartok (az utolsó 2 URL verseny az volt, amikor a repteret kinyitották) és miután megcsináltam minden térképen megjelenő versenyt, nem történik semmi. Össze-vissza keresgélek a városban, hátha van még valami rejtett verseny... de sehol nem találok egyet sem, a térképen meg nem jelez egyet sem...

Valakinek valami tippje ha van, akkor kérem ossza meg vele. :Đ

#11149 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 19:14

Idézet

Idézet

leszedtem mind2-őt feltelepítettem és ez lett:/ nemtudom h mi lehet :Đ http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Telepítés előtt a régit rendesen letörölted? BTW uninstallálj minden AMD cuccot a gépedről és rakd fel ezt. Olyan nincs hogy ez ne müködjön.
:-D felttettem és azt írta hogy az illesztőprogramot nem sikerült telepíteni :/ fogalmam sincs mi lehet a gond:/

#11150 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 07:09

Idézet

Nekem a Need for Speed: Underground 2-vel akadt egy kis gondom... vagy csak én vagyok vak és balfasz. Szóval, most 27%-nál tartok (az utolsó 2 URL verseny az volt, amikor a repteret kinyitották) és miután megcsináltam minden térképen megjelenő versenyt, nem történik semmi. Össze-vissza keresgélek a városban, hátha van még valami rejtett verseny... de sehol nem találok egyet sem, a térképen meg nem jelez egyet sem...

ott volt valami olyasmi anno, legalábbis úgy emlékszem, hogya kocsi kinézete is hatott a versenyekre. vagyis minél több csillagot kapj a kocsi külsejére, azthiszem, és akkor új versenyeket kapsz. ez a dolog kb annyiban merül ki, hogy nézd át az összes optikai tuningot, és ha valamelyik részre tudsz több pontot érő cuccot venni, vedd. lehet hogy rosszul emlékszek, de nekem nagyon ez dereng

#11151 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 08:57

Idézet

Idézet

ott volt valami olyasmi anno, legalábbis úgy emlékszem, hogya kocsi kinézete is hatott a versenyekre. vagyis minél több csillagot kapj a kocsi külsejére, azthiszem, és akkor új versenyeket kapsz. ez a dolog kb annyiban merül ki, hogy nézd át az összes optikai tuningot, és ha valamelyik részre tudsz több pontot érő cuccot venni, vedd. lehet hogy rosszul emlékszek, de nekem nagyon ez dereng
Nekem is ez rémlik tényleg érdemes kipróbálni ezt a megoldást!

#11152 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 19. 09:25

tudna valaki egy ingyenes és lehetőleg megbízható tárhelyet illetve honlap -html- szerkesztőt ajánlani? (lehetőleg ne a legegyszerűbb legyen...:Đ)

#11153 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 19. 09:29

Idézet

tudna valaki egy ingyenes és lehetőleg megbízható tárhelyet illetve honlap -html- szerkesztőt ajánlani? (lehetőleg ne a legegyszerűbb legyen...:Đ)
Bbogesz asztla ez, közelebb keresve sem találhatnál!
Kép
Kép
Kép

#11154 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 19. 09:31

Idézet

Idézet

ok, akkor hívom Bbogeszt! psz - psz kiscsög, gyere má! :-D

#11155 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 19. 09:47

Idézet

Idézet

Idézet

ok, akkor hívom Bbogeszt! psz - psz kiscsög, gyere má! :-D

http://www.000webhost.com/

ingyé' kapsz:

• 1,5gb tárhelyet
  • havi 100gb lehet a forgalmad
  • php + mysql és ezekhez webes szerkesztők
  • van pöpec simple webpage creator része is, de persze sajátot is felrakhatsz
  • ingyé' a legjobb, trust me :) (hacsak nincs ismerős)

a többit inkább nézd meg a linken.

html szerkesztő: bluevoda, a legjobbnak meg nem jut eszembe a neve :) valami izé volt a neve régen, azt nem fejlesztették tovább, majd lett belőle nyenyenyunya. :) tom, ez nagy segítség volt :) ha eszembe jut, szerkesztem a postot. :)

megvan! nvu editor :)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#11156 Felhasználó inaktív   thurands 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 19. 17:21

Hello!
Nekem a Gears of War-al [PC] lenne egy nagy problémám. A 2. fejezet második pályájánál 8:15-nél van az a kapu és amint átmegyek rajta először megáll a kép, majd fekete képernyőben fehér mátrix minta tűnik fel és villámgyorsan ledob az asztalra, de a progi nem áll le. Az az egyetlen megoldás, ha szépen feladatkezelőben leállítom a játékot. Mit tehetnékKép? Windows 7 32bit-em van és a legújabb 10.4-es ati driver van fent. A profilomban meg ott a konfigom, hátha segít vmit. Előre is köszönöm!

#11157 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 14:46

Userbarjaimat melyik oldalon tudom egybevágni?
Enjoy your life . . .

#11158 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 16:52

Idézet

Annyira nem vagyok a toppon ebben a témában én a TopStyle Pro3-at használom HTML Szerkesztőnek de az inkább a CSS-nél volt nagy segítség nekem. Én az ingyenes tárhelyeknek nem vagyok híve mert nekünk is volt egy ilyen hogy X GB meg minden szuper dolog de egy év alatt megszünt a dolog. Én azt mondom hogy megéri azt a pár ezer HUF-t amit elkérnek és akkor legalább tudsz hol reklamálni.

#11159 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 08:51

Az új Nvidia driverrel ugye nincs gond, azthiszem valamelyik túlmelegedést okozhatott :Đ
Enjoy your life . . .

#11160 Felhasználó inaktív   kari92 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 10:22

Szevasztok Skacok ! Lenne 1 nagyon nagy problémám ! Amint betölt a Red Dead Redemption xbox 360-on rá max 5 másodpercre lefagy az egész játék megsem tudok mozdulni semmi a boxom is csak kikapcsolni tudom a boxon mert a yojra sem reagál :Đ( és más játéknál ezt nem csinálja ! És fel van telepítve az xboxomra a játék ! Kérlek segítsetek ! Előre is köszönöm !

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.