HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#521 Felhasználó inaktív   The God of War 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 27. 15:14

nyomtam az E-t és kinyílt
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise...Érted, ugye? XD

#522 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 03. 23:33

Hi! A HL2DM-hez kéne segítség. Mikor a hawerom szervert akar csinálni akkor kilép a játékból és hibaüzenetet ír ki. Eredetiben van meg neki.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#523 Felhasználó inaktív   -ZS- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 17:37

Hi all!Modellezőket, programozót és textúrázó/photoshop-os embereket keresünk egy nagyon jó, SCI-FI HL2 modhoz!!mail: oriastorpe@netscape.netMSN: halo_838@hotmail.com

#524 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 06:53

Idézet

Hi! A HL2DM-hez kéne segítség. Mikor a hawerom szervert akar csinálni akkor kilép a játékból és hibaüzenetet ír ki. Eredetiben van meg neki.
esetleg ha leirnad mi a hibauzenet :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#525 Felhasználó inaktív   jordan560 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 00:14

helosztok...lene egy kérésem töletek..hogyan lehet inen játékot letőlteni?köszi mindekinek...

#526 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 20. 00:35

Hát, innen elég nehéz letölteni játékot, mivel mi ellenezzük a warezt, és nincs is fent egy játék se, csak a demója néhánynak:)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#527 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 16:47

Idézet

helosztok...lene egy kérésem töletek..hogyan lehet inen játékot letőlteni?köszi mindekinek...
tudom elcsepelt mar ez itt a GK-n, de barmelyik 576 es MediaMarkt polcarol le tudod tolteni a megfelelo penzosszegert :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#528 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 19:19

Nemnemnemnem! Kedves Avim! Ezt a játékot csakis és kizárólag és egyesegyedül EREDETIBEN szabad járatni! Ki kell érte adni a lét és azt is megmongom miért! Kb egy hete újra feltettem a gépemre, kikapcsolódásként a WoW mellé. Kb 5 perc után ismét arra az elhatározásra jutottam, mint anno: ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek! Kép

#529 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 19:35

EMi bátyám, vagy én vagy te érted félre Avit, de amit ő mondott az eléggé eredeti lenne, nem?Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#530 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 21:18

Én egyiketse értem!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#531 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 23:43

Idézet

ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek! Kép
/nagyonegyetértés

#532 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 07:17

Idézet

Nemnemnemnem! Kedves Avim! Ezt a játékot csakis és kizárólag és egyesegyedül EREDETIBEN szabad járatni! Ki kell érte adni a lét és azt is megmongom miért! Kb egy hete újra feltettem a gépemre, kikapcsolódásként a WoW mellé. Kb 5 perc után ismét arra az elhatározásra jutottam, mint anno: ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek! Kép
ezzel tokeletesen egyetertek, bar szamomra a "hangulat" szot a Marathon/Halo fejezi ki legjobban, de a legszebb es elethuebb FPS a HL2 :Đ

#533 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:01

Idézet

Idézet

ezzel tokeletesen egyetertek, bar szamomra a "hangulat" szot a Marathon/Halo fejezi ki legjobban, de a legszebb es elethuebb FPS a HL2 :Đ
Itt énis csatlakozom!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#534 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:07

Ááá! Most vagyok a kis légpárnás járművel történő száguldozásos megoldásnál! Kép Nagyon élvezem, ráadásul csodaszép a kicsike! De várom már a második epizódot, sejj!

#535 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:10

Ha egyszer haza megyek megcsinálom ami eddig megjelent a MINERVA-ból. Csak kicsit néztem bele, de jó volt.

Azt a Marathont meg nem ismerem, de wiki szerint nem is fogom. Fene, imádom a scifit erre csak Macintoshra van, morr.

#536 Felhasználó inaktív   vadmammut 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 15:16

Sziasztok!
Én elakadtam.A teleportáló gépnél vagyok,a csajszi egy téren egy irányitó bódéban és jobbról-balról folyamatosan jön 2-2 harcos.A csajszi folyamatosan mond valamit,de nem tudok angolul.Mit kell csinálni?Elöre is köszi!

#537 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 03. 23. 06:23

Akinek ez a trailer nem hozza meg a kedvét.... szerintem nincs olyan ember!

Az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam!

http://www.gametrail...vies/76696.html

Kép
Kép
Kép

#538 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 13:27

Idézet

Tjames,tjames....Tudom,sőtt tudjuk sokan hogy ez az egyik legjobb játék!De mi ebből már "ki nőttünk"!Ezt úgy értem hogy sztem mindenki akinek PC-je van/volt 10000%hogy kipörgette 1 vagy 2 éve!Még most is szuper játék,de a mostani pelusosokat ez már vmiért nem izgatja!Persze semmi félreértés ne essék ebből,te még nem rég fedezted fel ezt a játékot,aki akarja megszerzi!Am hol tartasz?Ep2?Kép

#539 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 03. 23. 15:26

Idézet

Idézet

Tjames,tjames....Tudom,sőtt tudjuk sokan hogy ez az egyik legjobb játék!De mi ebből már "ki nőttünk"!Ezt úgy értem hogy sztem mindenki akinek PC-je van/volt 10000%hogy kipörgette 1 vagy 2 éve!Még most is szuper játék,de a mostani pelusosokat ez már vmiért nem izgatja!Persze semmi félreértés ne essék ebből,te még nem rég fedezted fel ezt a játékot,aki akarja megszerzi!Am hol tartasz?Ep2?Kép
Kemény szavak kicsi Andris! Én is játszottam vele anno PC-n, de akkoriban nem tudtam élvezni a grafikát ebben a pompájában. Az Orange Boxot meg mint olyan azért nem a kőkorban adták ki, max egy éve (szerintem még annyi sincs) Ma délelőtt kivittem az ep2-t, szal mostanra az egész Orange Boxot kivittem (Team Fortress2 multiban ugye nincs olyan hogy kivittem, de játszottam vele :Đ )
Kép
Kép
Kép

#540 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 23. 16:07

Idézet

Idézet

Idézet

Kemény szavak kicsi Andris! Én is játszottam vele anno PC-n, de akkoriban nem tudtam élvezni a grafikát ebben a pompájában. Az Orange Boxot meg mint olyan azért nem a kőkorban adták ki, max egy éve (szerintem még annyi sincs) Ma délelőtt kivittem az ep2-t, szal mostanra az egész Orange Boxot kivittem (Team Fortress2 multiban ugye nincs olyan hogy kivittem, de játszottam vele :Đ )
Bandinak az már régi játék! Kép De még mindig ver egy csomó mai játékot hiába az über-brutál grafika.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28