HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1381 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:10

Ez hogy meleg méltóság napja önmagában hülyeség. Nekem vannak meleg ismerőseim. És az, hogy elfogadja-e őt a szükebb környezete nem a szexuális identitásától függ, hanem magától hogy az ember milyen. Amugy a melegséget én nem tartom beteg dolognak, viszont a transzvesztitizmust, és azt ha valaki átoperáltatja magát azt már igen.

#1382 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:14

Idézet

viszont a transzvesztitizmust, és azt ha valaki átoperáltatja magát azt már igen.
Pedig az nagyon hasonlít a homoszexualításhoz. Sőt, általában ha valaki transzfesztita, akkor az buzi is. Nem mondom, hogy kivétel nélkül, de tudomásom szerint nagyrészben.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1383 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:15

Idézet

Ez hogy meleg méltóság napja önmagában hülyeség. Nekem vannak meleg ismerőseim. És az, hogy elfogadja-e őt a szükebb környezete nem a szexuális identitásától függ, hanem magától hogy az ember milyen. Amugy a melegséget én nem tartom beteg dolognak, viszont a transzvesztitizmust, és azt ha valaki átoperáltatja magát azt már igen.
Nekem sincs bajom azzal, ha valaki meleg, főleg, ha elfogadjuk, hogy ez egy genetikai betegség (mutáció), ergo, az emberrel születik... Nameg annak idején engem is sokszor lebuziztak, mert okosabb és érettebb voltam (vagyok Kép), mint a többiek. Viszont ha valaki undorító módon tüntetni kezd azért, hogy ő igenis normális, és, hogy fogadjuk el, akkor azzal tuti nincs valami rendben Kép

#1384 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:19

Én egyedül a leszbiket nem utálom (mert hát miért? Kép) de a melegek,meg a transzfesztiták (vagy hogy kell írni) már sok nekem...Gondolom a nők meg fordítva,a leszbiket nem szeretik,a meleg férfiakkal meg nincs bajuk.De igaza van bete32-nek hogy amég kussba vannak mint egy átlagos ember,addig oké,de hogy miattuk fölforgassák a várost,mert hogy ők buzik és ezt meg kell ünnepelni...hááát :/

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1385 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:26

Idézet

Én egyedül a leszbiket nem utálom (mert hát miért? Kép) de a melegek,meg a transzfesztiták (vagy hogy kell írni) már sok nekem...Gondolom a nők meg fordítva,a leszbiket nem szeretik,a meleg férfiakkal meg nincs bajuk.De igaza van bete32-nek hogy amég kussba vannak mint egy átlagos ember,addig oké,de hogy miattuk fölforgassák a várost,mert hogy ők buzik és ezt meg kell ünnepelni...hááát :/

Az emberek 80%-a statisztikák szerint biszexuális, legalábbis annak születik. Érthető hát, hogy egy normális emberből is buzit tud csinálni a "megfelelő" környezet. Akkor meg miért kell tévében, rádióban, sajtóban reklámozni? Biztos az ország rablói "vezetői" is tudnak erről, akkor meg miért erőltetik?

Utógondolat: talán így akarják kiírtani a magyarságot... Kép

#1386 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:27

Idézet

Igen, pont nekem is ezzel a részével van a bajom.... elvégre ki nem szarja le h hogy cseszik el a saját életüket? De ezt nem tudom minek kell kinyilvánítani meg felforgatni miattuk az egész várost, hogy végleg beálljon a pesti közlekedés... vonuljanak ki a legelőre és ott senkit se zavar

#1387 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:27

Idézet

Hát persze. Már Trianon is a "Buzit csinálunk a magyarokból" nagyterv része volt...

#1388 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:41

Idézet

Idézet

Hát persze. Már Trianon is a "Buzit csinálunk a magyarokból" nagyterv része volt...

Na jóvan bakker, ezt az utóbbit már inkább viccből írtam, vagy azért, hogy érzékeltessem a kizsákmányolóink eltökéltéségét/hülyeségét/"gyerekességét"... És semmi köze Trianonhoz.

Ha tudni akarod, az azért volt, mert Magyarország igen jó területi adottságokkal rendelkezett, ha az óceánok/tengerpartok jelentőségét nem nézzük, akkor Európa legjobb földrajzi adottságokkal rendelkező állama volt... A magyar nép pedig mindig is erős volt, akkoriban pedig a kulturális és technológia fejlettség szempontjából is az európai élbolyhoz tartozott (legalábbis a központi része biztosan!). És akkoriban nem voltunk senki szolgái, sőt, az OMM világhatalom volt! Azt pedig nem nézte jó szemmel a "kulturált" nyugat, nameg a Rockefeller-féle gazdaságvezető zsidók, hogy egy ilyen erős ország felett nincs hatalmuk... A megoldás adott volt, szétbomlasztani és meghurcolni az egész magyarságot (ma is ez folyik!)... Megszületett tehát az emberiség újkori történelmének legigazságtalanabb és legaljasabb döntése...
De lesz még magyar igazság! Kép

#1389 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:44

Idézet

Idézet

de hogy miattuk fölforgassák a várost,mert hogy ők buzik és ezt meg kell ünnepelni...hááát :/
De ezt nem tudom minek kell kinyilvánítani meg felforgatni miattuk az egész várost, hogy végleg beálljon a pesti közlekedés... vonuljanak ki a legelőre és ott senkit se zavar
Bakter ... holnapra szervezek egy "Éljen a blekkened metál" felvonulást ... ki jön velem ? Kép

#1390 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:46

Idézet

Idézet

Idézet

[...]

Lehet, hogy szörnyen meglepő, de nem csak te jártál általános iskolában történelemre... Más is tisztában van ezzel.

Ragna: Akkor már "Blekkened Metál Méltóság Napja". Igazodni kell.

#1391 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 19:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[...]

Lehet, hogy szörnyen meglepő, de nem csak te jártál általános iskolában történelemre... Más is tisztában van ezzel.

Ragna: Akkor már "Blekkened Metél Méltóság Napja". Igazodni kell.
Akkómeg?? Kép Amúgy nem szeretek veled vitatkozni, mert jelen állás szerint te vagy az okosabb kettőnk közül. Viszont hülye énse vagyok, és az igazamat ha kell védem... Szóval inkább maradjunk csendben, nem akarok bajt Kép

#1392 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:11

Szeretenék megkérni, minden fórumtagot, hogy ne zsidózzon a hozzászólásaiban, különösen ha semmi indoka nincs rá, és fingja nincs, h kik ők. thx.Kép

#1393 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:16

Idézet

Szeretenék megkérni, minden fórumtagot, hogy nem zsidózzon a hozzászólásaiban, különösen ha semmi indoka nincs rá, és fingja nincs, h kik ők. thx.Kép
Azt viszont tudom, hogy zsidók irányítják a világgazdaságot, hogy fel akarják vásárolni az országot, hogy a nagy "vezetőink" az ő seggüket nyalják! Sőt, nemrég az Izraeli külügyminiszter szószerint megfenyegette Finnországot, akik ráadásul szintén behúzták a farkukat. És még tudnék okokat mondani, amiért elegem van a zsidó nagytestvérből! Kép

#1394 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:24

off: szily ismered fankadelit?megkéne hallgatnod pár számát.dobhatok pár linket privátba ha gondolod.

#1395 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:26

Idézet

Idézet

Szeretenék megkérni, minden fórumtagot, hogy nem zsidózzon a hozzászólásaiban, különösen ha semmi indoka nincs rá, és fingja nincs, h kik ők. thx.Kép
Azt viszont tudom, hogy zsidók irányítják a világgazdaságot, hogy fel akarják vásárolni az országot, hogy a nagy "vezetőink" az ő seggüket nyalják! Sőt, nemrég az Izraeli külügyminiszter szószerint megfenyegette Finnországot, akik ráadásul szintén behúzták a farkukat. És még tudnék okokat mondani, amiért elegem van a zsidó nagytestvérből! Kép
Te szily jól gondolom hogy ezeket az összeesküvés elméleteket a youtuberól veszed? Kép

#1396 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:28

öööm...bocs hogy beleszólok, de nem azon beszélgettek hogy "Ha melegek, melegek attol még nem kell felvonulni! Nem kell foglalkozni velük majd meg unják!" címszóval! Akkor miért beszélünk rólla, és megint ebböl van a vita! Ki zsidózik, ki buzizik!
És ahogy Szily mondta nem akar bajt, de még is vita van! Na hadjuk nem kell ITT sem foglalkozni velük! Mindenki a hatalmat akarja, ebböl lesz megint háború, megint sok millióan meghalnak! És ez nyomasztó...itt is a cigányok (már bocs) kihasználjaák a helyzetüket! Minden iskolában ez van, egy 1 k*rva szót szolsz hozzájuk már beszólnak v neked mennek!
A "Zsidók" meg megfenyegették Finnországot? ...még ilyet ha így fojtatjuk tényleg 2012 lesz a világvége!
tényleg bocs hogy beleszóltam...hadjukKép
Kép

#1397 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:31

Idézet

öööm...bocs hogy beleszólok, de nem azon beszélgettek hogy "Ha melegek, melegek attol még nem kell felvonulni! Nem kell foglalkozni velük majd meg unják!" címszóval! Akkor miért beszélünk rólla, és megint ebböl van a vita! Ki zsidózik, ki buzizik!
És ahogy Szily mondta nem akar bajt, de még is vita van! Na hadjuk nem kell ITT sem foglalkozni velük! Mindenki a hatalmat akarja, ebböl lesz megint háború, megint sok millióan meghalnak! És ez nyomasztó...itt is a cigányok (már bocs) kihasználjaák a helyzetüket! Minden iskolában ez van, egy 1 k*rva szót szolsz hozzájuk már beszólnak v neked mennek!
A "Zsidók" meg megfenyegették Finnországot? ...még ilyet ha így fojtatjuk tényleg 2012 lesz a világvége!
tényleg bocs hogy beleszóltam...hadjukKép
Hát Nostradamus szerint 2010ben III. világháború lesz. De nyugi Gigával már készülünk Kép

#1398 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:32

Idézet

off: szily ismered fankadelit?megkéne hallgatnod pár számát.dobhatok pár linket privátba ha gondolod.
Ismerem az összes számát a Magyar Földre című albumról, már ami fent van a youtube-on :Đ Valahol megkeresem és letöltöm az egész albumot, és persze, ha MO-n járok, megveszem eredetibe is, errefele valamiért nem forgalmazzák... Kép De minden elismerésem az övé :-D

#1399 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:34

Idézet

Idézet

Ismerem az összes számát a Magyar Földre című albumról, már ami fent van a youtube-on :Đ Valahol megkeresem és letöltöm az egész albumot, és persze, ha MO-n járok, megveszem eredetibe is, errefele valamiért nem forgalmazzák... Kép De minden elismerésem az övé :-D
akkor jóKép OFF end

#1400 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 05. 20:35

Idézet

Idézet

KépKépKépKépKép Ott a pont. KépKép

De hogy elmondjam az én véleményem is: A buzeránság ugyanolyan defekt mint a pedofilság csak az előbbit jobban elfogadjuk.

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71