HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#561 Felhasználó inaktív   Cold Fire 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 21. 07:54

Helló mindenk!

Tudna valaki nekem nézni a Street Racing Syndicate-hez cracket valahol? Megköszönném...

Előre is köszi!
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.

#562 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 21. 08:12

Idézet

Helló mindenk!

Tudna valaki nekem nézni a Street Racing Syndicate-hez cracket valahol? Megköszönném...

Előre is köszi!
SZia! A játékhoz nem létezik crack, ezért csak trükközéssel lehet elindítani. Értsd: letiltod az optikai meghajtókat.

#563 Felhasználó inaktív   Cold Fire 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 08:22

Uhh nem értek semmit ebből! :Đ
De már mind1 vmit leszedtem azzal elindult. Bárcsak ne indult volna.... Ekkora hányást...

Na azért köszi!
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.

#564 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:10

Sokat kell szenvedni vele és mire elindítod, meglátod milyen, rájössz, hogy egy raqkat fos! Kép

#565 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:47

Idézet

Sokat kell szenvedni vele és mire elindítod, meglátod milyen, rájössz, hogy egy raqkat fos! Kép
Mar megtapasztalta :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#566 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:49

Idézet

Idézet

Mar megtapasztalta :Đ
Hát még én mikor teszteltem. Kép

#567 Felhasználó inaktív   RBCalex 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 21. 11:50

Hello!Egy gyors segítség kéne!Kellene nekem az, hogy a PS2 joystickain milyen betüvel jelölik a gombokat!Értem itt azt hogy játszom a Bragon Ball Budokai 3-al és szeretnek Kamehamezni, ahoz 4x meg kell nyomnom a P gombot, ami az ütéést jelenti.De van olyan hogy a G-t, meg E-t, de ezekről fogalmam sincs hogy micsodák!Tehát valami lista kellene ezekről!Meg kellene a Tekken 5-höz is valami lista, hogy az embereknek hogy lehet előhozni az un. spec. karaktereit!Ezek nincsenek fent valahol a neten!Gyors segítséget légyszi!köszi!hali!

#568 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 17:00

Idézet

Hello! Egy gyors segítség kéne! Kellene nekem az, hogy a PS2 joystickain milyen betüvel jelölik a gombokat!Értem itt azt hogy játszom a Bragon Ball Budokai 3-al és szeretnek Kamehamezni, ahoz 4x meg kell nyomnom a P gombot, ami az ütéést jelenti.De van olyan hogy a G-t, meg E-t, de ezekről fogalmam sincs hogy micsodák!Tehát valami lista kellene ezekről! Meg kellene a Tekken 5-höz is valami lista, hogy az embereknek hogy lehet előhozni az un. spec. karaktereit!Ezek nincsenek fent valahol a neten! Gyors segítséget légyszi!köszi! hali!
Tekken téma:

Unlocking Secret Characters
UnlockableHow to Unlock
Bryan FuryBeat Story Mode 5 times
CombotBeat Story Mode 9 times
Heihachi MishimaBeat Story Mode 8 times
Jin KazamaBeat Story Mode 1 time
Julia ChangBeat Story Mode 6 times
Kuma/PandaBeat Story Mode 7 times
Lei WulongBeat Story Mode 4 times
Nina WilliamsBeat Story Mode 3 times
Violet/Lee ChaolanBeat Story Mode 2 times

#569 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:49

Surgsen mondjatok nekem olyan jatekokat amik aranylag ujak, es aranylag nincs nagy rendszerigenyuk... A most nalam levo gep, egy 1.5Ghz laptop PCI-os(Kép) 64megas videokartyaval es 256mega szerenyke ramocskaval. Speciel a sport jatekok (pl foci kosarlabda stb) rohattul nem erdekelnek, azon kivul johet minden!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#570 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:51

Idézet

Surgsen mondjatok nekem olyan jatekokat amik aranylag ujak, es aranylag nincs nagy rendszerigenyuk... A most nalam levo gep, egy 1.5Ghz laptop PCI-os(Kép) 64megas videokartyaval es 256mega szerenyke ramocskaval. Speciel a sport jatekok (pl foci kosarlabda stb) rohattul nem erdekelnek, azon kivul johet minden!
Én ajánlom a ROllerCoaster3at (és hoy aktuálisak legyünk a kieget), az szerintem elfut a gépeden, és hosszan tartó szórakozást nyújt.

#571 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:53

Idézet

Evil Genius, WH40k:DoW, Settlers 5... ezek mennek ezzel a géppel simán -bár a WH lehet beszaggat :Đ
"The execusions will continue until morale improves" Darth Bi reborn

#572 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:55

Idézet

Idézet

Evil Genius, WH40k:DoW, Settlers 5... ezek mennek ezzel a géppel simán -bár a WH lehet beszaggat :Đ
Sőt biztos. Kép

#573 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 19:56

Idézet

Idézet

Cool thx! Warhammerbe es fojesz alltal ajanlott Roller Coasterbe beruhazok akkor tuti (a masodikat lattam is a boltban az is hasonlo kemeny 2-3000 forint volt a diszdobozos verzioban). Evil Genius-rol nagyon rossz velemennyel vagyok nekem abszoludt nem jott be az a game. Erdekes h itt is minden diszdobozos mint amerikaban. Amikor Mac-re rendelgettem a jatekaimat azok is mind diszdobozban (es beteg arakon) erkeztek. Otthon meg csak azt a nyomorek DVD tokos verziokat vagjak hozzank...

KOSZI A GYORS HELPET! Kép

#574 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 24. 20:04

Ugyan... ez csak természetes. Kép

#575 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 24. 20:27

Idézet

Surgsen mondjatok nekem olyan jatekokat amik aranylag ujak, es aranylag nincs nagy rendszerigenyuk...
http://en.realore.com/
http://www.bigfishga...bfg12y0xenshcut
KépKépKép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#576 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 09:30

Mar tobbszor is irtam, de az uj forumozok kozul hatha megvan valakinek a regi moszkvai radio szignalja. Na az kene nekem!

#577 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:16

Ismet surgos segitsegre lenne szuksegem! Amit keresek az egy zene, es itt kinaban nemtom sehonnan letolteni! The Who - Behind Blue Eyes (Limp Bizkit is feldolgozta de nekem az original kelllllll!!) Please help!

#578 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:24

Megnézhetem neked dc++-on és átküldöm msnen vagy ne adj isten e-mailben, ha így megfelel-márha megtalálom-:Đ
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#579 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:31

Megint surgos segitsegre van szuksegem! Tud valaki olyan oldal(aka)t, ahol kepregeny kepeket lehet letolteni? Nem pokember, meg transformers, hanem valami darkos, akar ismeretlen kepregenybol kellenenek nekem kepek. Olyasmi, mint a punisher pl.

#580 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 10:51

Idézet

Megnézhetem neked dc++-on és átküldöm msnen vagy ne adj isten e-mailben, ha így megfelel-márha megtalálom-:Đ
Azt igazan megkoszonnem. Mondjuk maiben nemhiszem h atjonne mivel itt csak egy franya hotmail cimet hasznalok annak pedig limitaltak a lehetosegei.

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.