Idézet
norb, te BALEK! én azt csináltam, hogy küldték a behívót, amire én egy fekvőbeteg papírt küldtem válaszul. ezt játszottuk 3 vagy 4 évig, oszt jött a zsoldos sereg
félreértés ne essék, nem magával a katonasággal és annak a viselt dolgaival lett volna bajom, csak úgy szimplán a magyar katonasággal. más nemzet seregébe vonultam volna, ahol tényleg lőhetsz, stb (hozzáteszem, hogy a dózsában és a honvédben voltam sportlövész, még a katonásdi előtt, így valószínű, hogy jó helyem lett volna, illetve többet lőttem volna, mint az átlag (szal így nem 3, hanem legaláb 6 golyót
pl bakony harcászaton a cimborámék álltak őrt a magyar egységek hangárainál, az amcsi katonák azt hitték, hogy egy gyorsan kiszervezett kis múzeum az orosz időkből maradt eszközökből, cimbora azt mondta, hogy volt egy arc szerkezete az amiknak, amikor megtudták, hogy ezt mi még a mai napig használjuk
Ezt csak azok mondják akik nem voltak és hallották valakitől. Meg tudom cáfolni, este kifejtem bővebben, de most uccu neki. (Én a kiképzést az amikkal csináltam, a szolgálatadást pedig az olaszokkal)

Súgó
A téma zárva.