The Sims 2
#61 Guest__*
Elküldve: 2004. 10. 28. 07:16
Na már töltöm is le az imaget és már építek is...Remélem!
#62 Guest__*
Elküldve: 2004. 10. 29. 09:10
Hát megvan a játék,de nem az a húúúddeee...Sokkal jobbra számítottam.aztán letöltöttem a Mini_imaget,hogy lehessen építkezni,de nem tudom megcsinálni,pedig az eredeti .exe-t használom,meg a Daemonba is bekapcsoltam mindent,de mégsem jó...De azért kicsít nyúztam,és a karakterépítés nagyon bejött!Szóval jó is meg rossz is ez a game...De majd az őszi szünetben belemerülök!
#63 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 16. 11:34
Hát már lett gyerekünk is meg minden,de sajna nagyon sokat kellett vele törődni és inkább betöltöttem a régi mentést..Mert jó a család,csak ha sokan vagytok akkor már nehéz az irányításuk és mindenki rinyál...Szóval inkább hagyom egy kicsit.

Elküldve: 2004. 11. 16. 12:14
Ehh...Sims2...ehh...inkább tolnál valami értelmes játékot!
NFSU2-t például!

#65 Guest__*
Elküldve: 2004. 11. 19. 08:24
Hát én még az UT3003-al szokatam nyomulni,de lazításnak jó a Sism,de az autós gameket nagyon utálom.A NFSU2-ről már hallottam,meg is van havernak,de nem mozgat a dolog...
Elküldve: 2004. 12. 05. 10:21
Válassz egy mirrort, majd lépj be a kép alján található Enter ikonnal és ott lesz a főoldalon a felsorolt játékok közt!
Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2004. 12. 05. 16:06
Ez nem WAREZ oldal így kéretik az ilyen nemű dolgokat mailben intézni ha lehetséges...

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 12. 05. 19:36
Vállalom bűneimet...

Há' könyv az nem ke', mer' nem mozog az asztal othúl!
Jegy az Operába meg azé' nem ke', mer' nincs mit rajtam operáni!
Elküldve: 2005. 01. 24. 22:19
HA kell valakinek crack a Sims2-höz csak írnia kell a [moderálva]
Épiteni is lehet vele!!!!!
Elküldve: 2005. 08. 25. 15:29
Idézet
email címem killer9014@citromail.hu előre is kösz
Elküldve: 2005. 10. 27. 23:03
Idézet
franko@mmszbp.hu emilre
Köszönöm
Elküldve: 2005. 12. 01. 00:48
Ugyan nem vagyok kulonosebben rajongo (a Sims 1-2-t nem is probaltam, csak a Bustin' Outot), de furja az oldalam egy kerdes, amire bizonyara a konzolos Sims-esek, vagy a temaban sok cikket olvaso rajongok tudjak a valaszt, igy hangzik:
Mennyire azonosak a PC-s Sims 2-vel az erosebb konzolokra megjelent valtozatok? Mert az nyilvanvalo, hogy a mobilos es a GBA-s Sims 2 peldaul teljesen mas, lajtosabb motorral fut, de mondjuk a PSP-s, X-es, GC-s es PS2-es Sims 2 (polycountot, texturameretet, halozati jatekot es nehany aprosagot leszamitva) azonos a PC-s nagytestverrel, vagy szinten csak mas motorral keszult, hasonlo, de mas kuldeteseket nyujto jatek, tehat nem port?
Mennyire azonosak a PC-s Sims 2-vel az erosebb konzolokra megjelent valtozatok? Mert az nyilvanvalo, hogy a mobilos es a GBA-s Sims 2 peldaul teljesen mas, lajtosabb motorral fut, de mondjuk a PSP-s, X-es, GC-s es PS2-es Sims 2 (polycountot, texturameretet, halozati jatekot es nehany aprosagot leszamitva) azonos a PC-s nagytestverrel, vagy szinten csak mas motorral keszult, hasonlo, de mas kuldeteseket nyujto jatek, tehat nem port?
Elküldve: 2005. 12. 01. 09:53
A sims 2 jo játék,söt átis irtam a játékot,kicsit átalakitot m az embereket tetszésem szerint:)
Elküldve: 2005. 12. 01. 13:26
Én pedig tervezem - most, hogy lassan ismét rendszeresen pénz áll a házhoz -, hogy hamarosan megveszem a The Urbz-ot, legutóbb már csak 6 E Ft-ért láttam (és még nem is volt Platinum).
A Sims 2 is jó lehet - bár abból csak 1x láttam egy reklámot az MTV-n, de nagyon jól nézett ki!
Uebben a témában még érdekel a Singles, amit már tényleg olcsón vesztegetnek, és a Playboy: The Mansion is.
A Sims 2 is jó lehet - bár abból csak 1x láttam egy reklámot az MTV-n, de nagyon jól nézett ki!
Uebben a témában még érdekel a Singles, amit már tényleg olcsón vesztegetnek, és a Playboy: The Mansion is.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 12. 01. 17:36
Idézet
Ugyan nem vagyok kulonosebben rajongo (a Sims 1-2-t nem is probaltam, csak a Bustin' Outot), de furja az oldalam egy kerdes, amire bizonyara a konzolos Sims-esek, vagy a temaban sok cikket olvaso rajongok tudjak a valaszt, igy hangzik:
http://thesims2.ea.c...e/index_ps2.php
Ezek a legfőbb infók, ahogy nézem a játék kihasználja plö az EyeToy adta lehetőségeket.
Elküldve: 2005. 12. 13. 20:51
Idézet
A sims 2 jo játék,söt átis irtam a játékot,kicsit átalakitot m az embereket tetszésem szerint:)
NFS Most Wanted Forever and Nissan Skyline!csak kár hogy nincs benne a nissan skyline a most wanted ben!