RAP
Elküldve: 2003. 09. 27. 14:34
Szokott valaki Afroman-t hallgatni? Nem tudtok új albumról?
"...azok nem is élő halak voltak!"
Elküldve: 2003. 09. 30. 18:50
úgy tudom csak 1 albuma van
TECHNO SUX, RAP RULZ :-D
"AK 47 is the tool, dont make me act the mothafuckin fool!"
Elküldve: 2003. 10. 02. 20:21
Hallotta már valaki DMX legújabb albumát? van rajta pár jó szám.
Elküldve: 2003. 10. 02. 20:56
Sajna nem. Én most nosztalgiázom: Eminem - Marshal Mathers című albumát hallgatom, meg P. Diddy-t.
Elküldve: 2003. 10. 02. 21:27
Put your hands up in the air now! We won't stop, this is Bad Boy 4 life!
Jeee!!!

Elküldve: 2003. 10. 03. 17:19
Nem kellett túl sok időmet elpocsékolnom ahhoz, hogy rájöjjek: olyan, hogy magyar rap (a magyar focival egyetemben) NEM LÉTEZIK! Ez a sok csinált "sztár" (Majka, Dopeman, stb.) nem csinálnak mást, mint szégyent hoznak a nagybetűs RAP műfajra! A szöveg alatt futó zene (ami a laikusok szerint a rap-ben egyáltalán nem fontos, de ez egy ÓRIÁSI tévedés) pocsék, úgy szar, ahogy van (ha egyáltalán a két hangnemben nyomott dobon kívül van benn más). A szövegeknek a legtöbb esetben semmi komoly, vagy valós mondanivalója nincs (ha idekeverhetem a Hip-Hop-ot, ami szerintem eléggé közel áll a RAP-hez, akkor van egy kivétel: Sub Bass Monster). Ilyen szavak vannak benne, mint: "... a rollerOM...". Hát kérdem én: mióta magyar szó az, hogy "rollerOM"??? Szóval üzenet a magyar "rappereknek": Vonuljatok vissza, aztán tanuljatok még pár évig (évtizedig, évszázadig...)!
Elküldve: 2003. 10. 04. 10:06
És ez teljesen így is van. A majkának még "The best playa of the north side" feliratú tetoválása is van, mekkora egy seggarcú műmájer az a csávó!
majka,
dopeman,
ganxta

Elküldve: 2003. 10. 04. 11:50
Komolyan mondom, én nem is tudom, hogy ezek hogyan merik magukat sztároknak nevezni! (Bár manapság itt Mo.-n aki egy napra bemegy valami gyökér társkereső műsorba, már az is sztár lesz!) De nem veszik észre magukról, hogy (enyhén szólva) szánalmasak?? Ez a nyökögés meg káromkodás, meg ez a "én a 8-ban nevelkedtem" szöveg nagyon nem tetszik! Rémes...

Elküldve: 2003. 10. 04. 11:54
még belegondolni is rossz, hogy sokan azt hiszik majka egy stílusba tartozik 2pac-el és Ice Cube-al.
Elküldve: 2003. 10. 09. 17:41
Jaaaaj! Tisztára kész vagyok! A suliban a padtársam egy csomószor a hülye magyar "rap"-számokkal idegesít! Mindig a hülye Majka számait énekli! Teljesen kivagyok tőle! LACI! HA OLVASOD EZT AKKOR JÓ, MERT ITT A VÉLEMÉNYEM: MAJKA EGY NAGY LÓSZAR! ÉRTED?? LÓÓÓÓÓÓÓÓSZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEG AZ ÖSSZES MAGYAR KÖCSÖG "RAPPER"! LÁTOD AZ IDÉZŐJELET??? "RAPPER"! EHHHHEHEHEHEEEEEE! MINDEGYIK EGY HÜLYE LÚÚÚÚÚÚÚÚZER!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve: 2003. 10. 10. 14:33
Hi.CSak szeretnék szólni, ha már ilyen nagy "rap szakértőkkel" Vagyunk körülvéve akkor szólok:Magyarhonban, nincs olyan, hogy rap! Hip-Hop van!Ennek van egy változata, ami a Gengszter rap.Ezen a műfajon belül Dopman jól nyomja.Ganxta jól nyomta.Nagy Hip-Hop osok magyarországon: Animalcannibals, Anima - Sound system.Erről ennyit.Nem lehet összehasonlítani a magyar zenét a külföldivel. Más a stílus más a körülmény.
Cogito ergo Sum!
Vampire of the Games
Elküldve: 2003. 10. 10. 14:47
Hi.CSak szeretnék szólni, ha már ilyen nagy "rap szakértőkkel" Vagyunk körülvéve akkor szólok:Magyarhonban, nincs olyan, hogy rap! Hip-Hop van!Ennek van egy változata, ami a Gengszter rap.Ezen a műfajon belül Dopman jól nyomja.Ganxta jól nyomta.Nagy Hip-Hop osok magyarországon: Animalcannibals, Anima - Sound system.Erről ennyit.Nem lehet összehasonlítani a magyar zenét a külföldivel. Más a stílus más a körülmény.
Az a baj, hogy a majkáék nem tudnak róla, hogy nincs magyar rap. Ők magukat rappereknek tartják.
Elküldve: 2003. 10. 10. 14:48
Vardd be a száját
Elküldve: 2003. 10. 10. 15:42
Animal Cannibals az oké, hogy Hip-Hop, nade az Anima??? Nemááá! /Inkább Sub-Bass még./
Arról meg, hogy Dopeman, meg Ganxta mit nyom jól, ne nyissunk vitat, mert mind a kettő kretén. Semmi affinitásuk nincs a gengszter világhoz. Semmi!!! És akkor még ők nyomják itt a "mostjövökanyolcadikkerületből,ultrakeményvagyok,mingyákinyírlak" dumát, húzzanak a sunyiba!
Only human!
Elküldve: 2003. 10. 10. 15:56
Ok....Ok....AnimaS jó az alap.Szvsz...Subbot meg kifelejtettem bocs.Majka meg jófej srác, de a zenéje szenny!
Cogito ergo Sum!
Vampire of the Games
Elküldve: 2003. 10. 10. 17:02
Majka jófej??? Az egy műmájer szar. Pont olyan műmájer mint a dopeman és a ganxta.

Elküldve: 2003. 10. 10. 18:46
Ehh...javaslom hallgassatok inkább normális zenét!
Például:ICE CUBE - Predator, Lethal InjectionDR.DRE - Chrnoic, 2001N.W.A. - Straight Outta Compton, 100 Miles and Runnin...és még sorolhatnám holnap estig!
:D

Elküldve: 2003. 10. 10. 22:16
Addig igaz, hogy Magyarországon nincs olyan, hogy rap. De a hip-hop-nak meg a ganxstáék (ez DIREKT kisbetű!!!
) "rap-jének" SEMMI köze egymáshoz! A hip-hop-nak benn is a nevében, az egy gyorsabb, hadarósabb zene, gyors dalok és szöveg, meg jó sok scratch. A rap pedig lassabb, szövegközpontúbb a hip-hop-nál és jóval kevesebb a scratch. Erre pölö jó hasonlat a ganxsta és Sub Bass (na Ő azért tud valamit!
): hát az ő dalaik hol hasonlítanak egymásra?? Sehol! Amíg a ganxsta elmond két szót meg közbenyökög egy (állítólag kemény) "HÖ!"-t, addig Subba elhadar 15 sort! A majka (szintén direkt kisbetű!) vitában pedig asas pártjára állok: Az egy köcsög műmájer, elmehet a sunyiba... a volt haverjával, dopemannel (már nem is mondom többé...) együtt! És Mykoval is egyetértek, inkább hallgassatok külföldi királyságokat, mint amiket ő is felsorolt + még Wu Tang Clan-t meg persze Eminemet(

) és Snoop Dog-ot, meg...
Addig igaz, hogy Magyarországon nincs olyan, hogy rap. De a hip-hop-nak meg a ganxstáék (ez DIREKT kisbetű!!!

Elküldve: 2003. 10. 10. 22:49
Szvsz a rap a Hip-Hop egyik alváltozat.De egy rap számba nem lehet csak szöveget hadarni.Élő példa erre a Rap fenegyerek eminem!Nincs olyan száma amibe csak rappelne!Ébresző a rap nem csak ez:".....szótagra,szót rakok.szavakat alkotok.neked esélyt nem adok, most én szórakozok....."A gengsztar rap, amit a magyar amatőrök jó nyomnak(lásd ganxta, meg Dopman) az meg valóban az amit ők csinálnak!Ez van!Nem kell mindjárt mindent fikázni ami magyar.melllesleg magyar találmányon netezel.szar mi?!
Cogito ergo Sum!
Vampire of the Games