HWSW Informatikai Kerekasztal: RAP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RAP

#121 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 05. 02:57

Dopeman Kép ember adott itt egy musort hat videora kellett volna venni. 2 azaz ketto darab ember ugrabugralt a szinpad elott (egyik a volt exem uj baratja ez le is irja szegenyket) es hat a maradek kb 200 ember inkabb leult beszelgetni meg inni. Aztan kb 5 szam utan rajott, hogy a bena szovegevel nem fog bejonni senkinek. Leadta az egykori slageret na arra paran felneztek aztan kesz is. A giga-gagyi megfogalmazas nagyon szereny. En egy idoben imadtam a rap-et lasd 2 live crew, public enemy, ice-t, ice cube es a tobbieket de meguntam. Ez van. Elotte metalt hallgattam utana meg dance-t most meg goa, trance. De ettol fuggetlenul van mindig 1-1 uj szam ami bejon. Mondjuk itt ugye a radio adok fele kemenyen ezt nyomja aztan neha ha el kap a hangulatom akkor bele-bele hallgatok. Inkabb a jo kis utos basszusert hallgatom olyankor is....
Have a good byte!!!

#122 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 13:28

Édes istenem! 2 live crew! :Đ nem is emlélkszem már rá, mikor hallottam én olyantot! Egyébként régiek közül LL Cool J és Eric B. and RakiM! Kép

#123 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 05. 16:04

bocs, hogy offtopic, de most nincs kedvem megkeresni , hogy hova lehetne ezt beirni, szoval csak annyi , hogy az iment visszaolvastam az idezeteket, es ott volt szo a valoságsos dolgokrol. en csak azt szeretnem jelezni, hogy ez hogy a májban van, hogy ha valaki szerepel a tv-ben (es nem feltetlenul cask vs-ban) , akkor az miert van , hogy egy par honapra ra az is kiderul rola hogy ISTENADTA tehetsége van az énekléshez, a zenehez, és egybol ki is adnak neki par cd-t,mig az igazi tehetsgek meg kallodnak... hat igen , ez Magyarország, ez europa, ez a mi kis vilagunk....

#124 Felhasználó inaktív   Lord Mixxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 05. 23:57

varj csak mit is akarsz ezzel mondani? Te is egy kallodo tehetseg vagy? Azonnal a serverre a mukodeseddel!!! Amugy is most minden zene bolondot tolok, hogy vegye csak elo a feltve dugdosot "kis kacsa furdik" albumjaikat es tegyek koz kincse. Majd ertekeli a nagyerdemu.... aztan ha jol megy akkor majd kiadjuk Tibetben....(tudjatok egetjuk a YaX@rba es jol olvashato dvd-n is)....
Have a good byte!!!

#125 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 20:26

Ismeri valaki Remedy-t? Én még csak 3 számát hallottam, de azok nagyon királyak. Ajánlom mindenkinek. Eddig két albuma jelent meg a The Genuine article és a Code red.Kép
TECHNO SUX, RAP RULZ :-D "AK 47 is the tool, dont make me act the mothafuckin fool!"

#126 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:14

öööö, hat kallodo teheccség vagyok, de nem ezért irtam. majd feltolom a produktumot ha erdekel!:Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#127 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 10:37

Idézet

Inkább ezek: Jossa, Hősok, Minimal Project, Bakelit, Dinasztija, ART, stb. ezeket kéne kiadni, nem a sok sz*rt!

Ohh! Teljesen egyet ertek veled! OK azok a magyar reperek akik tudnak is valamit. Mondjuk meg kozejuk sorolnam a Hypnozis-t es Hatshow sor-t. Regen eleg sokat hallgattam ezeket. Ugy gondolom, mindenkinek sokkal jobb lenne ha a szanalmas Majka helyet ezeket adnak a radioban... De tudjuk, hogy erre esely nincsKép

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#128 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 20:14

Nem tud valaki egy yo mp3 site-ot? Remedy-től 1-2 kivételtől eltekintve képtelenség bármit is találni Kép. Remedy rulzKép.

Hallottátok, hogy a Ganxta valami játékban fog szerepelni pffff.... Ganxta=Kép
TECHNO SUX, RAP RULZ :-D "AK 47 is the tool, dont make me act the mothafuckin fool!"

#129 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 07:01

ja a sims 2-be..
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#130 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 18:59

Nem tudom, hogy itt emlitettem-e mar, de ha nem akkor itt az ideje. Szoval ki ismeri a Bone Thugs N Harmony-t??? En mindenkinek csak ajanlani tudom, ez tenyleg jo. Nem olyan szar mint Eminem meg tarsai. Ha esetleg nem ismeritek akkor ajanlom, a Weedman, 1st of Tha Month, Budsmokers Only, Tha Crossroads es Home-Issue 17 cimu szamokat. (dc++ ->matrix, koli)
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#131 Felhasználó inaktív   Vaskez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 01:18

Persze hogy ismerem a BTNH-t!! Persze meg ezek a szamaik is nagyon jok:Down 71 - The getaway,Eternal,Sleepwalkers,Change The World,de a legjobb 2 talan a Thug Luv 2Pac-el es a Notorious Thugs Biggie-vel :Đ

#132 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 11:16

Az uj albumjukat hallotad mar? Thug world order a cime. Szerintem eleg jol sikerult. Van rajta 1-2 igazan utos szam is. De persze az osszes nagyon jo!Kép

#133 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 18:24

Szoktatok NWA-t hallgatni? Mostanában a "Dopeman", a "Fuck tha police", a "Real niggaz don't die" és az "A bitch is a bitch" című számokat sziktam hallgatni tőlük. Nagyon állat!!!KépKépKépKépKép

#134 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 01:00

Asas! Szerintem a legjobbak a 100 miles and runnin´, Express yourself és persze  a klasszikus Straight Outta Compton! KépKép No de azért más is van a világon! Javaslom Ice Cube - The Predator c. albumát, ami véleményem szerint a legjobb lemeze máj dír Jégkockának!

#135 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 16. 22:42

Igazad van tényleg nagyon király számok!Kép A "The predator"ról már több számot is hallottam, nagyon jónak tűnik. Valszeg

#136 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 13:12

Senior! Ha neked megvan a Straight Outta Compton és a 100 Miles and runnin´ album, nem tudnád valahogy megosztani vélem? Kép

#137 Felhasználó inaktív   asas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 17:44

DC++al töltögetem a számokat egyenként. Teljes albumom még nincs, de folyamatosan szerzem be az újabb számokat.Kép Most épp a Niggaz 4 Life című mesterművet sikerült beszerezni legútóbb.Kép

#138 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 04. 14. 17:58

Szevasztok Raperek!!
Ti miket szeretek pl.: Belga, Eminem.

#139 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 19:19

1)Bone Thugs mindenek felett:)
2)2pac
3)Ice Cube
4)minden ami westcoast és régebbi,nem ezek a nyálas műemberekKép
5)minden egyéb zene csak jó legyen
6)belgát rühellem speciel,eminem meg elmegy,régebbi dalai jobbak voltak,de meghallgatom a többit is azért...

#140 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 14. 19:54

1. Bone Thugs, da best!

Ma rap-et nem hallgatok mostansag.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.