PC Guru
Elküldve: 2003. 08. 28. 02:25
az is lehet, mivel csak 15 percet jaccottam vele.
eleg is volt.
a lovoldozes nem volt benne vmi jo.
eleg is volt.
a lovoldozes nem volt benne vmi jo.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2003. 08. 28. 20:02
Hello,
Csak szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy ez PC Guru topik, pliz az offtopikot hagyjuk már abba.
Elküldve: 2003. 08. 30. 00:53
ez a bannolashoz vezeto lepcso elso foka?
ha igen, akkor lecci priviben figyelmeztess!
ha igen, akkor lecci priviben figyelmeztess!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2003. 10. 09. 12:16
Igazából nincs mit beszélni a PC Gururól mert nem érdemli mez azért a sok Offtopic...
Offtopic: ON
talán már a második foka
Offtopic: OFF
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
#25 Guest__*
Elküldve: 2003. 10. 22. 10:24
Egy infot tudna valaki közölni, hogy mi lesz a következő havi teljes gém?
Elküldve: 2003. 10. 22. 10:47
Car tycoon.
Nincs mit.
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
#27 Guest__*
Elküldve: 2003. 10. 22. 10:49
Tenkjú! De azt hiszem akkor ezt ki is hagynám!
)) Booooááá tájfungém!
Elküldve: 2003. 10. 24. 23:38
Nem értelek, a tájungém az óóójjjanjóóó![]()
![]()
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2004. 01. 02. 16:56
Neha-neha meglatogatom a weboldaljat. Szep meg minden es mostanaban meg uj hireket is lehetett latni, de a foruma enyhen szolva...halot. Nos ezek szerint ennyire nem szeretik a Pc Guru-t? Vagy csak igy neten nem?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2004. 01. 03. 23:02
Azért ilyen halott a fórum, mert tönkrement.
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
Elküldve: 2004. 05. 31. 20:15
Valamelyik nap, csak ugy szorfoltem a vilaghalon, mikor utamba akadt a pc guru honlapja. Vegre osszedobtak valamit, amire mondhato, hogy igen, ez mar megfelel egy ujsag honlapjanak. De kozel nem olyan jo, mint a kedvenc lapom, a GK.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
#32 Guest__*
Elküldve: 2004. 05. 31. 21:10
Év viszont egy kicsit sem vagyok tőle elragadtatva!
Az hogy összedobtak az igaz! Inkább mondanám informatív jellegűnek minthogy semmszépnek vagy jónak. A fórumgépezet pedig naggyon-naggyon ismerős! Hogy miért pont ezt tölti le és alkalmazza mindenki azt nem értem!
Nem értem hogy miért nem kápráztatják már el a közönséget egy kicsit, hiszen az újság jó, a cikkek jók akkor miért nem lehet egy tisztességes lapot összehozni? Bár lehet hogy akkor meg nem vennék az újságot. 22-es csapdája!
Nekem amúgy két lap van amit etalonként említenék! A GK természetesen és az abszolutte időtálló és örökérvényű HCG, még ha egy kicsit szegényes is a fórumgépezete. A HCG amúgy tökéletes, eccerűen annyira jó a dezsiny hogy évek alatt sem kopott el!
Elküldve: 2004. 05. 31. 23:02
Szerintem szörnyű...olyan szegényes az oldal...nem hír oldal,dehát nem is tudom miért indítottak olyan részt!!!1 hete semmi frissítés!
Reflexufonak igaza van azért egy ilyen lapnak illene komoly oldalt készítenie!!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 05. 31. 23:18
En sem azt mondtam, hogy jo lett az oldal, de a regi sarga ****** (by baalint) kepest nagy elore lepes.
Elküldve: 2004. 06. 01. 10:25
A vezetőség egy fillért sem akart költeni az új oldalra, úgyogy csoda ,hogy legalább ennyi összejött. A frissítéshez pedig ember kell, az pedig láthatólag nincs, elvégre az uraknak/hölgyeknek a magazint kell csinálniuk.
Elküldve: 2004. 06. 01. 10:54
Nem hiszem el,hogy ha nem hírdetik meg akkor nem találnának embereket!!Ez baromság!!! A vezetőségnek meg ennyi esze van...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 06. 01. 11:13
A kulccsszó a normális:DDD Végülis ha nekik így is jó...
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2004. 06. 01. 14:15
Jezusom... milyen ujasag az ilyen?! Mi az, hogy nem akarnak kolteni az oldalra???? Egy ilyen ujsagnal szerintem minimum, hogy valami elfogadhato, igenyes oldalt osszedobnak, es keresnek ra hirezoket. Szerintem nem kene sokaig keresni... Hat eddig sem volt a kedvencem a guru...de most aztan... Ennel nagyobb hulyeseget reg hallotam...
Elküldve: 2004. 06. 01. 15:20
Egy offline magazinnak nem az az elsődleges feladata, hogy kiépítsen egy online hírportált. Temérdek pénzbe és időbe kerül, ráadásul a piac túltelítettsége miatt nem is éri meg.
Hírezőt manapság pedig tényleg minden bokorban lehet találni, azonban a minőségük olyan széles skálán mozog, hogy az igazán alkalmas, profi munkaerő megtalálása rendkívül nehéz feladat. persze van másik megoldás is, lelkes, ámde írói vénával nem rendelkező fiatalok felvétele: ők viszik a szekeret, csak sajnos nem úgy, ahogy kellene.

Súgó
A téma zárva.