HWSW Informatikai Kerekasztal: Hasznos programok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hasznos programok

#61 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 10. 10:55

Idézet

Az Ace Mega leirthatalanul szétcseszi a gépet, szal én nem tenném fel. De te tudod...
Egy éve fenn van és semmi gond nincs.

#62 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 10. 12:00

Idézet

Idézet

Az Ace Mega leirthatalanul szétcseszi a gépet, szal én nem tenném fel. De te tudod...
Lehet hogy ha netezel, játszol és megnézel néhány videot, akkor semmi gond,d e én nem csak erre használom a gépet. Egyébként ált be is lassított ha jól emléxem.

#63 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 10. 14:16

Idézet

Lehet hogy ha netezel, játszol és megnézel néhány videot, akkor semmi gond,d e én nem csak erre használom a gépet. Egyébként ált be is lassított ha jól emléxem.
igen az ACE nekem is rendesen megnyomorította amúgy sem a csúcson lévő gépemet... nem ajánlom senkinek sem...

#64 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 11. 22:40

Ha kell valakinek csináltam egy FrCodecPackot meg egy FrPlayerPackot Kép

#65 Felhasználó inaktív   luyo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 05. 22:27

Hi. Nem tudna valaki mondani egy olyan helyet ahonnan lelehet tölteni a DAEMON Tools 4.0v-t?
World of Warcraft
(\__/)
(='.'=)
(") (")

#66 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 22:40

Idézet

Hi. Nem tudna valaki mondani egy olyan helyet ahonnan lelehet tölteni a DAEMON Tools 4.0v-t?

Ilyenkor szokták azt mondani hogy "USE GOOGLE, PLS".
Hogy mégse kelljen fáradnod vele: www.daemon-tools.cc/
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#67 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 00:42

Idézet

Idézet

Idézet

Miben nyilvanul meg az, hogy szetszedi a gepet? Mert nekem nem lassult be es igazabol sehol nem vettem eszre semmi gondot. Igaz en foleg netezem, meg filmeket nezek a gepen. Neha photoshop meg hasonlo programokkal foglalkozom. De ezekben az esetekben nem figyeltem fel hibakra.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#68 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 01:01

nekem az 593pro ace mega codecs pack van fenn es az egvilagon semmi baj nincs vele. regebbi mar ez, lehet 2 eves is van, es van egy telepitesi rendszerem, hogy miket teszek fel belole. mindig kiszedek bizonyos dolgokat, mar jol kitapasztaltam mi nem kell. 2 ev alatt meg nem jart nalam olyan film, amit ne jatszott volna le normalisan. nem kel hasznalnom 5 lejatszot (mert egyeseknek megvan, hogy az ilyen, meg ilyen filmet ezzel nezi, mast meg amazzal a progival). en csak az alap wmplayert hasznalom. valamint sokmindenre hasznalom a gepemet es semmit nem zavar, hogy fel van telepitve.

#69 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Miben nyilvanul meg az, hogy szetszedi a gepet? Mert nekem nem lassult be es igazabol sehol nem vettem eszre semmi gondot. Igaz en foleg netezem, meg filmeket nezek a gepen. Neha photoshop meg hasonlo programokkal foglalkozom. De ezekben az esetekben nem figyeltem fel hibakra.
Teliszemeteli a registry-t, és én nem csak kétr dologra használom a gépet. Plusz minek tegyek fel 500 codecet, ha felrakom a magam 3 codecjét, és jé, minden működik vele...

#70 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:32

Idézet

Teliszemeteli a registry-t, és én nem csak kétr dologra használom a gépet. Plusz minek tegyek fel 500 codecet, ha felrakom a magam 3 codecjét, és jé, minden működik vele...
Még régebben vagy 3 éve nekem is mondták, rakjam fel. Felraktam a windowsnak meg nem tetszett és nem volt hajlandó elindulni. Win reinstall, ace mega újra fel és ugyanúgy szevasz.
Codecben nekem fenn van egy divx, xvid, 3ivx, ac3, vobsub és a media player classiccal megy minden rendesen, szóval ez a "minden filmre egy lejátszó" szvsz felesleges...
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#71 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 10:47

Nálam mplayer van és xvid és csókolom:) Minek ide egyáltalán codec pack?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#72 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:21

akkor az a lenyeg, hogy mindenki mashogy, de tud filmet nezni Kép

#73 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 10:56

nem tud vki mondani egy olyan progit,amivel a ventiket,hűtőket
tudom kezelni?

#74 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 13. 11:21

Idézet

tudom kezelni?
Általában szoktak adni (pl.) az alaplaphoz progit is ami, figyeli, szabályozza a hűtést, v. a rendszerhűtőhöz manuális szabályzót (ki tudja hány gépem volt, mindig adtak hozzá) Különben alapban maxra vannak állítva a ventillátorok, ilyen melegben nem célszerű hozzápiszkálni még ha hangos is, de ha megnézed biztos lehet BIOS ban is tologatni a beállításokat.

#75 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:07

Idézet

tudom kezelni?
a legjobb program erre az everest ultimate edition, a trialt le is tudod tolteni a holnapjukrol ingyébe: http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3&lang=en
Kép
Kép

#76 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:03

Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom a problémám. Hogyan lehet egy Word-el készített weblapot feltenni a netre? Egyébként try regisztrációm van, ha ez is szükséges.

#77 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2006. 07. 19. 22:06

Idézet

Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom a problémám. Hogyan lehet egy Word-el készített weblapot feltenni a netre? Egyébként try regisztrációm van, ha ez is szükséges.
index.html -ként mentsd el a kezdőlapot és akkor minden további nélkül fel tudod pakolni bárhova, pl freeweb, ultraweb stb stb
Kép
Kép

#78 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 20. 10:23

Idézet

Idézet

index.html -ként mentsd el a kezdőlapot és akkor minden további nélkül fel tudod pakolni bárhova, pl freeweb, ultraweb stb stb
Elmentettem html-ként, de utána hol kell felpakolni?

#79 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 20. 13:58

Időközben letöltöttem a Web Page Maker nevű programot. Ezt már fel is tudtam tölteni, de azt nem tudom, hogyan kell hipehivatkozni egyik lapról a másikra. Please, valaki segítsen!

#80 Felhasználó inaktív   Gimli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 16:08

Nem rég letöltöttem egy Diagram programot,nagyon jó lehet használni,és sok funkció van benne...
Ha valakit érdekel a honlap címe,ahonnan letöltöttem,akkor szivesen leírom ide.

Gimli-mert megérdemled!

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.