HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#421 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 09:59

ezt már én is meg akartam csinálni csak mindig lusta voltam rá, bár párszor megnéztem már.
szoval a képet a fat32-s particiora kell tukrozni?
másrészt meg a ghostban annyi bigyula meg izé van, hogy asse tudom mit nyomjak,  belemenni meg nem akarok mer elég hosszadalmas lehet :Đ
irj már pár hasznos infot!
koszi!
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#422 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 11:10

100%-ban leírtad azt amit énis akartam...

#423 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 22:22

Ezt lehet meg szinezni is :Đ pl nalam a serverre menti a wint a ghost igy halon keresztul hozza vissza ha lehal. De bUtulos dvd-t is lehet belole hegeszteni es az megint jo tud am lenni!!!!!
Have a good byte!!!

#424 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 05:13

Na Lord bátyám, akkor szépen lehet levésni az opciókat, hogyan is kell aztat megcsinálni! Kép

#425 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 12:21

na jo, a héten neki fogok állni és teljesen kivesézem, mer ez igy nem allapot , hogy ket heetente telepitek ujra. igaz már csuklobol megy csukott szemmel, de a ghost mégiscsak kenyelmeseebb :Đ

#426 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:10

miért kell kéthetente újratelepiteni? a ghost csak lecsökkenti ezt az időt. nem lenne egyszerűbb inkább megoldani, hogy fél évig hozzá se kelljen nyúlni?
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#427 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:16

De csak nem ismnerem Bill bácsit, én meg nem tudok normális op. rendszert írni.

#428 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:23

neked is kéthetente kell újratelepiteni? érdekes nekem félévente is megteszi. Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#429 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:32

Nekema  rekordom 4 és fél hónap, de az átlag 3 hónap.
Ha azt nem vesszük figyelembe, amikor 3 nap alatt 4x raktam újra, akkor a legrövidebb intervallum másfél hónap volt.

#430 Felhasználó inaktív   kismonguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 17:43

A Ghostot szerintem nem túl bonyolult használni, még ha nem is tudsz angolul akkor is, mert ha win- ben elindítod, akkor a jelekből ki tudod találni, hogy melyik készít képet ki és melyik rak vissza ( a nyíl irányából) Esetleg fel fog tenni pár kérdést, a van gameportod vagy valami usb-s cuccod felkötve.  Nyomsz még néhány nextet és a  gép újra fog indulni dos módban, elindítja a ghostot és magától csinálja  a képet...
Ha valami gond van akkor pedig kell egy rendszerlemez és dosból indítod a ghostot. Ott minimáli angol tudással el tudsz igazodni. Nekem a 2GBs XP partíciómat kb.:10-12 perc alatt állítja vissza.

#431 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 18:21

kosz szepen, csak azért voltam elveszve, mert én egy másik ghostal probalkoztam, és azon minden volt csak backup nem, szal mire vegre rájottem, hogy ez nem is az , addigra már majdnem feladtam. de már menni fog :Đ

#432 Felhasználó inaktív   kismonguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 08:16

Akkor már értem  hogy mért nem tudtál eligazodni!!!
Én a Norton Ghost 2003-at használom és semmi bajom nincs vele, mert ha a windowsommal történik valami akkor gyorsan vissza tudom rakni.... A valami alatt értem azt is hogy valami eldurran az agyamban és felrakok valamiféle linuxot (mendrake)Kép..... Persze rájövök, hogy még nem értek hozzá és inkább és kényszerűségből visszatérek a jó öreg win XP-hezKép

#433 Felhasználó inaktív   atlantis8 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 08. 19:23

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni vagy tippet adni nekem. Az a problémám hogy játék közben egyszerűen kilép a program. Mindegy hogy milyen játék van fent az egyiknél csinálja a másiknál nem. Most például a Max Payne 2 nem indul el, de régebben ez is gond nélkül ment. Én a videókártya + monitor párosra gyanakszom. A videókártya egy régebbi típus geforce4 mx 440-es, a monitor samsung syncmaster 172w 1280x768-as felbontással. Előre is köszönöm a segítséget.

#434 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 19:36

Lehet hogy egy format c: segítene na meg egy friss driver... Ha eddig ment akkor annak most is mennie kellene szóval sztem winreinstall ha az sem akkor format c:
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#435 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 08. 21:35

Szia! A monitor videokartya kombot sztm nem kell hibaztatni, en is nyomtam mx400-el a SyncMasteremen (171s) es ilyen nem volt h siman kilepett. Problemaim nekem is vannak de en inkabb a videokartya/alaplap kombot hibaztatom, de persze lehet h nem is ezekkel van gond, vagy csak az alaplappal, mert mar a masodik vadiuj videokartyam produkalja ugyanazokat a bajokat (bluescreen jatek kozben nem egyszer...).

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#436 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 09. 00:16

Ha a monitor gebaszt csinál attól nem lép ki a játék, max feketeséget fogsz látni. Ha eddig ment akkor vagy szoftver vagy hardver, de ha más megy, akkor valszleg szoftver. Ha friss driver nem segít akkor format c:. Nálam is volt már ilyen, hogy vmi filet felülírt, és nem lehetett visszaállítani.

#437 Felhasználó inaktív   kismonguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 13:07

Hali! Hasonló élményem nekem is volt, mégpedig az, hogy a painkiller egyszer csak azt mondta: "nem fogok betölteni a mentéseket" Először azt kérdezném meg tőled, hogy mit csinál a gép? csak egyszerűen kilép, vagy a jó öreg windows ad valami tipikus windowsow hibaüzenetet? Nekem az utóbbi történt, és szerintem  az xp nem az sp2-je volt a hibás... azóta azt mellőzöm!

#438 Felhasználó inaktív   atlantis8 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 17. 19:52

Szia!

Bocs, hogy csak most válaszolok, de közben volt egy teljes partíció eltűnés Kép + xp újratelepítés. Kép 

Nem volt semmi hibaüzenet csak töltögette a játékot és mikor a "játszás" elindult volna visszajött az xp. Valamikor minden rendben van, de van mikor nem. Pontosan nem tudom mióta van ez a hiba, de úgy rémlik az új monitor óta. Ennek már a képaránya (16:9) és ezért tippeltem erre. Most az újratelepítés valószínűleg egy ideig megoldotta a gondot, de kiváncsi vagyok Ti mire gondoltok.

#439 Felhasználó inaktív   kismonguz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 16:59

Ha most raktál újra xp-t akkor szerintem érdemes lenne leghostolnod azt a partíciót amire raktad...

A ghostolást kicsit lejjebb megtalálod!!!

Kép...Sok sikert !....Kép

#440 Felhasználó inaktív   nivan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 13:48

Van egy elég nagy problémám. format c:, reinstall volt, és most szórakozik a billentyqzetem(most is azért van q mert hosszú ö meg ü helyett q-t ír) tehát összekeveri a betqket.Kép Elöre is kösz a segítséget.Kép
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl! Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.