HWSW Informatikai Kerekasztal: RTLKlub - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTLKlub

#121 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 02. 15:07

Idézet

Idézet

Jóságos ég...Kép Álmodom vagy tényleg leirta ezt egy gondolkodó ember?
Tököm ki van a hülye újfajta rajzfilmektől, songokutól kezdve pókemberen át a dragonballos baromságokig. Értékelhetetlen mind, igénytelen szemét, Na mind1 ha vki válaszol, most mondom, erről nem nyitok vitát, mert nem és kész. Mindenkinek a maga dolga mit néz, meg hogy hülye marad vagy sem.

Pókember, te jó ég...Kép
F*sz vagy Isaac, de ezen már meg sem lepődök...
Mindenkinek lehet sajat velemenye nem? Nem tudom ezert miert kell valakit lefa**ozni? Kép Vagy ennek a velemenyednek valami bensoseges okar van? Mert az mas ugy...
Kép

#122 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 02. 15:16

Egyetértek Ca$h-sel. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez - csak az nem mindegy, azt hogyan fogalmazzuk meg úgy, hogy ne bántsunk meg másokat.

Isaac, jogod van ahhoz, hogy azt mondd, szted hülyeségek ezek a rajzfilmek, de ezzel megbántod azt, aki pl. Pókember-rajongó. InGen, uígy, ezért még nem kéne lef*szozni Isaac-ot ... meg lehet mondani kultúráltan is, ha nem értesz egyet (én sem amúgy).

Visszatérve, Isaac (+ a többiek, akik egyetértettek vele): nem értem, miért baj az, ha vki még felnőtt fejjel is szereti a rajzfilmeket. Nekem van két kedves Spiderman-rajongó barátom is, akiknek biztosan nem esne jól, ha lehülyézné őket bárki csak amiatt, mert megnézi a rajzfilmeket is.

Rossz látni a lenti torzsalkodást, olyan emberek között, akik szellemi szintje ennél jóval többet tételezne fel ... Kép

RTL Klub: a Showderen kívül semmit sem nézek innen, de nem látom sok értelmét bármely ker. csatorna szidásának. Egyforma mind. A reklámokat mindenütt uúgy gyűlölöm, ezért nem nézek semmit sem "élőben", hanem mindent felveszek videóra. :Đ

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#123 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 15:40

Idézet

Egyetértek Ca$h-sel. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez - csak az nem mindegy, azt hogyan fogalmazzuk meg úgy, hogy ne bántsunk meg másokat.

Isaac, jogod van ahhoz, hogy azt mondd, szted hülyeségek ezek a rajzfilmek, de ezzel megbántod azt, aki pl. Pókember-rajongó. InGen, uígy, ezért még nem kéne lef*szozni Isaac-ot ... meg lehet mondani kultúráltan is, ha nem értesz egyet (én sem amúgy).

Visszatérve, Isaac (+ a többiek, akik egyetértettek vele): nem értem, miért baj az, ha vki még felnőtt fejjel is szereti a rajzfilmeket. Nekem van két kedves Spiderman-rajongó barátom is, akiknek biztosan nem esne jól, ha lehülyézné őket bárki csak amiatt, mert megnézi a rajzfilmeket is.

Rossz látni a lenti torzsalkodást, olyan emberek között, akik szellemi szintje ennél jóval többet tételezne fel ... Kép

RTL Klub: a Showderen kívül semmit sem nézek innen, de nem látom sok értelmét bármely ker. csatorna szidásának. Egyforma mind. A reklámokat mindenütt uúgy gyűlölöm, ezért nem nézek semmit sem "élőben", hanem mindent felveszek videóra. :Đ
igaza van SybillánakKép.
én mondjuk csak a Discoveryt nézem mostanában és abban is sok a reklám de csak rövidek szerencséreKép.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#124 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 02. 15:59

Idézet

Véleményt vyilvánítottam én is ... :-D magamhoz képest még elég kultúráltan.

#125 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 12. 02. 17:02

Idézet

Idézet

Véleményt vyilvánítottam én is ... :-D magamhoz képest még elég kultúráltan.
Sztem INGENnek baromi nagy igaza van.Én is így fogalmaztam volna.Én úgy 2-3 éve hagytam abba a rajzfilm nézését de ha megy vmi mese akkor maradok azon az adáson.És ha vki véleményt nyilvánít
akkor tegye úgy hogy tuttára adja az illetőnek hogy nem szereti de ne úgy mint Isaac.Ha belement ebbe a játékba akkor mi is beszéljünk vele f*szul ha már ő is köcsögölt.

(és pókembert ne szidjátok a dragon ball-t meg főleg ne!!!)Kép

#126 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 02. 18:44

Hát én sorozatot már szinte semmit se nézek, mert mind ugyanarra a sémára épül. De hogy témánál maradjunk, pl egy rajzfilm se mond semmi újat 2-3 rész után, vagy pl megnézel egy akármilyen akciófilmet, totál ugyanarra a sablonra épül mint egy másik, csak máshogy van megcsinálva. Sajnos itt tartunk, már nem tudnak újat kitalálni, csak vmi orbitális nagy baromságot, mint pl azok atrózsaszín kisbuszosok vagy a győzikesó. Szerintem idővel a TV semmire se lesz jó, ki fognak találni vmi új szórakozást, pl virtuális valóság szobát vgagy hasonlót. Vagy pedig a TV át fog alakulni valami mássá. Lásd például a rádiót, régen szinte csak a hírek miatt hallgatták, zene alig volt, aztán ezt a szerepet átvette a TV, így most ott nagyrészt zene megy.
Nem hülye az aki rajzfilmeket vagy épp akciófilmeket néz, csak szeritnem egy idő után elég unalmas lesz. Ha meg élvezni had élvezze. Viszont az már idegesítő, ha valaki akárhol van, akármit csinál, kitalálja, hogy neki 20.10-re otthon kell lennie mert Barátok Közt van!

#127 Felhasználó inaktív   tapaig 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 22:26

Kép

#128 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 02. 22:27

Egy normális, elfogadható, helyes véleményezés:

Előszőr is, Pókember téma. Máj dír Pókpofa az én All Time kedvencem, kisgyerek korom óta, igy teljes mértékü védelmére kelek! Legyen az comic, cartonn avagy film. Imááádom. Isaac nem. Ez van, mindenkinek más jön be!

Ingen: figyeld meg, egyszer még kimosom a szádat szappana és akkor nem leszel ilyen mocskosszájú! Ilyen alapon téged is lefaszozhat bárki, mert mondjuk nem szeretd a Barbie cuccokat hordani (ne ess pánikba, tőlem senki nem fogja megtudni, hogy valójában igenis szereted) Kép

RTL Klub téma. Ez a kis témalopkodós dolog sajnos valós és igazi. Más forrásokkal is beszéltem erről és ők is azt mondták, igencsak csinálja ez a csoport, aki késziti a müsort, nem lehet ellene mit tenni. Mondjuk azért annyit tenni fogok, hogy a következő adást meg fogom tekinteni és ha megent lesz igen komoly hasonlóság, akkor azért megvannak hálistennek a megfelelő hacker eszközök ahhoz, hogy elérjük a gyerekeket! Kép

#129 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 02:42

Idézet

Hát én sorozatot már szinte semmit se nézek, mert mind ugyanarra a sémára épül. De hogy témánál maradjunk, pl egy rajzfilm se mond semmi újat 2-3 rész után, vagy pl megnézel egy akármilyen akciófilmet, totál ugyanarra a sablonra épül mint egy másik, csak máshogy van megcsinálva. Sajnos itt tartunk, már nem tudnak újat kitalálni, csak vmi orbitális nagy baromságot, mint pl azok atrózsaszín kisbuszosok vagy a győzikesó. Szerintem idővel a TV semmire se lesz jó, ki fognak találni vmi új szórakozást, pl virtuális valóság szobát vgagy hasonlót. Vagy pedig a TV át fog alakulni valami mássá. Lásd például a rádiót, régen szinte csak a hírek miatt hallgatták, zene alig volt, aztán ezt a szerepet átvette a TV, így most ott nagyrészt zene megy.
Nem hülye az aki rajzfilmeket vagy épp akciófilmeket néz, csak szeritnem egy idő után elég unalmas lesz. Ha meg élvezni had élvezze. Viszont az már idegesítő, ha valaki akárhol van, akármit csinál, kitalálja, hogy neki 20.10-re otthon kell lennie mert Barátok Közt van!
frpeter: Erdekes labdafelutes, ugyanakkor nem csak a rajzfilmekre es az akciofilmekre igaz, hogy keveset ujitanak, vagy ahogy levezetted, alles zusammen a TV-re, de rajzolhatunk kicsit nagyobb kort, es mondhatjuk azt, hogy a mozira, a jatekokra es magara a nagybetus eletre is. :Đ Ez van, mindenhol megvannak az alap patternek (archetipusok, mesetipusok, szabalyok, viselkedesi formak, viselkedesi normak satobbi), ahogy kinosz a gyermekkorbol, egyre kevesebb felfedeznivalo marad a vilagban, es ez igy van jol.

Na, de visszakanyarodva a TV-re (amit en sem nagyon nezek, igy nem vedeni akarom, csak szeretek ellenerveket felhozni az ordog ugyvedjekent, es vitazni), azert meg odebb van, hogy kihal a TV, es kenytelenek leszunk atszokni agyba ultetett interface-eken at aramoltatott virtualis vilagokba, jelenleg ott tartunk, hogy a 10 millio magyarbol durvan 2.5 millio nezi a Baratok Koztot es masik durvan 2.5 millio a Megasztart a masik csatornan, ha a Valo Vilag 4 beindul, meg jobban meg fognak ugrani a szamok, egyelore tehat mi, TV utalok kisebbsegben vagyunk. :-D

#130 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 02:56

Idézet

RTL Klub téma. Ez a kis témalopkodós dolog sajnos valós és igazi. Más forrásokkal is beszéltem erről és ők is azt mondták, igencsak csinálja ez a csoport, aki késziti a müsort, nem lehet ellene mit tenni. Mondjuk azért annyit tenni fogok, hogy a következő adást meg fogom tekinteni és ha megent lesz igen komoly hasonlóság, akkor azért megvannak hálistennek a megfelelő hacker eszközök ahhoz, hogy elérjük a gyerekeket! Kép
Myko Alto: Vedd fel videora, es hasonlitsd ossze feltetlenul.

De ha tenyleg csak "temalopkodas" van, tovabbra is azt mondom, amit a hirkommentben, ezen meg csak felhaborodnunk sem szabad. Mi sem a kabetzsebunkbol huzzuk elo a temakat (mar az ilyen temazos cikkekben es nem a kritikakban, ami mas temakor), a felvetett temak nagyon is aktualisak, mindenhol felbukkantak az elmult hetekben a HWSW-tol a Prohardverig, hogy csak ket magyar tech portalt emlitsek, ahova idonkent bekukkantok, sanszosabb tehat, hogy azokat inkabb olvassa az RTL Klub szerkesztosege, ahogy az is, hogy a tegnapi musor (ugy latszik senki nem latta) nem csak az emlitett, ide is atvett harom temat vette at innen vagy mashonnan, hanem bizonyara foglalkozott meg par tovabbival is.

Amugy meg mind ismerjuk az ilyen oriasok modszereit, meg ha szo szerint ideztek volna a cikkeket forrasmegjeloles nelkul, akkor sem tehetnenk ellenuk semmit, meg egy jo ugyveddel sem, meg akkor sem, ha a lapunk kotelespeldanya archivalva lenne a megfelelo helyen, a csatorna durva becslesem szerint naponta tobb szazszor serthet torvenyt (mar a reklamtorvenyt is kozel ennyiszer, meg az a rengeteg csusztatas a hirekben es bulvarhirekben, a sok atvert Monika/Balazs statiszta, a filmek valoszinuleg jogtalan ujravagasa satobbi), nagyon ertelmetlen dolog lenne meg akkor is nekik menni, siman pattintananak le minket, vagy ha felduhitenenk oket, meg mi huznank a rovidebbet.

#131 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 09:44

Hát ha belegondolok így utólag hogy tényleg 5-6 éve még hogy szerettem az akciófilmeket pl, akkor elég vicces. Egyébként azért írtam ezt a két példát, mert ezeket néztem sokat anno. Így a többiről nem nagyon van mit mondanom. Viszont ez az élet példa igaz, hogy egy bizonyos területen ncisn több felfedeznivaló, épp ezért kell új területekre menni Kép Például elkezdtem motorozni anno, és még nem unom, pedig elég sokat csinálom. Lehet mást pont a Pókember köt le ennyire, ami meg engem nem. És ez a szerencse, mert legalább van egy kis változatosság az emberek közt.
A VV4-ről inkább nem ejtenék szót, addig néztem én TV-t. A sok birkát viszont tényleg nem tudom megérteni. Hogy abban mi a jó. Talán beleélik magukat egy-egy szerepbe, és ez izgatja őket? A Megasztárral is úgy vagyok, hogy az első kettőnek még láttam valaki értelmét, de mostmár az is erőltetett.

#132 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:14

Idézet

A VV4-ről inkább nem ejtenék szót, addig néztem én TV-t. A sok birkát viszont tényleg nem tudom megérteni. Hogy abban mi a jó. Talán beleélik magukat egy-egy szerepbe, és ez izgatja őket?
Apropo, olvasta valaki az Aniko konyvet? :Đ))

#133 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:21

Idézet

Idézet

A VV4-ről inkább nem ejtenék szót, addig néztem én TV-t. A sok birkát viszont tényleg nem tudom megérteni. Hogy abban mi a jó. Talán beleélik magukat egy-egy szerepbe, és ez izgatja őket?
Az ki?

#134 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:34

Idézet

Idézet

Az ki?
Mivel nem tettel smiley-t, a kerdesed bizonyara oszinte tudatlansagbol fakad. :-D

Molnar "Nagy O" es "VVAniko" Aniko Magyarorszag 26-odik legnagyobb sztarja, csak nehezen kerult be a Valo Vilagba (ezert itt dobtam fel a temat) ugy, hogy leszopta a producert (az azota filmrendezove es szinten irova avanzsalt Arpa Attilat), majd kis hijan megnyerte, masodik lett. Az utan az RTL Klubot otthagyta, eloszor popsztar lett (ha minden igaz, egy single-ig jutott), majd a TV2-n lett showmusora, o volt az a "szingli", akiert nem tudom hany ferjelolt versenghetett a Nagy O cimu musorban, a dolog szepseghibaja annyi volt, hogy titokban vegig komoly parkapcsolatban elt, le sem szarta a musor gyozteset. Legutoljara ismet csatornat valtott, most a Viasat 3-mon szerepel az image-e (tehat valaki mas produkalja magat a rola mintazott babban a Sztar Var cimu musorban, jo penzert), emellett egyike hazank keves hivatasos, fizetett bloggerenek, es irova is elolepett, a kerdesem targya, a Mellbedobas cimu remekmuve par hete jelent meg, amiben leirja az elettortenetet, hogy kivel, mikor, hogyan es milyen aktust kellett folytatnia, hogy elobbre lepjen a sztarok rangletrajan.

Mondjuk a konyvet meg nem olvastam, ezert dobtam fel a kerdest, hatha valakinek volt hozza szerencseje, es van rola velemenye, a csaj ugye eredetileg az RTL Klubrol indult (igaz mar elotte is rengeteg sztarnak volt a macaja), igy a csatornahoz kotheto.

#135 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:39

Nem, nem olvastam, és az igazat megvallva nem rajongok az efféle "sikerkönyvekért". Ha nagynehezen könyvfalásra veszem magam, inkább valamelyik neves fantasy regényt veszek a kezembe, ami bár nem annyira izgalmas, mint az említett sztárok önvallomásai, én mégis többre értékelem.:Đ

#136 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:42

Ja, így már rémlik valami Kép Viszont a vicc az, hogy nem ő a fasz, hanem a többi, akik fizetik. legalább jól néz ki, mert a képe nincs előttem.

#137 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:43

Idézet

Ja, így már rémlik valami Kép Viszont a vicc az, hogy nem ő a fasz, hanem a többi, akik fizetik. legalább jól néz ki, mert a képe nincs előttem.
hát, ha valakinek bejönnek az NDK-s úszónő alkatok, akkor igen.Kép

#138 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 10:47

Idézet

Idézet

hát, ha valakinek bejönnek az NDK-s úszónő alkatok, akkor igen.Kép
Yep, nem csak a "palyaja" undorito, de a kinezete is meglehetosen ellenszenves, legalabbis meg senkivel sem talalkoztam, akinek bejott volna. Leginkabb "NDK-s uszonokent" lehet definialni, ahogy Zoenn kollega is irta (meg sok fikazo SMS-ben a villaba), eleg draballis allatnak tunik, nincs alakja (igaz nem kover), es volt tobb mellplasztikaja, igy akkora togyei vannak, mint Samantha Foxnak es Briana Banks-nek egyuttveve. :Đ))

#139 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 11:07

Akkor valszleg ezért nem maradt meg bennem, ha láttam egyáltalán Kép

#140 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 03. 14:08

Idézet

Ingen: figyeld meg, egyszer még kimosom a szádat szappana és akkor nem leszel ilyen mocskosszájú! Ilyen alapon téged is lefaszozhat bárki, mert mondjuk nem szeretd a Barbie cuccokat hordani (ne ess pánikba, tőlem senki nem fogja megtudni, hogy valójában igenis szereted) Kép

Ez király volt!!! Kép Kép Kép

(InGen, persze nincs harag köztünk, nehogy azt hidd, csak ez megint az a szitu, amikor jót röhögök az egymás ugratásán! Kép)

Ford:

Amúgy én sem tudtam, ki az az Anikó ... Kép Bár már mexokhattam vna, hogy Te mindig mindenkiről mindent tudsz!! Kép

A valóságsókról még annyit, hogy a témában évek óta nekem csak egyetlenegy jön be, a "Topmodell leszek", bár az ugye a Viasaton megy. Mondjuk abban csak az a csoda, hogy a lányok nem fojtják meg egymást a végére ... rettenetes! Kép Bár ezen is jókat röhögök, hiszen sajna a tapasztalataim hasonlóak az ex, ún. barátnőimmel kapocsban. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó