HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#101 Felhasználó inaktív   Horny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:39

! Kép Kép

Sztem a rappnek nincsen dallama, sőt semmije! Nem próbáltam rappelni (isten őrizz) de hallottam már mindenféle rap számot és meg kell hogy mondjam, hogy az összes NAGYON szar!!!!!!KépKépKépKép

A sims fertőző, ragályos és gyógyíthatatlan! [Antisims Szövetség]

#102 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:45

Lassd 87. hozzaszolas, ugyanaz a velemenyunk! Egyvalamit viszont rosszul tudsz, mert a Majka is es az Eminem is maguk irjak a szoveget, es csak divatbol utaljak oket ennyire, mint mondjuk te is! ...
? Azert mert majkat utalom. Utalom a szamait es nem tetszenek. Eminem 3.-ik albumja sem tetszet. Az elso elment. A masodik kiraly volt. Sub Bass-nak is vannak az elso lemezen jo szamok. A masodikon mar nem halotam olyat ami nekem tetszet volna. De ma mar nem vagyok annyira otthon a temaban. Inkabb dnb-t hallgatok. En nem utalok semmit divatbol. Csak elegem lett ezeknek a sztarocskaknak a fejlodesebol. Nagyon rossz iranyba fejlodnek. Ez a velemenyem. Tolem gondolhatod azt is, hogy divat ember vagyok... a lenyeg, hogy en es az ismertsegi korom vagja, hogy nem...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#103 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:45

Mert kulongseget kell tenni maga a rap fogalma, meg egyes rapperek kozott! Nem maga a rap szar, vagy nem magahoz a raphez nem kell tehetseg, hanem vannak egyes rapperek, akiknek a hulladektarolo helyen van a helyuk! Egy zenei stilusnal nem szabad ennyire altalanositani szerintem!
Kép

#104 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:48

Nem gondolok rolad semmi rosszat felre ne erts! Nem errol van szo, csak altalanositottam, ennyi az egesz! Akkor ez rad nem igaz! Egyebkent meg ez a sztarcsinalas valoban iszonyat gusztustalan dolog, foleg ami a valosagshow-kban van. Pontosabban mondva, amiket ezekbol az emberekbol akrnak csinalni, az nagyon gusztustalan! Ok is csak utcai senkik voltak, attol meg hogy vegig dugta a csajt az egesz rtl klub, meg nem kene sztart csinalni belole...pfff...
Kép

#105 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:53

Nem nem...ha en valami stilust gyulolok, akkor az az rtl klub stilusa...ugyhogy inkabb nem... :Đ
Kép

#106 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:54

Toroltem...ut kozben lattam jartal mar ottKép

#107 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 17:56

Ja ugy! En meg hirtelen nem ertettem, hogy mi van! :-D)) Nu...mennem kell, majd holnap...addig is mellekben gazdag napot mindenkinek! :Đ
Kép

#108 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 14. 19:05

Hmm....es most mennyi nedves mellett lattam az uton mikor jottem az esoben...fincsi...khm...nekem baratnom van...ajjaj...es regelte is magat ide...ajjaj...szoval gusztustalan amikor ennyire esik az eso, es minden mell nedves...nem is olyan izgato... :Đ
Kép

#109 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 19:27

Khm...

Ez idézet volt a barátnődtől.Kép

Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#110 Felhasználó inaktív   azTec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 19:47

Jah, annyira gusztustalan hogy képtelen vagy levenni róla a szemed:)))))
______________________________ Good Morning! Now we gonna take you to a journey... BANZAII !!!

#111 Felhasználó inaktív   Retee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 15. 08:30

Hmm....es most mennyi nedves mellett lattam az uton mikor jottem az esoben...fincsi...khm...nekem baratnom van...ajjaj...es regelte is magat ide...ajjaj...szoval gusztustalan amikor ennyire esik az eso, es minden mell nedves...nem is olyan izgato... :Đ
Cash neked mégegyszer és utoljára szólok. Indexen találsz remek erotika forumot, ott vitasd meg ezt.

#112 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 15. 12:13

Cash neked mégegyszer és utoljára szólok. Indexen találsz remek erotika forumot, ott vitasd meg ezt.

Bocseszka! De nem en kezdtem ezt a melles dolgot! Elnezest, ha felforr a verem tole! Kép

Kép

#113 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 15. 12:21

Ide is kéne egyet rakniKép
Segíts a rendőrnek: verd össze magad! http://doom3.hardwired.hu http://ragames.atw.hu

#114 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 15. 12:23

Ha egy kicsit lejjebb olvasol kicsi robotom, akkor rajossz arra, hogy mar ide is rakott! Latom nem vagy eleg figyelmes! Kép
Kép

#115 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 15. 12:29

Én mindig csak az utolsó néhány hozzászólást olvasom el.
Hol van?

#116 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 15. 13:43

111.-es... :Đ
Kép

#117 Felhasználó inaktív   Zup 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 15. 14:05

Az az indexen van

#118 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 15. 17:13

nem szeretek senkit es semmit gyulolni, meg nem is szokasom az ilyesmi.
de nekem ez a dizsiben szolo zene aggaszt kicsit.
hogy lehet ezt elvezni?
az nem is zene! az vmi fortelem!
az igenytelenseg netovabbja!
ilyen zenet en is tok csinalni a gepen, nem kell hozza nagy tehetseg.
a zene, mint olyan, az az akusztikus hagnszerrel keltett zene.
marmint szereintem.
ilyen pl. a rock zene. Kép
ki vagyok akadva, hogy este 10 utan a magyar zeneteven csak azt a sok diszkopatkanyt latom.
olyan undorito, mikor a sracok(?) a zenere szamomra megmagyarazhatatlan vmit csinalnak.
van mikor nem birom oket nezni es szanalombol atkapcsolok az mtvre.
a csajoknal meg elmegy, mert szexis, na de fiuknal?!
sajnalom, hogy ilyen melyre sullyedtunk zeneileg.

bocs, ha vkit megbantottam, ez az en velemenyem.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#119 Felhasználó inaktív   azTec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 15. 18:05

A zene nem csak az akusztikus hangszerekkel keltett művészet, alá tartozik a természet zenéje a zajok és ehhez hasonlók, ami már magyarázza is hogy mitől is nevvezzük zenének a dizsi cuccot. A zene dallam, dallammenetekből álló költemény. Hogy ez mikor mennyire jó, az más kérdés, ezért van sok stílus, kinek mi az ízlése. Hozzád hasonlóad utálom azt a zenét amit a tv-ben hallok, ugyanakkor mégis zenének kell nevezzem. Egyszerű vagy nem, a nagy köztiszteletben tartott kedves KIADÓK azon véleményen vannak hogy a jónépnek ez kell.... és igazuk is van, csak a bökkenő annyi, hogy ha elkezdenének mást nyomni, akkor a jónépnek meg az kéne.... ilyentén módon kérdés: most vajon a popularitás a zenéről mint olyanról szól? vagy netán kizárólag a pénzről? Ezt ki-ki eldöntheti maga, hogy hogyan gondolja, mindenesetre, a Global Undergrounba olyan zenéket lelhetsz ami csak és kizárólag a zenéről szól.
______________________________ Good Morning! Now we gonna take you to a journey... BANZAII !!!

#120 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2003. 08. 15. 18:06

Igen...elfogadjuk...de azert nem erzed nagyon egyedul magad ezzel a velemennyel? hm? es ki mondta, hogy a szinti nem egy uj hanfszer, csak nem olyan oreg, mint mondjuk a hegedu... hm?
Kép

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.