Linkin Park(oló)
Elküldve: 2004. 03. 31. 20:10
nem rossz... a linkin pakr akkor se jó sztem...régen én is szerettem de nagyon hamar meguntam, nem igy van ez a motograter-el,systemmel, static-x-el, meshuggah-al...azokat képtelen vagyok megunni

Elküldve: 2004. 03. 31. 21:27
Igen, ezért hajlok énis keményen a dologra...
Már magáért a KoRnért kimennék, de még ilyen nagy ászokkal együtt. Amúgy holnaptól él elvileg teljes gőzzel a magyar site, szal lehet csekkolni.
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 04. 11:23
nem rossz... a linkin pakr akkor se jó sztem...régen én is szerettem de nagyon hamar meguntam, nem igy van ez a motograter-el,systemmel, static-x-el, meshuggah-al...azokat képtelen vagyok megunni 
nekem megvan mind a 3 albumuk es meg igy is vannak szamomra meglepetesek szamomra.
van egy rakat olyan szamuk, ami maxin vagy vhol mashol kerult publikalasra es en meg nem is hallottam.
szal nekem a kedvenceim es azok is maradnak.
meg probalom a koncert felveteleket is gyujteni toluk, mar van vagy 2 giga.
de meg mindig van egy csomo lemaradasom.

nekem megvan mind a 3 albumuk es meg igy is vannak szamomra meglepetesek szamomra.
van egy rakat olyan szamuk, ami maxin vagy vhol mashol kerult publikalasra es en meg nem is hallottam.
szal nekem a kedvenceim es azok is maradnak.
meg probalom a koncert felveteleket is gyujteni toluk, mar van vagy 2 giga.
de meg mindig van egy csomo lemaradasom.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 04. 05. 15:02
fancsy: na miért nem?
kukac7: engem az lepett meg igazán, miután meghallgattam a Splitting The DNA albumukat! Hát ég és föld ahhoz képest ami most van. Mostmár értem miért mondják néhányan LP-ra, hogy punk...habár ez az állítás ma már nem igaz.
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 06. 17:50
Benejoe érti...bár miután csekkolta fancsy adatait sem lett ezirányban okosabb.
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 07. 21:03
Helyes!
Amúgy azon kívül, hogy nem nagyon bírod a LP-ot, milyen zenéket komálsz pl?
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 08. 19:56
soroljam? na sorolom:
limpbizkit, soad, slipknot, static-x, motograter, adema, meshuggah
sok lány osztálytársam vitázik velem örökké mer nem szeretem a britney spears, blue + egyéb popzenéket és ettöl már teljesen kivagyok
Elküldve: 2004. 04. 08. 20:35
Ebből 3at szeretek, a LB-et, a Slipknotot, de legfőképp a Systemet!
A többi nem ismerős, csak talán még a Static-x...de az nem akkora kedvenc nálam.
Énis mondok párat: KoRn, System, Ill Nino, Apocalyptica...ilyenek. Persze van jópár előadó, ami nem illene be ebbe a sorba, mégis hallgatom, de ezek az abszolút kedvencek, főleg az első kettő.
A popper osztálytársakkal szemben pedig a legegyszerűbb, ha felveszed az egészséges öntudat figurát. Tood, hogy neked van igazad, nem számít mit is mondanak...később meg lehet, hogy belőlük lesz majd a legnagyobb divatrokka. Sajna van egy ilyen unokatesóm...
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 09. 10:59
én unokatesom is gyengébb zenéket szerette de sikerült rászoktatnom a jó zenékre és most már ő is systemet meg ilyeneket halgat
amugy meg a popzenés osztálytársaimnál az a jó hogy én fikázhatom a britney spearst meg ezeket, de ők nem mondhatnak semmi rosszat az én kedvenceimről mer még életükbe nem hallottak róluk...
Elküldve: 2004. 04. 11. 16:30
Idézet
fancsy: na miért nem?
kukac7: engem az lepett meg igazán, miután meghallgattam a Splitting The DNA albumukat! Hát ég és föld ahhoz képest ami most van. Mostmár értem miért mondják néhányan LP-ra, hogy punk...habár ez az állítás ma már nem igaz.
meg olyan albumrol nem is hallottam!
hybrid theory, meteora es live in texas albumuk van csak.
Elküldve: 2004. 04. 11. 16:32
Idézet
soroljam? na sorolom:
limpbizkit, soad, slipknot, static-x, motograter, adema, meshuggah
sok lány osztálytársam vitázik velem örökké mer nem szeretem a britney spears, blue + egyéb popzenéket és ettöl már teljesen kivagyok
helyes, helyes, nem kell azt a sok mocskot hallgatni.

Elküldve: 2004. 04. 11. 16:34
kinek mi a "jo zene".
nem vagyunk egyformak.
amit ne hallgatok szivesen: papa roach, linkin park, rammstein, ... korn, limp bizkit, hasonlok.
mind1, csak rock legyen.
Elküldve: 2004. 04. 11. 23:19
ezzel egyetertek.
a rockon belul is kinek mi jon be.
nekem az lp pl.
meg ti is irtatok, hogy nektek mi.
a rockon belul is kinek mi jon be.
nekem az lp pl.
meg ti is irtatok, hogy nektek mi.
Elküldve: 2004. 08. 10. 00:32
Nekem nagyon sok kedvencem van:
SlipKnoT, KoRn, System of a Down, Linkin Park, Evanescence, Iron Maiden, Sonata Arctica, Stratovarius, Nightwish, Blind Guardian, Devildriver, Hatebreed, Metallica, sorolhatnám
www.nameless.hu - Coming Soon
Elküldve: 2004. 08. 10. 00:33
LP hírek:
A Linkin Park énekese Chester Bennington, és a Limp Bizkit DJ-je, DJ Lethal együtt alkottak egy számot, aminek a címe
www.nameless.hu - Coming Soon