HWSW Informatikai Kerekasztal: Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fúj! Ezt a stílust gyűlölöm!

#261 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 22. 11:32

Idézet

Idézet

Mellesleg a KoRn-t hallottátok már élőben? Olyan összeszedettnek tűnik a zenéjük a stúdióalbumokon, de élőben valami kegyetlen bénán játszanak (főleg Johnatan). Látszik mire képes a technika :Đ

A Slipknot meg nagyon nagy koncertbanda hírében áll, ez köztudott. Meg persze a show amit hozzá csinálnak. De nálam ez is a múlt, ma már nem hallgatom őket (a Vol.3 ótaKép)
a Kornnak csak 1 jo szama van, es az a Blind! A tobbit utalom, raadasul a Slipknot direkt erre lett osszerrakva: vannak akik rendesen jatszak a zenet, es vannak akik(a 2 dobos, es neha a DJ) csinaljak a showt, ezt igy alkottak meg!
A Slipknot nem a show miatt lett nagy koncertbanda - ők tudnak zenélni élőben is. Elképesztően sok koncertfelvételt láttam tőlük, sőt én magam is volt a budapesti fellépésen, s lazán levonhatja a következtetéseket ezek alapján bárki, hogy a Vol 3. óta szinte semmi show nincs a koncertjükön, ők maguk nyilatkozták: a pirotechnikai effektek és mások elvonják róluk a figyelmet. Szóval Gery nagyon tévedsz, mikor azt gondolod, hogy csak a showra mennek, zenélni meg nem tudnak - ők éppen a zenére koncentrálnak. A DJ például szólókat nyom a koncerteken, a két mélydobos pedig vokálozik is. Ha az neked showcsinálásnak számít, hogy feláll az egyik a dob tetejére és onnan érdekel, akkor csak gratulálni tudok. Ezek után kíváncsi vagyok hogy mit hoztok fel ellenérvnek, remélem nem a maszkokat. Kép

#262 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:08

Idézet

A Slipknot nem a show miatt lett nagy koncertbanda - ők tudnak zenélni élőben is. Elképesztően sok koncertfelvételt láttam tőlük, sőt én magam is volt a budapesti fellépésen, s lazán levonhatja a következtetéseket ezek alapján bárki, hogy a Vol 3. óta szinte semmi show nincs a koncertjükön, ők maguk nyilatkozták: a pirotechnikai effektek és mások elvonják róluk a figyelmet. Szóval Gery nagyon tévedsz, mikor azt gondolod, hogy csak a showra mennek, zenélni meg nem tudnak - ők éppen a zenére koncentrálnak. A DJ például szólókat nyom a koncerteken, a két mélydobos pedig vokálozik is. Ha az neked showcsinálásnak számít, hogy feláll az egyik a dob tetejére és onnan érdekel, akkor csak gratulálni tudok. Ezek után kíváncsi vagyok hogy mit hoztok fel ellenérvnek, remélem nem a maszkokat. Kép
Én nagyjából egyetértek veled. Az új lemez óta, mint mondtam nem követem őket nyomom, viszont régen sokat dobott a hangulaton a "show-jelleg". Igazából nem tartom már őket olyan nagyra, mint a régi "metal-korszakomban" amikor volt 5db SK pólóm és 3db pulcsim. Ezeket már hülyeségnek tartom, ahogy azt is, hogy a Headbanger a maszkokat is árulja. Az meg egyéni vélemény, hogy nem sokra nézem őket az új lemez óta. Régen adtak valami újat, jót, de ma már a Circle-féle számoktól herótom van, számomra ez nem Az a Slipknot ami régen volt és így számomra nincs is Slipknot. Teljesen más szemmel nézek a régi lemezekre is sajnos.

#263 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 18:01

Halfer: Szerintem meg egyántalán nem baj, ha egy banda változik. Ne adják ki mindig ugyanazt. Pölö a Godsmack. Kedvelem őket, jók, csak az Other Side kivételével minden albumon ugyanazt hallom. Jöhetne valami változatosabb.
Slipknot változásába meg beleszól az is, hogy Corey rájött, hogy az emberek vajmi keveset hallanak abból, hogy ő tud énekelni is. Csak a Stone Sourbe énekelt rendesen, de az meg nem annyira ismert mint a Slipknot. Így megmutathatta a világnak meg a sajtónak is, hogy igen ő tud énekelni, nem csak üvölteni mint az állat.

Szerk.: a Circle és hasonló számok. Lehet hogy akkusztikusak meg lassúak, de legalább nem ilyen tisztanyál szövegekkel operálnak. Bár _szerintem_ jó a Circle is meg a Vermillion pt2 is.

#264 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 18:06

Idézet

Halfer: Szerintem meg egyántalán nem baj, ha egy banda változik. Ne adják ki mindig ugyanazt. Pölö a Godsmack. Kedvelem őket, jók, csak az Other Side kivételével minden albumon ugyanazt hallom. Jöhetne valami változatosabb.
Slipknot változásába meg beleszól az is, hogy Corey rájött, hogy az emberek vajmi keveset hallanak abból, hogy ő tud énekelni is. Csak a Stone Sourbe énekelt rendesen, de az meg nem annyira ismert mint a Slipknot. Így megmutathatta a világnak meg a sajtónak is, hogy igen ő tud énekelni, nem csak üvölteni mint az állat.

Szerk.: a Circle és hasonló számok. Lehet hogy akkusztikusak meg lassúak, de legalább nem ilyen tisztanyál szövegekkel operálnak. Bár _szerintem_ jó a Circle is meg a Vermillion pt2 is.
Godsmack-ben teljesen egyetértek és nem is baj ha egy banda változik. Slipknot esetében nekem baj volt.
Mivel Corey neve adott volt a Stone Sour-hoz így nem mondanám azt, hogy nem annyira ismert (bár ahogy írtad igaz, annyira nem, mint a SK, amit már a 8 éves kölykök is istenítenek...). Szvsz énekeljen a Stone Sour-ba és ne a SK-ba. Ha már változásról beszélünk és hogy baj-e, akkor azt mondom: nekem sok volt amit változott.

#265 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 18:23

Én meg úgy nézem, hogy az első két album nagyszerű koncerten, de azért otthoni hallgatásra végig nem az igazi, mert végig zúzás megy. Vol3 már végig hallgatható rendesen, van benne olyan rész ahol nem ömlik rád a durvulás.

Amúgy meg nem egy ember van aki nem tudja, hogy a Stone Sourba ugyanaz az ember vokális mint a Slipknotba. Kép

#266 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 04. 19:31

Én nem szeretem a Heavy Metal-t !! Semmi értelme sincs az énekes üvölt mint egy állat valaki mondja már el hogy mi a jó benne?!
puruttya

#267 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 20:45

Mondjuk mielött értelmetlennek titulálsz valamit, tudd is, hogy miről beszélsz. A heavy metal (azaz metál) pölö Ozzy vagy a Black Sabbath, ott pedig nem üvöltenek. Vagy a trash metálban sem feltétlenül üvöltöznek (lásd: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax). De vannak metálon belül is irányzatok ahol a vokál erre épül. Nem vitatom vannak nagyon értelmetlenek szerintem is (pölö Cannibal Corpse). Eleddig az Opeth az egyetlen zenekar ahol értelmét is látom az üvöltésnek, ill a hörgésnek (nyomatékosítás Kép). Cradle of Filthet egyszerűen azért nem szeretem, mert hiába jó a zene, ha a Daniel csak visít közben. Elrontja az egészet. De attól, hogy valaki ülvölt a szövegnek lehet értelme, max nem érted mit mond és el kell olvasni. Kép

De most, hogy miért jó? Ennyiből akkor mondd meg miért jó az amit Te szeretsz. Ez megint annyira szubjektív, hogy mi a jó. Szerintem jó pölö a Slipknot, mert jó őket hallgatni.

Halfer: Hallgasd meg a Mate.Feed.Kill.Repeat albumot, szvsz a legjobb tőlük Kép

#268 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 15. 17:26

Hm, gondoltam, közvélemény kutatést tartok, hogy kinek mi a véleménye a kis Emo-s "pokémonokról".KépKép

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#269 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 11:15

Idézet

Hm, gondoltam, közvélemény kutatést tartok, hogy kinek mi a véleménye a kis Emo-s "pokémonokról".KépKép
nem tom konkrétan kikre gondolsz, de az emora ezt tudom mondani:
Kép

#270 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 17:26

Szeretnél holnapután ebben látni? :Đ:P

#271 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 20:13

Egyántalán mi ez a Emo dolog? Felvilágosítást kérnék! Kép (hülye vagyok, na)

#272 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 23:20

Idézet

Egyántalán mi ez a Emo dolog? Felvilágosítást kérnék! Kép (hülye vagyok, na)
Amennyit én tudok róla azt elmondom. A Skate Punk-nak egy eltorzult változata lett az Emo stílus. A hajukkal eltakarják az egyik szemüket, hogy "ne lássák a világ fájdalmait" vagy valami ilyesmi. Nem csoda ez az érzelgős szöveg, a nevük is az emotinally szóból ered. Belül erősen gót stílusuak, depressziósak és szuicidek. Nincsenek megelégedve az életükkel, de még csak nem is tesznek ellene, inkább sajnáltatják magukat. Tovább nem fokozom, ugye nem is kell? Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy a 3001. hozzászólásomnál megköszönjem mindenkinek a támogatását Kép

#273 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 09:43

Sok ez így korán reggel. Egyébként köszi és további sok sikert! Kép

#274 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 14:57

az emosok köcsögök. hippi ivadékok.

#275 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 18:25

Idézet

az emosok köcsögök. hippi ivadékok.
a goa jobb mi?KépKépKépKép

#276 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:11

Idézet

a goásokat ki kéne küldeni szibériába 1 évre havat lapátolni és meggyógyulnának

#277 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 19:14

Idézet

Idézet

a goásokat ki kéne küldeni szibériába 1 évre havat lapátolni és meggyógyulnának
milyen igaz, nem az értelemről ismerkszik meg a goás

#278 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:11

Huhuhúúú de utálom a ribanc stílust huhuhuuuu .........KépKépKép

#279 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 20:56

Idézet

mér??mi lenne a világgal rinnyok nélkül???:)lol(ebként a nem hivatalosakat én is utálom)
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#280 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 21:20

Idézet

Idézet

mér??mi lenne a világgal rinnyok nélkül???:)lol(ebként a nem hivatalosakat én is utálom)
Paris Hilton "hivatalos ringyónak" számít? Kép

Téma megosztása:

• (27 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.