HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#141 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 30. 07:20

Vellkámm Halcet!

Örülök hogy látlak és remélem hogy nekiesel újra a GK-nak!KépKép

A hálflájf 2-t meg csak ne kiabáljuk el!Kép

#142 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 19. 11:53

"Több milliót költöttünk már a projektre, és továbbra is ontani fogjuk belé a pénzt, hogy minden idők legélvezetesebb FPS játéka legyen. Ha ez azt jelenti, hogy 2005-re kell halasztani a megjelenést, zokszó nélkül megtesszük. Ha újabb 20 milliót kell rá költeni, megtesszük."

Hat erre en csak annyit tudok mondani, hogy sok-sok jatekfejlesztonek kene kovetni ezt a az elvet. Bar nem ttszik a tovabbi csuszas, de inkabb kesobb egy jo jatek mint elobb egy rossz...

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#143 Guest__*

Elküldve: 2004. 04. 19. 11:58

Gondolom hogy csak durván túloztak és ezek nem komoly adatok, szerintem már csk utálják hogy egyfolytában azzal csesztetik őket hogy mikor lesz már készen! Ha ennyi lóvé megy már bele, akkor mennyibe fog kerülni a játék? 50000ft-ba? Vagy mennyibe? No persze nekem ez a dolog tárgytalan.Kép

#144 Felhasználó inaktív   Nasty 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 15:50

"Remélem lesz olyan jó mint a Farcry!Biztos sőt tuti!I LOVE HL csak már ne kéne várni..."Ezt egy junkytól hallottam a Blahán az aluljáróban!
No buts miau!That's the law!

#145 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 16:09

Ja csak nem mindegyik cég teheti meg,hogy ennyit áldoz egy játékra. Kevés pénzből is lehet nagyot alkotni!!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#146 Felhasználó inaktív   Mazder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 17:52

ezt olyan szépen mondtad teljesen meghatódtamKép
Mazder remember that name!

#147 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 18:52

Idézet

Ja csak nem mindegyik cég teheti meg,hogy ennyit áldoz egy játékra. Kevés pénzből is lehet nagyot alkotni!!!

Ez igy van, de megsem sikerul tul gyakran. Sot a jatekok szamat tekintve igen ritka eset.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#148 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:29

Jójó ebben is van valami, de akkor is érted azért mégis 20 millió dollár...kisebb filmek költségvetése!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#149 Guest__*

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:23

http://www.gamespot....ws_6094509.html

Nem is szaporitom a szót! Nem lesz HL2 2004-ben! KépKépKépKép

RUMOR #1: Half-Life 2 has been delayed until 2005.

#150 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:34

Ugyanezt egy regebbi cikkben is leirtatok. Akkor is volt egy riport valakivel, es egy az egyben ugyanezt mondta.. a cel a legjobb FPS, a penz es az ido nem szamit. Szerintem ez igy helyes.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#151 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 14:35

szerintem elolvashatnad az egesz pletykarovatot, es utana rajonnel hogy semmi valosagalapja nincs a dolognak, hl2 iden nyaron lesz.-

#152 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 14:39

Neked legyen igazad Flek0! Kép

#153 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 02. 19:43

Hát én többet nem is nézek utánna semminek és nem is tippelek mert mindenki csak háborog hogy ő valami mást hallot!

Megvárom míg biztosan a kezemben tarhatom és akkor fogom kiabálni hogy "hálflájfkettő-hálflájfkettő!" KépKép

#154 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 18:39

Lattatok az uj E3-as HL2 videot? En meg csak a kezi kamerasat de most toltom a masikat. Csak az a baj vele, hogy 700 megas... A kezikameras valtozatban a vegen ott volt a CS2!!!! Nagyon durva lesz. Mar alig birom kivarni a megjelenest!

#155 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:40

mi is pont most néztuk meg!

nagggggyon durrrrrvaaaaaaa!!!!! iszonyat kemény lesz a hl2, de a cs is!

bar szerintem a cs2 azé nem lesz sikeres, mer az egy már sokkal jobban bejáratott, nagyobb a kozonsége.

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#156 Felhasználó inaktív   JackDaniels 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 08:21

Hááááááááááát, állat! Asszem nem sok minden mást tudok mondani erről.

Sims?? Nem értem!!! Én szoktam sms-ezni de minek oda az "i" betű?????????

#157 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 16. 22:53

Szerintem a CS1-ről majd szépen lassan átmegy mindenki CS2-re, ala Jedi Knight2-ről Jedi Academy-ra előbb-útobb.

#158 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 00:30

Ami engem illet, én áttérek a CS345-re is, csak adják már ki a Half-Life 2 játékot, mert NINCS MIVEL JÁTSZANI!!!! Kép

#159 Guest__*

Elküldve: 2004. 05. 17. 08:36

Csak az nam mind1 hogy milyen gyorsan tudnak majd váltani. Kíváncsi vagyok a CS2 gépigényére. A CS1 a minimális gépigénye miatt sokaknak nyújtitt élményt, nincs mindenkinek hájend gépe. Bár gondolom hogy a CS2-nél sem fognak olyan rettenetesen elszállni.

Ha meg majd nem jön be a dolog, akkor jöhet mindenki Global Ops-ozni!KépKép

#160 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 13:43

Nos iment olvastam egy beta tesztet a hl2-rol egy ujsagban. Kimentek es tesztelhettek 3 palyat, az elso haramt raadasul. Emlekesztek meg a tavalyi E3-as igeretekre, es hogy azt hittuk (legalabbis en) szeptember utan, hogy ebbol nem lesz semmi. nos a beta teszt alapjan, azt irtak, hogy minden amit ott elmondtak benne van a jatekban. Egy dolgot nem tudtak kiprobalni, megpedig a minimalis gepigenyen jatszani. Ugyanis a keszitok azt igertek es igerik, hogy nem fog kelleni hozza eromu. Ha jo lemlekszem ilyen 6-7-8-9-1000mhz eleg neki, meg ilyen directx 6-ot kezelo videokartya... Ezek utan megint feleledt bennem a remeny, hogy igenis egy jo jatekot fogunk kapni. Egy olyan igazan jot!

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.