Half-Life 2
Elküldve: 2006. 12. 27. 15:14
nyomtam az E-t és kinyílt
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise...Érted, ugye? XD
Elküldve: 2007. 02. 03. 23:33
Hi! A HL2DM-hez kéne segítség. Mikor a hawerom szervert akar csinálni akkor kilép a játékból és hibaüzenetet ír ki. Eredetiben van meg neki.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 03. 14. 17:37
Hi all!Modellezőket, programozót és textúrázó/photoshop-os embereket keresünk egy nagyon jó, SCI-FI HL2 modhoz!!mail: oriastorpe@netscape.netMSN: halo_838@hotmail.com
Elküldve: 2007. 03. 19. 06:53
Idézet
Hi! A HL2DM-hez kéne segítség. Mikor a hawerom szervert akar csinálni akkor kilép a játékból és hibaüzenetet ír ki. Eredetiben van meg neki.

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2007. 03. 20. 00:14
helosztok...lene egy kérésem töletek..hogyan lehet inen játékot letőlteni?köszi mindekinek...
Elküldve: 2007. 03. 20. 00:35
Hát, innen elég nehéz letölteni játékot, mivel mi ellenezzük a warezt, és nincs is fent egy játék se, csak a demója néhánynak:)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
Elküldve: 2007. 05. 01. 16:47
Idézet
helosztok...lene egy kérésem töletek..hogyan lehet inen játékot letőlteni?köszi mindekinek...

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2007. 05. 01. 19:19
Nemnemnemnem! Kedves Avim! Ezt a játékot csakis és kizárólag és egyesegyedül EREDETIBEN szabad járatni! Ki kell érte adni a lét és azt is megmongom miért! Kb egy hete újra feltettem a gépemre, kikapcsolódásként a WoW mellé. Kb 5 perc után ismét arra az elhatározásra jutottam, mint anno: ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek!

Elküldve: 2007. 05. 01. 19:35
EMi bátyám, vagy én vagy te érted félre Avit, de amit ő mondott az eléggé eredeti lenne, nem?

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
House MD
House MD
Elküldve: 2007. 05. 01. 21:18
Én egyiketse értem!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 05. 01. 23:43
Idézet
ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek! 

Elküldve: 2007. 05. 02. 07:17
Idézet
Nemnemnemnem! Kedves Avim! Ezt a játékot csakis és kizárólag és egyesegyedül EREDETIBEN szabad járatni! Ki kell érte adni a lét és azt is megmongom miért! Kb egy hete újra feltettem a gépemre, kikapcsolódásként a WoW mellé. Kb 5 perc után ismét arra az elhatározásra jutottam, mint anno: ennél szebb és jobb FPS nincs és az utóbbi éveket elnézvén... hát nem is lesz egy darabig. Ezzel lehet parázs vitát nyitok, de ez a való gyerekek! 

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:01
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:07
Ááá! Most vagyok a kis légpárnás járművel történő száguldozásos megoldásnál!
Nagyon élvezem, ráadásul csodaszép a kicsike! De várom már a második epizódot, sejj!

Elküldve: 2007. 05. 02. 20:10
Ha egyszer haza megyek megcsinálom ami eddig megjelent a MINERVA-ból. Csak kicsit néztem bele, de jó volt.
Azt a Marathont meg nem ismerem, de wiki szerint nem is fogom. Fene, imádom a scifit erre csak Macintoshra van, morr.
Azt a Marathont meg nem ismerem, de wiki szerint nem is fogom. Fene, imádom a scifit erre csak Macintoshra van, morr.
Elküldve: 2008. 03. 09. 15:16
Sziasztok!
Én elakadtam.A teleportáló gépnél vagyok,a csajszi egy téren egy irányitó bódéban és jobbról-balról folyamatosan jön 2-2 harcos.A csajszi folyamatosan mond valamit,de nem tudok angolul.Mit kell csinálni?Elöre is köszi!
Én elakadtam.A teleportáló gépnél vagyok,a csajszi egy téren egy irányitó bódéban és jobbról-balról folyamatosan jön 2-2 harcos.A csajszi folyamatosan mond valamit,de nem tudok angolul.Mit kell csinálni?Elöre is köszi!
Elküldve: 2008. 03. 23. 06:23
Akinek ez a trailer nem hozza meg a kedvét.... szerintem nincs olyan ember!
Az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam!
http://www.gametrail...vies/76696.html
Elküldve: 2008. 03. 23. 13:27
Idézet

Elküldve: 2008. 03. 23. 15:26
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 03. 23. 16:07
Idézet
Idézet
Idézet

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down