Half-Life 2
Elküldve: 2004. 11. 16. 15:33
Basszus, nekem még 1 napot várnom kell, akkor hozza házhoz a cdgalaxis...De sebaj, addig valahogy elleszek az underground 2-vel...
Elküldve: 2004. 11. 16. 15:39
Oooo az igen! Nekem is megvan! 96 oktober? Nekem mar frankon regebbinek tunik az a game. De az megerte a penzt. Viszont az utana kovetkezo egyik reszevel se jatszottam, mondjuk elajulva se voltam a kepektol amiket lattam azokrol.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 17. 16:28
Meghozta a futárszolgálat...Mit is mondhatnék? Találkozunk a jövőhéten!
Elküldve: 2004. 11. 17. 17:10
Jezusom emberek ne mondjatok rola semmit en is akarom enis enis!!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 17. 18:04
IGEN! Megerkezett! Igaz meg nem teljesen, de mar csordogal! Alig birom mar kivarni, de sajnos ebbol csak holnap este lesz jatek. De akkor mekkora!

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2004. 11. 17. 19:41
Ezt most nem annyira ertem. Megerkezett de nem teljesen??
Elküldve: 2004. 11. 17. 20:30
Hmm. A cuccos elég érdekes dolgokat produkált az Ati 4.11-es driver-ével, úgyhogy fogtam magam és visszaraktam a 4.8-at. Azóta nincsenek grafikai bugok.
Elküldve: 2004. 11. 18. 10:50
Nem létem oka a HL2. Beleszerettem maximálisan, ugyan Ravenholmban elakadtam, mert a pálya egy részénél nem jön a pap és nem indítja be a kis szerkezetet, minek segítségével átjuthatnék a templomhoz vezető tetőre.
Driver kérdésedet az új ATI HL2 Beta (4.12) driver orvosolja maximálisan! a 9800 pro-mon megy is rendesen!
Elküldve: 2004. 11. 18. 10:52
Hat akinek tellik ilyen kartyara
Elküldve: 2004. 11. 18. 11:08
Dátum: 2004. November 17.
Időpont: 11:05 CET
Helyszin: Budapest
Küldetés célja: Szerezz egy Half-Life 2-t Aviumnak, ha akarja, ha nem!
Küldetés folyamatban.stop. Legjobb ügynökünket állítottuk az ügyre! stop.
Dátum: 2004. November 17.
Időpont: 11:05 CET
Helyszin: Budapest
Küdetés állapota: teljesítve!!!!!!!
Magyarán AVi, itten a HL2-d!!!!
Elküldve: 2004. 11. 18. 11:37
Oh basszus es akkor mi lesz a karacsonyi meglepetessel? Azt akartam nyomni kari este mint vadi uj szerzemenyt. Lehet akkor NFSU2 lesz karira?
#274 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 18. 14:13
Myko, én is elakadtam a Ravenholmost pályában, gyanítom nekem is ugyanannak kéne történnie. A shotgunt már megkaptam egy ideje, majd később egy kerítésen átugrottam, és egy olyan helyen vagyok ahol fel lehetett menni a háztetőre. A szemben lévő ablakon kiszólt a shotgunos csávó, majd elment. Azóta nem történik semmi. mi a fenét csináljak?
Elküldve: 2004. 11. 18. 20:40
Ha megkaptad a shotgunt, akkor menj át a szemközti ház tetejére, ott be az ajtón és a szoba túlsó végében ott a lift... lehet lemenni!
Elküldve: 2004. 11. 18. 23:45
vágom hol vagy. Itt be kell menni oda ahol a csávesz szólt és onnan szinte teljesen egyenes út vezet fel a ház tetejére a templommal szemben és ott várni és aprítani kell amíg nem küldi át a liftet.
Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/
Elküldve: 2004. 11. 19. 20:20
Segítsetek

Elküldve: 2004. 11. 20. 07:17
Hali!
Nemtudtok 1 végígjátszást?
És vmi tippet, hogy mit állíthatok a grafika terén nagyobbra, hogy ne szaggassa szét a gépet?
Amúgy nektek is sokáig tölt?
Köszi!
Helló!
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.
Elküldve: 2004. 11. 20. 09:59
Jééé, egy Cold Fire, de rég láttalak!
Nos, HL2 szerintem nem igényel végigjátszást, hiszen visz magától előre az egész, nem kell ehhez külön lerás! Mindent megtalálsz a megfelelő helyen! Szerintem ne is használj hozzá leírást, megölöd a játékot!
Grafika területén... Anti-Alising és az Antistropic Filteringet ne kapcsold be, a Reflection-t vedd le simple-re, stb... Nekem nem tölt sokat, pedig csak 2400+ AMD-m van.
Véleményem a játékról, tömören: Sejtettem, hogy olyan élményben lesz részünk a második részben, hogy az csak na, de ez a mestermű MINDEN várakozásomat felülmúlta! "Könnyedén" belibbent a játékpiacra (mit nekünk egy év csúszás) és van egy olyan érzésem, hogy le fog tarolni mindent!!