HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#181 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 25. 20:16

Ha visszaolvastál volna éppen ezt írtam én is.Mellesleg mi bajod van ZoneAlarmmal?? Ki lehet kapcsolni benne ezt a popup szarságot de akkor ugye nem véd ellene...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#182 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 27. 23:03

Idézet

Ha visszaolvastál volna éppen ezt írtam én is.Mellesleg mi bajod van ZoneAlarmmal?? Ki lehet kapcsolni benne ezt a popup szarságot de akkor ugye nem véd ellene...

1. Én szerintem nem ugyanarról írtunk, de erről nem nyitok vitát, ha szerinted igen, akkor ÁMEN. :Đ)
2. NEM tűzfallal kell megfogni a popup ablakokat. Meg lehet, de ez olyan (persze picit erős hasonlat, nem is kérek reakciókat rá!), mint a kocsiajtóval legyezni a kedvesedet, amikor melege van. Lehetni, lehet vele, de....
3. A ZA- ról és még másik 2 tűzfalról olvastam tesztet és ez volt a leggyengébb mind közül. Azt hiszed minden portod zárva, oszt mégsemnem.

#183 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 22:50

Norton-hoz hogy tudok vírus update-et szerezni? Regisztrált a program, de mégsem frissíti, mert azt írja hogy lejárt a regisztráció vagy mi és újítsam meg...
[Trust in my command!]

#184 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 22:53

Ebben az esetben ajanlom, h keresd fel a Norton honlapjat, irj egy mail a supportnak (support@notron.com??) es ok megmondjak mi a teendo. En csinaltam mar ilyet (nem nortonnal) elkertek az elozo regszamot, ellenoriztek, h az enyem-e, es adtak egy ujat.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#185 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 04:49

Bár egy másik tpicban már levéstem, azért ide is belinkelem azt a hármast, ami relative megvédi a gépedet.

1. Panda.Titanium.Antivirus.2004.v3.00.00.WinALL.MULTILANGUAGE-LUCiD
2. Sygate.Personal.Firewall.Pro.v5.5.2525-ROR
3. Ad-Aware.v.6.0.Professional.Build.181.Incl.Crack-EMi

#186 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 06:55

En meg mindig tartom azt, h a Norton mellett egy virus se jut be a gepre (ha normalisan frissitve van). Kethavonta egyszer lefuttatom az AdAware-t de soha nem talal semmit a gepen.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#187 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 09:24

akko ott feletek nem szeretnek a virusok! :Đ

ha nekem csak nortonom lenne fenn már ki is dobhattam vona a gepem nyugodtan. bizti kedveert felraktam meg virusbustert, keriot, plusz van meg a kolesznak is tuzfala...ja meg persze az ad-aware!!! biztonsag mindenek elott!

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#188 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:28

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#189 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 09:37

Az olvasaskori fagyasnal driver osszeakadas allhat fent. Lehet h valami iro progi akad az olvasoval. Rengetegminden lehet. En spec jobban szeretem az AMD-t. Kép Amugy az 5600-os kartya egy nagy rakas kaki! En is azt hittem mekkora kiralysag de folyamatosan szarakodik, es csomominden akadozik rajta! Vegulis a procid jo, de rambol megengedhettel volna magadnak egy gigat, semmibol nem all. Kép Szoval a gamek lehet a kartya miatt akadoznak. De lehet h az is csak driver problema. A Win-t te telepitetted? Ha win-el vetted erdemes lenne ujratelepiteni mindent az eg egy adta vilagon!

Av [salalausukKép]

#190 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 10:58

Én telepítettem a wint. Hát elméletileg azt mondták hogy a GeForce FX5600XT a DirectX 9.0 és fölötte alatt fog majd jó menniazért gondoltam hogy jó lesz. Lehet hogy egy ATI Radeon 9600XTvel jobban jártam volna. Amúgy a rammal igazad is van azt nemsokára majd pótolom is.

Ráadasál ha ez még nem is lenne elég most azt is játsza hogy nem találja a DVD írót. Eddig csak lefagyott ha meghajtott egy cd-t de most már nem is látja!

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#191 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 12:14

Nos nehany percel ezelott fogtam es az egesz gepet szetszereltem, es haz nelkul osszeraktam. Eddig is csinalt olyat, hogy ujrainditaskor egy x ideig nem indult be, vagyis beindult csak a monitor nem jelzett semmit. Eddig a hutesre gyanakodtam, de most, hogy kint van a hazbol az egesz mar az nem lehet a gond. Megfelelo huttrendzsere van az tudom. De akkor miert nem szokott mindig ujraindulni?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#192 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 13:07

Fagyasrol: nezz egy jo memoria teszt programot, altalaban a kovetkezo sorrendben lehet szar valami: memoria, alaplap, cpu ezek szoktak fagyashoz vezetni elso sorban. Legyen legfrissebb bios, frimware mindenben. Az alaplapi chip-set driver is legyen telepitve. Sokan elfelejtik telepiteni es aztan neznek, hogy miert nem latja a raagatott eszkozoket. Win telepites utan update-lni kell agyba fobe mert sok mindent javitottak mar benne. VGA kartyadrol nem tudok erdemben nyilatkozni en direkt nem vettem fx-es kartyat es maradtam inkabb a regebbi Ti4400-amnal amin eddig minden normalisan futott.

DVD-iro nos ez jo moka en is szivtam vele jo darabig. Bar en inkabb az irassal, vegul az alcohol 120% megoldotta a problemat.

Have a good byte!!!

#193 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 14:17

Hát nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Remélem hamar megoldódik a probléma mert külömben ámokfutást rendezek! KépKépKép

Ha pedig megoldódott feltétlen megírom hátha segít majd valakinek!

#194 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 18:02

Na az en param is megoldodott. Csak egy rohadt kapcsolot kellet atkapcsolni az alaplapon. De elotte meg mergemben annyira szejel rugtam a hazat, hogy hasznalhatatlan lett. Ja es letortem egy valamit az alaplaprol veletlenul amibe egy kabel ment. Nos jelentem a kabel visszahelyezes es inditas utan nem gyengen kigyuladt es eleget. Szerencsere maradando karosodast ezen kivul nem szenvedet az alaplapomKép.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#195 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:46

Rocko Kép ugyi emberke vagy te... Nincs kedved atkeresztelkedni: Mc Master-re? a jeled meg lehetne :Kép

Have a good byte!!!

#196 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:54

Haz zuzas rulez! KépKép

Av [salalausukKép]

#197 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 11:16

valaki mondjon már egy jo karakterfelismero progit!

ezeket lehet arra használni, hogy pdf formátumbol átmentsem oket mondjuk doc-ba? azért kellene mert pdf ben nem lehet használni a mobimouset, és nincs kedvem kilos szotárakkal rohangálni! :Đ

elore is thx

#198 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 05:42

Idézet

valaki mondjon már egy jo karakterfelismero progit!

ezeket lehet arra használni, hogy pdf formátumbol átmentsem oket mondjuk doc-ba? azért kellene mert pdf ben nem lehet használni a mobimouset, és nincs kedvem kilos szotárakkal rohangálni! :Đ

elore is thx

Recognita 5.0 plus ha régebbi is jó. Ha .PDF-et is akarsz felismerni, akkor inkább valami újabb verzióját javaslom, mondjuk a Recognita Omnipage Pro 12-t, vagy ez felett. Nagyon jó.

#199 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 09. 10:56

kosz! bar rájottem, hogy ha acrobat readerben nvyomok egy V betut, akor rendesen ki lehet másolni a szoveget ,   mintha doc lenne, és nem kell karfelismero ...:Đ)))

#200 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 21:17

valaki megtudna mondani, nevezni egy olyan progit, amivel vissza lehet hozni a letorolt képeket a digit kamerák memoriakartyajarol?

konica a cucc

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.