DVD írás
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:03
De miért akarsz üres DVD-t nézegetni? 
Vagy pörgeti aztán kidobja?
#182 Guest__*
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:07
Ilyen rovat is van? Az jó. Van egy ilyen gravírozós DVD-íróm. Tud valaki ajánlani egy programot hozzá? Mármint amivel lehet is használni ezt a funkciót...
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:25
Üres dvd-re irni szoktam.És mivel nem ismeri fel semmelyiket,nem tudok rá irni.Érti?Szal nagy szarban vagyok igy mer alig van már helyem.
Society is a Menace II
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:29
Idézet
Üres dvd-re irni szoktam.És mivel nem ismeri fel semmelyiket,nem tudok rá irni.Érti?Szal nagy szarban vagyok igy mer alig van már helyem.
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:58
Aha egyszerűen nem érzékeli.Se kép se hang.Megpróbálok frissiteni.
Society is a Menace II
Elküldve: 2008. 01. 12. 10:35
Sziasztok. Van egy kis problémám.Ki szeretnék írni egy játékot DVD-re, de sajnos nem fér rá 1re.Esetleg tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy tudnám felbontani 2 részre, hogy ki tudjam égetni 2 DVD-re?
Előre is köszi a segítséget.
"A ROCK örök és halhatatlan!!!"
Elküldve: 2008. 01. 12. 10:40
Idézet
Sziasztok. Van egy kis problémám.Ki szeretnék írni egy játékot DVD-re, de sajnos nem fér rá 1re.Esetleg tudna nekem valaki segíteni, hogy hogy tudnám felbontani 2 részre, hogy ki tudjam égetni 2 DVD-re?
Elküldve: 2008. 01. 12. 10:56
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 01. 12. 11:14
Idézet
Vegyél DL-DVD-t, párszáz forintért lehet kapni.. ennél egyszerűbb sztem nincs..
Elküldve: 2008. 01. 12. 12:28
Idézet
Idézet
Vegyél DL-DVD-t, párszáz forintért lehet kapni.. ennél egyszerűbb sztem nincs..
De minek írjam ki azt a 4,67GB játékot egy DL-DVD-re?
Elküldve: 2008. 01. 12. 14:22
És hogy próbáltad írni? Adat DVD-kén, rá az ISO-t vagy amilyen képfájlban van... vagy megnyitottad Daemonnal és úgy DVD másolás?
Elküldve: 2008. 01. 21. 19:18
Hi! talán ez a topic passzol legjobban ahhoz amit most írok.
A napokban vettem Pioneer 112D dvd írót, és a bekapcsolásnál kiadja a tálcát, a későbbiekben meg mindig 2-ket villog. mintha hibajelzése lenne v nem tom. Ez miért van? hogy tudom megoldani? - előre is köszi
A napokban vettem Pioneer 112D dvd írót, és a bekapcsolásnál kiadja a tálcát, a későbbiekben meg mindig 2-ket villog. mintha hibajelzése lenne v nem tom. Ez miért van? hogy tudom megoldani? - előre is köszi
Elküldve: 2008. 03. 15. 12:50
Császtok,nekem is lenne egy problémám.én is vettem egy új Pioneer 112(B)-t és nemtudok vele DVD-t,CD-t irni.Egyszerűen nem ismeri fel az üres lemezeket.A kikapcsolásnál pedig a gép azt a hibaüzenetet irja ki hogy:A DVD meghajtó nem használható,üres,vagy esetleg nyitva maradt.nemtudom mi okozhatja ezt a problémát,mivel azért vettem újat,mert a régi is ezt csinálta.Ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Elküldve: 2008. 03. 15. 12:55
Én is egy Pioneer dl dvd írót akarok venni a jövőhéten. Szerintem nem az íróval van a baj, csak nem jól lett bekötve. Én az ilyeneket inkább szakemberre bízom. Elviszem a gépet, berakják, nekem meg már csak használni kell.
Elküldve: 2008. 03. 15. 13:04
Pár hete vettem én is egy Pio 212D írót. Nagyon ajánlották, hogy tényleg minőségi termék és úgy nézett ki, hogy ezennel a NEC-el végleg szakítok. A problémám csak az, hogy a le nem zárt 1x írható DVD-k egy részét nem igazán akarja beolvasni, lévén, hogy más íróval volt írva az első szakasz.

Elküldve: 2008. 03. 15. 13:12
Úgytűnik elég népszerű most a Pio..
Én Samu-t vettem, mert csak ez volt, de 20x-osan ír és SATA-s.
A régi gépembe Pio van, csak már kicsit öreg, lassú és nehezen olvas, de még egyszersem rontott DVD-t.
A problémára válaszolva: Daemon tools nem kavarhat be neki? Ha van állítsd le és úgy próbáld. Nézd meg a bekötést, lényeg az, hogy 2 IDE kábelen menjen a HDD és és az író. SATA-k esetén lényegtelen. Elsődleges legyen a vinyó (primary master), és másodlagos az író (secondary master).
A problémára válaszolva: Daemon tools nem kavarhat be neki? Ha van állítsd le és úgy próbáld. Nézd meg a bekötést, lényeg az, hogy 2 IDE kábelen menjen a HDD és és az író. SATA-k esetén lényegtelen. Elsődleges legyen a vinyó (primary master), és másodlagos az író (secondary master).
Elküldve: 2008. 03. 23. 17:34
Hát nemtudom.Daemon-t letöröltem ugyse jó,a vinyom Sata-s és már csak a Pio van bedugva.Benne volt a jumper mondom hátha az kever be.Kivettem.Asse segitett.Fogalmam sincs mi lehet a baj itt.
Elküldve: 2008. 05. 18. 20:24
Idézet
Itt nem támogatjuk a warezt, és az azzal kapcsolatos kérdéseket!

Súgó
A téma zárva.