RAP
Elküldve: 2008. 02. 29. 20:52
Idézet
Idézet
Idézet
Minden hátsószándék nélkül de nem értem mit szerettek a rap be hisz olyan mint egy gyorsan ledarált vers és minden harmadik szó egy káromkodás..........zenét azért hallgat az ember mert van ritmusa ami a legtöbb rapnek egyaltalán nincs és ha van is egy kicsi az mindegyikbe ugyanaz és eléghamar monoton valaki magyarázza már el nekem hogy a kemény káromkodásokon kívül és azon kívül hogy "vagány" mit lehet szeretni ebbe a műfajba ?
hát van valami abban amit mondasz de pl eminemnek van néhány száma amiben az életét meséli el
és azért vannak szép számai a történetekböl kifolyolag pl ez:http://www.youtube.com/watch?v=zn0GUUxmupI
és a rock ezel az erövel értelmetlen üvöltözés

Én ezzel qrvára nem értek egyet hogy a rappnek nincs ritmusa!!!Elég megnézni a szegedi uderground
rapperek videóját Nemrég lett kész a lemez és a lemezbemutató a SZÍN ICE-on volt! Ahogy Dari mondta Én is meghajlok elöttetek ha mutattok ritmus nélküli rappet!
Elküldve: 2008. 02. 29. 21:57
<
>úúúhhh. itt aztán vannak iq harcosok rendesen. ez a ritmus néküli zene (>a zene ritmus nélkül összedobált hangfoszlányok gyülevész bandája.) hát ez csúcs de most komolyan. öccse te valszeg east coast rapre gondolsz nem? az nem olyan ritmusos, de ATTÓL MÉG VAN RITMUSA öcsisajt. meg az a hablaty a punkról meg a rockról. te mit hallgatsz, de most komolyan? rihannát vagy mi a gennyet? te így elsőre olyan rs vegasos vagy. meg ez a francia rap
. ide már csak egy diszkós patkány kéne és meg lenne az összkép. jahh meg a rock szar
hát veled már csak koccintani tudok.

Elküldve: 2008. 02. 29. 22:47
[quote]<
>úúúhhh. itt aztán vannak iq harcosok rendesen. ez a ritmus néküli zene (>a zene ritmus nélkül összedobált hangfoszlányok gyülevész bandája.) hát ez csúcs de most komolyan. öccse te valszeg east coast rapre gondolsz nem? az nem olyan ritmusos, de ATTÓL MÉG VAN RITMUSA öcsisajt. meg az a hablaty a punkról meg a rockról. te mit hallgatsz, de most komolyan? rihannát vagy mi a gennyet? te így elsőre olyan rs vegasos vagy. meg ez a francia rap. ide már csak egy diszkós patkány kéne és meg lenne az összkép. jahh meg a rock szar hát veled már csak koccintani tudok.
[/quote]Való igaz hogy az east coast rap EGY NAGY SZAR! DE néhány magyar és a west coast annál inkább jobb.AZ ottani rapperek a legjobbak!!
Elküldve: 2008. 02. 29. 23:15
[quote][quote]
<
>úúúhhh. itt aztán vannak iq harcosok rendesen. ez a ritmus néküli zene (>a zene ritmus nélkül összedobált hangfoszlányok gyülevész bandája.) hát ez csúcs de most komolyan. öccse te valszeg east coast rapre gondolsz nem? az nem olyan ritmusos, de ATTÓL MÉG VAN RITMUSA öcsisajt. meg az a hablaty a punkról meg a rockról. te mit hallgatsz, de most komolyan? rihannát vagy mi a gennyet? te így elsőre olyan rs vegasos vagy. meg ez a francia rap. ide már csak egy diszkós patkány kéne és meg lenne az összkép. jahh meg a rock szar hát veled már csak koccintani tudok.
[/quote][/quote]Való igaz hogy az east coast rap EGY NAGY SZAR! DE néhány magyar és a west coast annál inkább jobb.AZ ottani rapperek a legjobbak!!hát azért az east nem nagy szar, de sokak számára nyugati jön be. haha én majka north side stílusától röhögtem.hahaha

Elküldve: 2008. 03. 01. 07:41
hali,csak azt akarom mondani,hogy nagyon bírom a rap zenét és minden rap zenének van ritmusa.Elég ha csak az alapra gondoltok.Minden rap zenének kell egy jó alap és az már meg is adja a ritmusát.Kedvenceim 2pac,B.I.G,dmx,GAME,young buck.Aki ritmustalannak nevezi a rap zenét az vagy nem hallott mé életébe rap zenét,vagy csak szimplán hülye.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"
Elküldve: 2008. 03. 01. 10:09
Én nagyrész east cost-ot halgatok de néha west-et is a kedvenceim bigL,2pac,b.i.g.,mobb deep,crooked i,redman,nas sztm ők a legjobbak
de kinek mi tetszik

Elküldve: 2008. 03. 01. 15:13
én nem feltétlen a rapre gondoltam, ugy átfogoan... zene nem létezik ritmus nelkül, mert az már nem zene hanem zajok halmaza... és mint így a rap is zene... nah hogy ez most kinek jön be és kinek nem az egyén függő, 2-3 rapptől eltekintve inkább megtartom magam a prog. nak ill a rock/metálnak
(oké GOAt is halgatok és psychedelic trancet
) nem a müfaj a lenyeg hanem maga a zene
de szammora "jo nak nevezhető zene" az sokkal tbb van a rock felé... ennyi

Elküldve: 2008. 03. 01. 15:52
ja ez pont így van. mindenkinek meg van a saját egyedi izlése amivel nincs is baj, de ha már leszarozza a másik műfajt az már gáz. szerintem az alapvető emberi tulajdonság, hogy más izlését nem szarozzuk le max annyit mondunk hogy ez nem jön be. ezt még rs vegas is megtanulta, bár a srác minden másban menthetetlen.

Elküldve: 2008. 03. 03. 00:03
Látom már kidumáltátok amiket irtam.... amugy punkot illetve punk metál keveréket hallgatok, a rihanna sz..
Jah és én nem ugy értettem hogy a rap egy olyan zene aminek nincs ritmusa, hanem hogy az már nem is zene.
Nem vonom kétségbe hogy teccik nektek a rap csak nem mint zene....most őszintén ez csak azért van mert ez a divat de hány tatát, anyótférfit, nőt látni rapet hallgatni.......én csak egy csomo gyereket és tinit látok ezzel keménykedni és ezek közül is a legtöbben ahogy normálisabb lessz a gondolkodásuk elkezdenek komolyzenét vagy rockot hallgatni
Jah és én nem ugy értettem hogy a rap egy olyan zene aminek nincs ritmusa, hanem hogy az már nem is zene.
Nem vonom kétségbe hogy teccik nektek a rap csak nem mint zene....most őszintén ez csak azért van mert ez a divat de hány tatát, anyótférfit, nőt látni rapet hallgatni.......én csak egy csomo gyereket és tinit látok ezzel keménykedni és ezek közül is a legtöbben ahogy normálisabb lessz a gondolkodásuk elkezdenek komolyzenét vagy rockot hallgatni
Elküldve: 2008. 07. 02. 21:24
Jeee augusztusban jön ki Game új albuma az L.A.X. kemény lesz.Már 2 száma kinn is van és jól teljesitenek.A Game's Pain Keyshia Cole-al és a Dope Boys .A west megmutatja az utat.

Elküldve: 2008. 07. 19. 10:38
Idézet
a legtöbb rapnek egyaltalán nincs [ritmusa] és ha van is egy kicsi az mindegyikbe ugyanaz

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:02
Idézet
Amig a Föld kerek mindig lesznek ROCKEREK

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:03
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:05
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:09
Idézet
Látom már kidumáltátok amiket irtam.... amugy punkot illetve punk metál keveréket hallgatok, a rihanna sz..

divat? '80 évek óta követem akkor ezt a divatot. egyébként imho, ami mostanában igen divat, az 3 irányzat. rock (annak szinte minden alfaja), hip-hop (szintén) és a techno zene (szintén minden alfaja).
az, hogy te mást szeretsz az ok, ezzel nincs semmi baj, de az már a szegénységi bizonyítványod netovábbja, hogy azt vallod, hogy más zenei műfajt nem fogadsz el. (egyébként, ha ez már nem is "zene", akkor vajon az MTV miért szentel egy külön adót eme nem zenének? (MTV Base), ill miért van több ezer ilyen adó?)
tessék felnőni és nem butaságokat írni.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2008. 07. 19. 11:09
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 19. 11:12
Idézet
Idézet

divat? '80 évek óta követem akkor ezt a divatot. egyébként imho, ami mostanában igen divat, az 3 irányzat. rock (annak szinte minden alfaja), hip-hop (szintén) és a techno zene (szintén minden alfaja).
az, hogy te mást szeretsz az ok, ezzel nincs semmi baj, de az már a szegénységi bizonyítványod netovábbja, hogy azt vallod, hogy más zenei műfajt nem fogadsz el. (egyébként, ha ez már nem is "zene", akkor vajon az MTV miért szentel egy külön adót eme nem zenének? (MTV Base), ill miért van több ezer ilyen adó?)
tessék felnőni és nem butaságokat írni.