HWSW Informatikai Kerekasztal: Imperium Galactica I és II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Imperium Galactica I és II

#21 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 09. 17:30

Moderalta: Lord Mixxx (problema eseten tessek a Myko irodaja elott levo sor vegere beallni)
Have a good byte!!!

#22 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 09. 18:21

Hát nem tudom, szvsz ha leállítanák az kinn lenne a hivatalos oldalon (www.galaxyandomeda.com) is...
Mental Static  - blog minden hülyeségről

#23 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 09. 18:33

Hát nem tudom, szvsz ha leállítanák az kinn lenne a hivatalos oldalon (www.galaxyandomeda.com) is...
Kinnt van a fórumon, nézd csak meg. Hamarosan szerintem a hivatalos oldalnak is annyi. Ha mázlink van akkor valamelyik másik kiadó felkarolja a már majdnem kész projectet!

#24 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 11. 16:37

Egyike vagyok annak az igazan keves embernek, akik az elejetol fogva segithette es lelkileg tamogathatta a Digital Reality-t, mert regen ez volt a nevuk! Az egyik beta tesztere voltam az Imperium Galacticanak, es vegigkiserhettem az egyik foprogramozo Snowman karrierjet! Nagyon szep idok voltak azok, minden jo es rossz oldalaval egyutt! De sajnos a baratsag anyagi okok miatt megromlott es azota nem tartjuk a kapcsolatot! Viszont nehez lenne leirni azt a buszkeseget, mit akkor ereztem, mikor kijott az I.G.! Arrol nem is beszelve, amikor meglattam, hogy hogyan fog kinezni az I.G. 2!!! Mivel akkor mar nem voltam kapcsolatban Snowman-nel, nem tudtam megkerdezni, hogy hogyan voltak kepesek ilyen animaciokat csinalni ebben a gameben! Sebaj! Azert buszke vagyok ra es a munkajara! Es itt van nekem most Myko, akire ugyancsak buszke lehetek...no azert nem annyira...de azert egy kicsit...ehhe! :Đ
Kép

#25 Felhasználó inaktív   *SHADOW* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 20:30

"mert régen az volt a nevük"

Még mindig Digital Reality a nevük, szóval nem értem ezt...

Az animokat meg kár hogy nem tudod, nagyon érdekelne....

Mental Static  - blog minden hülyeségről

#26 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 12. 13:24

Bocsesz! Mivel irtam, hogy nem tartom mar veluk a kapcsolatot, ezert nem tudhattam, hogy meg mindig az a nevuk...elnezest... Kép
Kép

#27 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 13. 22:25

Egyike vagyok annak az igazan keves embernek, akik az elejetol fogva segithette es lelkileg tamogathatta a Digital Reality-t, mert regen ez volt a nevuk! Az egyik beta tesztere voltam az Imperium Galacticanak, es vegigkiserhettem az egyik foprogramozo Snowman karrierjet! Nagyon szep idok voltak azok, minden jo es rossz oldalaval egyutt! De sajnos a baratsag anyagi okok miatt megromlott es azota nem tartjuk a kapcsolatot! Viszont nehez lenne leirni azt a buszkeseget, mit akkor ereztem, mikor kijott az I.G.! Arrol nem is beszelve, amikor meglattam, hogy hogyan fog kinezni az I.G. 2!!! Mivel akkor mar nem voltam kapcsolatban Snowman-nel, nem tudtam megkerdezni, hogy hogyan voltak kepesek ilyen animaciokat csinalni ebben a gameben! Sebaj! Azert buszke vagyok ra es a munkajara! Es itt van nekem most Myko, akire ugyancsak buszke lehetek...no azert nem annyira...de azert egy kicsit...ehhe! :Đ
A galaxy andromeda-t nem a digital realití fejlesztette,hanem a philos kezdte meg,majd a DG-vel jogi gondokba keveredtek,a játék más nevet kapott(elöször a neve imper3 volt),más fejlesztökhöz került,és most a CDV leállította a projectet.

#28 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 13:36

A galaxy andromeda-t nem a digital realití fejlesztette,hanem a philos kezdte meg,majd a DG-vel jogi gondokba keveredtek,a játék más nevet kapott(elöször a neve imper3 volt),más fejlesztökhöz került,és most a CDV leállította a projectet.

Acsikia oreg, ki beszel itt a galaxy andromedarol? En az Impreium Galacticarol irtam! Nem tudsz olvasni? Vagy mi van veled? Tul sok a joe mostanaban?

KépMalfoy by Mardekár :-D

Kép

#29 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 21:35

Acsikia oreg, ki beszel itt a galaxy andromedarol? En az Impreium Galacticarol irtam! Nem tudsz olvasni? Vagy mi van veled? Tul sok a joe mostanaban?

KépMalfoy by Mardekár :-D

Ja tudom már mert te csak azt nézed meg hogy mi a legfelsö üzenet és hogy mire lehet válaszolni,azt már nem nézed meg hogy a felsö üzik alatt miröl beszéltunk.Ha meg erre azt akarod válaszolni hogy ez nem igaz akkor kérem mi itt a probléma???Mi a galaxy andromédáról beszéltünk még mielött te ide betoltad szép hires arcoskádat.Nem kell rögtön felháborodni,én csak folytattam egy gondolatmenetet.Bár igazad van egy jo nagy fasz lehetek.Löjjél fejbe nyugodtan.:-D)

#30 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 18. 15:38

Nem mondtam, hogy az vagy, de mivel az en uzenetemre valaszoltal, ezert akkor most kis a hulye? Olvass vissza! Na mind1! Mar ugy is beket kotottunk! Peace... :Đ))
Kép

#31 Felhasználó inaktív   Hans 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 09. 15. 12:00

Üdv!Én az IG II-t ismerem. El nem tudtam gondolni, hogy mire kell 4 CD. Ma már tudom. Briliáns ötlet, hogy gyakorlatilag 3 játék van ugyanahoz a közeghez. Csak az 1. CD a közös. A szinkron, és a hozzá kiírt szöveg is ámulatba ejtett. Eszméletlen a hatás. Mondjuk egy kicsit kár, hogy a nincs minden szinkronizálva. Apró dolog, de lehettek volna a videók változatossabbak. Az első 1-2 alkalommal még odavoltam a terraformálók vidójától, de azután kikapcsoltam. Legalább fajonként lehetett volna más. A terraformálóknak pedig nem is volt videója. Mindazonáltal ha minden játéknak csak ennyi hibája lenne, csupa csúcs játék jönne ki.Én nem tapasztaltam, hogy olyan nagy túlerő kellene. A túlerő kell. Mindíg kell. Soha a történelem során nem győzött még a gyengébb. Legfeljebb a gyengébbnek tartott. Ha nem mennyiségi, akkor minőségi túlerőben kell lenni, hogy győzz. Ez igaz minden játékra. Erre is.
"... ha valaki már méh, ezt a minõségét arra szokta felhasználni, hogy mézet készítsen. A mézkészítésnek pedig egyetlen értelmes okát és célját abban látom, hogy én a mézet megegyem.” (Kovács János)

#32 Felhasználó inaktív   Jaden B 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 29. 23:11

Hali!

Én még csak most, hogy a Gamer-höz hozzáadták az IG2-t, próbáltam ki és rohadtul tetszik!!! Kép Látszik, hogy a Reality-sek sokat merítettek az Orion szériából (amúgy az első része szintén király!Kép A 3-at meg elk*rták...Kép), de talán még jobb is, mint azok!

"...azok nem is élő halak voltak!"

#33 Felhasználó inaktív   Borg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 05. 23:16

Mármint az Orion 3at ugye?..

mellesleg szerintem az 1 nek jobb volt a storija!Ott a birodalom tisztje voltál.És szép lassan lettél az uralkodó....a kettőben meg egyből birodalom uralkodója vagy és a birodalmad 1 bolygó!

Cogito ergo Sum! Vampire of the Games

#34 Felhasználó inaktív   Jaden B 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 09. 01:31

Mármint az Orion 3at ugye?..

mellesleg szerintem az 1 nek jobb volt a storija!Ott a birodalom tisztje voltál.És szép lassan lettél az uralkodó....a kettőben meg egyből birodalom uralkodója vagy és a birodalmad 1 bolygó!

Igen, az Orionról beszéltem. Az 1 még k2rva király volt, azt végig is vittem a "sáskákkal". De a 3... Nem is az a baja, hogy bonyolult, mert egy idővel (no meg valamennyi angoltudással) el lehet sajátítani a kezelést, de az (szerintem) egyik legfontosabb részét, az űrcsatát kib*szottul elk*rták!Kép
"...azok nem is élő halak voltak!"

#35 Felhasználó inaktív   MuKee666 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 16:24

Anno mikor elkezdtem a "gombnyomogatást" ez volt az első igazi nagy játék a kezemben (I.G.1). A mai napig keresgélem a cd im között hátha megtalálom és sikerül felraknom a régi kis laptomora... De máár gőzöm sincsen merre lehetnek azok az aranyatérő disc-ek. A 2. még mindig a kedvenceim közé tartozik és szivesen jáccok vele hálóba. Shinari power....KépKép

#36 Felhasználó inaktív   DarKrieg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:56

Valaki tudna mondani egy IG2höz hasonlo egységépítési rendszerű játékot. Légysziiii. Ja és RTS legyen lehetőleg. Kösz

#37 Felhasználó inaktív   sanya980 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 00:54

Látom a topoc egy ideje halott. Én az első gépemet azért vettem meg mert egy barátom egyszer megmutatta az imperium galaktika nevű játékot. A mai napig izgalomba hoz az egész játékmenet, fanatsztikus lehetőség annak aki igazán bele tudja élni magát. Valóban jobb volt az első részben az, hogy lassan jutottunk fel a ranglétrán. Szerintem amíg vezettek az első négy küldetésben addig fantasztikus volt. Utána kicsit egyhangúvá vált. Bolygóról bolygóra ugyanaz, kevés melléksztori/kaland.... ami még fantasztikusabbá tehette volna. Tudom, hogy a kettő zenéje lett díjazava, de az egy nekem jobban tetszik. Az egész összhatása sokkal futurisztikusabb. Még áradozhatnék sokáig itt, de nem teszem mert elfogult vagyok a játékkal.
Szeretem ezt a játékot. Ezt kéne most felújítani (a digital realitynak) ez hiányzik. NAGYON Kép
A győztesek soha nem adják fel, akik feladják soha nem győznek!

#38 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 01:00

valoban jo mind a 2 resz. nekem meg is vannak eredetiben. anno a 2-vel nyomtuk itt multiban vizsgaidoszak elott. aztan nem is ugy sikerultek a vizsgak, mint ahogy terveztem :Đ

#39 Felhasználó inaktív   sanya980 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 01:08

Én is kipróbáltam multiban de az nem tetszett. Ahogy egymásra találtunk lerohantuk egymást. Nem volt hosszú játékmenet Kép
A győztesek soha nem adják fel, akik feladják soha nem győznek!

#40 Felhasználó inaktív   ThurGrek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 23:56

Jó játékok voltak, kár hogy nem volt 3. rész, de ott a Haegemonia hiánypótlónak.
Sleep my friend and you will see
Your dream is my reality

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.