Oldal 1 / 1
Hardwired
Elküldve: 2003. 08. 08. 12:44
Három, illetve ma már négy szőrmadár nyomja agyba-főbe a híreket és az ekszkluzív cuccokat. Az 576 Online megjelenésével azonban váratlan versenytársat kaptak. A nemsokára megújuló HW vajon tartani tudja vezetői pozicióját? Szerintetek?
Elküldve: 2003. 08. 08. 18:04
Szerintem az eszméletlen überlaza stílusuk miatt, és amiatt, hogy egyszerűen tudják, hogy mi kell a népnek, a HW egy ideig csúcstartó marad az biztos. A legjobban az tetszik, hogy nem csak játékok, de a jobb és az érdekesebb filmekről is állandó híreket adnak (LOTR, Mátrix stb...).
Elküldve: 2003. 08. 10. 02:34
kulonlehges stilusa van a hwnek, nekem nagyon bejon!
meg egy ilyen "idiota" portal biztos nem lesz.
vagy ha igen, akkor csodak kellenek majd.
azt hallottam, hogy hamarosan jon a kovetkezo verzioja az oldalnak, a 3.0 asszem.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2003. 08. 11. 00:04
hmm megin ratort a laptulajokra az oldal megujitasi laz. most a gamer, a hw es a gamecentral van soron. persze a gk-t se felejtsuk ki a sorbol
.

#5 Guest__*
Elküldve: 2003. 08. 11. 09:26
hmm megin ratort a laptulajokra az oldal megujitasi laz. most a gamer, a hw es a gamecentral van soron. persze a gk-t se felejtsuk ki a sorbol
.

Nem rossz dolog a megújulás de akkor lenne igazán szép, ha a cél nem a konkurencia lenyomása lenne. A HW3.0 pedig már vagy fél éve készül, lassan ideje lenne :
Elküldve: 2009. 10. 15. 13:53
Mostanában nagyon rákattantam erre az oldalra is, mivel itt lehet a leghamarabb megtudni, hogy mi a helyzet a Duke Nukemmel, így mindennap nézem hátha jön.
de eddig semmi nem jött ki.

Téma megosztása:
Oldal 1 / 1